CoronaBuitenland

Wetenschappers ontdekken dat hartontsteking vaker voorkomt bij gevaccineerden

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!

Hartontsteking komt vaker voor bij mensen die coronavaccins hebben gekregen dan bij ongevaccineerden. Dat blijkt uit een nieuwe studie onder tientallen miljoenen Europeanen.

Mannen van 16 tot 24 jaar hadden na het tweede Pfizer-vaccin in vergelijking met ongevaccineerden vijf keer meer kans op myocarditis en pericarditis, twee soorten hartontsteking, en 15 keer meer kans na het tweede Moderna-vaccin, zei professor Rickard Ljung van het Zweedse geneesmiddelenagentschap.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ook na de eerste dosis van de mRNA-vaccins hadden mannen van 16 tot 24 jaar meer kans op hartontsteking. Alle mannen liepen na de eerste of tweede prik meer risico, behalve mannen van 40 jaar of ouder die de eerste Moderna-prik hadden genomen.

Binnen zeven dagen

Wetenschappers uit Finland, Denemarken, Zweden en Noorwegen analyseerden medische gegevens van 23,1 miljoen mensen van 12 jaar en ouder. De data hebben betrekking op de periode 27 december 2020 tot 5 oktober 2021.

De kans op myocarditis en pericarditis is het grootst binnen zeven dagen na vaccinatie, vooral na de tweede dosis, schrijven de onderzoekers in het Journal of the American Medical Association.

Moderna en Pfizer waren niet bereikbaar voor commentaar. Scandinavische landen geven jongeren en jongvolwassenen sinds vorig jaar geen Moderna-vaccins meer vanwege zorgen over hartontsteking.

Niet mee eens

Opmerkelijk: de onderzoekers zeggen dat hartontsteking een ‘zeer zeldzame’ bijwerking is en claimen dat ‘de voordelen van deze vaccins opwegen tegen de risico’s’.

Cardioloog en internist Peter McCullough is het daar niet mee eens. “In geen geval zouden we een vaccin accepteren dat ook maar bij één iemand hartschade veroorzaakt. De voordelen van de vaccins wegen geenszins op tegen de risico’s,” zei McCullough tegen de krant The Epoch Times.

[Zero Hedge]

4.8 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eugeen
Eugeen
1 jaar geleden

Voor een vax om een “valling” te bestrijden het risico lopen om een al dan niet dodelijke hartontsteking te krijgen noemen ze tegenwoordig aanvaardbaar. Waar hebben deze clowns gestudeerd of is er zoveel geld aan te verdienen? Bij de varkensgriep was het voldoende om 5 doden te hebben in de VS om direct het vergifvax te stoppen. In die tijd kregen de politici, die ook toen met hun smerige smoel op tv kwamen ‘om het voorbeeld te geven ” een zoutoplossing…net als nu!

Steve Schaisse
Steve Schaisse
1 jaar geleden

Bij Tel Sell en telemarketing krijg je garantie, de VacciNazi is op eigen risico…
Hugo Mengele heeft misleidende reclame gemaakt over de VacciNazi, normaal is dit verboden, deze acteurs krijgen een hand boven hun hoofd gehouden door Schwab-schwanz.

Dobby
Dobby
1 jaar geleden

Spuitjes om mensen ziek te maken….Ze worden ´aanbevolen’ om gezonder te worden, te blijven..en om de zorg te ´ontlasten’.
Tja anders tuint zelfs de goedgelovige, naïeve wereldburger er natuurlijk niet in hè?

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Herhaal bericht. En maar blijven zeggen dat je toch beter een prik kan nemen,ja voor kinderen ,die er niet of nauwelijks ziek van worden. Zeg dan maar niks!

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x