Buitenland

Bayer-bestuurder: ‘De mRNA-vaccins zijn een voorbeeld van cellulaire gentherapie’

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als Forum voor Democratie het coronavaccin in de Tweede Kamer een experimentele gentherapie noemt, lopen bij de meeste Kamerleden de rillingen over de rug. In september beweerde Kamerlid Nicki Pouw-Verweij (JA21) nog dat de mRNA-vaccins niet onder de medische definitie van gentherapie vallen. “U mag de termen gebruiken die u wilt, maar dat dit vaccin gentherapie is, daar is geen arts het mee eens,” zei ze tegen FVD-leider Baudet.

Eind vorige maand zei Bayer-bestuurder Stefan Oelrich tijdens de Wereldgezondheidstop in Berlijn letterlijk dat het mRNA-vaccin een vorm van gentherapie is.


95 procent geweigerd

“De mRNA-vaccins zijn een voorbeeld van cellulaire gentherapie,” zei Oelrich. “Als we twee jaar geleden aan mensen gevraagd hadden of ze bereid zijn om gen- of celtherapie te laten inspuiten, zou waarschijnlijk 95 procent hebben geweigerd.”

“Ik denk dat deze pandemie bij veel mensen de ogen heeft geopend voor innovatie op een manier die eerder wellicht niet mogelijk was,” voegde de Bayer-bestuurder toe.

De vaccindoden stapelen zich op

Baudet: “100 procent correct. Het is experimentele gentherapie. Dat spul is levensgevaarlijk. Maar dankzij de ‘pandemie’ accepteert men het nu. En de vaccindoden stapelen zich op.”

4.9 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
7 maanden geleden

En de pcr-tests waren al lang voorbereid https://youtu.be/PS41mreWkA0

Merijn Hugens
Merijn Hugens
7 maanden geleden

EXORCISME IN DE TWEEDE KAMER

Thierry Baudet doet me tijdens zijn debatten in de Tweede Kamer wel een beetje denken aan Father Damien Karras uit “The Exorcist”… Als Forum voor Democratie die Experimentele Gentherapie-mRNA-COVID-1984-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Vuilnisbak-Nood-VacciNazis in de Tweede Kamer héél bescheiden een Experimentele Gentherapie noemt…of überhaupt iets zegt…Dan lopen al die Landverradende Demonische Puppeticians niet alleen de Koude Rillingen over de rug…Als Thierry Baudet, Gideon van Meijeren of Pepijn van Houwelingen aan het Woord zijn gaat dat Voltallige door de Duivel Bezeten Bought & Paid for Controlled Opposition van Landverraders daar in de Tweede Kamer ineens Krampachtig, Nerveus & Zenuwachtig zitten doen alsof ze elk moment uit hun Puppetician-Ectoplasma-Omhulsel kunnen barsten….Top bezig Heren ga vooral zo door…mooi beroep lijkt me dat toch wel, Duiveluitdrijver…

Frans Peeters
Frans Peeters
7 maanden geleden

De regeringen volgen dit spoor niet enkel het dikke Schwab boek “the great reset” voorgesteld in Davos

Celia
Celia
7 maanden geleden

Mede dank zij FVD komt er nu steeds meer over het coronavaccin aan het licht. Dat geeft twijfelende mensen de keuze om na te denken of ze vaccin überhaupt nog wel willen. Gisteren op radio 1 hoorde ik een discussie over het vaccineren van kinderen en iemand zei dat er tegen de hielprik ook geen tegenstand is, maar die vergelijking gaat dus helemaal mank want bij een hielprik wordt er niks ingespoten maar wat bloed afgenomen voor onderzoek. Niemand reageerde hierop, onvoorstelbaar. Ook hoorde ik dat 87% van de mensen is gevaccineerd en dat vind ik zorgwekkend, beangstigend. Ik vraag me wel af of dit klopt. En hoe gaat het in Urk? Is er een stormloop geweest bij de huisartsen voor een prik? Gelukkig zijn mijn naasten niet gevaccineerd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

85
0
We lezen graag je reactie!x