CoronaBuitenland

Gruwelijk: man haalt Pfizer-prik, krijgt te kampen met ‘ongekende’ tumorgroei en sterft binnen 30 dagen

Help door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Bij VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het Lareb, is begin deze maand een verontrustende melding binnengekomen. Bij een patiënt die op 9 september vorig jaar de Pfizer-prik had gehaald, vormden zich allerlei tumoren in de borstholte.

Het gaat om een 34-jarige man uit de staat Illinois die minder dan een maand na de eerste dosis van het experimentele mRNA-vaccin is overleden. De man stierf op 4 oktober, minder dan 30 dagen na het vaccin.

Ik heb nog nooit zoiets gezien

Artsen maakten CT-scans, röntgenscans van zijn borst en namen bloed af. Ze stelden in de borstholte van de patiënt een ‘ongekende en onverklaarbare tumorgroei’ vast. Ook was zijn lever drie keer zo groot als normaal.

Citaten van de oncoloog, thorocaal chirurg, ic-arts en cardioloog: ‘Ik heb nog nooit zoiets gezien’ en ‘We dachten dat we naar de scans van iemand anders keken’.

Het lijkt erop dat vaccin kanker doet ontwaken

Eerder trok Chris Woollams, een voormalige biochemicus van de Oxford-universiteit die zich heeft gespecialiseerd in kanker en virologie, aan de bel over agressieve vormen van kanker bij gevaccineerden. Het lijkt erop dat het vaccin kanker doet ontwaken, waarschuwde Woollams.

Hij interviewde dr. Dana Flavin, die hetzelfde zag in haar omgeving: agressieve kankers na de coronaprik. Joseph Mercola interviewde de hoofdverpleegster van een kankerafdeling en zij zag precies hetzelfde.

[Infowars]

4.8 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Oog om oog tand om tand
Oog om oog tand om tand
1 jaar geleden

Onderzoek afdwingen!!!
Ziekenhuizen moeten, en dit zijn ze verplicht, afwijkingen melden en onderzoeken/aantonen.
Oppositiepartijen laat jullie horen. Er wordt vreselijk veel pijn en leed aan gedaan

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Als immuunsyteem uitgeschakeld wordt en dat blijken de gen injecties te doen is het ontstaan van allerlei kankers realistisch.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Hoeveel doden moeten er nog vallen voordat de mensen geinformeerd worden door de NPO en MSM Telegraag AD NRC en Vrije Volk zijn mede verantwoordelijk voor alle ellende. wanneer stoppen ze met die troep.

Marianna
Marianna
1 jaar geleden

en dan mag je je eigen verstand niet gebruiken, maar wordt gedreven naar de injectie.

en doe ook de kinderen maar, dokter…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x