Homepagina » Internet » De grote zuivering is begonnen. Lees en huiver: zo veegt de gedachtenpolitie het internet schoon
De grote zuivering is begonnen. Lees en huiver: zo veegt de gedachtenpolitie het internet schoon

De grote zuivering is begonnen. Lees en huiver: zo veegt de gedachtenpolitie het internet schoon

Op internet worden afwijkende meningen in de westerse wereld sinds kort op grote schaal onderdrukt. Onwelgevallige geluiden worden gelijk gesmoord.

De Grote Zuivering wordt uitgevoerd door YouTube (eigendom van Google), Facebook en Twitter.

Complottheoreticus Alex Jones heeft veel vrienden en vijanden. Zijn YouTube-kanaal had 2,2 miljoen abonnees en meer dan 3300 video’s.

Zonder waarschuwing

Op Twitter claimde Jones onlangs dat het Southern Poverty Law Center, dat wordt gefinancierd door miljardair George Soros, hem wilde censureren.

YouTube gaf in eerste instantie aan dat er geen plannen waren om zijn kanaal te verwijderen, maar dat gebeurde toch.

Inmiddels is YouTube begonnen met het lukraak verwijderen van populaire kanalen van grote alternatieve media, zonder waarschuwing vooraf. Het gaat om inhoud die ‘rechts’ of ‘conservatief’ wordt geacht.

Mike Cernovich plaatste een filmpje waarin te zien was hoe Antifa-betogers doodsbedreigingen riepen.

Het filmpje werd verwijderd omdat het ‘in strijd was met de regels’, terwijl het gewoon beelden waren van een protest.

Zwijgen

YouTube verwijderde ook het hele kanaal van Mike Adams, de oprichter van NaturalNews.com, dat ruim 1700 video’s bevatte.

Onderzoeksjournalist Ben Swann merkt op dat een aantal organisaties, waaronder Media Matters for America en het Southern Poverty Law Center, de krachten hebben gebundeld om afwijkende meningen op internet te smoren.

“Deze organisaties hebben mij persoonlijk ook aangevallen,” zegt Swann. “Het doel van deze organisaties is om andersdenkenden het zwijgen op te leggen.”

Dat geldt voor iedereen die niet deel uitmaakt van het establishment.

Alternatieven

Op Facebook gebeurt precies hetzelfde. Gizmodo onthulde dat medewerkers van het bedrijf stelselmatig conservatieve nieuwsberichten wegdrukken.

De medewerkers zeiden dat bepaalden berichten doelbewust uit het trending nieuws op Facebook worden gehouden.

Twitter doet hetzelfde.

YouTube zegt iedereen een stem te willen geven, maar daar komt weinig van terecht. Het establishment heeft nu eigenlijk iets heel doms gedaan.

Door afwijkende geluiden de kop in te drukken gaan mensen de handen ineenslaan en alternatieven opzetten.

Ondergang

Hierdoor wordt het allemaal nog groter en dat betekent uiteindelijk de ondergang voor sites als YouTube en Facebook.

De grootste Braziliaanse krant heeft Facebook inmiddels de rug toegekeerd na de nieuwe algoritmeveranderingen. Dat er nog maar veel mogen volgen.

Je kunt NineForNews hier steunen zodat we een vuist kunnen maken tegen deze gevaarlijke ontwikkelingen. Je leest al ons nieuws dan ook nog eens reclamevrij.

Bekijk de video hieronder:

[Ben Swann]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

36 reacties

 1. Als in een boek kwaadaardige beweringen over jou gedaan worden die niet bewezen kunnen worden dan mag je eisen dat de boekhandels het boek uit de handel halen.
  Google, Facebook en Youtube zijn een soort boekhandels en als Alex Jones in video’s kwaadaardige beweringen doet die hij niet bewijzen kan, dan kun je dus ook eisen dat die video’s verwijderd worden.

  Nu zal Alex Jones nog de video’s op zijn eigen website kunnen plaatsen, en meestal geldt dat je als beschuldigde maar beter kunt zwijgen maar mogelijk komt er een tijd dat personen zich het niet meer over hun kant laten gaan onterecht van pedofilie en satanisme beschuldigd te worden en strafrechtelijke acties gaan ondernemen. Dankzij de domme acties van Alex Jones en consorten is de vrijheid op het internet weer een stukje ingeperkt en hebben onze politici weer een extra argument om de sleepwet er door te drukken.

  2 likes
  • *Frans2, Je snapt toch wel dat de huidige mainstream media, die in handen is van diezelfde satanisten/pedofielen, al die bewijzen nooit laten zien?
   Het zelfs glashard ontkennen, maar zowiezo leugen op leugen stapelen dus hun geloofwaardigheid is sowieso zero.
   Dt zullen dezelfde lobbyisten zijn die de politici de les lezen, daar zijn ze erg goed in.
   Maar mensen die hoofdzakelijk de Amerikaanse alt.media volgen hebben al genoeg bewijzen gezien.
   Dat gaat pas msm nieuws worden als al dat moraalloze volk allemaal opgepakt zijn, de media overgenomen is door mensen die wel eerlijk en betrouwbaar zijn, en bij de tribunalen komen de bewijzen officieel naar buiten.
   Dat is de logische volgorde.
   Omdat de domme dominantjes het zo krampachtig tegenhouden.
   Je ziet ze hier op het forum ook druk druk en hun deep state mening doorslaggevend te maken door veel duimpjes bij uitspraken te verzamelen, de rt/sbs/telegraaf/geenstijl way of thinking, de meeste stemmen gelden ofzo….
   Dat is ook een strategy, om ook te domineren met hun kortzichtige visies op alternatieve sites, om dit belangrijke nieuws tegen te houden.
   Ze snappen maar niet dat dat op zich al erg verdacht is, daar komen ze zelf niet op.
   Zelfs elke Amerikaan die eerst anti Trump was en voor Hillary krabt zich nu achter de oren, zo erg wordt Trump en Putin afgebrand, zelfs de grootste sukkel begint het verdacht te vinden.

   13 likes
   • [ de huidige mainstream media, ]
    Dat riedeltje begint nu aardig te slijten.

    Alex Jones had 2,2 miljoen volgers op Youtube, dat is meer dan de oplage van de New York Times. En dan komt daar nog een hele rits alternative right websites bij zoals naturalnews en breitbart. En maar zielig blijven doen en Calimeroklagen over MSM. Denk je nu echt dat Trump’s eigen propagandazender FOXNews bewijs voor allerlei pedofilie en satanisme van Clinton c.s. achterhoudt uit angst voor de illuminatie? FOX zou bewijzen al vóór de verkiezingen gepubliceerd hebben. Als het er was…

    Want er is gewoon geen bewijs alleen maar zwartmakerij van clickbait sites en extreem rechts.

    En er zijn ook heus genoeg journalisten binnen de MSM die echt bewijs zouden oppikken, maar jij gelooft blijkbaar liever in het sprookje dat de NWO en de Illuminatie werkelijke elke journalist in de zak hebben.

    6 likes
    • Frans2,
     (maar jij gelooft blijkbaar liever in het sprookje dat de NWO en de Illuminatie werkelijke elke journalist in de zak hebben.)

     Nee wat mij betreft gelukkig nog niet. Maar als je de lijst van de Council on Foreign Relations er bij pakt die uitgeven is door Swiss Propaganda Research, en de uitzendingen bekijkt van journalisten die hier bij aangesloten zijn. Dan kun je toch niet bepaald meer stellen dat er sprake is van objectieve journalistiek.

     Veel onderwerpen worden dan ook eenzijdig belicht en omdat ze geregeld met drie of vier personen bij elkaar in een studio zitten versterken ze geregeld beweringen waarvan het bewijs niet eens goed aantoonbaar is, hetzij niet voldoende uitgezocht. Sterker nog, dat gedeelte slaan ze over waarbij ze zich al bezig houden met de vraag hoe het Amerikaanse leger of de president moet ingrijpen.

     Zo ben ik nog steeds opzoek naar beeldmateriaal waar voormalig premier van het Verenigd Koninkrijk, Tony Blair, en met zijn mooie Rhodes Scholarship, de Engelse bevolking toesprak om een oorlog tegen Irak te rechtvaardigen.

     Blair beweerde namelijk in zijn toespraak dat de massavernietigingswapens van Saddam Hoessein het Verenigd Koninkrijk binnen 24 uur konden bereiken. Terwijl het duidelijk was dat Irak over middellange afstands-raketten beschikte die niet verder kwamen dan een paar duizend kilometer, maar goed, met de warming-up van de mainstream media ging kennelijk ook elke Brit er in geloven.

     En was Saddam Hoessein de schurk die de mainstream media wilde doen geloven? Wel, ook dat onderdeel mag wat mij betreft opnieuw bestudeerd worden. Welke beweringen klopte er achteraf allemaal met de werkelijkheid en welke niet.

     Saddam Hoessein had weliswaar scudraketten afgevuurd op Israël maar die actie rechtvaardigt nog niet operatie ‘Shock and Awe’ die de George W. Bush administratie met valse informatie aan de VN veilheidsraad presenteerde en met alle gevolgen van dien tot en met de situatie zoals Irak er nu bij ligt. Enfin tot slot en voor wie geïnteresseerd is? Hier nog wat meer informatie van Swiss Propaganda Research.

     https://swprs.org/die-propaganda-matrix/

     5 likes
  • @Frans2

   Wat is er mis met de sleepwet als je medelijden hebt met mensen die niet zuiver op de graat zijn. Dan is een sleepwet toch een prachtig en mooi middel om aan te tonen dat de pedofielen en satanisten onschuldig zijn..

   Of stoort het dat ze kunnen afluisteren/meeluisteren en weten dat de escort weer eens langskomt of dat men weet dat de laatste paar honderd euro van de bank wordt gehaald en het vervolgens zwart uitgeeft? Wat is er mis met meer controle en macht over de burger? Van alles natuurlijk.

   En gelooft men werkelijk dat video’s van Alex Jones of valse beschuldigingen doorslaggevend zijn voor meer macht en controle over de burger? Ook zonder welk nieuws of beschuldiging dan ook, meer macht en controle komt er voor iedereen, omdat de slaven slapen en dromen en in de stinkspelletjes van de politiek trappen en ze braaf de handen boven het hoofd houden,.

   Pedofielen of satanisten lachen iedereen recht uit in het gezicht. Bang moeten mensen zijn die werkelijk onschuldig zijn, de kleine visjes, die zijn de klos.

   8 likes
   • weg met ons,

    Die sleepwet spoort voor geen meter natuurlijk en ben tegen dergelijke maatregelen. Al is het maar dat veel onderzoekers geen toegang kregen of gewoon de toegang werden ontzegt. Het zegt ook veel over de democratische toestand waar we in leven.

    Overheidsinstanties als het Amerikaanse FOIA, het ‘Freedom of Information Act’ waar volgens de Amerikaanse wet documenten na een x aantal jaren verjaard zouden moeten zijn om publiekelijk te maken gebeurde niet. Zij kregen geregeld te maken met dit soort praktijken;

    http://www.thetorturereport.org/sites/default/files/images/day14(1).jpg

    Het wekte ook des te meer argwaan bij onderzoekers dat ze het naar buiten brachten waaronder Jim Marrs en Antony C. Sutton. Zo werd Antony Sutton naar eigen zeggen (en dit interview staat nog op Youtube) verwijderd van de Hoover Institute, Stanford University door CIA types, en kreeg hij geen toegang meer tot de
    Sterling Bibliotheek op het universiteitscomplex van Yale.

    Sutton verklaarde nadien dat in een open samenleving ook daadwerkelijk alles open zou moeten zijn maar dat hij meer te maken had met gesloten deuren.

    3 likes
 2. Het kan aan mij liggen echter als ik naar de CIA shill Alex Jones zijn kanaal ga kom ik er gewoon op. Deze schreeuwlelijk mag 80 % waarheid verkopen en 20% leugen waar het dan wel op aan komt. Nee dus, infowars.com is gewoon bereikbaar, hoop toch niet dat dit “nepnieuws” is!!!

  Daarbij, snel overbrengen naar Dtube, daar dus géén censuur.

  Het is toch eigenlijk te gek voor woorden dat dit soort ongein gewoon echt bestaat anno 2018.

  Gladiator

  9 likes
 3. Hopelijk komen mensen er snel achter dat DIT internet ( en computers) niet onze Verlosser is!!

  Namaste

  17 likes
 4. 1984. meer hoef ik niet te zeggen 😉

  9 likes
 5. En niemand vraagt zich af waarom haat prediken gewoon op youtube kan en mag blijven staan. Ehhhh denk daar eens over na.

  6 likes
 6. Ik gebruik DuckDuckGo om te browsen, en bv social meda zoals friendly for facebook, MeWe en er is ook een nieuw social media genaamd Nieuwsboek aangemaakt.

  Een voorbeeld is Friendly For Facebook (NL): Eén van de populairste alternatieven voor de Facebook-app is Friendly. Daarmee kun je zowel inloggen met je eigen Facebook-account als je Instagram-profiel. De app heeft nagenoeg alle functies die je ook in de Facebook-app vindt. Het voordeel is ook dat je gewoon binnen Friendly een Messenger-bericht kan sturen, waardoor je de aparte Messenger-app ook niet nodig hebt. Je kunt instellen of je de meest recente berichten bovenaan wil zien en je ontvangt ook gewoon pushberichten. Je kunt Friendly ook afschermen met een toegangscode en Touch ID, zodat niet zomaar iemand met toegang tot je telefoon vanuit jouw account iets op Facebook kan zetten. Friendly neemt voor de installatie slechts 33MB ruimte in, fors minder dan de 250MB van de officiële Facebook-app. Wil je de app ook voor Instagram gebruiken, hou er dan wel rekening mee dat je vanuit Friendly geen foto’s kunt posten. Friendly is gratis beschikbaar, maar heeft dan wel advertenties. De betaalde versie kost eenmalig €1,99. En je kan je eigen kleurtjes kiezen. Het heet Friendly for Facebook, een vervanger voor Facebook. Rare naam dan eigenlijk, maar staat los van elkaar. Maar die zorgen dat je EIGEN VRIENDEN BERICHTEN BOVENAAN KOMEN, EN NIET WAT FACEBOOK BEPAALD!”
  Vergeet niet dat berichten die je zelf van je tijdlijn verbergt, nog wel in het nieuwsoverzicht en op andere plaatsen op Facebook te zien kunnen zijn.

  De app copieert je Facebook, maar IS geen Facebook. Dus je kan alles nu van vrienden en groepen? Aar je op geabooneerd bent lezen en reageren, en je kan je Facebook lekker weg doen. Dag Mark Z!

  Ik heb mijn facebook gewist! Nu vanaf mijn Friendly! En ik zie ALLE berichten nu gewoon van iedereen. Top app!

  Echt ZO blij mee. Is echt aan te raden. Eigen kleuren kiezen en extra wachtwoorden erop zetten.

  2 likes
 7. Welkom in Teletubbieland.

  3 likes
 8. Ertegen verzetten is de enigste optie…. Het begint al meer op de worst reality SF film te lijken…. Onderdrukking… dit gaat niet goed komen.

  3 likes
 9. Welkom in de commerciële wereld waar in bedrijven de dienst uit maken.
  Een bedrijf heeft nu eenmaal alleen, zakelijke belangen.
  En goede PR = veel verdienen.
  Afwijkende meningen dat is lastig.

  De burger heeft enkel waarde als als hij wat koopt en moet daarom optimaal geconditioneerd worden.
  Het liefst als hij uit zijn werk komt, 4 uur achter een beeld scherm zitten.
  En vooral zijn innerlijk stem niet meer horen.

  Helaas is het zo dat ook de zo genaamde wakkere mensen, die zich druk maken, ook in dit web zitten. Zij zetten zich af en dat is net zo geconditioneerd, maar dan andersom.

  Zij weten geen passende antwoorden te geven, maar komen met een voorspelbare, tegen reactie.
  En daarmee bereik je niets.

  Wees vrij.

  2 likes
  • Seven of Nine Orphans

   …. en dat soort bedrijven hebben een hoog aanzien…. zeker…. vooral als die over en door de rug en ogen van de burger zo “welvarend” zijn geworden… de helden….ik kies anders, maar helaas er is geen keuze meer… tijd terug draaien? zielige mannetjes aan de top… ach er is niets meer waar je tegenop kunt kijken…. ja een tv-scherm….. 🙂

   1 likes
  • Seven of Nine Orphans

   …. en daarom lekker tegenwerken…. 🙂

   0 likes
 10. The Alex Jones Channel… BESTAAT NOG …???…
  VB…
  The Alex Jones Channel
  Gepubliceerd op 9 mrt. 2018… Full Show – Political Left Deteriorating As Trump Continues To Make America Great Again … https://www.youtube.com/watch?v=OTfnAUz9eJY&t=3s

  2 likes
 11. Ohm namo narai !

  Ik kan u gelukkig met een gerust hart Hemel paleizen , gouden bergen en Luchtkastelen beloven!
  Ik beloof mijn volgelingen natuurlijk de Grootste Hemelpaleizen, de Hoogste Gouden bergen en de duurste Luchtkastelen . Zeker wetende dat ze bestaan !

  Maar ik heb slecht nieuws voor de satan en zijn trouwe tweevoetertjes. Die hebben nog steeds bliksems gedonder en donders gebliksem met een bliksemse en donderse donder en bliksempredikant !

  2×7= 14 jaar na dato een donder, bliksem en hagelbui, wederom als een geschenk uit de Hemel. Kijk s.v.p. niet op een paar uurtjes meer of minder maar ik ben weer uiterst content met de zoveelste donder en bliksem in en uitslag.
  Ditmaal op 8 maart 2018. Precies 14 jaar na vertrek, als een Godsgeschenk .
  Dit mede om het waarheidsgehalte van oudere blogs wat op te krikken die gedeeltelijk onder mijn naam van internet zijn verwijderd. Dat is jammer want door inmiddels geleverde feiten en gedane publicaties was het waarheidsgehalte van oude blogs aan de hand van de datum gemakkelijk te verifiëren geweest .
  Blogs zoals;
  “Kali Mantra” [ 2010 ]
  “Vlieg op l*l “ [2011 ?]
  “ Evolutietheologie “ [ i.v.m. die aardbeving in Nepal ]
  En recentere blogs zijn pas geloofwaardig door de datumstelling.
  Omdat verificatie hiervan dan onder mijn naam aan de hand van de datum op google hiervan vrij simpel is . Ik heb inmiddels al zo’n lijst met data en datums dat het mij teveel wordt om op te noemen .

  Nu dus daaraan toegevoegd die donder, bliksem en hagelbui 2×7=14 jaar na vertrek .
  Zoals ik herhaaldelijk had gemeld vertrek 7 maart 2004 . Kijk a.u.b. niet op een paar uurtjes meer of minder en moge God het mij vergeven als ik het fout heb maar ik zie dit weer als een bekrachtiging van eerder gedane uitspraken en blogs en als een ondersteuning voor de nep nieuws makers .
  En die
  Met in het begin een paar honderd en nu met een paar duizend eigengereide mafketels een partij zijn waar terdege rekening mee gehouden moet worden .
  Blijkbaar hebben de diverse publicaties van de complottheoretici tot op hoog niveau hun impact wel gehad .
  Mede dankzij de contraproductiviteit en de verwerpelijke praktijken van de pedo satanisten en het waarheidsgehalte van de publicaties rondom het bestaan van een internationaal pedo netwerk .
  Gelukkig kunnen de echte nepnieuws brengers en de reële complottheoretici dit ook als een ondersteuning zien.
  Pseudo nepnieuwsbrengers en nep of fop complottheoretici kunnen wij natuurlijk niet gebruiken !
  Daar wordt het allemaal veel te onoverzichtelijk en te gecompliceerd van .

  Dus 14 jaar na dato een nieuw wapenfeit die donderbui 8 maart 2018.

  Tot zover weer bedankt !
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en Bliksem predikant

  1 likes
 12. Goosevpn is net zo slecht als opera. Ik zou hier effe naar kijken dan weet je mischien een veilige keuze te maken.

  https://restoreprivacy.com/5-eyes-9-eyes-14-eyes/

  0 likes
 13. Ze zijn voordat de sleepwet erdoor is allang en breed aan het spioneren, je wordt gewoon voor de gek gehouden?

  1 likes
 14. Weer allemaal belastinggeld naar dit soort corrupte zelf veroorzaakte idioterie. Hun iq naast eq is ook niet echt “hoog”. We hebben ze door en er is geen weg terug naar hun psychotische manier van leven. Ze gaan het niet redden, daar geloof ik in.

  1 likes
 15. Mischien is dit wel handig als je vpn wilt gebruiken

  https://restoreprivacy.com/5-eyes-9-eyes-14-eyes/

  0 likes
 16. 1984 is dus wel waar en waarom zou het erg zijn? Als Hitler nu zou wakker worden is voldaan aan al zijn eisen. Ein Folk, Ein Reich, Ein Führer.
  Een volk, de europeanen, Ein Reich een rijk het europese rijk, ein Führer (wat te denken van hoogste EU-baas?).

  En mensen denk je nu echt dat als je contant betaald dat dat niet te traceren valt, kom op zeg, doen niet zo naief. Elk biljet heeft een nummer als je maar goed genoeg controleert zou je zo als Nederlandse bank een database kunnen bouwen en kunnen vertellen wie welk biljet op welke tijd, of het crimineel is, waar uitgeeft en waar het allemaal naar toe ging en nog steeds gaat. Dat niet alleen als je nu nog denkt met een VPN en SSL ben ik veilig raad eens? Die goede CIA, NSA, FBI, MI5, GHCQ hebben technieken en slimme jongens en dames die universitair geschoold zijn en ze kunnen alles maar dan ook alles hacken, decrypten, het is gewoon een kwestie van tijd. Dus doe lekker dom met je illegaal films jatten porno kijken ze zien het toch wel.

  15-11-2018 20:52:00 https://www.ninefornews.nl/grote-zuivering-begonnen-internet/
  15-11-2018 20:53:23 http://www.rtlnieuws.nl/oh-kijk-nou-toch
  15-11-2018 20:53:45 http://www.ad.nl

  Zo ziet dat ongeveer er uit en elke verbinding heeft ook een codering rood gevaarlijk amber middelmatig, groen veilig heeft niets bedreigends opgezocht. En wat betreft Edward Snowden dat is gewoon een crimineel die niet wil dat criminelen gepakt worden. Snowden wil dat het dus moeilijker wordt voor de inlichtingendiensten om bijv. IS strijders en om informatie te krijgen over terrorisme en groeperingen die gepakt moeten worden, te tappen, wat dan ook, want Edwardje die vind IS strijders hebben recht op privacy. JA, dat lees je GOED. Lees bovenstaande goed en laat dit heel goed tot je doordringen, dan weet je precies dat Nederlanders met de sleepwet gewoon niet al te snuggere mensen zijn. Want ze zijn toch bang dat AIVD iets van ze weten. Dat weten ze allang en is totaal niet interessant. En wat zal meneer isp het interesseren dat je naar knappe vrouwen kijkt op YouTube, ja misschien vind hij die vrouw ook wel mooi. Ik heb me nooit veilig gevoeld op dat internet al sinds 1997 niet, gewoon omdat ik weet dat er van alles crimineels aan de hand is op internet op dit moment en later en eerder, het is allemaal te vinden op het internet, de vraag is wil je het weten, ik niet, maar ik slaap al jaren slechten heb slaapmedicatie omdat ik weet hoe verrot de wereld in elkaar steekt, etc. De wereld is ook zo vriendelijk tegen je als je lelijk bent he (cynisch) ? Als je mooi bent wordt je tenminste nog aangestaard. Ik wou dat ze dat eens bij mij deden. Ik wou in al die decennia dat ik eens een date had, nee we kunnen hem alleen maar kwetsen, vernederen, boos maken en depressief maken. Ik heb de hoop al lang opgegeven.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

youtube

Dit is het explosieve corona-interview waarvan YouTube niet wil dat je het ziet

Eerder deze week was de Britse spreker ...

corona

Wat wist George Soros over de corona-uitbraak? ‘Dit was een aankondiging. Er komt iets groots aan’

Robert Jensen is bezig het complot rond ...