Homepagina » Mens en Dier » VIDEO: Mysterieus zeemonster aangespoeld in Mexico
VIDEO: Mysterieus zeemonster aangespoeld in Mexico

VIDEO: Mysterieus zeemonster aangespoeld in Mexico

Op het strand van Acapulco in het zuidwesten van Mexico, een toeristische trekpleister, is vrijdag een mysterieus zeewezen aangespoeld dat de lokale experts niet kunnen identificeren. Wel hebben ze gezegd dat het wezen niet lang voordat het aanspoelde is overleden.

De hevige staat van ontbinding waarin het vier meter lange beest verkeert bemoeilijkt het proces. Op internet wordt gespeculeerd dat het om een reuzeninktvis gaat, maar die soort komt niet voor aan de westkust van Mexico. Het mysterie is dus verre van opgelost.

Het karkas wordt onderzocht door het milieuagentschap Procuraduría Federal de Protección al Ambiente. Toeristen die op het strand waren reageerden vol verbazing op het vreemde wezen. Ook op internet zorgt het dier voor beroering.

In 2008 werd het zogeheten ‘Montauk Monster’ aangetroffen op een strand in East Hampton in New York. De grootschalige media-aandacht voor de vondst maakte destijds veel los.

Protección civil y Bomberos de Acapulco Reporta, un animal marítimo desconocido hasta el momento, en las playas de la bonfil.

Geplaatst door Protección Civil y Bomberos de Acapulco op woensdag 9 maart 2016

[Nieuwsblad]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pommetje schreef:

  Weer zo’n nieuwswaarde van niets.
  Er spoelt iets aan dat men nog niet heeft kunnen identificeren en het is een zee-monster.
  Er zit een ‘coast guard’ met een stok in te prikken en het artikel laat weten dat ‘experts’ het nog niet hebben kunnen identificeren.

  25 likes
 • Ph schreef:

  Het gaat inderdaad om een reuzen inktvis, in het filmpje zie je heel (Heel) duidelijk tentakels, voor de rest maakt het niet uit dat die soort daar niet zou voorkomen volgens bepaalde wetenschappers………trouwens, deze reuzen inktvissen zouden volgens vele wetenschappers ook niet bestaan, tot ze een paar jaren geleden werden waargenomen.

  16 likes
 • Erik schreef:

  Weer zo’n nietszeggend artikel om lezers te lokken. Reeds in de eerste alinea is het artikel al in tegenspraak met zichzelf.
  Beweert men eerst: “Wel hebben ze gezegd dat het wezen niet lang voordat het aanspoelde is overleden.” om gelijk erna te beweren dat: ” De hevige staat van ontbinding waarin het vier meter lange beest verkeert bemoeilijkt het proces.”

  Iets wat pas overleden is bevindt zich niet gelijk in staat van ontbinding en zeker niet in hevige staat. Zelfs in het water kost het enkele dagen voor iets ontbonden is…

  12 likes
 • Elise49 schreef:

  Maakt niet zoveel uit wat het is. Er spoelen veel dieren en onbekende dieren aan. Het borrelt in de diepzee(onderwereld). Het borrelt in de middenwereld(onze wereld) en het borrelt in de lucht(bovenwereld). Er is dus iets gaande. Wat veroorzaakt dit? Zijn het de planeten standen enz. of is het de mens zelf(satellieten enz.)?

  1 likes
  • Remco schreef:

   Enkele mogelijke oorzaken zijn:

   – De platheid van de aarde
   – De openbaring
   – De disclosure

   en, last but not least, uiteraard de Amerikanen!

   4 likes
 • Havana schreef:

  je ziet er kop noch staart aan…

  1 likes
 • Deneb schreef:

  Release the kraken!!!

  3 likes
 • bert schreef:

  Meer dan een half verotte rol vloerbedekking is het niet ,….wat een onzin ,je kan de rafels aan het kleed zien zitten … geen beest dus !! Bert

  2 likes
 • Kalki schreef:

  Ik zie noch kop en staart van dit beest op de video.

  1 likes
 • x

  Check Also

  mayakalender

  Mayakalender herzien: ‘Einde van de wereld is deze week’

  Een pandemie, wereldwijde protesten, sprinkhanenplagen, vulkaanuitbarstingen, orkanen; ...

  Bosnische piramides stralen meer energie uit dan Mexicaanse piramides in Teotihuacan. Professor deelt opmerkelijke resultaten

  Bosnische piramides stralen meer energie uit dan Mexicaanse piramides in Teotihuacan. Professor deelt opmerkelijke resultaten

  Kwantumnatuurkundige Konstantin Korotkov van de ITMO University ...

  >