Homepagina » Buitenland » Bilderberger en ‘heerser van de wereld’ David Rockefeller overleden
Bilderberger en 'heerser van de wereld' David Rockefeller overleden

Bilderberger en ‘heerser van de wereld’ David Rockefeller overleden

Miljardair David Rockefeller is overleden. Hij was de laatst levende kleinzoon van oliemagnaat en oprichter van Standard Oil John D. Rockefeller.

David beheerde het familiefortuin sinds 2004 en was daarmee de oudste miljardair ter wereld.

Zijn opa John D. Rockefeller was één van de eerste miljardairs in de Verenigde Staten. Diens fortuin wordt geschat op 340 miljard dollar. Hij maakte zijn familie de rijkste en machtigste van het land.

Nieuwe Wereldorde

In de jaren zeventig was David Rockefeller één van de machtigste bestuurders ter wereld. Hij had nauwe banden met de Chinese staatsman Deng Xiaoping en Nelson Mandela.

Sinds president Eisenhower was Rockefeller een adviseur van elke president van de VS. Daarnaast leidde hij de JP Morgan Chase Bank.

Door velen wordt Rockefeller gezien als de geestelijk vader van het globalisme en de Nieuwe Wereldorde. Critici zien hem als ‘de heerser van de wereld’.

Trots

Hij was lid van de adviesraad van de mysterieuze Bilderberggroep. In 1973 hielp hij bij de oprichting van de Trilaterale Commissie.

In zijn memoires schreef Rockefeller:

Sommigen geloven zelfs dat we deel uitmaken van een geheime kliek die tegen de belangen van de Verenigde Staten in werkt. Ze omschrijven mij en mijn familie als ‘internationalisten’ en betichten ons ervan met anderen over de hele wereld samen te zweren om een geïntegreerde mondiale politieke en economische structuur op te bouwen – één wereld, zo je wilt. Als dat de beschuldiging is, ben ik schuldig, en daar ben ik trots op.

David zei in 1994 tijdens een diner met afgevaardigden van de Verenigde Naties, mede opgericht door Nelson Rockefeller, dat de wereld rijp is voor een Nieuwe Wereldorde.

Plan

Het Amerikaanse congreslid Lawrence P. McDonald (1938-1983) schreef over de Rockefellers:

Er zijn genoeg boeken geschreven over de Rockefellers om een bibliotheek mee te vullen. Voor zover ik weet heeft nog nooit iemand het belangrijkste deel van het verhaal rond de Rockefellers durven te onthullen: dat zij en hun bondgenoten de afgelopen 50 jaar een plan hebben uitgewerkt om de macht in Amerika en vervolgens in de rest van de wereld over te nemen.

David Rockefeller is 101 jaar oud geworden.

[WND]


Vind je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. Hij heeft net zo’n kop als Soros

  23 likes
 2. Hartstikke mooi, maar meestal volgt de ene crimineel de andere op en staat zoonlief David Jr al in de startblokken die al diverse zaken van zijn vader heeft overgenomen. We schieten er dus helemaal niets mee op.

  41 likes
  • 101 is toch een mooie leeftijd. Ze zeggen dat als je boven de 100 uitkomt, dat je zeker naar de hemel gaat. Mooi dan. Daar kan hij de 33 jarige Jezus ontmoeten, de 32 jarige Mozart en nog enkel andere vroeg gestorvenen.

   5 likes
   • Deze kerel had al minstens 7 x dood zijn geweest. Hij heeft in 2016 zijn 7e hart-transplantatie gehad, Het laatste hart heeft gefaald en is hij toch nog 101 geworden. Ik wil al helemaal niet weten hoe hij aan al die harten is gekomen de laatste tig jaren…..

    5 likes
 3. op journaal. filotroop heeft 2 miljard gegeven aan goede doelen
  eff eerlijk voor mij is het het zelfde als 2 euro geven
  maar 2 mijard maakt indruk, maar is gewoon gel*l

  13 likes
 4. 101 is best een mooie leeftijd.

  5 likes
 5. Je gaat zoals je komt in het leven.
  Met helemaal niets…

  30 likes
 6. Ik hoop voor hem dat de hel echt bestaat.

  26 likes
 7. Ik hoop niet dat dat geteisem allemaal zo oud wordt. hoeveel ellende heeft zo’n gezwel op zijn geweten ? hoeveel bloed kleeft er aan zijn handen, hoeveel mensenlevens zijn van jongs af aan vernietigd door dit soort satanisten als ze ruim een eeuw de tijd krijgen voor hun afschuwelijke wandaden ?

  18 likes
 8. Gefeliciteerd allemaal, nu de rest nog!

  17 likes
 9. Ja na 7 harttransplantaties hoop ik dat hij Eindelijk het heeft te lang geduurd HORAAAAAAA HIJ IS DOOD !!!!! ( Hij liet zich illegaal transplanteren om een NIEUW HART TE KRIJGEN !! uITGERUKT UIT EEN LEVEND !!!de smeerlap !! Wat een viezezerik !!!!!

  15 likes
 10. ‘heerser van de wereld’ David Rockefeller overleden?
  ik kan me niet herinneren dat ik hem hebt gekozen?
  filantroop blablabla dat doen ze allemaal je moet toch goed overkomen toch.
  deze lui geven een cent uit en pakken er tien terug en dit doet me toch ergens aandenken.

  14 likes
 11. We hebben George Soros nog….

  13 likes
 12. Opruimen de troep die de NWO als hun ideaal ziet en van ieder mens zijn slaaf wil maken. Laat ze doodgaan zodra ze anderen denken te moeten doden in hun zogenaamde heilige oorlog tegen de mensheid. Of het grote namen zijn of kleine namen, zodra ze zijn als de NWO leider dan verdienen ze een heel kort leven. “Sterf tuig, sterf zoals jullie anderen laat sterven” jammer dat dergelijke griezels nog zover komen in leeftijd. En jammer dat een hogere macht dergelijk ongedierte onder de mens laat wonen….De hogere macht was/waren ooit de goede god(en) en zijn nu mensverziekende satanische machten geworden.

  11 likes
 13. 340 Miljard ..is dat normaal ?? waar gaat dit over.. en 1/3 van deze aardkloot is arm.. ik sta 1000 Euro rood btw hahahaha.
  Goed dat ie de pijp uit is.. geen medelijden met deze smeerlap.

  6 likes
  • Finacieel arm zijn of voelen dat zijn twee dingen.
   -Veelkans ben jij nu rijker dan deze man ooit geweest is in heel zijn leven.
   -En weet, hoe meer kennis je hebt, hoe minder je als mens nodig hebt.
   -Wanner zijn vele mensen echt gelukkig? Als ze in een tentje in de bossen staan en/of langs een plas water met bijna niks.

   Dit prachtig gevoel van vrijheid met bijna niks kennen deze mensen niet.
   Ze moeten altijd achterom kijken en omringt zijn met lijfwachten en dat heel hun leven. Dan denk ik dat wij hier alle beter af zijn en een beter leven hebben dan deze mensen met hun plannetjes en “rijkdom”.

   4 likes
 14. Ik las het net op facebook vond het wel een goeie.

  Zij die het niet begrijpen,gecondoleerd’,
  zij die het wel begrijpen gefeliciteerd!

  8 likes
 15. Hou altijd een slag om de arm want ze hebben de beschikking over de allerlaatste technologie waarvan jij en ik niets afweten. Maar ik kan me zoiets voorstellen dat ze allang de biologische klok kunnen terugdraaien of levens aanzienlijk kunnen verlengen.

  Dus ik denk gewoon dat een kloon van hem is overleden en dat de echte nog in leven is.
  Als er ooit een volksopstand uitbreekt dan zal niemand eraan denken om die oude Rockefeller eens op te gaan zoeken, want iedereen denkt dat ie dood is.

  Die gasten zijn sluwer en doortrapter dan je denkt.

  7 likes
 16. Ik heb daar anders geen enkele twijfel over @Benjamin. Satanisten bestaan wel degelijk en hun rituelen evenzo. Daar zijn inmiddels zoveel getuigen van doorgeslagen daar is geen twijfel meer mogelijk.

  Bekijk o.a. dit interview maar eens aandachtig : https://vimeo.com/208564502

  4 likes
  • Zeker daar ben ik me bewust van en mensen moeten dat ook beseffen dat dat er helaas is.

   dan nog ben ik er niet om te oordelen:) en probeer ik het bij de bron te pakken en niet de persoon

   frustratie is ook kwaad dat zich voed.

   0 likes
   • Frustratie is zeker een negatieve energie, maar als niemand zich geroepen voelt te oordelen en/of in verzet te komen tegen zelfs het ultieme kwaad, dan krijgt het kwaad meer dan vrij baan en dat is het tegenovergestelde van het goede wat wij allen trachten na te streven toch ? Het kwaad is onmetelijk gebaat bij het wegkijken of ontkennen van de brave bange massa, het tiert er welig op. Al het kwaad zoals oorlogen heeft alleen maar bestaansrecht bij een gehoorzame, slaafse en volgzame massa. Zonder dat zou geen enkele dictator wereldwijd ooit aan de macht zijn gekomen. Effectief verzet tegen het kwaad begint bij het besef van het bestaan ervan en het onder ogen zien zo is mijn opvatting.

    0 likes
 17. Filantroop laat me niet lachen. Oude wijsheid van mijn oma,citaat:”Je kunt alleen maar rijk worden en rijk blijven door niks uit te geven”.

  3 likes
 18. zo zie je maar weer, je kunt miljarden hebben…. De dood omzeilen wordt er lastig mee.
  Misschien dat de familie Rockefeller ooit het licht zal zien, maar vermoedelijk gaan ze allemaal richting hel en zullen ze niets aan hun miljarden hebben om ooit een hemel aan te treffen. Wees blij dat we deze man kwijt zijn en vier feest dat er meer ruimte in de hemel is voor gezonde mensen.

  2 likes
 19. Frustratie om het kwaad maar zeker weten doen we niet.

  1 likes
 20. Da’s nog eens goed nieuws zou ik denken, alhoewel vrees ik voor wat erna komt; een afstammeling met iets meer ‘bounce in his step’ dan een 101-jarige….. Op zo’n leeftijd ga je een keer. Voor de grap zoek ik het feit even op (ik had het nog niet gehoord namelijk) op de telegraaf maar in de archieven komt die naam niet voor (en of ik wel zeker weet of ik correct heb gespelt….). Da’s pas ongelooflijk! Wel van alles over Kardashians, Hazes-nazaten, andere nit-wits, wie-oh-wie is de mol etc, maar David Rockefeller hebben ze nog nooit over geschreven? OMG!!!!!!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jensen

Jensen: ‘Ze willen coronacrisis gebruiken om wereldregering te installeren’

De Rockefeller-familie, meer specifiek de Rockefeller Foundation, ...

kissinger

Kissinger pleit voor Nieuwe Wereldorde: ‘Geen enkel land kan Covid-19 alleen aan’

Henry Kissinger, éminence grise van het Amerikaanse ...