Het Complot

Wetsvoorstel ingediend over FEMA-kampen (video)

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Verenigde Staten komt het voor dat in het geval van een natuurramp de noodtoestand wordt uitgeroepen.

In het Amerikaanse Congres is nu een opmerkelijk wetsvoorstel ingediend. Het stelt de overheid in staat om Amerikaanse burgers tijdens een noodtoestand op te vangen op zes militaire domeinen.

Het wetsvoorstel, HR 645, geeft het Federaal Bureau voor Rampenbestrijding (FEMA) volledige zeggenschap over de kampen. Eerdere versies van het wetsvoorstel werden tegengehouden uit angst voor ongebreidelde macht van de overheid. Kan dit wetsvoorstel nu worden aangenomen?

Schaduwregering

De FEMA is een agentschap van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid. Na een ramp moet de gouverneur van de getroffen staat de noodtoestand uitroepen en formeel aan de president verzoeken de FEMA en de federale regering actie te ondernemen.

In de wandelgangen wordt deze organisatie ook wel de schaduwregering van de Verenigde Staten genoemd. De FEMA laat op haar kosten lokaal personeel trainen in de VS en de rest van haar territorium.

In het kader van eventuele rampen of andere onvoorzienigheden heeft de FEMA de laatste jaren meer dan 800 kampen laten bouwen om burgers in op te vangen.

Bron: YouTube/RTAmerica

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

In dit kader is de poging tot beperking van het wapenbezit in de VS ook te plaatsen. Hier is men machteloos tegen de gewapende autoriteiten. Net als bij de bezettingstijd.

Peter
Peter
9 jaren geleden

Heel wat grondiger dan indertijd in Nederland de BB (Bescherming Bevolking); die is opgeheven, de taken bij de brandweer ondergebracht. En terecht heeft het in the States niet zo’n vriendelijke naam, maar “Rampenbestrijding” – als toevallig een keer burgers als ramp beschouwd worden, is de ramp doeltreffend bestreden als je ze allemaal kunt opsluiten! En daar heb je dan wel 800 kampen voor nodig; de BB kon zo’n beetje alleen autoriteiten als commandocentrum-leiding kwijt in de schaarse atoombom-vrije bunkers.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

[quote name=”Peter”]Heel wat grondiger dan indertijd in Nederland de BB (Bescherming Bevolking); die is opgeheven, de taken bij de brandweer ondergebracht. En terecht heeft het in the States niet zo’n vriendelijke naam, maar “Rampenbestrijding” – als toevallig een keer burgers als ramp beschouwd worden, is de ramp doeltreffend bestreden als je ze allemaal kunt opsluiten! En daar heb je dan wel 800 kampen voor nodig; de BB kon zo’n beetje alleen autoriteiten als commandocentrum-leiding kwijt in de schaarse atoombom-vrije bunkers.[/quote]
Het vreemde van deze kampen is dat het prikkeldraad naar de binnen kant is gericht,zodat je er niet meer uit kan komen, en op elke hoek staat een uitkijktoren.Nog een machine geweer plaatsen en het uitroeien kan beginnen.Op naar de 500 miljoen mensen die de N.W.O.graag wil.De BB dat was nog een goede tijd maar de FEMA kampen??Waarom zoveel??Waarom bij bijna elke grote stad??En waarom zo ingericht alsof je een Jodenkamp betreed???

pacito
pacito
9 jaren geleden

Daarom hebben de voorstanders van wapenbezit gelijk. Het is de enige manier om je nog tegen de overheid te verweren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x