Homepagina » Het Complot » Wetsvoorstel ingediend over FEMA-kampen (video)
Wetsvoorstel ingediend over FEMA-kampen

Wetsvoorstel ingediend over FEMA-kampen (video)

In de Verenigde Staten komt het voor dat in het geval van een natuurramp de noodtoestand wordt uitgeroepen.

In het Amerikaanse Congres is nu een opmerkelijk wetsvoorstel ingediend. Het stelt de overheid in staat om Amerikaanse burgers tijdens een noodtoestand op te vangen op zes militaire domeinen.

Het wetsvoorstel, HR 645, geeft het Federaal Bureau voor Rampenbestrijding (FEMA) volledige zeggenschap over de kampen. Eerdere versies van het wetsvoorstel werden tegengehouden uit angst voor ongebreidelde macht van de overheid. Kan dit wetsvoorstel nu worden aangenomen?

Schaduwregering

De FEMA is een agentschap van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid. Na een ramp moet de gouverneur van de getroffen staat de noodtoestand uitroepen en formeel aan de president verzoeken de FEMA en de federale regering actie te ondernemen.

In de wandelgangen wordt deze organisatie ook wel de schaduwregering van de Verenigde Staten genoemd. De FEMA laat op haar kosten lokaal personeel trainen in de VS en de rest van haar territorium.

In het kader van eventuele rampen of andere onvoorzienigheden heeft de FEMA de laatste jaren meer dan 800 kampen laten bouwen om burgers in op te vangen.

Bron: YouTube/RTAmerica

Gerelateerd:

 Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Check deze trailer:

  http://www.youtube.com/watch?v=Kwl98kRUDmw

  Gray State – (FEMA)

  1 likes
 2. In dit kader is de poging tot beperking van het wapenbezit in de VS ook te plaatsen. Hier is men machteloos tegen de gewapende autoriteiten. Net als bij de bezettingstijd.

  0 likes
 3. Heel wat grondiger dan indertijd in Nederland de BB (Bescherming Bevolking); die is opgeheven, de taken bij de brandweer ondergebracht. En terecht heeft het in the States niet zo’n vriendelijke naam, maar “Rampenbestrijding” – als toevallig een keer burgers als ramp beschouwd worden, is de ramp doeltreffend bestreden als je ze allemaal kunt opsluiten! En daar heb je dan wel 800 kampen voor nodig; de BB kon zo’n beetje alleen autoriteiten als commandocentrum-leiding kwijt in de schaarse atoombom-vrije bunkers.

  0 likes
 4. [quote name=”Peter”]Heel wat grondiger dan indertijd in Nederland de BB (Bescherming Bevolking); die is opgeheven, de taken bij de brandweer ondergebracht. En terecht heeft het in the States niet zo’n vriendelijke naam, maar “Rampenbestrijding” – als toevallig een keer burgers als ramp beschouwd worden, is de ramp doeltreffend bestreden als je ze allemaal kunt opsluiten! En daar heb je dan wel 800 kampen voor nodig; de BB kon zo’n beetje alleen autoriteiten als commandocentrum-leiding kwijt in de schaarse atoombom-vrije bunkers.[/quote]
  Het vreemde van deze kampen is dat het prikkeldraad naar de binnen kant is gericht,zodat je er niet meer uit kan komen, en op elke hoek staat een uitkijktoren.Nog een machine geweer plaatsen en het uitroeien kan beginnen.Op naar de 500 miljoen mensen die de N.W.O.graag wil.De BB dat was nog een goede tijd maar de FEMA kampen??Waarom zoveel??Waarom bij bijna elke grote stad??En waarom zo ingericht alsof je een Jodenkamp betreed???

  0 likes
 5. Daarom hebben de voorstanders van wapenbezit gelijk. Het is de enige manier om je nog tegen de overheid te verweren.

  0 likes
 6. Ik voorzie een scenario waarin nieuwe wetten gelden zodra je zo’n ‘opvangkamp’ binnen treedt. Complete vrijheid in doen en laten ben je dan als individu kwijt. Oftewel ‘bezittelijk voorwerp’.
  Geen prettig idee.

  0 likes
 7. …kampen om burgers in (op) te VANGEN…

  0 likes
 8. [quote name=”pacito”]Daarom hebben de voorstanders van wapenbezit gelijk. Het is de enige manier om je nog tegen de overheid te verweren.[/quote]

  Daarom hadden de “Founding Fathers” gelijk, om dit in de constitutie vast te leggen. het bezit van wapens is niet enkel om je zelf te beschermen tegen criminelen(In Amerika is de criminaliteit en het aantal moorden het laagst in die staten en steden waar je wapens vrij mag dragen) maar ook om jezelf en het volk te beschermen tegen dictoriale regeringen die de absolute vrijheid willen afpakken zoals hij bedoeld was bij de oprichting met de independence declaration!

  Het Amerika van Obama geeft het gebruik van de deze constitutie dan ook het volste recht van bestaan. Onder Obama mag het leger tegen het eigen volk worden gebruikt, staatsburgers kunnen op commando van Obama worden omgelegd, nu deze FEMA kampen, en OBama´s verzet tegen het bezit van wapens, Obama is als een echte linkse Socialist/Communist proberen de macht te grijpen. Democratie voor deze ideologien is namelijk enkel om de macht te krijgen, hierna doet men alles om die macht te houden. Obama doet niets anders dan een Chavez, een Castro, een Mhugabi enzovoort. De man is een gevaar voor alles dat vrijheid aanhangt. Maar gelukkig hebben vooral de arme en domme mensen op deze ras-socialist gestemd. Hiermee de weg banend richting fianciele ondergang en overheidsoverheersing!
  Doet Obama ook iets omm de huidige financiele problemen op te lossen… Jawel; http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/02/when-in-doubt-raise-taxes

  Het beleid van Obama op alles, er is namelijk geen probleem wat een ander zijn geld(die ook niet voldoende geld hiervoor heeft) kan oplossen.

  Of kijk eens hoe zijn gegelijkgestemde in Frankrijk het oplost(of liever gezegd niet oplost), ook daar de inslag een ander zijn geld, ook daar stort de boel in!

  0 likes
 9. Apart wederom dat bij dit soort nieuws altijd degene ontbreekt die de wet heeft ingediend, let wel wanneer het een democraat betreft. Slecht nieuws over Republikeinen worden breed uitgemeten, maar elke vrijheidsontnemende aktie, of al het nieuws in het algemeen waar het de Democraten betreft, worden zij enkel op deze site genoemd als men denkt dat het goed nieuws is.

  Zoals obamacare die geweldige regeling die erdoor heen is gedrukt, door het geen boete te noemen, wanneer men geen verzekering neemt, maar een belasting aanslag. Obama gaat miljoenen mensen die geen zorg kunnen betalen achteraf een belastingaanslag sturen omdat zij geen verplichte verzekering hebben afgenomen. Terwijl een verzekering gewoon op eigen beslissing moeten wordne genomen.

  Kijken of al die mensen die riepen dat OBama god was en hoe goed zijn regelingen wel niet zijn voor die arme mensen, straks hun mond open doen als ze erachter komen, welke regelingen Obama in gedachte heeft voor mensen die deze verplichte verzekering niet kunnen betalen. Ohja niet betaalde belasting is gewoon een reden om de bak in te gaan. Leve de linkse gedachte en de beste(proest) president die de VS ooit heeft gehad!! Ik ga even niet meer bijkomen.

  0 likes
 10. “rex84” here we go
  zei ik bijna 2 jaar geleden al….
  en lache iedereen

  0 likes
 11. de mens heeft niets geleerd van het verleden….

  0 likes
 12. [quote name=”lambertus”]de mens heeft niets geleerd van het verleden….[/quote]

  idd geschiedenis herhaald zich weer, soort van concentratie kampen..

  zijn ze hier in NL trouwens ook bezig? zo ja, waar? kunnen het namelijk tegenwerken toch 🙂

  0 likes
 13. Scenario 1: Wellicht dat de FEMA kampen door de Obama regering er zijn gecreerd voor de NWO agenda, maar tegelijkertijd heb ik ook gelezen dat in werkelijkheid Obama zelf een lichtwerker is en dat Obama het spelletje meespeelt om te zien wie de duistere agenda dient.En dat vervolgens Obama disclosure kan doen en NESARA kan invoeren, de nieuwe aarde van 5D in aantocht. Dat is wat ik en iedereen graag wil geloven.

  Scenario 2: Maar tegelijkertijd lees je ook dat Obama de antichrist zou zijn, dat de laatste paus Petrus Romanus is en die paus zou dan de grote verdrukking inluiden en daarmee de eindtijden. en dan het paradijs vervolgens.
  Ook daarmee geen wereldorde.

  Dan is er nog een mogelijkheid dat zowel scenario 1, zeg maar de channelings een misleiding is om de wakkere mens de verkeerde kan t op te sturen zodat die denkt: het komt wel goed. In werkelijkheid rol je de duistere NWO in.
  Dan de misleiding van Scenario 2, dus dat de channelings wel waar zijn met NESARA en 5D, maar dat via de weg van angst geprobeerd wordt dat de mensheid niet ascendeert.
  Wat is nu nog waarheid? of is dit de grote misleiding door het duister, deze verwarring van scenario’s wat je zoal op het internet tegenkomt?
  Wie het weet mag het zeggen, de tijd zal het leren….

  0 likes
 14. [quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”pacito”]Daarom hebben de voorstanders van wapenbezit gelijk..[/quote]

  Daarom hadden de “Founding Fathers” gelijk, om dit in de constitutie vast te leggen. het bezit van wapens is niet enkel om je zelf te beschermen tegen criminelen(In Amerika is de criminaliteit en het aantal moorden het laagst in die staten en steden waar je wapens vrij mag dragen) maar ook om jezelf en het volk te beschermen tegen dictoriale regeringen die de absolute vrijheid willen afpakken zoals hij bedoeld was bij de oprichting met de independence declaration!

  Het Amerika van Obama geeft het gebruik van de deze constitutie dan ook het volste recht van bestaan. Onder Obama mag het leger tegen het eigen volk worden gebruikt, staatsburgers kunnen op commando van Obama worden omgelegd, nu deze FEMA kampen, en OBama´s verzet tegen het bezit van wapens, Obama is als een echte linkse Socialist/Communist proberen de macht te grijpen. Democratie voor deze ideologien is namelijk enkel om de macht te krijgen, hierna doet men alles om die macht te houden. Obama doet niets anders dan een Chavez, een Castro, een Mhugabi enzovoort. De man is een gevaar voor alles dat vrijheid aanhangt. Maar gelukkig hebben vooral de arme en domme mensen op deze ras-socialist gestemd. Hiermee de weg banend richting fianciele ondergang en overheidsoverheersing!
  Doet Obama ook iets omm de huidige financiele problemen op te lossen… Jawel; http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/02/when-in-doubt-raise-taxes

  Het beleid van Obama op alles, er is namelijk geen probleem wat een ander zijn geld(die ook niet voldoende geld hiervoor heeft) kan oplossen.

  Of kijk eens hoe zijn gegelijkgestemde in Frankrijk het oplost(of liever gezegd niet oplost), ook daar de inslag een ander zijn geld, ook daar stort de boel in![/quote]

  Je bent werkelijk vrij van elke realiteitszin, sterkte!!

  0 likes
 15. http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/02/Maakt-Benedictus-plaats-voor-de-laatste-paus-Petrus-Romanus

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2010/01/profetische-foto-s-obama-het-beest-uit-openbaring

  http://www.unitynet.nl/steve%20beckow/obama2.htm

  Dit bedoel ik dus. zijn de eerste 2 links waar? om de mensen bang te houden zodat ze niet ascenderen en als zombies de NWO in te leiden.Met alleen maar dreiging, of met een werkelijke genocide van 6,5 miljard mensen? En is de 3e link een misleiding om ons vooral niet de straat op te laten gaan, om tegen de verdere financiele plundering van de elite te vechten.Om de door het duister gewenste NWO niet in gevaar te laten komen?We denken tenslotte het komt wel goed binnenkort..

  Of is link 3 de waarheid en kloppen de Channelings van Quinsey, Ward, Nidle enz. En krijgen de duisteren geen kans en wint het licht zeer binnenkort zonder dat er al die vreselijke dingen gebeuren?
  En komen de buitenaardsen binnenkort met vrede en vrije energie welzijn enz.Dan is dus de Bijbel met de grote verdrukking en de eindtijdtheorie en laatste ook niet juist.(niet het ware woord van God, maar eeuwen geleden naar de hand gezet naar de vrijmetselaars/illuminati)Om ons bang te maken en ons als makke schaapjes in toom te houden.

  Het kan ook nog zijn dat Obama en de laatste paus nu de Wereldorde willen invoeren en dan naar 500 miljoen mensen willen, door middel van een kernoorlog en dat dan God daar een stokje voor steekt en dan blijkt de bijbel zoals we die nu kennen toch het ware woord van God. En krijgen we het laatste oordeel.
  Vervolgens het paradijs op aarde.

  Wat is nog waarheid? wie misleidt wie?

  0 likes
 16. Alleen nog even een ramp (HAARP) veroorzaken en abfurhen maar. Als mensen dit niet zien aankomen, dan vraag je echt om problemen en ben je je leven niet meer veilig. Ze kunnen van alles onder deze noemer plaatsen, b.v mensen die in grote getale protesteren tegen de regering is een dreiging voor hen, dus oppakken en vervolgens naar een concentratiekamp vervoeren en wie houd er verder een oog op wat daar gebeurd? de rest kunnen we verder wel invullen dacht ik.
  Dit is het gevaar als een regering TE veel macht krijgt. Weet nog wat BUSH jr zei, je bent voor hun of tegen hun, er is geen middenweg, als dit niet bedreigend genoeg is, dan weet ik het niet meer.
  DIT is de grootste terroristische bedreiging voor mensen waar de media ons zo graag in wil doen laten geloven en niet de z.g Al qaeda wat bedacht is door de Amerikanen om Rusland een hak te zetten, dit heeft Hillary Clinton zelf verklaard openlijk.
  Ik zou zeggen voor de niet wetenden, licht jezelf goed in want aan de gewone media heb je niets meer, echte ongesencureerd nieuws moet je zelf om zoeken dezer dagen. Maar ja de grootste massa slaapt nog steeds.

  0 likes
 17. [quote name=”Lichtwerker”]Scenario 1: Wellicht dat de FEMA kampen door de Obama regering er zijn gecreerd voor de NWO agenda, maar tegelijkertijd heb ik ook gelezen dat in werkelijkheid Obama zelf een lichtwerker is en dat Obama het spelletje meespeelt om te zien wie de duistere agenda dient.En dat vervolgens Obama disclosure kan doen en NESARA kan invoeren, de nieuwe aarde van 5D in aantocht. Dat is wat ik en iedereen graag wil geloven.

  Scenario 2: Maar tegelijkertijd lees je ook dat Obama de antichrist zou zijn, dat de laatste paus Petrus Romanus is en die paus zou dan de grote verdrukking inluiden en daarmee de eindtijden. en dan het paradijs vervolgens.
  Ook daarmee geen wereldorde.

  Dan is er nog een mogelijkheid dat zowel scenario 1, zeg maar de channelings een misleiding is om de wakkere mens de verkeerde kan t op te sturen zodat die denkt: het komt wel goed. In werkelijkheid rol je de duistere NWO in.
  Dan de misleiding van Scenario 2, dus dat de channelings wel waar zijn met NESARA en 5D, maar dat via de weg van angst geprobeerd wordt dat de mensheid niet ascendeert.
  Wat is nu nog waarheid? of is dit de grote misleiding door het duister, deze verwarring van scenario’s wat je zoal op het internet tegenkomt?
  Wie het weet mag het zeggen, de tijd zal het leren….[/quote]

  Obama dient de agenda van de communistsiche werelddictatuur en is geen “lichtwerker”. Trouwens lichtwerker is een kreet waar ik allergisch voor ben en is een onderdeel van de new agehersenspoeling die opgezet is door de illuminati. Lichtwerkers zijn dwaallichten en oplichters.

  0 likes
 18. Trouwens ik vroeg me af waarom dit nieuws nu pas hier verschijnt, het is namelijk oktober 2012 ingedient!!! Of was dit te dicht op de verkiezingen om er gerucht aan te geven???

  0 likes
 19. [quote name=”pacito”]Daarom hebben de voorstanders van wapenbezit gelijk. Het is de enige manier om je nog tegen de overheid te verweren.[/quote]
  Dus jij wil een massaoorlog tegen de overheid??Massaal de straat op gaan en massaal weigeren wat een regering wil behoeft geen vuurwapen bezit.Bovendien iedereen die een trekker over durft te halen, is zeer zeker bezig “VREDE” op aarde te bewerkstelligen??Wie een wapen opheft om er mee te doden, zal door een zelfde wapen vergaan.Het is juist de bedoeling de wereld wapenvrij te krijgen, en dan gil je niet dat een wapen alles wel ff oplost.

  0 likes
 20. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Lichtwerker”]Scenario 1: Wellicht dat de FEMA kampen door de Obama regering er zijn gecreerd voor de NWO agenda, maar tegelijkertijd heb ik ook gelezen dat in werkelijkheid Obama zelf een lichtwerker is en dat Obama het spelletje meespeelt om te zien wie de duistere agenda dient.En dat vervolgens Obama disclosure kan doen en NESARA kan invoeren, de nieuwe aarde van 5D in aantocht. Dat is wat ik en iedereen graag wil geloven.

  Scenario 2: Maar tegelijkertijd lees je ook dat Obama de antichrist zou zijn, dat de laatste paus Petrus Romanus is en die paus zou dan de grote verdrukking inluiden en daarmee de eindtijden. en dan het paradijs vervolgens.
  Ook daarmee geen wereldorde.

  Dan is er nog een mogelijkheid dat zowel scenario 1, zeg maar de channelings een misleiding is om de wakkere mens de verkeerde kan t op te sturen zodat die denkt: het komt wel goed. In werkelijkheid rol je de duistere NWO in.
  Dan de misleiding van Scenario 2, dus dat de channelings wel waar zijn met NESARA en 5D, maar dat via de weg van angst geprobeerd wordt dat de mensheid niet ascendeert.
  Wat is nu nog waarheid? of is dit de grote misleiding door het duister, deze verwarring van scenario’s wat je zoal op het internet tegenkomt?
  Wie het weet mag het zeggen, de tijd zal het leren….[/quote]

  Obama dient de agenda van de communistsiche werelddictatuur en is geen “lichtwerker”. Trouwens lichtwerker is een kreet waar ik allergisch voor ben en is een onderdeel van de new agehersenspoeling die opgezet is door de illuminati. Lichtwerkers zijn dwaallichten en oplichters.[/quote]
  De licht werkers werken wel aan de Matrix om deze die door de duisteren zijn aangelegd te laten instorten,en helpen Gaiya om weer een gezond mooie planeet te worden.oplichters zijn wij niet,wij worden niet betaald,dit doen wij uit liefde om uit onze gevangenisschap Matrix te bevrijden,en voor Gaiya.
  Victory of Love.Tineke.

  0 likes
 21. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Lichtwerker”]Scenario 1: Wellicht dat de FEMA kampen door de Obama regering er zijn gecreerd voor de NWO agenda, maar tegelijkertijd heb ik ook gelezen dat in werkelijkheid Obama zelf een lichtwerker is en dat Obama het spelletje meespeelt om te zien wie de duistere agenda dient.En dat vervolgens Obama disclosure kan doen en NESARA kan invoeren, de nieuwe aarde van 5D in aantocht. Dat is wat ik en iedereen graag wil geloven.

  Scenario 2: Maar tegelijkertijd lees je ook dat Obama de antichrist zou zijn, dat de laatste paus Petrus Romanus is en die paus zou dan de grote verdrukking inluiden en daarmee de eindtijden. en dan het paradijs vervolgens.
  Ook daarmee geen wereldorde.

  Dan is er nog een mogelijkheid dat zowel scenario 1, zeg maar de channelings een misleiding is om de wakkere mens de verkeerde kan t op te sturen zodat die denkt: het komt wel goed. In werkelijkheid rol je de duistere NWO in.
  Dan de misleiding van Scenario 2, dus dat de channelings wel waar zijn met NESARA en 5D, maar dat via de weg van angst geprobeerd wordt dat de mensheid niet ascendeert.
  Wat is nu nog waarheid? of is dit de grote misleiding door het duister, deze verwarring van scenario’s wat je zoal op het internet tegenkomt?
  Wie het weet mag het zeggen, de tijd zal het leren….[/quote]

  Obama dient de agenda van de communistsiche werelddictatuur en is geen “lichtwerker”. Trouwens lichtwerker is een kreet waar ik allergisch voor ben en is een onderdeel van de new agehersenspoeling die opgezet is door de illuminati. Lichtwerkers zijn dwaallichten en oplichters.[/quote]
  Hoi ik ben een licht werker,en zijn bezig om de illuminatie weg te werken.Ik herken alleen de BRON van pure liefde en vergeving.en nee geen new age wel een goeden tijdperk in het tijdperk Waterman.wij hoeven ook geen eer of roem.
  Victorie of the Light and Love.

  0 likes
 22. [quote name=”Lichtwerker”]Scenario 1: Wellicht dat de FEMA kampen door de Obama regering er zijn gecreerd voor de NWO agenda, maar tegelijkertijd heb ik ook gelezen dat in werkelijkheid Obama zelf een lichtwerker is en dat Obama het spelletje meespeelt om te zien wie de duistere agenda dient.En dat vervolgens Obama disclosure kan doen en NESARA kan invoeren, de nieuwe aarde van 5D in aantocht. Dat is wat ik en iedereen graag wil geloven.

  Scenario 2: Maar tegelijkertijd lees je ook dat Obama de antichrist zou zijn, dat de laatste paus Petrus Romanus is en die paus zou dan de grote verdrukking inluiden en daarmee de eindtijden. en dan het paradijs vervolgens.
  Ook daarmee geen wereldorde.

  Dan is er nog een mogelijkheid dat zowel scenario 1, zeg maar de channelings een misleiding is om de wakkere mens de verkeerde kan t op te sturen zodat die denkt: het komt wel goed. In werkelijkheid rol je de duistere NWO in.
  Dan de misleiding van Scenario 2, dus dat de channelings wel waar zijn met NESARA en 5D, maar dat via de weg van angst geprobeerd wordt dat de mensheid niet ascendeert.
  Wat is nu nog waarheid? of is dit de grote misleiding door het duister, deze verwarring van scenario’s wat je zoal op het internet tegenkomt?
  Wie het weet mag het zeggen, de tijd zal het leren….[/quote]
  Nesara is op 10 okt,2000 ondertekend door toen president Clinten,en gaat binnen kort van kracht.Obama kan niet anders dan luisteren naar het congres en de duisteren,maar wacht maar af als deze allemaal weg zijn,dan laat hij zien wie hij werkelijk is.De 8 baan begint langzaam met de paus maar gaat straks heel snel doe je veilgheids riemen maar vast.2013 word een 8 baans rit.
  Victory of the Light.
  Victory of Love.
  Tineke.

  0 likes
 23. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Peter”]Heel wat grondiger dan indertijd in Nederland de BB (Bescherming Bevolking); die is opgeheven, de taken bij de brandweer ondergebracht. En terecht heeft het in the States niet zo’n vriendelijke naam, maar “Rampenbestrijding” – als toevallig een keer burgers als ramp beschouwd worden, is de ramp doeltreffend bestreden als je ze allemaal kunt opsluiten! En daar heb je dan wel 800 kampen voor nodig; de BB kon zo’n beetje alleen autoriteiten als commandocentrum-leiding kwijt in de schaarse atoombom-vrije bunkers.[/quote]
  Het vreemde van deze kampen is dat het prikkeldraad naar de binnen kant is gericht,zodat je er niet meer uit kan komen, en op elke hoek staat een uitkijktoren.Nog een machine geweer plaatsen en het uitroeien kan beginnen.Op naar de 500 miljoen mensen die de N.W.O.graag wil.De BB dat was nog een goede tijd maar de FEMA kampen??Waarom zoveel??Waarom bij bijna elke grote stad??En waarom zo ingericht alsof je een Jodenkamp betreed???[/quote]

  Ja, waarom uberhaubt prikkeldraad? Als vluchteling ga je niet gauw terug na je gebombardeerde ( of overstroomde of wat dan ook ) woonplaats.
  Maar ben je blij met voedsel en onderdak.
  Ik zie deze kampen ook als zeer negatief.
  En vraag me af hoe het zo ver heeft kunnen komen. Open jullie ogen americans!

  0 likes
 24. [quote name=”susanne”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Peter”]Heel wat grondiger dan indertijd in Nederland de BB (Bescherming Bevolking); die is opgeheven, de taken bij de brandweer ondergebracht. En terecht heeft het in the States niet zo’n vriendelijke naam, maar “Rampenbestrijding” – als toevallig een keer burgers als ramp beschouwd worden, is de ramp doeltreffend bestreden als je ze allemaal kunt opsluiten! En daar heb je dan wel 800 kampen voor nodig; de BB kon zo’n beetje alleen autoriteiten als commandocentrum-leiding kwijt in de schaarse atoombom-vrije bunkers.[/quote]
  Het vreemde van deze kampen is dat het prikkeldraad naar de binnen kant is gericht,zodat je er niet meer uit kan komen, en op elke hoek staat een uitkijktoren.Nog een machine geweer plaatsen en het uitroeien kan beginnen.Op naar de 500 miljoen mensen die de N.W.O.graag wil.De BB dat was nog een goede tijd maar de FEMA kampen??Waarom zoveel??Waarom bij bijna elke grote stad??En waarom zo ingericht alsof je een Jodenkamp betreed???[/quote]

  …kampen om burgers in (op) te VANGEN…

  Om te vangen idd dat is juist. gaan ze er zelf zitten bij een ramp? Omheiningen zodat je niet weg kunt. Fema kisten zijn dooskisten. De barakken hebben geen ramen. Het is gewoon een UITROEI KAMP voor zieken/zwakken/gelovige. De betuwe lijn in NL gaat rechtstreeks naar ‘ruimte’s om af te voeren. De geschiedenis herhaalt zich met OBAMA maar nog veel erger! Zijn naam Obama betekend Bliksem uit de hemel en dat is BIJBELS. Iedereen zit op de plek die macht hebben.En het uitroei feest voor hen kan beginnen.Alleen Jezus redt onze ziel voor verdoemenis. Maar de hel op aarde is in aantocht.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

energietransitie

Professor waarschuwt alvast: ‘Energietransitie loopt uit op regelrechte ramp’

De prominente SPD’er Fritz Vahrenholt waarschuwde tijdens ...

dodelijke coronavirus

Dodelijke coronavirus toch afkomstig uit laboratorium in Wuhan? Chinese wetenschappers komen met baanbrekend rapport

Het dodelijke coronavirus is waarschijnlijk afkomstig uit ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.