Buitenland

Bayer-bestuurder: ‘De mRNA-vaccins zijn een voorbeeld van cellulaire gentherapie’

Help anderen door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als Forum voor Democratie het coronavaccin in de Tweede Kamer een experimentele gentherapie noemt, lopen bij de meeste Kamerleden de rillingen over de rug. In september beweerde Kamerlid Nicki Pouw-Verweij (JA21) nog dat de mRNA-vaccins niet onder de medische definitie van gentherapie vallen. “U mag de termen gebruiken die u wilt, maar dat dit vaccin gentherapie is, daar is geen arts het mee eens,” zei ze tegen FVD-leider Baudet.

Eind vorige maand zei Bayer-bestuurder Stefan Oelrich tijdens de Wereldgezondheidstop in Berlijn letterlijk dat het mRNA-vaccin een vorm van gentherapie is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

95 procent geweigerd

“De mRNA-vaccins zijn een voorbeeld van cellulaire gentherapie,” zei Oelrich. “Als we twee jaar geleden aan mensen gevraagd hadden of ze bereid zijn om gen- of celtherapie te laten inspuiten, zou waarschijnlijk 95 procent hebben geweigerd.”

“Ik denk dat deze pandemie bij veel mensen de ogen heeft geopend voor innovatie op een manier die eerder wellicht niet mogelijk was,” voegde de Bayer-bestuurder toe.

De vaccindoden stapelen zich op

Baudet: “100 procent correct. Het is experimentele gentherapie. Dat spul is levensgevaarlijk. Maar dankzij de ‘pandemie’ accepteert men het nu. En de vaccindoden stapelen zich op.”

4.9 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
2 jaren geleden

En de pcr-tests waren al lang voorbereid https://youtu.be/PS41mreWkA0

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

EXORCISME IN DE TWEEDE KAMER

Thierry Baudet doet me tijdens zijn debatten in de Tweede Kamer wel een beetje denken aan Father Damien Karras uit “The Exorcist”… Als Forum voor Democratie die Experimentele Gentherapie-mRNA-COVID-1984-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Vuilnisbak-Nood-VacciNazis in de Tweede Kamer héél bescheiden een Experimentele Gentherapie noemt…of überhaupt iets zegt…Dan lopen al die Landverradende Demonische Puppeticians niet alleen de Koude Rillingen over de rug…Als Thierry Baudet, Gideon van Meijeren of Pepijn van Houwelingen aan het Woord zijn gaat dat Voltallige door de Duivel Bezeten Bought & Paid for Controlled Opposition van Landverraders daar in de Tweede Kamer ineens Krampachtig, Nerveus & Zenuwachtig zitten doen alsof ze elk moment uit hun Puppetician-Ectoplasma-Omhulsel kunnen barsten….Top bezig Heren ga vooral zo door…mooi beroep lijkt me dat toch wel, Duiveluitdrijver…

Frans Peeters
Frans Peeters
2 jaren geleden

De regeringen volgen dit spoor niet enkel het dikke Schwab boek “the great reset” voorgesteld in Davos

Celia
Celia
2 jaren geleden

Mede dank zij FVD komt er nu steeds meer over het coronavaccin aan het licht. Dat geeft twijfelende mensen de keuze om na te denken of ze vaccin überhaupt nog wel willen. Gisteren op radio 1 hoorde ik een discussie over het vaccineren van kinderen en iemand zei dat er tegen de hielprik ook geen tegenstand is, maar die vergelijking gaat dus helemaal mank want bij een hielprik wordt er niks ingespoten maar wat bloed afgenomen voor onderzoek. Niemand reageerde hierop, onvoorstelbaar. Ook hoorde ik dat 87% van de mensen is gevaccineerd en dat vind ik zorgwekkend, beangstigend. Ik vraag me wel af of dit klopt. En hoe gaat het in Urk? Is er een stormloop geweest bij de huisartsen voor een prik? Gelukkig zijn mijn naasten niet gevaccineerd.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x