Buitenland

Bilderberger en ‘heerser van de wereld’ David Rockefeller overleden

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Miljardair David Rockefeller is overleden. Hij was de laatst levende kleinzoon van oliemagnaat en oprichter van Standard Oil John D. Rockefeller.

David beheerde het familiefortuin sinds 2004 en was daarmee de oudste miljardair ter wereld.

Zijn opa John D. Rockefeller was één van de eerste miljardairs in de Verenigde Staten. Diens fortuin wordt geschat op 340 miljard dollar. Hij maakte zijn familie de rijkste en machtigste van het land.

Nieuwe Wereldorde

In de jaren zeventig was David Rockefeller één van de machtigste bestuurders ter wereld. Hij had nauwe banden met de Chinese staatsman Deng Xiaoping en Nelson Mandela.

Sinds president Eisenhower was Rockefeller een adviseur van elke president van de VS. Daarnaast leidde hij de JP Morgan Chase Bank.

Door velen wordt Rockefeller gezien als de geestelijk vader van het globalisme en de Nieuwe Wereldorde. Critici zien hem als ‘de heerser van de wereld’.

Trots

Hij was lid van de adviesraad van de mysterieuze Bilderberggroep. In 1973 hielp hij bij de oprichting van de Trilaterale Commissie.

In zijn memoires schreef Rockefeller:

Sommigen geloven zelfs dat we deel uitmaken van een geheime kliek die tegen de belangen van de Verenigde Staten in werkt. Ze omschrijven mij en mijn familie als ‘internationalisten’ en betichten ons ervan met anderen over de hele wereld samen te zweren om een geïntegreerde mondiale politieke en economische structuur op te bouwen – één wereld, zo je wilt. Als dat de beschuldiging is, ben ik schuldig, en daar ben ik trots op.

David zei in 1994 tijdens een diner met afgevaardigden van de Verenigde Naties, mede opgericht door Nelson Rockefeller, dat de wereld rijp is voor een Nieuwe Wereldorde.

Plan

Het Amerikaanse congreslid Lawrence P. McDonald (1938-1983) schreef over de Rockefellers:

Er zijn genoeg boeken geschreven over de Rockefellers om een bibliotheek mee te vullen. Voor zover ik weet heeft nog nooit iemand het belangrijkste deel van het verhaal rond de Rockefellers durven te onthullen: dat zij en hun bondgenoten de afgelopen 50 jaar een plan hebben uitgewerkt om de macht in Amerika en vervolgens in de rest van de wereld over te nemen.

David Rockefeller is 101 jaar oud geworden.

[WND]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
5 jaren geleden

Hartstikke mooi, maar meestal volgt de ene crimineel de andere op en staat zoonlief David Jr al in de startblokken die al diverse zaken van zijn vader heeft overgenomen. We schieten er dus helemaal niets mee op.

Mous
Mous
5 jaren geleden

Je gaat zoals je komt in het leven.
Met helemaal niets…

loeky123
loeky123
5 jaren geleden

op journaal. filotroop heeft 2 miljard gegeven aan goede doelen
eff eerlijk voor mij is het het zelfde als 2 euro geven
maar 2 mijard maakt indruk, maar is gewoon gel*l

Richard
Richard
5 jaren geleden

Ik hoop voor hem dat de hel echt bestaat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

39
0
We lezen graag je reactie!x