Homepagina » Mens en Dier » Vrouw doet tijdens interview met Dr. Phil schokkende onthullingen over pedofiele netwerken elite
Vrouw doet tijdens interview met Dr. Phil schokkende onthullingen over pedofiele netwerken elite

Vrouw doet tijdens interview met Dr. Phil schokkende onthullingen over pedofiele netwerken elite

In een exclusief interview dat door miljoenen Amerikanen is bekeken ging Dr. Phil in gesprek met Kendall, een slachtoffer van kindermisbruik.

Tijdens het interview deed Kendall een boekje open over pedofiele netwerken van de elite.

Ze legde uit dat ze werd geboren als seksslaaf. Haar ouders gaven haar doelbewust weg aan een kindersmokkelaar die ze haar ‘eigenaar’ noemde.

Die eigenaar zette haar soms onder stroom en ook liet hij haar ontlasting eten.

Openbaarheid

Haar ouders verkochten haar na haar geboorte aan een pedofiel netwerk dat de elite diende. Ze werd misbruikt door groepen rijke en machtige mannen en vrouwen.

Kendall wist te ontsnappen aan haar ‘eigenaar’ en besloot in de openbaarheid te treden.

Ze onthulde dat ze werd gedwongen om kinderen van vijf jaar oud te verkrachten en zelfs een baby te vermoorden.

Sadistische elite

Toen Dr. Phil vroeg hoe oud ze was toen ze voor het eerst werd verkracht zei ze: “Voordat ik kon praten. Ik was er al aan gewend toen ik twee was.”

Kendall vertelde dat ze de hele wereld over ging en werd misbruikt en verkracht door de sadistische elite, waaronder hooggeplaatste politiefunctionarissen en hoge Amerikaanse politici.

Tijdens haar gevangenschap heeft ze drie kinderen gekregen, die bij haar weg zijn gehaald door haar eigenaar en nu waarschijnlijk zelf seksslaven zijn.

Extreem rijk

“Ik mocht zwanger worden omdat mannen daarvoor betaalden,” zei Kendall.

Ze merkte op dat de pedofielen waar ze door de jaren heen mee in contact kwam extreem rijk waren, mensen die werden gezien als pilaar van de gemeenschap.

Sommigen van hen beschikten zelfs over privé-eilanden of grote stukken grond, onthulde ze. “Ze kochten ons om op ons te jagen.”

Waarheid

De pedofielen lieten kinderen rennen voor hun leven terwijl er op hen gejaagd werd. Kinderen die gepakt werden, werden verkracht en gemarteld.

Dr. Phil lichtte toe dat zijn team deze zaak vier maanden lang heeft onderzocht en contact heeft gehad met experts die hebben bevestigd dat ze de waarheid spreekt.

Kooien

Kendall beschreef hoe hoge politici haar mooi maakten en dure kleding gaven. Ze werd vaak samen met andere kinderen in kooien geplaatst die aan het plafond hingen.

Deze hoge politici zijn heel goed in het uitwissen van hun sporen, aldus Kendall, die toevoegde dat veel Amerikaanse politici zich al jaren schuldig maken aan het verkrachten van kinderen.

[The Free Thought Project]


Vind je dit artikel goed? Deel het dan met iedereen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

50 reacties

 1. Zieker dan ziek! Goed dat hier in de USA miljoenen kijkers kennis van hebben genomen!
  Een en ander is in beweging! Er gaan veel prominente figuren opgesloten worden. Het zou tijd worden!

  65 likes
  • Ik zag toevallig vandaag een you tube’je van Neil Keenan die sprak ook over dat de Femakampen al klaargemaakt worden of zijn om die misdadigers en andere soorten misdadigers in op te sluiten en te executeren want er zouden inmiddels al veel grafkuilen gegraven zijn. Maar ook andere bronnen spreken van dat er binnenkort e.e.a bekend zal worden gemaakt ik dacht eerst aan Antarctica waar ze aparte dingen hebben ontdekt m.b.t buitenaardsen en hun technologie ,maar het zou ook zomaar dit pedofiele netwerk kunnen zijn .Regeringen gaan allemaal hard onderuit als de beerput open getrokken en openbaar wordt. Wat mij betreft liever vandaag dan morgen.

   24 likes
   • ja….en dan álles….ook de politici in den Haag, die hun drankmisbruik maskeren met een snuif coke….

    waar zijn we eigenlijk aan overgeleverd?

    ‘t moet niet gekker worden…

    the 5th dimension…
    the heaven of NOW

    namaste

    22 likes
   • Wat schattig, iemand die denkt dat femacamps voor criminelen en zelfs criminele elite zijn…. watis iedereen toch naief. Lees eens iets over de Rothschild familie. Pedofilie, sex feestjes met kinderslaven is aan de orde van de dag binnen de elite en binnen Hollywood. Die femacamps zijn voor ons bedoeld, voor als we straks de boel echt niet meer pikken en in opstand komen. Wist je dat meneer Rothschild meer geld heeft dan al het geld wereldwijd bij elkaar? Hij krijgt dat via belastingen en corrupte banksystemen waarvan iedereen gebrainwashed is dat het normaal is om 90% van het verdiende geld af te staan. Word toch eens wakker…. We horen dr Phil ook totaal niet over die gasten oppakken. De FBI is betrokken, maar niemand die er iets mee doet verder, gewoon door laten gaan.

    4 likes
   • Een misschien verdwijnt er dan ook hier het één ander aan eh… justitie en vuiligheids (& oranje) gajes? Zou ook eens tijd worden!!! Off with their heads…..

    1 likes
  • Knap hoor, dat dit ondanks alle censuur zomaar uitgezonden kon worden en nog steeds overal op YT te zien is.
   Nu nog een paar duidelijke UFO’S in plaats van de gewoonlijke wazige blur.

   4 likes
   • Ik denk dat de tentakels van de cabal minder sterk zijn geworden dus ook in dit soort programma’s .
    En wat u.f.o’s betreft die heb ik in mijn leven al meer dan eens met het blote oog duidelijk gezien. 1x heel groot vrij laag dat was ongeveer 33 jaar geleden daarna met tussenpozen van een jaar of jaren of soms maar maanden , uiteindelijk was het normaal geworden voor me en keek en kijk ik niet eens meer naar de hemel en als ik wat zag dacht ik oké ‘zijn jullie er weer hahaha.

    2 likes
   • @koekje (what’s in a name): ja, heel knap inderdaad, maar ze werden er hier wel zo heel erg nerveus van dat ze het niet hebben uitgezonden, en Dr Pil – zoals mijn moeder van 91 jaar hem liefkozend noemt – a la minuut van de buis werd gehaald, and never to come back!

    En o ja, die ufo’s waar u ook al niet in geloofd, nou die bestaan echt hoor. Kijk eens wat vaker omhoog, en verbaas u. Maar ja, sommige mensen zijn ziende blind, en horende doof. Zo jammer want u mist zo wel een boel….

    2 likes
 2. Leuk en aardig die inmiddels vele onthullingen wereldwijd. Maar aangezien er nu open wordt geschermd met experts die bevestigen dat deze vrouw de waarheid spreekt, wordt het tijd om namen en rugnummers te benoemen.

  55 likes
 3. met tranen in mn ogen gekeken hierna… ik denk dat dit echt op waarheid berust, dat we in n zieke wereld leven is overal al bekend, ook dat dit soort dingen gebeuren is ook bekend.. denk aan belgie de kinderen onder de grond en misbruikt.. kinderen die verdwijnen..hoe je dit ook bekijkt.. iedereen weet dat dit afspeelt op aarde.. of dit nu op waarheid berust vbij dr.phil of niet.. iedereen weet dat er een netwerk is van dit soort mensen.. triest genoeg.. wat rijkdom niet doet met mensen, ze worden zieker en zieker .. deze bak van ellende moet worden aangepakt.. alles openbaar maken… en hopen dat er ooit n keer n einde aan komt…

  12 likes
  • Als DOCTER Phil hier een onderzoeksteam op zet en na enkele maanden ontdekt dat ze de waarheid spreekt, waar blijft onze overheid dan met hun onderzoek? En waarom duurt dat dan zolang? Misschien TE prominente figuren die hier bij betrokken zijn?

   16 likes
   • Als Trump er daadwerkelijk iets aan wil doen dan moet hij wel de juiste mensen op de juiste plaatsten krijgen.
    Denk aan rechters, spionnen, leger, ect.
    Soros, Clinton en Obama steken het land in de fik als dit niet correct word aangepakt. Het is een illusie om te denken dat jaren van satanisme binnen een jaartje wel opgelost zal worden.
    Dit word een lange strijd en ik raad aan om te preppen.

    11 likes
    • Volg je het alternatieve echte nieuws wel? Je reactie laat zien dat je niet op de hoogte bent.
     Soros, Clinton en Obama zijn allang van het toneel verdwenen en Trump gaat de NAVO in zijn huidige vorm afschaffen.
     Het is dus een illusie om te denken dat dat satanisme door kan gaan.
     Ze krijgen geen geld meer. Einde verhaal.

     1 likes
   • Docter Phil er ZELF een onderzoeksteam op zetten!!! Hahaha dat is net zo onbetrouwbaar als Peter R. de Vries iets uit laten zoeken.

    8 likes
   • GOEDENMORGEN….LEES HET RONDEHUIS IN NUNSPEET……..VIA GOOGLE……
    VEEL LEES PLEZIER….

    6 likes
 4. Idd, laat het monster maar naar buiten treden, dan kunnen we zijn kop eraf hakken. (Spreekwoordelijk dan)
  Ik vrees dat deze praktijken, hoe gruwelijk ook, onze enigste hoop op ontmaskering is.
  Voor de rest zit alles nog potdicht….
  Ik hoop echt, vooral voor de kinderen, dat hier snel een einde aan komt…

  28 likes
 5. Dat dit in zo programma komt is wel een groot plus punt, voor t eerst dat ik zie dat via de mainstream tv hier aandacht aan word gegeven, Dr Phill +10

  19 likes
 6. Dit is een ketting brief maar geen gewone,

  Het is bedoeld om het NOS Journaal positief te stimuleren, In hun uitzendingen aandacht te geven voor het volgende filmpje.

  Vrouw doet tijdens interview met Dr. Phil schokkende onthullingen over pedofiele netwerken elite
  https://www.youtube.com/watch?v=1jl7smO45_I

  Stuur Aub. dit bericht door naar iedereen die je kent, en naar de redactie van het NOS Journaal.
  https://over.nos.nl/contact/persbericht-sturen
  Het is de bedoeling dat dit wereld nieuws word.

  Bij voorbaat dank.

  13 likes
 7. Is het geen actrice? Je weet het maar nooit met dergelijk programma’s. Een paar weken gelden zag ik een youtube waaruit bleek dat Dr. Phil zelf een pedofiel is. En nu ineens is het een zielig item in zijn show. Niet vergeten dat het een ‘show’ is.

  3 likes
  • @Faye. Alles is mogelijk, misschien kicken de idioten er wel op om hier een beetje mee te donderjagen op tv of is dit om bepaalde mensen alvast in te dekken. Alles is mogelijk en niets is wat het lijkt. Maar deze wereld is zieker dan men kan bedenken en niets lijkt of is nog heilig. Juist in hogere kringen van status en geld vindt men de groten van geest en hoe groter de geest, hoe zieker het beest!….

   4 likes
   • ”Hoe groter de geest hoe groter het beest” rijmt wel lekker maar groten van geest zou ik ze niet willen noemen.
    ”Hoe hoger in rang des te scherper het verstand’ is ook op een misverstand gebaseerd.

    2 likes
  • oh my……………..

   wie houdt er niet van jong…prachtig om naar te kijken…
   even eerlijk zijn…alhoewel ik dan spreek over ruim na de pubertijd and no kids….
   alleen, altijd er van af blijven…
   sex als drift is wat anders dan sex als er liefde is tussen gelijkgestemden/leeftijdgenoten…!!!!!!!!!!

   namaste

   1 likes
 8. Alles is omkeerbaar,
  Kennis is Vrede~Wetenschap is Liefde
  De natuurlijke wetten zijn de enige wetten die nageleefd dienen te worden.
  Maskers afzetten zelfde geldt voor regeringen.
  Stop met jezelf in de maling nemen, stop de slavernij.
  Eerst geloven dan zien. Als je het niet gelooft zie je het ook niet. Dromen zijn geen bedrog
  Wakker worden kan pijnlijk zijn…ongelooflijk vaak ook.
  Breng de werkelijke varkens naar het slachthuis
  ipv onschuldige dieren en kinderen.
  Als iedereen besluit geen kauwgom meer te slikken is er binnen 6 weken wereldwijd geen kauwgom meer te krijgen, alle kauwgom fabrieken zijn dan gesloten. Zo los je alles op.
  Samenzijn~Samenwerken in Eenheid.
  Heel simpel door Mens te zijn.

  http://sitsshow.blogspot.my/2017/03/The-40-Day-Season-of-Sacrifice-March-19th-or-22nd-to-May-1st-Manipulating-the-Collective-Consciousness-of-Humanity-Using-Mass-Black-Magic-Rituals.html?m=1

  6 likes
 9. Ik stel me zo voor als je onmetelijk rijk bent en je hebt alles wat je maar kunt wensen en je geest is verknipt, waarom zou je dan geen seksslaafjes kunnen kopen en daar gekke dingen mee uitvreten. Schets een situatie: je ligt in bed met je partner en bent wat blasé van deze wereld en je weet van gekkigheid niet wat te doen en komt om in de poen, de geest is ziek en of je nu bekend, beroemd of van koninklijke bloede bent, dan kan men het al snel gaan zoeken in pervers en ziek gadrag. Zelfs een doorsnee burger kan voor een paar tientjes zich uitleven, stel je eens voor wat iemand dan kan doen met miljoenen of zelfs miljarden. Vroeger moest je lachen over verhalen van oliesjeiks die vrouwen onder dwang in harems hielden, het leek allemaal zo ver van ons vandaan, maar blijkt dus veel dichterbij dan gedacht. Koning, keizer, admiraal…..?

  Overigens, mensen dwingen en onderdrukken, iets te doen wat men niet wil zijn zaken waar de banken, politiek en overheid zich ook mee bezighouden. En we accepteren het alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Zogenaamd mogen overheden ons als slaven gebruiken onder de noemer “algemeen belang”. Of je nu seksslaaf bent of slaaf van de overheid het is geaccepteerd zodra iemand zegt daar een algemeen belang bij te hebben?

  7 likes
 10. Dat is de reden dat we gedwongen worden om moslim te worden dadelijk omdat pedofilie dan dadelijk gewoon heel gewoon is! maar ook kannibalisme behoord tot het moslim geloof. De elite doet NIETS………….HELEMAAL NIETS zomaar!

  3 likes
 11. Je kunt hier heel kwaad om worden, maar vraag je je eerst af of er wel iets van waar is.

  5 likes
  • @Ino. Het is waar, ook al zou dit een leugen zijn, wat in deze wel kan en men wil of misschien hoopt te bereiken is dat zodra dit een leugen blijkt, wordt waarschijnlijk niets meer in deze richting nog echt geloofd.(?)

   0 likes
   • Of: we rammelen nu aan een kooi vanwege een “scahndaal”, terwijl de elite gewoon lachend doorgaat met hun werkelijke spel en het gepeupel dat “wakker” meent te zijn jaagt op spoken 🙂

    0 likes
 12. Dat Mainstream hier aandacht aan besteed kan eigenlijk alleen maar beteken dat dit net als pizzagate een ‘pull it up and tear it down is’. Over een aantal maanden horen we dat deze vrouw alles verzonnen heeft en dan gelooft niemand ook maar iets over pedofiele netwerken. Daarna gaat alles gewoon door. En meneer phil heeft 2 keer hogere kijkcijfers.

  5 likes
 13. lees of zoek naar, het recent verschenen boek; WEGGEJORIST van Robert van de Luitgaarden.
  over sexueel misbruik in de jeugd`zorg`…. in ons eigen gore pedofiele (ver) Nederland…

  4 likes
 14. IK heb hem al verstuurt.

  3 likes
 15. Als het filmpje wat ik zag op waarheid berust, weten ze de verwarring wel weer compleet te maken met deze vertoning. Experts zijn het daarin, dat wisten we al.
  Maargoed, alles gaat binnenkort uitkomen, raakt hun geld op, hebben ze zichzelf allerlei hersenaandoeningen gesnoven dus in wezen lost het probleem waar de wereld mee kampt, vanzelf op.

  2 likes
 16. Ik hoop maar dat dit een op sensatie gerichte fantasie is, fantasie die eigenlijk dan zo walgelijk is dat ze niet zou mogen bestaan.

  2 likes
 17. Dus dan moet ze bij geen een instantie bekend zijn. Geen id, geboortecertificaat, uitkering enz. Moet toch vrij makkelijk te achterhalen zijn door Dr Phill? Als dat zo is is haar verhaal ook sterker.

  1 likes
 18. Hemeltje lief ! Pietje Puk

  1 likes
 19. Google een `podesta` of `the podesta brothers` of `pizzagate` neem de tijd om e.e.a. te lezen….

  0 likes
 20. En nu is dr. Phil spontaan van rtl verdwenen. Da’s gek

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

misbruik

De baby van Lisa (15) werd vermoord. Hoe wijdverbreid is satanisch ritueel misbruik in Nederland?

Onderzoeksjournaliste Sanne Terlingen maakte voor Argos een ...

duitse

Enorm kindermisbruikschandaal: Duitse politici plaatsten kinderen 30 jaar lang doelbewust bij pedofielen

Duitse politici hebben kinderen tussen 1970 en ...