Homepagina » Binnenland » Na 10 jaar 10.000 meldingen over bijwerkingen Mexicaanse griepvaccin
mexicaanse griepvaccin
Foto: CC0

Na 10 jaar 10.000 meldingen over bijwerkingen Mexicaanse griepvaccin

Bijwerkingencentrum Lareb zegt zich al voor te bereiden op de meldingen die zullen binnenkomen als de eerste coronavaccins beschikbaar zijn. Het Lareb heeft in 10 jaar tijd inmiddels meer dan 10.000 meldingen over bijwerkingen van het Mexicaanse griepvaccin ontvangen, waarvan 542 over ernstige bijwerkingen.

Onlangs werden proeven met het coronavaccin stilgelegd nadat proefpersonen ziek waren geworden. Het ging om het vaccin van Janssen uit Leiden en het vaccin van AstraZeneca. In het laatste geval werd bij twee proefpersonen myelitis transversa, een ruggenmergontsteking, vastgesteld.

Na de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep kregen zo’n 1300 mensen narcolepsie, een slaapstoornis. Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl heeft er herhaaldelijk op gewezen dat de farmaceuten bijwerkingen alleen meldden bij de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA, maar dat die daar niets mee deed.

Procederen tegen de staat, dat win je toch bijna nooit

Er zijn zelfs mensen gestorven door het Mexicaanse griepvaccin. Nel liet zich in 2009 inenten, waarna ze in het ziekenhuis belandde en vorig jaar na 10 jaar ziekte overleed. Ze kon bijna niet meer zien en trok met één been, ze kon nauwelijks nog lopen, aldus haar man Hans. Nel kreeg de diagnose postvaccinatie neuromyelitis optica. Er was dus een verband met het vaccin. Deze aandoening is overigens verwant aan myelitis transversa.

“Het moet die prik tegen de Mexicaanse griep wel zijn geweest,” zegt Hans tegen het AD. Hij overwoog een rechtszaak aan te spannen, maar zag er toch vanaf. “Procederen tegen de staat, dat win je toch bijna nooit.”

Nu er hard wordt gewerkt aan een coronavaccin heeft Hans een belangrijke boodschap voor Nederland: “Het kán misgaan.”

4.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
4 maanden geleden

Er is nog nooit een vaccin tegen een virus gevonden, anders hadden we geen Aids en Ebola gehad, nee polio is een bacterie

LWM
LWM
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Toch wel , (werkende) vaccins tegen ziekten bij dieren (door virussen).

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Polio en ook Ebola zijn toch vergiftigingen? Kan het mis hebben, hoor.

Marius
Marius
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Willem, er is inderdaad nog geen vaccin tegen Aids gevonden maar dat is niet de reden dat Aids nog bestaat, iedereen moet zich natuurlijk wel laten vaccineren en dat is nou tegenwoordig het probleem.
Tegen Ebola is onlangs een vaccin gevonden wat nog niet wil zeggen dat de wereld nu opeens Ebola vrij is.
Doordat er al lang een vaccin tegen pokken was en mensen nog niet gek werden gemaakt door anti-vaxers is deze ziekte in 1980 volledig uitgeroeid.
Polio (Ja, polio wordt veroorzaakt door een virus) was op dezelfde manier sterk teruggedrongen maar ik vrees dat het niet zeker is of we dit helemaal kwijt raken omdat steeds meer mensen vaccinaties weigeren, ook nemen de gevallen van mazelen en andere virusziekten weer toe.
De laatste polio uitbraak in Nederland was in 1992 in de bijbelbelt, nu steken andere ernstige, gemakkelijk te voorkomen, ziektes ook in andere delen van het land weer de kop op omdat naast religieuzen nu ook “bewuste” mensen zich door kwakzalvers laten ompraten zich niet te laten vaccineren.
Werkelijk onbegrijpelijk dat jouw reactie je 23 duimpjes omhoog oplevert.(het ene duimpje omlaag is van mij.)

Bibi
Bibi
4 maanden geleden

De schapen staan evengoed in de rij
Ik eerst, ik eerst, ik eerst!!
Behhh behhh behhh

salvar
salvar
Reactie op  Bibi
4 maanden geleden

@Bibi
je zal nog nooit zo,n rij in je leven hebben gezien.

De Hakkelaar
De Hakkelaar
Reactie op  Bibi
4 maanden geleden

Exact, en als je weigert, zwijg erover. Anders werpen de schapen je van de dam. Mens en gedrag………

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Bibi
4 maanden geleden

Ikuh niet.

Ron Swart
Ron Swart
4 maanden geleden

De huidige situatie waarin wij verkeren en worden voorbereid op de komende digitale mondiale dictatuur m.b.v. 5G-technologie en RFID-chips komt uit de koker van Big Pharma en Big Tech.
AstraZeneca is niet verantwoordelijke voor eventuele bijwerkingen van het ‘vaccin’ tegen ‘COVID-19’ . Schadevergoedingen kunnen t.z.t. worden ingediend bij de overheid; en wij gaan rekening(en) betalen.

Dirk
Dirk
Reactie op  Ron Swart
4 maanden geleden

wat nu als het vaccin het lichaam en vooral de geest aantast. Heeft men dan nog wel besef van dergelijke schadevergoedingen? Laat staan dat zij beseffen dat zij ziek zijn?

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Ron Swart
4 maanden geleden

Ja inderdaad Rutte heeft u en mij (Nederland) verantwoordelijk gesteld om de eventuele (dat zullen er heel veel worden) rekeningen hiervoor te moeten gaan betalen, misschien nog wel wereldwijd ook. Wat een zakenman hebben wij toch aan deze vent hè.

Steefie
Steefie
4 maanden geleden

Met andere woorden, de nederlandse mensen die in de rij staan voor dat “lekkere gifcocktailtje” zijn dus simpelweg proefkonijnen voor Big Farma.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Steefie
4 maanden geleden

Als jij daarvoor in de rij gaat staan wel ja.

ProAsfalt
ProAsfalt
4 maanden geleden

Ach, niets aan de hand.
Het beeld in de supermarkt: 80% draagt – vrijwillig – een muilkorf.

Dan is je lek laten prikken maar een kleine stap verder.

Anne
Anne
4 maanden geleden

Het is gewoon van de gekke dat hun niet verantwoordelijk zijn. Dat de staat dat heeft goedgekeurd. Ja, en tegen de staat begin je niks. Maar ik hoef hem niet. Ben geen proefkonijn.

Thoughtful
Thoughtful
4 maanden geleden

“Procederen tegen de staat, dat win je toch bijna nooit”
Tja, hij had het kunnen weten, aan wie zweert een rechter trouw?
https://nl.wikipedia.org/wiki/Ambtseed
En nu we het er toch over hebben, voor degenen die mogelijk nog van mening zijn dat verkiezingen wel het een en ander zullen veranderen:
https://www.youtube.com/watch?v=P_CvrWAIX9o
Kijk en luister vanaf 15:46.
Ach, ruim 2200 jaar geleden wisten ze het al:
“Dictatorship naturally arises out of democracy, and the most aggravated form of tyranny and slavery out of the most extreme liberty.”

Plato +/- 427 BC – 347 BC

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
4 maanden geleden

Procederen tegen de staat, dat win je toch bijna nooit, maar er op schieten wel kijk maar naar Volkert.

hendrik1730
hendrik1730
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
4 maanden geleden

Akkoord.

Ron
Ron
4 maanden geleden

Dr MERCOLA meldt. Meer dan een week nadat Johnson & Johnson al zijn COVID-19-vaccinonderzoeken had onderbroken vanwege een “onverklaarbare ziekte” bij een vrijwilliger, weigeren het bedrijf en de FDA verdere details te geven over wat de pauze veroorzaakte.
CNN zou het bedrijf naar verluidt hebben gevraagd om twee vragen te beantwoorden: of de zieke persoon het vaccin of een placebo kreeg, en dit was de eerste pauze in de klinische onderzoeken van het bedrijf. Volgens Channel 3000 moet Johnson & Johnson nog reageren – op de kritiek van zowel Dr. Paul Offit, die in de FDA-adviescommissie zit die vaccins beoordeelt, als Dr. Peter Hotez, directeur van het Center for Vaccine Development bij Texas Children’s Ziekenhuis.
“Het doel is om het publiek te informeren. Als je dat niet doet, zorgt het ervoor dat mensen zich het ergste voorstellen, ”zei Offit. Hotez voegde eraan toe: “Door dit in geheimhouding te hullen en dingen in stukjes en beetjes weg te lekken, brengt het op de een of andere manier de boodschap over dat er iets ongewenst gebeurt.” Een vaccin trekt meer op mensenverdelging en zo worden we ook behandeld als slachtvee.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
4 maanden geleden

Hans is een man die zag dat zijn vrouw Nel is afgemaakt en opgeruimd met een vaccin, maar Hans is schijnbaar, ondanks het ombrengen van zijn vrouw, een doorgewinterde ontkenner door te zeggen dat hij tegen anti vaxxers is. Of zijn dit de zoveelste leugens van een zio gecontroleerde media die Hans woorden in de mond heeft gelegd? Zo vies, laag en vuil zijn ze uiteindelijk wel, de gecontroleerde, door de overheid betaalde media en gaan over lijken. Ook jij, AD!

x

Check Also

merkel

Merkel weigert het coronavaccin van AstraZeneca, maar smeekt Duitsers om het te nemen

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft gezegd ...

clinton

Voormalig Clinton-adviseur: Amerika verandert onder Biden in ‘totalitaire staat’

Voormalig Clinton-adviseur Naomi Wolf waarschuwde deze week ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x