Homepagina » Binnenland » Na 10 jaar 10.000 meldingen over bijwerkingen Mexicaanse griepvaccin
mexicaanse griepvaccin
Foto: CC0

Na 10 jaar 10.000 meldingen over bijwerkingen Mexicaanse griepvaccin

Bijwerkingencentrum Lareb zegt zich al voor te bereiden op de meldingen die zullen binnenkomen als de eerste coronavaccins beschikbaar zijn. Het Lareb heeft in 10 jaar tijd inmiddels meer dan 10.000 meldingen over bijwerkingen van het Mexicaanse griepvaccin ontvangen, waarvan 542 over ernstige bijwerkingen.

Onlangs werden proeven met het coronavaccin stilgelegd nadat proefpersonen ziek waren geworden. Het ging om het vaccin van Janssen uit Leiden en het vaccin van AstraZeneca. In het laatste geval werd bij twee proefpersonen myelitis transversa, een ruggenmergontsteking, vastgesteld.

Na de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep kregen zo’n 1300 mensen narcolepsie, een slaapstoornis. Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl heeft er herhaaldelijk op gewezen dat de farmaceuten bijwerkingen alleen meldden bij de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA, maar dat die daar niets mee deed.

Procederen tegen de staat, dat win je toch bijna nooit

Er zijn zelfs mensen gestorven door het Mexicaanse griepvaccin. Nel liet zich in 2009 inenten, waarna ze in het ziekenhuis belandde en vorig jaar na 10 jaar ziekte overleed. Ze kon bijna niet meer zien en trok met één been, ze kon nauwelijks nog lopen, aldus haar man Hans. Nel kreeg de diagnose postvaccinatie neuromyelitis optica. Er was dus een verband met het vaccin. Deze aandoening is overigens verwant aan myelitis transversa.

“Het moet die prik tegen de Mexicaanse griep wel zijn geweest,” zegt Hans tegen het AD. Hij overwoog een rechtszaak aan te spannen, maar zag er toch vanaf. “Procederen tegen de staat, dat win je toch bijna nooit.”

Nu er hard wordt gewerkt aan een coronavaccin heeft Hans een belangrijke boodschap voor Nederland: “Het kán misgaan.”

4.2 6 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
11 maanden geleden

Er is nog nooit een vaccin tegen een virus gevonden, anders hadden we geen Aids en Ebola gehad, nee polio is een bacterie

Bibi
Bibi
11 maanden geleden

De schapen staan evengoed in de rij
Ik eerst, ik eerst, ik eerst!!
Behhh behhh behhh

Ron Swart
Ron Swart
11 maanden geleden

De huidige situatie waarin wij verkeren en worden voorbereid op de komende digitale mondiale dictatuur m.b.v. 5G-technologie en RFID-chips komt uit de koker van Big Pharma en Big Tech.
AstraZeneca is niet verantwoordelijke voor eventuele bijwerkingen van het ‘vaccin’ tegen ‘COVID-19’ . Schadevergoedingen kunnen t.z.t. worden ingediend bij de overheid; en wij gaan rekening(en) betalen.

Steefie
Steefie
11 maanden geleden

Met andere woorden, de nederlandse mensen die in de rij staan voor dat “lekkere gifcocktailtje” zijn dus simpelweg proefkonijnen voor Big Farma.

x

Check Also

von der leyen

EU-baas Von der Leyen weigert sms’jes van Pfizer-topman vrij te geven: ‘Wat zou er toch in hebben gestaan?’

De Europese Ombudsman wil van EU-baas Ursula ...

de jonge

Dit zijn de ‘antwoorden’ van De Jonge op vragen over gelekte Pfizer-contracten: ‘Ongelofelijk!’

In juli lekten de wurgcontracten uit die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x