CoronaMens en Dier

Ook de experts keren zich af van het beleid: kinderarts Patricia Bruijning zou eigen kinderen niet inenten

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

Kinderen van 5 tot en met 11 jaar worden vanaf dinsdag uitgenodigd voor een coronaprik. Hun ouders krijgen een brief thuisgestuurd, waarin staat hoe ze een afspraak kunnen maken. Volgende week worden de eerste prikken gezet.

Ook de experts die de overheid altijd gesteund hebben, keren zich nu af van het beleid, merkt auteur en spreker Hans van Tellingen op. Zo zei kinderarts Patricia Bruijning in het radioprogramma Sven op 1 dat zij haar kinderen niet zou vaccineren.

Noodzaak minder groot

“Ik denk het niet. Dat hangt een beetje af van de situatie waar je in zit. Veel kinderen hebben het al gehad, dus dan zijn de risico’s kleiner. En met omikron kijken we nu tegen een andere situatie aan,” zei Bruijning.

“De noodzaak ervan is denk ik minder groot geworden,” vervolgde de kinderarts. “Als we het hebben over wat je daarmee aan gezondheidswinst kan behalen, maar ook als je het hebt over wat het kan doen bij het terugdringen van besmettingen.”

Zou ik denk ik op dit moment niet doen

Presentator Sven Kockelmann vroeg haar of ze ouders zou oproepen om hun kinderen nu te laten vaccineren. “Nee, ik roep helemaal niemand op,” antwoordde Bruijning. Volgens haar is elke keuze verdedigbaar. “Als je zegt: ik maak me daar niet zo’n zorgen over, dan is het prima als je niet vaccineert.”

“U zegt zelf: vanwege omikron en het feit dat die vaccins zijn gemaakt voor delta zou ik het niet doen?” vroeg Kockelmann. “Nee, zou ik denk ik op dit moment niet doen. En zeker niet als mijn kinderen al corona hadden gehad,” zei de kinderarts.

4.7 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
NooT
NooT
1 jaar geleden

‘De noodzaak is minder groot’
zucht
Ja van nul naar nul.

En weigeren om op te roepen tegen de kinderprikken!
Moeten we het écht van dit soort mensen hebben!?
zucht

Ron
Ron
1 jaar geleden

De vaccins zijn niet voor de delta.
Die zijn zogenaamd gemaakt voor de delta.
Dus puur gif.

Loire
Loire
1 jaar geleden

Ze probeert zichzelf er uit te redden, van te voren had ze toch wel een iets andere mening, wel genuanceerder dan sommige anderen, maar toch.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Vreselijk ouders die hun kinderen opofferen, en waarvoor? dan kunnen ze op vakantie. in plaats te kijken wat voor troep ze de kinderen inspuiten vinden de egoisten de vakanties veel belangrijker. wat een domme walgelijke ouders bestaan er toch. helaas.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x