Homepagina » Spiritueel » Wat weet jouw gids over jou?
Contact met je gids

Wat weet jouw gids over jou?

Een gids is een bepaalde energie die je hele leven in je buurt is en blijft. Het kan een ziel zijn van een onstoffelijk mens. Iemand die dus ooit eerder als mens geleefd heeft. Gidsen zijn vaak zielen die je al kent uit eerdere levens. Een gids kan dus denken en voelen en heeft een eigen persoonlijkheid.

Net als fysieke mensen zijn gidsen niet alwetend. Toch weten zij vaak meer dan jij in je fysieke hoedanigheid. Dit komt, doordat zij geen fysieke beperkingen meer hebben.

Wat is het verschil tussen een engel en een gids?

Gidsen en engelen worden vaak met elkaar verward. Toch zijn het verschillende entiteiten. Engelen kunnen energieën zijn die soms ook wel lichtwezens genoemd worden. Kenmerkend is dat zij meestal niet geïncarneerd zijn geweest op aarde. Zij hebben dus niet hier geleefd. Gidsen daarentegen zijn zielen die wel eerder geïncarneerd zijn geweest, en die dus momenteel niet geïncarneerd zijn.

Elk mens schijnt één of meerdere gidsen te hebben. Ook al zien de meeste mensen ze niet, dat wil echter niet zeggen dat ze er niet zijn. Op subtiele wijze kunnen gidsen je iets influisteren, zodat jij denkt dat je een bepaalde keuze maakt. Dit kan voelen als een ingeving. Het is voor een ongetraind iemand erg moeilijk om onderscheid te kunnen maken tussen deze ingevingen en echte eigen beslissingen.

Engelen kun je op verzoek oproepen als je bijvoorbeeld een duidelijke vraag hebt. Gidsen hangen eigenlijk de hele dag om je heen en kunnen je continu bijstaan.

Nu klinkt dat natuurlijk allemaal spannend of soms erg vaag. Maar wie zijn die gidsen dan? Wie zijn jouw gidsen? En hoe kom je erachter of zij inderdaad bij je zijn? Wat heb je daaraan? En hoe kun je leren communiceren met ze?

Contact met je gids

Iedereen kan contact leggen met zijn of haar gids. Vaak denken mensen dat zij een medium nodig hebben om contact te leggen met hun gids, maar dat is niet waar.

De vraag is alleen: hoe doe je dat op een verantwoorde, veilige en betrouwbare manier?

Met de speciaal ontworpen hypnosesessie ‘contact met je gids’ leer je een bepaalde stilte in je hoofd creëren, zodat de geluiden (en beelden!) van je gids hoorbaar (en zichtbaar) worden. Daarnaast leer je een speciale beveiligingstechniek, zodat dit contact te allen tijde veilig is en blijft. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat je de ‘verkeerde entiteit’ aantrekt.

Je krijgt met deze speciale sessie op een veilige en betrouwbare manier contact met je gids. En wanneer je de sessie vaker doet, zul je steeds beter worden in het leggen van dat contact. Uiteindelijk zul je deze sessie niet meer nodig hebben en kun je spontaan contact leggen met je gids.

Je komt erachter wie jouw gids of gidsen zijn en je gaat leren communiceren met ze. Vragen als waarom je eigenlijk hier bent, wat het doel is van jouw leven kun je stellen. Maar ook lichtere vragen, zoals wat je het beste kunt doen in een bepaalde situatie.

Je zult merken dat je gids je bijna altijd op een bepaalde manier aan het denken zet. Daardoor leer je vanuit jezelf de juiste beslissingen nemen.

Deze verhelderende sessie kun je nu tijdelijk downloaden voor slechts 27 euro (normaal 49,99)

Klik hier en leg eindelijk contact met jouw gids.Vind je deze info goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. Ook hier in het leven kun je een ‘bekende ziel’ tegen komen. Alleen dan in de vorm van een mens. Dat wordt daarom ook wel ‘zielsherkenning’ genoemd. Als je zo iemand tegen komt dan is dat voelbaar aan het hart chakra. . Dat heb ik ooit ook eens ervaren. Dat het een zelsherkenning inhield werd later duidelijk toen ik diezelfde vrouw op een wat grotere afstand zag staan. Het hart chakra reageerde door een ‘close contact’ in een sociale meditatie. Toen ik die vrouw later op een wat grotere afstand zag, werd het ineens zwart voor mijn ogen en het volgende moment stapte ik uit mijn lichaam. Toen het licht weer aan ging was ik weer n mijn lichaam. In de tijd dat het zwart was, hoorde en zag ik de omgeving totaal niet meer. Terug in eigen lichaam was de eerste gedachte ‘okee, dus ik BEN NIET mijn lichaam’. Ik was toen alleen nog in een tijd dat ik net als bijna iedereen van mijn generaties onbewust was en meestal in mijn hoofd zat. Over zo’n herkenning wordt ook gezegd dat je elkaar dan van een eerder leven herkend of van uit de kosmos. Als je dan iets met elkaar hebt hier dan houdt dat geen relatie in. Een relatie is een aardse aangelegenheid en die kom je tegen in het leven. Dat gebeurt vanuit het manlijke of vrouwelijke aspect. Eén confrontatie in een zielsherkenning en wat je had wordt volledig vernietigd.

  Buiten dat kun je een bekende ziel hier ook nog op een andere manier tegen komen. Als je die hier als mens tegen komt dan kan dat het gevoel van een broer of zus geven. Ik had het met een vrouw waar ik mee om ging. Daar had ik helemaal geen behoeftes bij die in man-vrouw relaties spelen. Op haar verjaardag, toen we ergens gebak gingen eten, kreeg ik het gevoel alsof ze een zus kon zijn, net op het moment dat we voor de deur van die zaak stonden. Toen ik dat later vertelde tegen degene die mijn ontwikkeling ondersteunde zei die ‘dan kom je van dezelfde ‘zielengroep’.

  Contact met je gids zoeken? Wat dacht je ervan om contact met je omgeving te maken. De meeste mensen staan niet eens in contact met het leven om zich heen. We moeten het hier van het leven hebben en DAAR in ontwikkelen als mens, door ervaring. Als dat niet zo was dan hadden we hier ook niet als mens hoeven te zijn. Als je signalen krijgt op een spontane manier dan is dat mooi maar als je contact gaat zoeken met een gids terwijl je niet eens in contact bent met je omgeving dan kom je zeker nooit verder. Die gids is er voor de ziel maar als je volledig in het duister tast dan heb je als mens ook niets aan zo’n gids want daar kom je niet mee vooruit in het menselijk leven. En als je wel vooruit in het menselijk leven dan heb je die gids niet nodig. Kortom, die gids is ook puur en alleen zielsniveau en geen menselijk niveau. Eind jaren 90 heeft iemand mijn gids een keer getekend. Die zag de gidsen en ik heb tekeningen van gidsen nooit eerder zo ‘menselijk’ getekend gezien. Die heeft dan misschien ook ‘menselijke levenservaring’. En over stilte gesproken: ik heb het in mijn eigen ontwikkeling drie keer stil voelen worden. Eerst in mijn hoofd (ego), toen in mijn Zelf en uiteindelijk in de ziel. In een droom werd een vierde soort stilte weer gegeven en dat lijkt het zogenoemde ‘innerlijk kind’ te betreffen. Ik heb in al die tijd nog nooit mijn gids gehoord maar er is mij uit een channeling, die ooit voor mij persoonlijk is gedaan, één ding altijd bij gebleven: er is niets buiten u, alles is van binnen. Het lichaam is alleen maar de vorm en alles wat belangrijk is speelt zich daar in af. Het gaat niet om beslissingen nemen, het gaat om levenservaring en ontwikkeling. Dat zijn geen beslissingen, zo loopt het gewoon en DAT is wel volgens het idee van je eigen ziel in je leven. Zelf nadenken is een ontwikkeling door levenservaring en ontwikkeling als mens. Alleen door eigen ervaring kun je en ander met dezelfde ervaring begrijpen. Ookal is de ervaring nog zo heftig in deze wereld van macht en controle, als mensen met diezelfde heftige ervaringen met elkaar praten dan ga je het wel van elkaar herkennen. en dan heb je CONTACT met elkaar. Maar in plaats van dat zit iedereen aan zijn grootste verslaving: de mobiele telefoon. Niemand heeft gezegd dat het gemakkelijk zou zijn maar bijna niemand gaat als mens met elkaar echt in contact. Er wordt alleen over nietszeggende zaken gepraat, net als in de politiek.

  11 likes
 2. Nog even en dan hebben we 5G en dan is het de overheid en de bedrijven die ons van alles influisteren en hebben we geen engel bewaarder of zo iets nodig.

  9 likes
 3. Beste,
  Toen ik mn hielprikje kreeg, was Mn ziel al van Satan, gevolgd door, mn geboorte(aangifte) op het gemeentehuis (bsn) gevolgd door zuigelingenzorg,en Mn vaccinatie boekje, gevolgd door verplicht schoolmelk, gevolgd door E nummers etc. gevolgd door HAARP , straling, chemtrails, massa psychologie in het onderwijs aangemengd straks met 5G (denk aan amalgaam gebitsbeugels)en vooral bij de zieltjeswinners, de kerken etc. met hun leugens en iedereen trapt er in.
  Ook ik heb dergelijke ervaringen,gehad en niet te zuinig ook.
  Totdat ik zelf onderzoek ging doen… beseffende dat het juist daardoor,allemaal nog veel extremer gaat worden! (die invloed!)
  Je kunt er op zn minst over na denken
  Groet

  2 likes
 4. [email protected] mijn theorie is dat het internet en smartphone allang op de plank lagen en rond het mienium snel ons is opgedrongen. Dit omdat in de jaren 90 teveel mensen spiritueel wakker werden. Het is ze gelukt als ik zo om me heen kijk. Wat Rob zegt ,maak contact’ ben ik het mee eens maar het is topsport in deze wereld waarin we ons nu bevinden.

  1 likes
  • @Hoop

   Topsport heeft ook niets met het leven te maken. Dat is ook nog steeds onderdeel van een wereld van macht. Dat omdat het ook gaat om presteren, de beste willen zijn, concurrentie etc. Het leven zelf is in eigen lichaam, als ervaring. Daar bestaat geen concurrentie, etc. Als je in contact wilt komen dan moet je in feite ‘niets doen’ (in een wereld van macht). Als je in contact wilt komen dan is het eerste waar je moet zijn, in je Zelf waar je eigen leven is. Als je ego nog oordelen etc bevat dan kom je niet in contact, dan moet je eerst ontspannen en tot je Zelf komen.

   Over spirtueel. Spiritualiteit komt ook nog uit de tijd dat de wereld door macht werd beheerst. Dan raak je je Zelf kwijt en gaan veel mensen zoeken naar iets dat ze missen. Dan zoeken mensen in allerlei zaken, waaronder ook spiritualiteit. Dat verandert echter niets. Als het ego al geconditioneerd is dan met overtuigingen dan komen er gewoon nieuwe overtuigingen. Dat zijn dan spirituele overtuigingen maar dat zit dan wel nog steeds in het ego. Wat mensen dan kwijt zijn is hun Zelf. Mensen die zichZelf zijn, staan in het leven en in contact. Mensen in de spiritualiteit zijn met energie bezig maar staan ook niet in het leven. Praat met zo iemand eens over levenservaring, bijna gegarandeerd dat je spirituele verhalen te horen krijgt in plaats van levenservaringen. In deze tijd gaat het niet om spiritualiteit maar om bewustzijn. Bewustzijn is de kern. Dat is altijd slapend geweest. Al decennia lang worden er generaties met een wakker (kern)bewustzijn geboren. Dat laten o.a. de berichten zien waarin je verhalen leest over kinderen die zich dingen herinneren die niet uit dit leven voort komen. Dat zijn heel duidelijke verhalen van een wakker bewustzijn. Dat betreft de ziel en daar zitten de ervaringen in van vele mensenlevens.

   1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

De moderne geneeskunde is overstag. Hoe hypnose je gezondheid kan verbeteren

De moderne geneeskunde is overstag. Hoe hypnose je gezondheid kan verbeteren

Hypnotherapie blijkt heilzame gezondheidseffecten te hebben, van ...

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.