Mens en Dier

VIDEO: Mysterieus zeemonster aangespoeld in Mexico

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op het strand van Acapulco in het zuidwesten van Mexico, een toeristische trekpleister, is vrijdag een mysterieus zeewezen aangespoeld dat de lokale experts niet kunnen identificeren. Wel hebben ze gezegd dat het wezen niet lang voordat het aanspoelde is overleden.

De hevige staat van ontbinding waarin het vier meter lange beest verkeert bemoeilijkt het proces. Op internet wordt gespeculeerd dat het om een reuzeninktvis gaat, maar die soort komt niet voor aan de westkust van Mexico. Het mysterie is dus verre van opgelost.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Het karkas wordt onderzocht door het milieuagentschap Procuraduría Federal de Protección al Ambiente. Toeristen die op het strand waren reageerden vol verbazing op het vreemde wezen. Ook op internet zorgt het dier voor beroering.

In 2008 werd het zogeheten ‘Montauk Monster’ aangetroffen op een strand in East Hampton in New York. De grootschalige media-aandacht voor de vondst maakte destijds veel los.

Protección civil y Bomberos de Acapulco Reporta, un animal marítimo desconocido hasta el momento, en las playas de la bonfil.

Geplaatst door Protección Civil y Bomberos de Acapulco op woensdag 9 maart 2016

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ph
Ph
8 jaren geleden

Het gaat inderdaad om een reuzen inktvis, in het filmpje zie je heel (Heel) duidelijk tentakels, voor de rest maakt het niet uit dat die soort daar niet zou voorkomen volgens bepaalde wetenschappers………trouwens, deze reuzen inktvissen zouden volgens vele wetenschappers ook niet bestaan, tot ze een paar jaren geleden werden waargenomen.

pommetje
pommetje
8 jaren geleden

Weer zo’n nieuwswaarde van niets.
Er spoelt iets aan dat men nog niet heeft kunnen identificeren en het is een zee-monster.
Er zit een ‘coast guard’ met een stok in te prikken en het artikel laat weten dat ‘experts’ het nog niet hebben kunnen identificeren.

Havana
Havana
8 jaren geleden

je ziet er kop noch staart aan…

Erik
Erik
8 jaren geleden

Weer zo’n nietszeggend artikel om lezers te lokken. Reeds in de eerste alinea is het artikel al in tegenspraak met zichzelf.
Beweert men eerst: “Wel hebben ze gezegd dat het wezen niet lang voordat het aanspoelde is overleden.” om gelijk erna te beweren dat: ” De hevige staat van ontbinding waarin het vier meter lange beest verkeert bemoeilijkt het proces.”

Iets wat pas overleden is bevindt zich niet gelijk in staat van ontbinding en zeker niet in hevige staat. Zelfs in het water kost het enkele dagen voor iets ontbonden is…

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x