Buitenaards

‘Het CDA is een virus. Elke keer als je denkt dat het is uitgeroeid komt het in gemuteerde vorm weer terug’

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hugo de Jonge is de nieuwe leider van het CDA. Vlak voordat de uitslag van de lijsttrekkersverkiezing van de partij bekend was, veegde druktemaker Marcel van Roosmalen in één van zijn columns de vloer aan met het CDA en met De Jonge.

“Het CDA is een ziekte. Elke keer als je denkt dat het is uitgeroeid komt het in gemuteerde vorm weer terug,” zei hij in De Nieuws BV. De Jonge noemde hij ‘achterbaks’. “Hij heeft onder andere mijn bejaarde moeder gemarteld met eenzame opsluiting.”

Bewezen onbetrouwbaar

“Behalve normen en waarden kan ik nul ideeën van het CDA opnoemen. Het maakt ook niet uit van Sywert van Lienden in dat verkiezingsprogramma van ze schrijft, ze houden zich er toch niet aan. Het zijn meelopers, ze hebben geen ruggengraat. Het gaat ze om de macht. Ze zijn bewezen onbetrouwbaar. Het CDA is wansmaak.”

“Alle leden krijgen een gratis sjaal. Niet gewoon groen, maar zorgcomplex-groen. Daar zit dan ook het grootste kiezerspotentieel. Of beter gezegd lag, want Hugo de Jonge heeft er om raadselachtige redenen alles aan gedaan om die groep te decimeren. Hij is een CDA’er met daadkracht en bewijsdrang. Dat zijn de engste.”

Bekijk de video hieronder:

[NPO Radio 1]

5 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

De meeste stemmers komen uit de provincie, denk ik. Ze hebben geen idee wat er te koop is in de ‘grote stad’.

exegese
exegese
1 jaar geleden

Treffend omschreven, helaas geldt dit in grote lijnen voor de algehele politiek en daarmee voor een ieder een onontkoombare en constante bron van ellende ! De gevolgen zullen desastreus zijn als we dit nog langer toelaten !

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Het CDA is een partij waar alleen de bejaarden nog op stemmen die hun hele leven CDA hebben gestemd.

Meer dan 10 zetels gaan ze niet meer halen, met Omtzigt hadden ze nog een kans op échte verandering hoewel ik dan ook niet op CDA gestemd zou hebben.

Doosje Kleenex
Doosje Kleenex
1 jaar geleden

Zoals zij die zich buiten de provincie scharen totaal geen benul hebben van wat daar speelt. En vooral een denigrerende blik hebben.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x