Paranormaal

Reïncarnatie: de wereld werkt niet zoals we denken

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De vooraanstaande hoogleraar dr. Jim Tucker doet onderzoek naar kinderen die naar eigen zeggen herinneringen hebben aan vorige levens.

Zo zegt een drie-jarige jongen dat hij de reïncarnatie is van de Amerikaanse golflegende Bobby Jones. Een jongen uit Louisiana herinnert zich dat hij gevechtspiloot was tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Tucker heeft op basis van zijn onderzoek naar 2500 kinderen geconcludeerd dat reïncarnatie bestaat. De afgelopen 10 jaar reisde hij stad en land af om met de kinderen te spreken. De bijzondere verhalen heeft hij gebundeld in zijn boek Return To Life: Extraordinary Cases Of Children Who Remember Past Lives.

“De wereld werkt niet zoals we denken,” zei Tucker. “De gevallen die ik heb onderzocht kunnen niet op een normale manier worden verklaard.” Hij ontdekte dat ieder kind op zeer jonge leeftijd over het vorige leven begon te praten, meestal op twee- of drie-jarige leeftijd. De herinneringen kwamen vaak boven in de vorm van stromen van bewustzijn, terugblikken of vervelende nachtmerries.

Licht

Marty Martin was in de jaren dertig een grote Hollywood-manager. Hij nam het ervan, trouwde vier keer en had veel invloedrijke contacten. In 1964 stierf hij aan kanker.

Vijftig jaar later begon de vijf-jarige zoon van een stel uit Oklahoma vreemd gedrag te vertonen. Hij riep ‘Actie’ tijdens het maken van denkbeeldige films en werd ’s nachts schreeuwend wakker. Als zijn ouders dan bij hem kwamen zei hij dat hij in Hollywood was toen zijn hart explodeerde.

Ryan vertelde zijn moeder Cyndi op een avond: “Als je sterft is het belangrijk dat je naar het licht gaat.” Hij voegde toe dat iedereen terugkomt en dat hij haar als moeder had uitgekozen.

Zijn moeder nam op een dag een boek mee uit de bibliotheek over de film Night After Night uit 1932. Op een foto in het boek stond een groep mannen waaronder acteur George Raft. De kleine Ryan zei: “Dat is George. We hebben samen een film gemaakt. En die man naast hem ben ik. Ik heb mezelf gevonden.”

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roland
Roland
9 jaren geleden

Heeft iemand wel eens bedacht dat het geen reincarnatie is maar het oppikken van gedachten en emoties die aanwezig zijn?

pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

En als zo vaak met de wetenschappers.mosterd na de maaltijd.Maar beter laat dan nooit.

herman de graaf
herman de graaf
9 jaren geleden

dr Tucker heeft in beeld wat veel van zijn voorgangers bewust steeds hebben genegeerd.
Laat hij ook eens bij de monniken in Nepal en Tibet te rade te gaan.
Hij zal ontdekken dat er grondige kennis bestaat over levensvormen buiten onze waarneembare wereld. Onze wetenschappers hebben dit onderwerp steeds gemeden, uit angst binnen de beroepsgroep in ongenade te vallen.
Ik ben benieuwd hoe het dr Tucker verder zal vergaan.

Raymond
Raymond
9 jaren geleden

[quote name=”Roland”]Heeft iemand wel eens bedacht dat het geen reincarnatie is maar het oppikken van gedachten en emoties die aanwezig zijn?[/quote]

Dan is het toch heel fijn voor jou als je overlijd dat je dan gewoon niet naar het Licht gaat maar naar een plaatsje waar mensen zoals jij heen gaan!waar dat ook mag zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x