Bewustzijn

Herinneringen uit vorige levens

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dr. Sam Parnia bestudeert aan de hand van bijna-doodervaringen wat er fysiologisch gezien met mensen gebeurt op het moment dat ze overlijden.

Wetenschappers Roger Penrose en Stuart Hammeroff proberen de ziel te beschrijven aan de hand van de kwantummechanica.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Door middel van hypno- of regressietherapie kan iemand herinneringen aan gebeurtenissen of mensen uit vorige levens naar boven halen. Kinderen herkennen bijvoorbeeld mensen die ze nog nooit hebben ontmoet of spreken talen die ze thuis niet hebben geleerd.

Overerving

Uit recent onderzoek is gebleken dat deze herinneringen niet altijd afhankelijk hoeven te zijn van reïncarnatie. Ouders kunnen bepaalde herinneringen namelijk genetisch doorgeven aan hun kinderen. Het biologische mechanisme achter de overerving is alleen nog niet precies bekend.

Uit eerdere studies is al gebleken dat ervaringen van ouders de genen van hun kinderen kunnen beïnvloeden. Deze zogeheten epigenetische aanpassingen zijn er bijvoorbeeld voor verantwoordelijk dat kinderen van ouders die tijdens de hongerwinter in Nederland leefden meer kans hebben op diabetes en hartfalen. Ook de derde generatie blijkt beïnvloed te zijn.

Oorzaak

Met regressie kan een herinnering zo worden getransformeerd dat hij geen impact meer heeft. Je gaat dan terug naar de eerste keer dat het gebeurde en verandert de herinnering dusdanig dat hij je bekrachtigt in plaats van verzwakt. Dan pak je echt de oorzaak aan en dat zal ook doorgegeven worden aan de kinderen.

Bron: Mysteriousuniverse.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hr
Hr
10 jaren geleden

Dat geeft de term ‘Erfzonde’ ineens een andere betekenis.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

Regressie therapie Is gebaseerd op eigen ervaringen.Dus vanuit eigen incarnatie,s.Daarnaast is een situatie die geweest is heeft plaatsgevonden, niet te veranderen.Wat wel kan deze situatie vanuit het nu bekijken, Vanaf een afstand.Zo van is dit mij overkomen.(nee toch)zonder terug te vallen in emotie,s.En dan loslaten. Kinderen brengen hun eigen ervaringen mee bij de geboorte.Wat wel is .Je wordt iedere keer opnieuw in dezelfde familie (groep)geboren.tot dat je daar niets meer van kan leren/loslaten.Ieder leven is uniek.met eigen ervaringen.Die (let wel) gedeeld worden in en door een collectieve zielen groep.Het gaat nog veel dieper dan hetgeen hier aangegeven wordt.(zelf meerdere hypno en regressie sessies gegeven).

Nicolas I. Beemster
Nicolas I. Beemster
10 jaren geleden

Beste mensen,

Wat betreft het artikel:
Ik geloof hierin, betreft het concept van reincarnatie, regressietherapie en herinneringen van vorige levens.

Ik denk dat het bewustzijn-concept van de mens groeit door middel van deze vorm van therapie en behandeling.

Herinneringen uit vorige levens kunnen inzicht geven in het gedrag en staat van ontwikkeling in het huidige leven en het gedrag van de betreffende persoon die een behandeling ondergaat.

Ook op betrekking van de problematiek valt hier veel uit te halen (bijvoorbeeld verwerking van bepaalde trauma’s en beperkingen die een persoon ondergaat).

Het klinkt best spiritueel (de regressietherapie en vorm van hypnose), terwijl de therapie toch gegrond is, letterlijk en figuurlijk.

Groetjes,

Nicolas I. Beemster

George
George
10 jaren geleden

Ooit was er tijdens het journaal een toespraak van een hooggeplaatste Chinese leider. Per ongeluk de eerste zin zonder ondertiteling. En toch begreep ik alles, zonder ooit Chinees gestudeerd te hebben. Chinees is niet mijn moedertaal. Niemand zei het voor. Het Chinees op TV klonk in mijn hoofd alsof het Nederlands was.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x