Gezondheid

‘Hersendood’ is medische fictie, verzonnen om organen te kunnen oogsten uit levende mensen. Expert spreekt zich uit

Help ons door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De massaconsumptiecultuur heeft ervoor gezorgd dat velen zijn gaan geloven dat er zoiets bestaat als ‘hersendood’. Dat zei expert Doyen Nguyen in een interview met het Italiaanse magazine Radici Cristiane.

Nguyen, als professor verbonden aan de Angelicum Pontifical University of St. Thomas Aquinas in Rome, voegde toe dat de term ‘hersendood’ niets meer is dan medische fictie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In het interview merkte ze op dat de term in 1968 is aangepast om de belangen van de orgaantransplantatie-industrie te behartigen en te voorkomen dat mensen transplantieartsen zouden gaan zien als orgaan-stelende moordenaars.

Onomkeerbare coma

Sinds 1968 betekent ‘hersendood’ dat iemand in een onomkeerbare coma is beland.

Nguyen stelt dat de term ‘onomkeerbare coma’ erop wijst dat de patiënt in leven is. Enkel een levend iemand kan immers in coma liggen.

“Zeggen dat een lijk in coma ligt, is een oxymoron!” klonk het.

Verse organen

“Als een arts een comapatiënt doodverklaart, betekent dat niet dat de patiënt dood is,” zei ze.

Ze merkte op dat er vele miljarden omgaan in de transplantatie-industrie en dat men altijd op zoek is naar manieren om nog meer verse organen te verkrijgen.

Op 20 en 21 mei zal professor Nguyen tijdens een conferentie in Rome spreken over het onderwerp ‘hersendood’.

[Lifesite]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Enki
Enki
5 jaren geleden

Het is nu al een jaartje of twee dat die MF-ers op het moment dat je in Nederland “hersendood” bent. Je lichaam leeg mogen roven. Natuurlijk geven ze je een kans om via je digi sh*t te zorgen dat dit bij jou niet automatisch gebeurd, maar ja… Ik weet bijna zeker dat 80 procent van de Nederlandse snurkers, dit alweer is vergeten of het expres niet heeft laten veranderen ( onder het mom van ” als je niet geef mag je ook niet nemen”) BuLLsh*t!! Je moet maar eens goed achter je oren krabbelen of je überhaupt wel een orgaan van iemand anders in je lichaam wilt hebben.

math
math
5 jaren geleden

Door digitalisering van alle gegevens ( medisch, sociaal, gewoontes etc….) kan men heel makkelijk de juiste match vinden voor een donor die organen geeft als diegene die het orgaan ontvangt. Donatie op maat. Kan me voorstellen dat zeer gezond levende mensen de voorkeur genieten. Ook hier zal gelden;”de leugen regeert en het geld dicteert.

pleiadian
pleiadian
5 jaren geleden

“Nguyen, als professor verbonden aan de Angelicum Pontifical University of St. Thomas Aquinas in Rome”

Dit is natuurlijk de centrale zin in bovenstaand stukje. Dat geeft aan hoe onafhankelijk en objectief deze uitspraak is.

Rob
Rob
5 jaren geleden

Natuurlijk is die hele heisa rond de hersendood alleen maar gericht op de orgaanhandel, waar de ziekenhuizen kapitalen aan verdienen. Een mens is pas dood als er geen bewustzijn meer in het lichaam is. Dat bewustzijn betreft de geest, ziel, spirit of hoe je dat ook wilt noemen. Duidelijk is wel dat al die zogenaamde wetenschappers, chirurgen etc domweg zombies zijn. Er is geen vonkje geweten en geen greintje menselijkheid te bespeuren in dat soort ‘macht functies van het systeem’. Hun eigen geest zit in het (stik) duister doordat ze alleen maar deel uit maken van een werled die alleen maar op macht is gebaseerd.. Daarom hebben ze geen enkel benul van bewustzijn. Je ziet in alles in de samenleving het satanisme terug komen en zo ook in de orgaanhandel. Er worden immers mensen levend open gesneden en dat is pure satanisme, opoffering van levende mensen. Dat terwijl er, als het werkelijk nodig zou zijn een lichaamsdeel te vervangen, al heel andere mogelijkheden zijn. Zo kan door eigen stamcellen alle mogelijke ‘lichaamsonderdelen’ gekweekt worden, van organen tot tanden etc. Maar dat levert zeker geen geld op.

Chirurgen het zijn gewoon slagers. Alleen zijn deze slagers erger dan de slagerij om de hoek want ze snijden mensen levend open en roven het lichaam leeg. Het wordt dan ook niet voor niets gezegd dat mensen dood gaan tijdens het leeg roven, wat domweg marteling van de bovenste plank is. Het is daarbii al vaak gebeurd dat er reacties waren van degene die op de tafel lag. Daar hebben ze iets op gevonden: plat spuiten zodat er geen fysieke reacties meer kunnen plaats vinden. Dat geeft echter wel aan dat er dan inderdaad bewustzijn is en een mens is pas dood als dat er niet meer is. We kunnen gerust stellen dat ziekenhuizen zo slachthuizen zijn.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x