Gezondheid

Gevaccineerden krijgen plotseling te maken met agressieve vormen van kanker

Help mee door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sommige mensen krijgen na de coronaprik plotseling een agressieve vorm van kanker. Het lijkt erop dat het vaccin kanker doet ontwaken, schrijft Chris Woollams van de website Canceractive.

Hij noemt als voorbeeld een patiënt met darmkanker die al vier jaar kankervrij was. Nu is de ziekte terug en zit de kanker zelfs in zijn lymfeklieren. De man had een opgezwollen lymfeklier in zijn nek. Hij kreeg in het ziekenhuis de vraag of hij recentelijk iets ongewoons had gedaan. De man antwoordde dat hij de eerste dosis van het Pfizer-vaccin had gehaald. De verpleegkundige wilde het er verder niet over hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er meldde zich nog een man bij Woollams bij wie de ziekte in eerste instantie onder controle was. Plotseling gedroeg de kanker zich agressief. “Heb je toevallig het coronavaccin gekregen?” vroeg hij aan de man. “Ja, de oncoloog stond erop.”

Hoe mRNA kanker kan bevorderen

Woollams interviewde ook dr. Dana Flavin, die hetzelfde zag in haar omgeving: agressieve kankers na de coronaprik. Joseph Mercola interviewde daarnaast de hoofdverpleegster van een kankerafdeling en zij zag precies hetzelfde.

Onderzoekers hebben ontdekt dat mRNA tumoronderdrukkende eiwitten kan uitschakelen en op deze manier kanker kan bevorderen, schrijft Woollams.

Immuunsysteem versterken

Oncologen raden patiënten met een verzwakt immuunsysteem aan om een vaccin te nemen. “Maar als je een verzwakt immuunsysteem hebt, hoe ga je dan veel antilichamen aanmaken tegen corona?” vraagt hij.

Woollams, een voormalige biochemicus van de Oxford-universiteit die zich heeft gespecialiseerd in kanker en virologie, helpt kankerpatiënten juist om hun immuunsysteem te versterken. Dat doet hij met behulp van goed voedsel, veel vezels, goede bacteriën, vitamine D, zink en butyraat om de vitamine D te activeren.

[Canceractive]

4.6 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
yyy
yyy
2 jaren geleden

een hoogbejaarde kennis maar actief kreeg ook opeens k. Slokdarm kanker, en lymfeklieren….

Jan
Jan
2 jaren geleden

Heb net geschreven dat mijn moeder 2 gif spuiten heeft gehad in een zogenaamde griepprik ze heeft nu een infectie aan haar been na 2 kuren wil de wond niet genezen toeval.ik denk het niet

ToeAanEenBiertje!
ToeAanEenBiertje!
2 jaren geleden

wil niet paranoïde overkomen,maar kan wel janken, een vriend van mij,is in zijn keuken terug gevonden met een tia, in het ziekenhuis kwamen ze erachter dat hij long kanker met uitzaaiingen heeft, toeval?

Rob
Rob
2 jaren geleden

Ook iemand op mijn werk had geen kanker hij is pas 35 jaar heeft vaccin genomen werd een beetje ziek rare hoest daarna onderzoek gedaan en tumor gevonden bij balzak maar kan ook toeval zijn maar vertrouw deze hele Hollywood film niet

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x