Homepagina » Mens en Dier » Vrouw doet tijdens interview met Dr. Phil schokkende onthullingen over pedofiele netwerken elite
Vrouw doet tijdens interview met Dr. Phil schokkende onthullingen over pedofiele netwerken elite

Vrouw doet tijdens interview met Dr. Phil schokkende onthullingen over pedofiele netwerken elite

In een exclusief interview dat door miljoenen Amerikanen is bekeken ging Dr. Phil in gesprek met Kendall, een slachtoffer van kindermisbruik.

Tijdens het interview deed Kendall een boekje open over pedofiele netwerken van de elite.

Ze legde uit dat ze werd geboren als seksslaaf. Haar ouders gaven haar doelbewust weg aan een kindersmokkelaar die ze haar ‘eigenaar’ noemde.

Die eigenaar zette haar soms onder stroom en ook liet hij haar ontlasting eten.

Openbaarheid

Haar ouders verkochten haar na haar geboorte aan een pedofiel netwerk dat de elite diende. Ze werd misbruikt door groepen rijke en machtige mannen en vrouwen.

Kendall wist te ontsnappen aan haar ‘eigenaar’ en besloot in de openbaarheid te treden.

Ze onthulde dat ze werd gedwongen om kinderen van vijf jaar oud te verkrachten en zelfs een baby te vermoorden.

Sadistische elite

Toen Dr. Phil vroeg hoe oud ze was toen ze voor het eerst werd verkracht zei ze: “Voordat ik kon praten. Ik was er al aan gewend toen ik twee was.”

Kendall vertelde dat ze de hele wereld over ging en werd misbruikt en verkracht door de sadistische elite, waaronder hooggeplaatste politiefunctionarissen en hoge Amerikaanse politici.

Tijdens haar gevangenschap heeft ze drie kinderen gekregen, die bij haar weg zijn gehaald door haar eigenaar en nu waarschijnlijk zelf seksslaven zijn.

Extreem rijk

“Ik mocht zwanger worden omdat mannen daarvoor betaalden,” zei Kendall.

Ze merkte op dat de pedofielen waar ze door de jaren heen mee in contact kwam extreem rijk waren, mensen die werden gezien als pilaar van de gemeenschap.

Sommigen van hen beschikten zelfs over privé-eilanden of grote stukken grond, onthulde ze. “Ze kochten ons om op ons te jagen.”

Waarheid

De pedofielen lieten kinderen rennen voor hun leven terwijl er op hen gejaagd werd. Kinderen die gepakt werden, werden verkracht en gemarteld.

Dr. Phil lichtte toe dat zijn team deze zaak vier maanden lang heeft onderzocht en contact heeft gehad met experts die hebben bevestigd dat ze de waarheid spreekt.

Kooien

Kendall beschreef hoe hoge politici haar mooi maakten en dure kleding gaven. Ze werd vaak samen met andere kinderen in kooien geplaatst die aan het plafond hingen.

Deze hoge politici zijn heel goed in het uitwissen van hun sporen, aldus Kendall, die toevoegde dat veel Amerikaanse politici zich al jaren schuldig maken aan het verkrachten van kinderen.

[The Free Thought Project]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rijst
Rijst
3 jaren geleden

Zieker dan ziek! Goed dat hier in de USA miljoenen kijkers kennis van hebben genomen!
Een en ander is in beweging! Er gaan veel prominente figuren opgesloten worden. Het zou tijd worden!

Justin
Justin
Reactie op  Rijst
3 jaren geleden

Ik zag toevallig vandaag een you tube’je van Neil Keenan die sprak ook over dat de Femakampen al klaargemaakt worden of zijn om die misdadigers en andere soorten misdadigers in op te sluiten en te executeren want er zouden inmiddels al veel grafkuilen gegraven zijn. Maar ook andere bronnen spreken van dat er binnenkort e.e.a bekend zal worden gemaakt ik dacht eerst aan Antarctica waar ze aparte dingen hebben ontdekt m.b.t buitenaardsen en hun technologie ,maar het zou ook zomaar dit pedofiele netwerk kunnen zijn .Regeringen gaan allemaal hard onderuit als de beerput open getrokken en openbaar wordt. Wat mij betreft liever vandaag dan morgen.

densie
densie
Reactie op  Justin
3 jaren geleden

ja….en dan álles….ook de politici in den Haag, die hun drankmisbruik maskeren met een snuif coke….

waar zijn we eigenlijk aan overgeleverd?

‘t moet niet gekker worden…

the 5th dimension…
the heaven of NOW

namaste

Aradhel
Aradhel
Reactie op  Justin
3 jaren geleden

Een misschien verdwijnt er dan ook hier het één ander aan eh… justitie en vuiligheids (& oranje) gajes? Zou ook eens tijd worden!!! Off with their heads…..

Piepo
Piepo
Reactie op  Justin
3 jaren geleden

Wat schattig, iemand die denkt dat femacamps voor criminelen en zelfs criminele elite zijn…. watis iedereen toch naief. Lees eens iets over de Rothschild familie. Pedofilie, sex feestjes met kinderslaven is aan de orde van de dag binnen de elite en binnen Hollywood. Die femacamps zijn voor ons bedoeld, voor als we straks de boel echt niet meer pikken en in opstand komen. Wist je dat meneer Rothschild meer geld heeft dan al het geld wereldwijd bij elkaar? Hij krijgt dat via belastingen en corrupte banksystemen waarvan iedereen gebrainwashed is dat het normaal is om 90% van het verdiende geld af te staan. Word toch eens wakker…. We horen dr Phil ook totaal niet over die gasten oppakken. De FBI is betrokken, maar niemand die er iets mee doet verder, gewoon door laten gaan.

koekje
koekje
Reactie op  Rijst
3 jaren geleden

Knap hoor, dat dit ondanks alle censuur zomaar uitgezonden kon worden en nog steeds overal op YT te zien is.
Nu nog een paar duidelijke UFO’S in plaats van de gewoonlijke wazige blur.

Justin
Justin
Reactie op  koekje
3 jaren geleden

Ik denk dat de tentakels van de cabal minder sterk zijn geworden dus ook in dit soort programma’s .
En wat u.f.o’s betreft die heb ik in mijn leven al meer dan eens met het blote oog duidelijk gezien. 1x heel groot vrij laag dat was ongeveer 33 jaar geleden daarna met tussenpozen van een jaar of jaren of soms maar maanden , uiteindelijk was het normaal geworden voor me en keek en kijk ik niet eens meer naar de hemel en als ik wat zag dacht ik oké ‘zijn jullie er weer hahaha.

Aradhel
Aradhel
Reactie op  koekje
3 jaren geleden

@koekje (what’s in a name): ja, heel knap inderdaad, maar ze werden er hier wel zo heel erg nerveus van dat ze het niet hebben uitgezonden, en Dr Pil – zoals mijn moeder van 91 jaar hem liefkozend noemt – a la minuut van de buis werd gehaald, and never to come back!

En o ja, die ufo’s waar u ook al niet in geloofd, nou die bestaan echt hoor. Kijk eens wat vaker omhoog, en verbaas u. Maar ja, sommige mensen zijn ziende blind, en horende doof. Zo jammer want u mist zo wel een boel….

Erik
Erik
3 jaren geleden

Idd, laat het monster maar naar buiten treden, dan kunnen we zijn kop eraf hakken. (Spreekwoordelijk dan)
Ik vrees dat deze praktijken, hoe gruwelijk ook, onze enigste hoop op ontmaskering is.
Voor de rest zit alles nog potdicht….
Ik hoop echt, vooral voor de kinderen, dat hier snel een einde aan komt…

peter
peter
3 jaren geleden

Leuk en aardig die inmiddels vele onthullingen wereldwijd. Maar aangezien er nu open wordt geschermd met experts die bevestigen dat deze vrouw de waarheid spreekt, wordt het tijd om namen en rugnummers te benoemen.

Ino
Ino
3 jaren geleden

Je kunt hier heel kwaad om worden, maar vraag je je eerst af of er wel iets van waar is.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Ino
3 jaren geleden

@Ino. Het is waar, ook al zou dit een leugen zijn, wat in deze wel kan en men wil of misschien hoopt te bereiken is dat zodra dit een leugen blijkt, wordt waarschijnlijk niets meer in deze richting nog echt geloofd.(?)

Sebastiaan
Sebastiaan
Reactie op  weg met ons
3 jaren geleden

Of: we rammelen nu aan een kooi vanwege een “scahndaal”, terwijl de elite gewoon lachend doorgaat met hun werkelijke spel en het gepeupel dat “wakker” meent te zijn jaagt op spoken 🙂

John
John
3 jaren geleden

Dat dit in zo programma komt is wel een groot plus punt, voor t eerst dat ik zie dat via de mainstream tv hier aandacht aan word gegeven, Dr Phill +10

Margie
Margie
3 jaren geleden

Alles is omkeerbaar,
Kennis is Vrede~Wetenschap is Liefde
De natuurlijke wetten zijn de enige wetten die nageleefd dienen te worden.
Maskers afzetten zelfde geldt voor regeringen.
Stop met jezelf in de maling nemen, stop de slavernij.
Eerst geloven dan zien. Als je het niet gelooft zie je het ook niet. Dromen zijn geen bedrog
Wakker worden kan pijnlijk zijn…ongelooflijk vaak ook.
Breng de werkelijke varkens naar het slachthuis
ipv onschuldige dieren en kinderen.
Als iedereen besluit geen kauwgom meer te slikken is er binnen 6 weken wereldwijd geen kauwgom meer te krijgen, alle kauwgom fabrieken zijn dan gesloten. Zo los je alles op.
Samenzijn~Samenwerken in Eenheid.
Heel simpel door Mens te zijn.

http://sitsshow.blogspot.my/2017/03/The-40-Day-Season-of-Sacrifice-March-19th-or-22nd-to-May-1st-Manipulating-the-Collective-Consciousness-of-Humanity-Using-Mass-Black-Magic-Rituals.html?m=1

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Margie
3 jaren geleden

@Margie. Helemaal met je eens, heldere en leerzame reactie.

rayoflight
rayoflight
3 jaren geleden

Dat Mainstream hier aandacht aan besteed kan eigenlijk alleen maar beteken dat dit net als pizzagate een ‘pull it up and tear it down is’. Over een aantal maanden horen we dat deze vrouw alles verzonnen heeft en dan gelooft niemand ook maar iets over pedofiele netwerken. Daarna gaat alles gewoon door. En meneer phil heeft 2 keer hogere kijkcijfers.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
3 jaren geleden

Dat is de reden dat we gedwongen worden om moslim te worden dadelijk omdat pedofilie dan dadelijk gewoon heel gewoon is! maar ook kannibalisme behoord tot het moslim geloof. De elite doet NIETS………….HELEMAAL NIETS zomaar!

densie
densie
Reactie op  Rob Steenwinkel
3 jaren geleden

religie…
zelfs begrepen dat het Vaticaan de Koran heeft bedacht….
???

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
3 jaren geleden
sara
sara
3 jaren geleden

Dit is een ketting brief maar geen gewone,

Het is bedoeld om het NOS Journaal positief te stimuleren, In hun uitzendingen aandacht te geven voor het volgende filmpje.

Vrouw doet tijdens interview met Dr. Phil schokkende onthullingen over pedofiele netwerken elite
https://www.youtube.com/watch?v=1jl7smO45_I

Stuur Aub. dit bericht door naar iedereen die je kent, en naar de redactie van het NOS Journaal.
https://over.nos.nl/contact/persbericht-sturen
Het is de bedoeling dat dit wereld nieuws word.

Bij voorbaat dank.

Faye
Faye
Reactie op  sara
3 jaren geleden

Waarom moet Dr. Phil in het NOS nieuws komen? Om hem serieus te doen lijken?
Laat hij lekker op de commercieelen blijven, daar hoort hij thuis.

Faye
Faye
Reactie op  Faye
3 jaren geleden

Of er moet meteen bij verteld worden dat hij zelf van pedofilie beschuldigd wordt, zoals het bij de publieke omroep hoort te gaan.

Piepo
Piepo
Reactie op  sara
3 jaren geleden

Het NOS nieuws is een en al propaganda, die gaan hier echt niks over zeggen, da’s niet goed voor de globalisering.

x

Check Also

lubach

Felle kritiek op Lubach: ‘Wat is dit voor staatspropaganda?’

NPO-presentator Arjen Lubach vroeg zondag in zijn ...

marechaussee

Marechaussee-docent loopt mars tegen ritueel misbruik: ‘Grotere pandemie dan corona’

Als je een voorbeeldfunctie hebt en je ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

51
0
We lezen graag je reactie!x