CoronaBinnenland

Helft volwassen Nederlanders heeft 3e prik niet gehaald: ‘Coronatoegangsbewijzen en 2G feitelijk opgeblazen’

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Afgelopen week hadden bijna 6,5 miljoen volwassenen in Nederland een boosterprik tegen corona gekregen, 45,2 procent van alle volwassenen. Dat betekent dat ongeveer de helft van de volwassenen geen derde prik heeft gehaald.

De overheid wil dat alle volwassenen die volledig ingeënt zijn en ervoor in aanmerking komen, voor eind januari de kans hebben gehad een boosterprik te halen.

De effectiviteit van de boosterprik is de meest genoemde reden waarom gevaccineerden twijfelen, blijkt uit een peiling. Andere vaak genoemde zorgen zijn de veiligheid van de booster en mogelijke bijwerkingen.

Ruim zes miljoen Nederlanders

Ook de meeste ouders van kinderen van 5 tot en met 11 jaar zijn niet van plan hun kind te laten vaccineren tegen het coronavirus. 51 procent zegt het zeker of waarschijnlijk niet te zullen doen.

“De helft van de volwassen Nederlanders heeft de derde prik niet gehaald,” constateert Kamerlid Fleur Agema (PVV). “Daarmee zijn de coronatoegangsbewijzen en 2G feitelijk opgeblazen.”

“Of wil de nieuwe minister van VWS ruim zes miljoen Nederlanders de toegang tot de horeca, winkels, werk en onderwijs gaan ontzeggen?” vraagt Agema zich hardop af.

Zinloos

Uit onderzoek van de TU Delft blijkt dat 2G nauwelijks effect heeft op het aantal ‘coronabesmettingen’ en zinloos is. Zorgminister Kuipers heeft de bevindingen naar de Tweede Kamer gestuurd.

4.9 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
171 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loisss
Loisss
1 jaar geleden

Dat is heel goed nieuws! Begint men wakker te worden??

Robert
Robert
1 jaar geleden

BOEM! In you face!

Robert
Robert
1 jaar geleden

Hé vriend kuipers, let je even op? Je afrekening is aanstaande!

Dutch Patriot Channel
Dutch Patriot Channel
1 jaar geleden

In feitelijk net zo opgeblazen als in Frankrijk. Is allemaal blufpoker van de neo marxistisen.Regels, doe maar, volgen,TOTAAL negeren, alsof ze niet bestaan. Geduld zal beloond worden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

171
0
We lezen graag je reactie!x