Natuur en Milieu

NOS gaat vol op het paniekpropaganda-orgel: ‘Niet te geloven, wat een krankzinnige bangmakerij’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

NOS op 3 heeft een filmpje op TikTok gezet om de jeugdige kijkers te indoctrineren over ‘klimaatverandering’.

“Geen zee-ijs op de Noordpool in 2039, 2036 of zelfs al vanaf 2031. Dat ga ik dus waarschijnlijk meemaken en jij ook,” zegt Sophie Frankenmolen, die eerder de non-binaire Bram troostte na de clash met FVD-voorman Baudet, alsof ze met angst en beven naar de toekomst kijkt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

In onze nieuwe special ontdek je wat jij merkt van klimaatverandering en wanneer, voegt Frankenmolen toe.

Dit gaat over het drijfijs-minimum

De NOS gaat dus vol op het paniekpropaganda-orgel. De PVV, die op eenzame hoogte staat in de peilingen, schrijft in haar verkiezingsprogramma dat de publieke omroep van het padje af is. “In plaats van eerlijke informatie en ontspanning is het vooral bezig met propaganda. We worden dagelijks getreiterd met klimaatpaniek en diversiteitspropaganda. De financiering wordt dan ook geheel beëindigd,” schrijft de partij van Geert Wilders.

Wetenschapsjournalist Arnout Jaspers, auteur van de bestseller ‘De stikstoffuik’, maakt compleet gehakt van de uitspraken die Frankenmolen in het filmpje doet: “Van ‘geen zee-ijs op de Noordpool’ merk je als gewone burger dus helemaal niets. Ja, via de media die moord en brand schreeuwen, maar in je eigen leven: niets. En deze muts weet blijkbaar ook niet, dat er geen sprake is van een zee-ijsvrije Noordpool in 2031. Dit gaat over het drijfijs-minimum, eind september elk jaar, en in 2031 zou dat helemaal af kunnen smelten. Vervolgens vriest die Noordelijke IJszee in een paar maanden tijd weer keihard dicht tot april.”

“Niet te geloven, wat een krankzinnige bangmakerij en propaganda,” voegt bioloog Richard Steenvoorden eraan toe.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 225 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

159 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
7 maanden geleden

Deze heks, Sophie Frankenmolen, moeten ze per direct opsluiten in de gevangenis en ervoor zorgen, dat zij NOOIT meer haar misselijkmakende klep opendoet.

Wat een méér dan verachtelijk persoon om mee te werken het leven van jonge kinderen compleet kapot te maken. Jij moet je diep schamen!

Wat heb IK het dan goed gehad in mijn jeugd. Ik ben opgegroeid in de vijftiger jaren. Nota bene met een bestedingsbeperking.

Mijn ouders hadden maar heel weinig geld te besteden. Mijn moeder liep een heel stuk om bijvoorbeeld voor 10 cent andijvie te kopen.

Maar weten jullie: mijn zusje en ik zijn met veel liefde opgegroeid en dat is 100 keer méér waard dan die arme kinderen, die nu, anno 2023, compleet vergiftigd worden met woke-ideologie en klimaatnonsens.

MIJN ouders huldigden het standpunt, dat kinderen zoveel mogelijk zorgenvrij moesten opgroeien. En WAAROM? Omdat als ze volwassen zijn, dat normaal gesproken het grootste deel van je leven bevat, er al genoeg problemen op je pad zouden komen.

De kinderen van NU zijn, althans wat mij betreft, beklagenswaardig. Ondanks het feit, dat ze een mobiele telefoon hebben, misschien wel 3 keer per jaar op vakantie gaan. En noem maar op. En ook DAT geldt natuurlijk lang niet voor alle kinderen.
Er zijn er ook, helaas, velen die ’s ochtends niet eens een fatsoenlijk ontbijt krijgen.

Wat ik vooral héél zorgwekkend vind, is, dat de zorg en opvoeding van kinderen steeds meer uit handen van de ouders wordt gehaald.

En DAAR gaat het fout.

Ik ben er 100% van overtuigd, dat het merendeel van de ouders prima in staat is om hun kinderen een goede opvoeding te geven.

Maar in de huidige tijd, met de ongelooflijke indoctrinatie via het onderwijs, de NPO en de overheid, wordt dat steeds meer een titanenklus.

Ik bid voor alle ouders met jonge kinderen, dat zij blijven volhouden in hun strijd om hun kinderen te beschermen en zo goed mogelijk gezond te laten opgroeien.

Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
7 maanden geleden

Als de npo dingen op tiktok zet dan kan de subsidiekraan ook wel geheel dicht worden gedraaid.
Hoeveel mensen kunnen er van 1 miljard per jaar HIER in nederland (dus niet in het buitenland) worden gevoed daar van?
Het is al bezopen dat we ons in dit land druk moeten maken of mensen wel warmte en eten hebben hier, maar nee npo jankt over klimaatproblemen die er niet zijn.
Ik ga straks weer lekker in de tuin zitten in mijn zwembroek want het word vandaag zooooooooo warm,vol idioten bij dat npo.

Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
7 maanden geleden

Zowiezo is ze te dom om te ademen om nog zo lang te moeten nadenken of ze nog leeft in 2039.
Word men bij noo aangenomen omdat men dan dom, eoke en een graaier is .

Snappie
Snappie
7 maanden geleden

Dan stem ik dus op de pvv die wil de dijken ophogen, goed bezig Geert.
Man met visie !

Back to top button
159
0
We lezen graag je reactie!x