Binnenland

Rutte ‘gaat in gesprek’ met boeren, maar alleen NOS mag filmen en vragen stellen: ‘Bizar’

Help door dit met iedereen op je social media te delen!

Premier Rutte heeft voor het eerst ‘een gesprek’ gehad met bezorgde boeren over de stikstofplannen. De komende weken volgen er meer. De premier sprak met meerdere boeren op een melkveebedrijf in Leusden bij Amersfoort.

Volgens Rutte was het ‘een goed en indringend gesprek’. Hij zei dat hij de zorgen niet met één gesprek kan wegnemen. Rutte benadrukte dat de stikstofdoelen blijven staan. Hij beweerde dat ‘we te maken hebben met een rechterlijke uitspraak’.

Stuitend

De premier zei ook dat de boeren ‘uiterst kritisch’ waren en de emoties ‘enorm’. Veel boeren reageerden woest op het stikstofkaartje dat het kabinet vorige maand publiceerde.

Fons Lambie, politiek verslaggever van RTL Nieuws, laat weten dat er alleen geselecteerde media waren uitgenodigd om bij het gesprek te zijn. Zo kon alleen de NOS filmen en vragen op camera stellen. “Bizar,” reageert Lambie. “Stuitend, met zoveel onrust en onzekerheid in het land.”

Compleet losgezongen

“Blij dat jij het ook ziet,” zegt BVNL-bestuurder Hans van Tellingen tegen Lambie. Opiniemaker Jan Roos schrijft: “Tassendragers.”

“Rutte die ‘in gesprek gaat’ met de boeren is sowieso stuitend,” stelt huisarts Els van Veen. “De man is compleet losgezongen van het Nederlandse volk. De staatsmedia neem ik trouwens al jaren niet meer serieus, sinds hun gekleurde berichtgeving over corona. Heb inmiddels andere kanalen voor nieuws.”


4.9 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
195 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
24 dagen geleden

Geloof die tassendrager van Schwab toch niet, hij heeft twee gezichten, éé zelfingenomen en één vals.

koddebeier
koddebeier
24 dagen geleden

OpgeRut met je WEF kartel bende !!;;

Pieternella
Pieternella
24 dagen geleden

Hadden de communisten niet ook een staatsomroep? Dat was toch niet helemaal betrouwbaar?

mannus14
mannus14
24 dagen geleden

Rutte heeft de slag met de boeren al weer gewonnen.een hoop mooie woorden en complimenten en de boeren zijn in hun nopjes om uiteindelijk toch genaaid te worden door die leugenaar

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

195
0
We lezen graag je reactie!x