Homepagina » Het Complot » Wetsvoorstel ingediend over FEMA-kampen (video)
Wetsvoorstel ingediend over FEMA-kampen

Wetsvoorstel ingediend over FEMA-kampen (video)

In de Verenigde Staten komt het voor dat in het geval van een natuurramp de noodtoestand wordt uitgeroepen.

In het Amerikaanse Congres is nu een opmerkelijk wetsvoorstel ingediend. Het stelt de overheid in staat om Amerikaanse burgers tijdens een noodtoestand op te vangen op zes militaire domeinen.

Het wetsvoorstel, HR 645, geeft het Federaal Bureau voor Rampenbestrijding (FEMA) volledige zeggenschap over de kampen. Eerdere versies van het wetsvoorstel werden tegengehouden uit angst voor ongebreidelde macht van de overheid. Kan dit wetsvoorstel nu worden aangenomen?

Schaduwregering

De FEMA is een agentschap van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid. Na een ramp moet de gouverneur van de getroffen staat de noodtoestand uitroepen en formeel aan de president verzoeken de FEMA en de federale regering actie te ondernemen.

In de wandelgangen wordt deze organisatie ook wel de schaduwregering van de Verenigde Staten genoemd. De FEMA laat op haar kosten lokaal personeel trainen in de VS en de rest van haar territorium.

In het kader van eventuele rampen of andere onvoorzienigheden heeft de FEMA de laatste jaren meer dan 800 kampen laten bouwen om burgers in op te vangen.

Bron: YouTube/RTAmerica

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aardebewoner
Aardebewoner
8 jaren geleden

In dit kader is de poging tot beperking van het wapenbezit in de VS ook te plaatsen. Hier is men machteloos tegen de gewapende autoriteiten. Net als bij de bezettingstijd.

Peter
Peter
8 jaren geleden

Heel wat grondiger dan indertijd in Nederland de BB (Bescherming Bevolking); die is opgeheven, de taken bij de brandweer ondergebracht. En terecht heeft het in the States niet zo’n vriendelijke naam, maar “Rampenbestrijding” – als toevallig een keer burgers als ramp beschouwd worden, is de ramp doeltreffend bestreden als je ze allemaal kunt opsluiten! En daar heb je dan wel 800 kampen voor nodig; de BB kon zo’n beetje alleen autoriteiten als commandocentrum-leiding kwijt in de schaarse atoombom-vrije bunkers.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
8 jaren geleden

[quote name=”Peter”]Heel wat grondiger dan indertijd in Nederland de BB (Bescherming Bevolking); die is opgeheven, de taken bij de brandweer ondergebracht. En terecht heeft het in the States niet zo’n vriendelijke naam, maar “Rampenbestrijding” – als toevallig een keer burgers als ramp beschouwd worden, is de ramp doeltreffend bestreden als je ze allemaal kunt opsluiten! En daar heb je dan wel 800 kampen voor nodig; de BB kon zo’n beetje alleen autoriteiten als commandocentrum-leiding kwijt in de schaarse atoombom-vrije bunkers.[/quote]
Het vreemde van deze kampen is dat het prikkeldraad naar de binnen kant is gericht,zodat je er niet meer uit kan komen, en op elke hoek staat een uitkijktoren.Nog een machine geweer plaatsen en het uitroeien kan beginnen.Op naar de 500 miljoen mensen die de N.W.O.graag wil.De BB dat was nog een goede tijd maar de FEMA kampen??Waarom zoveel??Waarom bij bijna elke grote stad??En waarom zo ingericht alsof je een Jodenkamp betreed???

pacito
pacito
8 jaren geleden

Daarom hebben de voorstanders van wapenbezit gelijk. Het is de enige manier om je nog tegen de overheid te verweren.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

kroes

Doutzen Kroes deelt preek van dominee Paul Visser: ‘De Great Reset is er niet voor ons!’

Topmodel Doutzen Kroes heeft de preek van ...

karskens

Arnold Karskens spreekt Benelux-parlement toe: ‘Regeringen & media zijn gevaarlijkste verspreiders van nepnieuws’

Journalist Arnold Karskens, voorzitter van omroep ON!, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x