UFO

Internationale UFO-conventie trekt recordaantal bezoekers

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Amerikaanse staat Arizona wordt op dit moment een grote conventie over UFO’s gehouden. Naar verwachting zullen zo’n 2500 mensen aanwezig zijn. Nog nooit waren er zoveel bezoekers.

Onder de bezoekers zijn mensen die naar eigen zeggen buitenaards zijn. Er zijn ook wetenschappers die zeggen bewijs te hebben gevonden voor buitenaards leven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Sommige buitenaardsen zijn roze, maar je hebt ook wezens van goud,” zei één van de aanwezigen. “Je hebt buitenaardsen die eruitzien als kleine grijze wezens met grote zwarte ogen, maar veel soorten zien eruit als mensen. Ik ben een hybride. Deels mens, deels buitenaards.”

Art Campbell schreef een boek over zijn beleving van een crash in Santa Gusta. Hij zegt een buitenaards orgaan in zijn bezit te hebben. “Voor zover wij weten bestaat het uit polyetheen. We denken dat het een orgaan is.”

“Ik kijk naar de lucht en zie al die sterren. Als je werkelijk denkt dat wij de enige planeet zijn met leven moet je naar een psychiater,” aldus een andere bezoeker.

Onder de sprekers is ook voormalig NASA-wetenschapper Richard B. Hoover, die beweert buitenaards leven te hebben gevonden in meteorieten. Zijn lezing, die vandaag op het programma staat, wordt gezien als één van de hoogtepunten van de conventie, die duurt tot 16 februari aanstaande.

Bron: Myfoxphoenix.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rj & SBI 2014
Rj & SBI 2014
10 jaren geleden

Zo kan je natuurlijk ook geld verdienen. Het was al voorspeld dat het zou gebeuren op een grote schaal. Gewoon omvormen tot een museum, een evenement of een attractiepark. Als je het toch niet kan bewijzen, kun je het ook gebruiken voor iets nuttigs? Zou ik ook hebben gedaan 🙂

huisheks
huisheks
10 jaren geleden

Hybride vormen aller landen/planeten verenigd U!!
Laat ons mee genieten van jullie achtergronden, cq planeten.
Helpt ons onze troep op te ruimen en leidt ons niet in bekoring om in een ruimteschip te stappen en terstond op te hoepelen.
Geeft ons dagelijks onze vrijheid van denken en handelen.
En vergeef onze onnadenkendheid t.o.v. andere rassen en subrassen.
AMEN

padja
padja
10 jaren geleden

[quote name=”huisheks”]Hybride vormen aller landen/planeten verenigd U!!
Laat ons mee genieten van jullie achtergronden, cq planeten.
Helpt ons onze troep op te ruimen en leidt ons niet in bekoring om in een ruimteschip te stappen en terstond op te hoepelen.
Geeft ons dagelijks onze vrijheid van denken en handelen.
En vergeef onze onnadenkendheid t.o.v. andere rassen en subrassen.
AMEN[/quote]

Mooi geschreven huisheks!
Echter over dat “onnadenkend..”…hoef ik geen vergeving te vragen denk ik zo. Bij ultieme vrijheid van denken en handelen zou ik best een keertje onnadenkend mogen zijn.
Verder is het vaak meer te wijten aan onwetendheid.
Ik weet nu eenmaal niet zoveel over onze buitenaardse vrienden.
Ze zijn helaas nogal geheimzinnig en contacten graag in het geniep met regeringen, elite clubjes en enkele uitverkorenen.

Wellicht als ze eens ophouden met kiekeboe spelen en “ons” op een open en transparante manier tegemoet treden kunnen wij een gefundeerde mening vormen.
Knuf

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

De hogere orde olv. de Maitreya spelen ‘kiekeboe’; het is dus niet eens zo vreemd dat de gemiddelde mens daar niets van wilt weten. Ik vraag mij daarom ook af of we het wel gaan redden met deze mensheid/planeet?

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x