Binnenland

Na 10 jaar 10.000 meldingen over bijwerkingen Mexicaanse griepvaccin

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijwerkingencentrum Lareb zegt zich al voor te bereiden op de meldingen die zullen binnenkomen als de eerste coronavaccins beschikbaar zijn. Het Lareb heeft in 10 jaar tijd inmiddels meer dan 10.000 meldingen over bijwerkingen van het Mexicaanse griepvaccin ontvangen, waarvan 542 over ernstige bijwerkingen.

Onlangs werden proeven met het coronavaccin stilgelegd nadat proefpersonen ziek waren geworden. Het ging om het vaccin van Janssen uit Leiden en het vaccin van AstraZeneca. In het laatste geval werd bij twee proefpersonen myelitis transversa, een ruggenmergontsteking, vastgesteld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Na de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep kregen zo’n 1300 mensen narcolepsie, een slaapstoornis. Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl heeft er herhaaldelijk op gewezen dat de farmaceuten bijwerkingen alleen meldden bij de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA, maar dat die daar niets mee deed.

Procederen tegen de staat, dat win je toch bijna nooit

Er zijn zelfs mensen gestorven door het Mexicaanse griepvaccin. Nel liet zich in 2009 inenten, waarna ze in het ziekenhuis belandde en vorig jaar na 10 jaar ziekte overleed. Ze kon bijna niet meer zien en trok met één been, ze kon nauwelijks nog lopen, aldus haar man Hans. Nel kreeg de diagnose postvaccinatie neuromyelitis optica. Er was dus een verband met het vaccin. Deze aandoening is overigens verwant aan myelitis transversa.

“Het moet die prik tegen de Mexicaanse griep wel zijn geweest,” zegt Hans tegen het AD. Hij overwoog een rechtszaak aan te spannen, maar zag er toch vanaf. “Procederen tegen de staat, dat win je toch bijna nooit.”

Nu er hard wordt gewerkt aan een coronavaccin heeft Hans een belangrijke boodschap voor Nederland: “Het kán misgaan.”

4.3 7 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 jaren geleden

Er is nog nooit een vaccin tegen een virus gevonden, anders hadden we geen Aids en Ebola gehad, nee polio is een bacterie

Bibi
Bibi
3 jaren geleden

De schapen staan evengoed in de rij
Ik eerst, ik eerst, ik eerst!!
Behhh behhh behhh

Ron Swart
Ron Swart
3 jaren geleden

De huidige situatie waarin wij verkeren en worden voorbereid op de komende digitale mondiale dictatuur m.b.v. 5G-technologie en RFID-chips komt uit de koker van Big Pharma en Big Tech.
AstraZeneca is niet verantwoordelijke voor eventuele bijwerkingen van het ‘vaccin’ tegen ‘COVID-19’ . Schadevergoedingen kunnen t.z.t. worden ingediend bij de overheid; en wij gaan rekening(en) betalen.

Steefie
Steefie
3 jaren geleden

Met andere woorden, de nederlandse mensen die in de rij staan voor dat “lekkere gifcocktailtje” zijn dus simpelweg proefkonijnen voor Big Farma.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x