Homepagina » Mens en Dier » Zoontje Tamara Elbaz belandt in ziekenhuis na verplichte vaccinatie: ‘Mijn grootste nachtmerrie kwam uit’
zoontje
Foto: YouTube/Tamara Elbaz

Zoontje Tamara Elbaz belandt in ziekenhuis na verplichte vaccinatie: ‘Mijn grootste nachtmerrie kwam uit’

Het zoontje van model en ondernemer Tamara Elbaz is door een verplichte vaccinatie opgenomen in het ziekenhuis, zo laat ze op haar Facebookpagina weten.

“Mijn zoon kreeg twee weken geleden zijn eerste vaccinatie. Het betrof hier een polioprik, die verplicht is in België. Op voorhand had ik wat research gedaan en ik was talloze berichten tegengekomen over kindjes die reageerden op de toegediende stoffen in de vorm van stuipen, epilepsie, aangewakkerd autisme en zelfs overlijden. Ik had er dus al een slecht gevoel bij, maar door het weigeren van deze prik kun je in België in de gevangenis terechtkomen, en dat leek me niet echt wat voor mij.”

“Nadien kwam mijn grootste nachtmerrie uit. Na de vaccinatie lag Alexander als een plankje met schuim op zijn mond in een stuip op tafel, en is hij daarom 24 uur ter observatie in het ziekenhuis opgenomen.”

32 vaccinaties

Tamara zegt dat artsen van het ziekenhuis ontkenden dat de reactie door het vaccin kon zijn veroorzaakt en beweerden dat Alexander de enige baby was met deze reactie.

“Door alle reuring die er is, hoe deze wordt genegeerd door de staat en door kinderartsen, bezorgde ouders weggezet als waanzinnigen en dat er geen nader onderzoek wordt gedaan, dat is voor mij een addertje onder het gras. Vaccinaties zijn dus gewoon een verdienmodel, doodeng als je erbij stilstaat.”

“We laten onze kinderen maar van alles inspuiten, zonder verder onderzoek te doen naar wat ze precies toegediend krijgen. Tegen de tijd dat je kindje naar school gaat, is er sprake van 32 (!) toegediende vaccinaties.”

3000 berichten

Nadat Tamara het verhaal over haar zoontje op Facebook had gezet, ontplofte haar inbox. Ze kreeg meer dan 3000 berichten van moeders wier kinderen na vaccins op de intensive care belandden. Vaak met blijvende schade.

“Het is niet te geloven dat het ministerie van Volksgezondheid de ogen hiervoor sluit. Ik heb niet eens zo’n groot bereik en toch naar aanleiding van één berichtje zoveel reacties mogen ontvangen. Moet je nagaan hoeveel slachtoffers er echt zijn.”

Héél veel. Echt heel veel.

Tamara heeft ook een vlog gemaakt over haar beproeving:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gladiator schreef:

  Een verplichte “polioprik” waarbij de minister van volksONgezondheid Maggie de Block, u weet wel, die vetbol op poten, haar ogen sluit!!!

  Tja, natuurlijk heeft dit stuk vet nu wel wat anders te doen in tijden van “corona” want we worden met zijn allen klaar gestoomd voor ronde nummer 2 welke met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ronde 1 gaat overtreffen in alle opzichten!!~

  Even terugkomend op polio, JA, het is niets meer en niets minder als een verdienmodel want welke specialist in welk ziekenhuis dan ook kan mij zeggen waar nog polio voorkomt en dan heb ik het niet eens over de werkelijke oorzaak van deze ziekte welke nogal een heel klein beetje VEEL anders is dan de mensen door deze medische ONwetenschap door de strot wordt geduwd!!!

  Vaccinaties zijn puur vergif en hebben ten doel mensen volledig afhankelijk te maken van het medische verdienmodel, en dit zijn de feiten.

  Ik ga niet uitleggen wat er allemaal in een vaccin zit maar laat ik duidelijk zijn, zware metalen, formaldehyde en gemalen baby’s (ook ouder dan 3 maanden bij abortus!!) zitten er al vast zeker in!!!

  Zo is trouwens ook de dierenwereld voorzien van totale waanzin, denk alleen al aan hondsdolheid…..wie zou er in Godsnaam zijn hond hiervoor moeten laten inenten buiten het enige vaststaande feit dat dierenartsen steeds grotere villa’s bouwen van het geld!!!

  Ik kan uit ervaring zeggen dat de grote omslag in het “medisch denken” heeft plaatsgevonden rond de vorige eeuwwisseling, dus rond het jaar 1900.

  Daarvoor war alles gefocust op het vinden en vervolgens bestrijden van de oorzaak en nu op het onderdrukken van het gevolg……en alleen maar voor gewin.

  Doktoren volgen protocollen en niets anders. Doen ze iets anders en er gebeurd iets met een patiënt dan zijn ze het haasje, volgens ze protocollen (ondanks dat ze weten dat een patiënt dit niet kan overleven) dan is alles oké!!

  Dát mensen, dat is de medische INDUSTRIE welke door Rockefeller en J.P. Morgan Chase rond 1900 gekaapt is en welke honderden miljoenen mensen ehhhhhhhh…..laat ik zeggen…..NIET genezen heeft maar aan het lijntje heeft gehouden!!

  En ik roeptoeter dit absoluut niet, ik heb voldoende bewijzen, en wel hele harde, welke dit aantonen….

  Echter, wat kan ik ermee…..!!!

  En dan het aankomende feest, u weet wel dat “coronafeest”…..

  Tja, dat gaat echt super leuk worden…….

  Degene die het verplichte vaccin gaat halen, en geloof me op mijn woord als ik zeg dat dit met grote zekerheid de meesten zullen zijn hier in het achterlijke Neanderland,……van deze mensen is niets meer te verwachten, helemaal niets meer.

  Reden hiervoor is dat zou gauw het vaccin in de bloedbaan zit dit heerlijke spul gelijk begint met het OVERSCHRIJVEN van het eigen DNA!!!

  En nu komt het allermooiste van alles, namelijk het KILL BILL eeuwige verdienmodel waar helemaal niemand aan heeft gedacht door al het zand en onzin welk de laatste weken zo hier en daar is rond gestrooid, (o.a. BLM, NIET toegestane demo’s van het “volk” enz enz enz !!! allemaal niet relevant)……

  Kill Bill heeft zijn BEZIT oftewel zijn kapitaalbelegging zien groeien in een orde van grootte welke dit stuk stront niet eens kan overzien namelijk…….JULLIE die zich verplicht hebben laten vaccineren door HEM….want……op dit heerlijke goedje is door hem een PATENT aangevraagd en verleend……CAPICHE!!! Degenen met een vaccin in hun fl*kker zijn namelijk niets meer en niets minder dan gepatenteerde GMO’s!!

  Slimme jongen toch, die Bill….

  Slaap zacht allemaal en koop een bloemetje voor het gemeentehuis en breng het er met liefde heen….en denk erom, géén geweld, want dat lost niets op of……….

  Please People…wake up….

  Gladiator

 • MdeFilosoof schreef:

  Geef degene die waarheid spreekt een paard zodat ie vluchten kan.

  Waanzinnig verhaal in een waanzinnige tijd met een waanzinnige overheid. Helaas een herkenbaar verhaal. Genocide is ondergronds gegaan waarbij ze halverwege vorige eeuw nog openlijk uitte in hun destructie drang van het ‘gewone’ volk.

  Wat in de duisternis groeit, zal in het licht verdorren.

 • jan doornbos schreef:

  Voila, hier weer een huiveringwekkend voorbeeld. Ook in ons land moet je ‘gewoon’ je mond houden. Mijn eigen huisarts reageert niet eens op artikelen waaruit blijkt hoe het werkelijk zit. Ik heb het dan niet alleen over de Corona zwendel. Ik snap best dat het tweede huis gefinancierd moet worden. Ik snap niet dat daarvoor mijn geld moet worden gebruikt. ‘Stom he? Ik vind het gewoon onnozel’. (Denkt u even aan de pindakaas reclame van destijds van die ‘andere gifmengers’ daar uit het pittoreske Delft. 🙂

 • Matt schreef:

  Als eindelijk die artsen verantwoordelijk kunnen gesteld worden voor moedwillige mishandeling, soms met de dood tot gevolg, zouden ze een stuk terughoudender worden met het toedienen van die gifspuiten.
  Ze doen precies het tegenovergestelde van wat ze bij het begin van hun loopbaan beloofd hebben. De eed ingeruild voor geld is nu het motto.
  Sterkte aan deze moeder en de vele andere slachtoffers.

 • Tony schreef:

  De hele wereld draait momenteel om vaccinaties. Artsen, doctoren dragen niets anders uit dan de belangen van 1: de farmaceutische industrie, 2: het WHO en 3: het RIVM en andere landelijke “gezondheidsorganisaties”. Deze instanties werken allemaal samen en worden momenteel door de de nieuwe directeur en promotor: Bill Gates, aangestuurd. Samen vormen zij een wereldwijde legale criminele organisatie met tentakels tot in de verste uithoeken van de wereld.

  Tegenstanders worden zonder pardon uit de weg geruimd, dat is onlangs in Afrika nog gebeurd.

  Even voor de duidelijkheid: alle vaccinaties zijn giftig/toxisch van oorsprong. Vaccinaties met chemische stoffen en zelfs menselijk weefsel, kunnen dus niet gezond zijn, en al helemaal niet voor kinderen die hun immuunsysteem nog moeten opbouwen. Feitelijk worden hier mensen bewust vergiftigd (ziek gemaakt) of om zeep geholpen.

  Dat is op dit moment dan ook de inzet en het doel van de hele Coronacrisis: mensen inenten en chippen. Het gaat hier dus alleen maar om mensen bewust ziek te maken om 1: er zo lang mogelijk nog veel geld aan te verdienen en 2: de hoeveelheid mensen in de wereld terug te dringen.

  Door de nieuwe wet die in de USA is aangenomen, kunnen fabrikanten van vaccinaties nooit en te nimmer aansprakelijk worden gesteld of vervolgd worden voor de gevolgen van inentingen, ook niet wanneer dit tot verlammingen en zelfs de dood leidt.

  Helaas gaat het alleen hier om: legaal heel veel geld te verdienen over de ruggen van de mensen, met als doel de wereldpopulatie terug te dringen.

  Zoals ik al eerder schreef, het wordt tijd dat de Wereldrechtbank gaat ingrijpen. Het wordt steeds gekker en onmenselijker en waar houdt het op!

  Het wordt tijd dat de medische wereld wakker wordt en “onnodige” inentingen, dus eigenlijk alle inentingen gaan verbieden. Doen zij dat niet uit zich zelf, dan worden zij ook als crimineel aangemerkt.

  • Gladiator schreef:

   @Tony,

   Beste,

   Ik kan u verzekeren dat de “wereldrechtbank”, wie dat dan ook moge zijn, NIET gaat ingrijpen…en zou deze er al zijn, dan was deze met zekerheid ook totaal corrupt net zoals de rechtbanken hier in Nederland!!

   De medische wereld daarentegen is indien niet gekocht totaal gebrainwashed en een kans om daar doorheen te komen ligt gelijk aan nul!

   Ik heb een maand of 2 geleden een hevige discussie gehad met een huisarts, geen jonkie maar een ervaren ouwe rot in zijn vak, rond de 70 maar nog steeds actief.

   Had het erover dat dit “coronavirus” toch echt wel totale bullsh*t was en dat het erom ging om mensen te dwingen om deze vervloekte vaccins te gaan halen……

   Ik kan u zeggen dat hier in mijn straat bijna WOIII was uitgebroken!!

   Uit respect voor “oudere mensen” en al zeker artsen welke toch zeker op zijn leeftijd en ervaring op de hoogte zouden moeten zijn van de ECHTE FEITEN heb ik NIET de vloer met hem aangeveegd……want dat had ik in no time kunnen doen en wel mét de nodige wetenschappelijke feiten én onderbouwingen welke hij mij inzake zijn zienswijze niet kon geven!!

   Zoals ik al zei, artsen volgen protocollen en niets anders en daarbij zijn er rond het jaar 2000 zaken veranderd in de medische industrie die ik maar liever niet hier neer zet daar dit te ver zou gaan mede gelet op mijn onderbouwing ervan!!

   Zo worden er operaties uitgevoerd welke niet nodig zouden zijn enz enz enz .

   Dan zwijg ik nog maar over de medische blunders en verkeerd voorgeschreven medicijnen welke de doodsoorzaak nr 1 en nr 2 (hart- en vaatziekten en kanker) van hun plaats hebben gewipt en dit nu op nr 2 staat, kanker en hart- en vaatziekten staan op 3 en 4 en met stip op nr 1 staat, yep, u raadt het al….Alzheimer……..en hoe zou dat laatste nu wel niet komen…….

   Cijfers zijn afkomstig van ons eigen ministerie van volksONgezondheid!

   Tja beste,

   Mooier kan ik het niet maken, wél duidelijker…

   Er zal iets moeten gebeuren en dat zal meer moeten zijn dan wat schrijven op een forum….

   Gladiator
   ps ik zou er maar rekening mee houden dat we volgend jaar rond deze tijd te maken krijgen met voedseltekorten, en met zekerheid geen kleine….

   Voedselketens worden op dit ogenblik onderbroken en wel met [email protected]!!
   Smakelijk eten en slaap zacht!!

   • Tony schreef:

    Het zijn waarschijnlijk de uitstapjes, bonussen en andere cadeautjes die de medische wereld ontvangt van de farmaceutische industrie en die er dus voor zorgen dat de situatie niet beter wordt. Alsof die doktoren nog niet genoeg verdienen. Ze gaan voorbij aan de plicht die zij hebben, namelijk de gezondheid van mensen voorop stellen en zieke mensen beter te maken en niet voor de gek te houden.

  • Sebastiaan schreef:

   De Wereldbank ingrijpen, meen je dat serieus..? De Wereldbank is een bank van de VN de meest corrupte organisatie die er is en die zeer hoog in de piramide staat met betrekking op wereldwijde controle vanuit de oliegargen.

 • :adrianus-johannes. schreef:

  Vaccinaties zijn dus gewoon een verdienmodel, doodeng als je erbij stilstaat.”
  ja “”” help een verdienmodel promoten en je helpt jou wereld (kind) naar de kl……””””” dus je heb alles zelf in de hand.. dat zijn jou rechten onschendbaarheid van het lichaam!! een grond recht jou grond recht en de mensen rechten zeggen dat er alleen fataliteiten dienen, aan geboden te worden om jou te genezen niks om te voorkomen wat in aannamen de overheid als gedachte heeft.. dat heeft niks met volksgezondheid te maken..
  dan kan deze dame het verschil gaan maken als zij dat wil vechten tegen de aannamen makers! door dat zij alle vrouwen met kinderen die na vaccinatie bijwerkingen ervaarden.. door dat zij al ;;;
  Nadat Tamara het verhaal over haar zoontje op Facebook had gezet, ontplofte haar inbox. Ze kreeg meer dan 3000 berichten van moeders wier kinderen na vaccins op de intensive care belandden. Vaak met blijvende schade. heeft ontvangen..
  bewijs dat dit komt door die vaccins wel moeilijk maar niet onmogelijk richt een stichting op na weeën van na geboorte te zijn beschadigt door dwang van de overheid en doe aangifte art.27c SV zijn de rapporten die bewijzen dat de aandoening komt van de onder dwang ingespoten onbekende vloeistoffen.. enz enz enz..

 • Rob schreef:

  Vaccinaties zijn inmiddels wel te bestempelen als biologische en chemische oorlogsvoering tegen de mens. In een oorlog sproeien ze het over militairen heen, in het dagelijkse leven injecteren ze het in pasgeborenen en niet zo’n klein beetje ook. Vroeger kreeg er een paar, nu wordt het kind zelfs al in de baarmoeder volgespoten met gif terwijl het lichaam nog geen enkele zelfwerkend systeem heeft. Pure vernietiging van het leven. En natuurlijk ontkennen ze ook in het ziekenhuis de vernietigende werking van vaccins. Ook het ziekenhuis is onderdeel van de wereld van macht en controle. In die wereld bestaat geen waarheid, alleen leugens, bedrog, ontkenning, misleiding, afleiding etc. Alles om de waarheid verborgen te houden. Maar ja , iedereen die van die wereld van macht deel uit maakt kan ook geen waarheid spreken omdat hun ego geprogrammeerd is met de taal van de macht gebaseerd op oordelen, overtuigingen, voorwaarden, verwachtingen, vergelijkingen, verplichtingen, aannames en ingeprente herinneringen. Programma’s zoals onderwijs zorgen voor de programmering daarvan. Ze zaaien dood en verderf alleen maar om geld te verdienen, een andere manier om te zeggen dat ze hun ziel hebben verkocht.

 • Odile schreef:

  Er is iets opmerkelijks aan dit verhaal. Nou ja, niet het verhaal maar het filmpje. Na bijna 8 minuten producten te hebben aangeprezen begint ze over het meest belangrijke in haar leven! Daar denk ik zo het mijne van, ma reageren op FascistBook op haar pagina… toch maar niet.

 • GeenNL schreef:

  Polio of kanker? Aan ons zelfs niet langer de keus(?), los van de discussie of virussen wel of niet bestaan. Zelf ben ik een ongelovige en zie geen enkel bewijs dat virussen bestaan en vaccins niet anders zijn dan gif waarmee ziektes en dood gestuurd kunnen worden ten behoeve van de industriële doodseskaders.

  https://orthovision.nu/blog-post/poliovaccin-veroorzaakt-kanker/

  https://www.oervaccin.nl/hoe-vaccins-kinderkanker-kunnen-veroorzaken/

 • Gladiator schreef:

  Wat ik wel nog even kwijt zou willen inzake deze totale “coronaHOAX”is het volgende….

  Ik heb me de laatste dagen verdiept in de vaccins, de tests en de afname van epitheel tissue in verband met een zogenaamde test op “coronaHOAX”….

  En ik kan u nu al dit zeggen….laat u NIET TESTEN, en ik herhaal, laat u niet testen….want dan is het met zekerheid einde oefening daar u al met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid “besmet bent GEMAAKT” met iets waar u geen weet van heeft en dan hoort u nog wel bij de mensen welke iets meer wakker zijn dan het merendeel van de sheep on the farm Holland!!

  Mensen, als we dit monster willen stoppen dan zullen er wonderen moeten gebeuren en daar geloof ik al heel erg lang niet meer in.

  De mensen welke ons dit nu aandoen, Hugo en Mark en hun 40 rovers, weten precies waar ze mee bezig zijn en dat is zeker!!

  Zij gebruiken zeer grof geweld ook al ziet dit niet zo uit echter feit is dat afgelopen maanden DUIZENDEN mensen, ONZE ouderen, vroegtijdig zijn gestorven en wel in ellende en eenzaamheid, wat NOOIT meer goed te maken is!! Ook zijn er mensen gestorven omdat ze niet naar een ziekenhuis konden daar deze vrij moesten blijven voor de zgnd coronaslachtoffers….welke nooit kwamen!!

  Hier hoor ik he le maal niets meer over…oh nee, en waarom dan wel niet….

  Dit moet op de eerste plaats staan…

  Dit is NIET met bloemetjes en liefde op te lossen, laat u niet in de luren leggen door dat tuig van “viruswaan”….zij hebben opzettelijk de verkeerde insteek genomen om een en ander in deze banen te leiden……

  Alleen nog maar keiharde actie is mogelijk om dit weer terug op de rails te krijgen maar daar is meer voor nodig dan zeggen dat je het ergens niet mee eens bent en…..tja…

  Gladiator

 • Gea Breuker schreef:

  Nou 3000 boze ouders, wat doen jullie dan?
  Iemand ontneemt jullie leven, jullie vreugde? Die iemand is bekend?
  Je voelt je belazerd, bedrogen, na al die belasting en vertrouwen in de Overheid?

  Revolutie, hup, met zijn 3000 splitsen: 1000 naar het Parlement, 1000 naar de pharmaboer, en 1000 de straat op met pamfletten en uitdelen uitdelen uitdelen.

  NEEM INITIATIEF! Het is EROP of eronder op dit moment!

 • Bewustzijn schreef:

  Dit staat ons ook te wachten en het wordt je gewoon verteld door De Jong en wat zijn meester Bill Gates ook zegt, vaccinaties is de enige oplossing.

  Dit zit er vaccinaties en deze mensen vertellen wat de gevolgen voor hen waren en hun kind :
  A Shot in the Dark – (2020 Documentary)
  https://www.youtube.com/watch?v=B2N35yVQcSk&t=276s

  Nee als de Jong gevraagd wordt of hij er ooit aan heeft getwijfeld zegt hij meteen, Nee?!!
  Wat hem juist meteen hoogst verdacht maakt .. ( Evil )
  Natuurlijk zou een normaal denkend mens twijfelen en denk niet dat hij nooit gehoord heeft van de effecten van vaccinaties dus dit is puur Evil waarom dit de enige oplossing van een probleem zou moeten zijn wat niet eens een probleem is.
  Waar zijn we in beland in wat voor wereld, wanneer worden we wakker, echt waar het is net een droom in deze wereld waar abnormaal normaal moet worden volgens de mensen die aan de touwtjes trekken.
  Er gaat iets klappen en weet niet exact wat dat is en iedereen die beetje allert is op wat er in de wereld gebeurt weet dat dit lang van te voren gepland is.
  Nu met z’n allen uit deze nachtmerrie en terug naar ons echte oude normaal, voor zover dat normaal was want alles kan zoveel beter als we normaal eerlijk denkende mensen ons land en wereld laten leiden.
  Deze wereld waar alles in overvloed is kan zo mooi zijn en velen vechten gelukkig daarvoor wat we allemaal zouden moeten doen.
  Het is in ieders belang van de mensen die aan de goede kant staan bewust worden van wat er echt aan de hand is in deze duistere tijd, waar alles wat ons opgedrongen wordt echt niet normaal is.
  De wereld wordt wakker, laat het niet te laat zijn en daar bid ik voor om de wereld te bevrijden van het kwaad in de END TIME en dan op naar een New Earth.

  Help ons om uit deze zieke wereld te komen waar niets normaal is en waar leugenaars de wereld regeren:

  PLANDEMIC 2 – Fear Me Now
  https://www.youtube.com/watch?v=btNGl2QbSI8

  • Gladiator schreef:

   @Bewustzijn,

   Beste,

   Ik wil heel graag helpen en sta klaar,

   Zeg maar waar en wanneer ik kan beginnen!!!!!!!!!!!

   Gladiator

   • Bewustzijn schreef:

    Beste Gladiator, je bent al begonnen met je passie die je hebt voor deze wereld door het beste ervan te willen maken en mensen erop te attenderen in wat voor wereld we echt leven.
    Als meer mensen de echte waarheid laten zien dat is waar de bevrijding ligt en daarmee komt het bewustzijn van de mensen op het niveau dat ze gaan zien door logica en bewijs dat we misleid worden.
    En wat de plannen zijn van wat er met ons als mensheid moet gaan gebeuren door de valse profeten.

    Verspreid de echte waarheid en de bal is al aan het rollen en die stopt niet meer.
    Het recht moet zegevieren, we zijn in de meerderheid en we hebben de waarheid aan onze kant.
    Help allemaal mee om het bewustzijn omhoog te brengen wat in ieders voordeel is als we de boot in de goede koers willen laten varen naar een nieuwe eerlijke wereld.

    The Grasshopper and The Ant Explain Federalism
    https://www.youtube.com/watch?v=qU4A2ZrllNo

 • Ron schreef:

  Vaccinatieschade is door de gehersenspoelde artsen en zeker in België nog NOOIT,NOOIT,NOOIT onderzocht laat staan ernstig genomen. Zelfs de farma industrie wentelt iedere verantwoordelijkheid af op de staat. Moest dit niet zo zijn en moesten ze hun verantwoording nemen werd er niemand meer gevaccineerd.

 • Pieternella schreef:

  Vandaag ook een kaart in de bus gedaan als postbode met: ‘Over een week verloopt de vaccinatie van *naam huisdier*. Wtf? Verlopen?? Het is geen termijn?? Denk je dat mijn katten ineens ziek worden na het ‘verlopen’ van een vaccin?? Ook in hen zijn vaccinaties gejast zonder dat ik er erg in had. Maar ze worden niet ineens ziek omdat een vaccinatie ‘is verlopen’.

 • salvar schreef:

  het begin van de mensheid kende ze geen vaccinaties, die zijn begonnen rond 1900.
  dat betekend dat we het niet nodig hebben.
  de natuur zorgt er voor hoe of wat , hebben we geen mengelen voor nodig.
  ik wil graag horen hoe of wat we kunnen er zijn er waarschijnlijk genoeg maar weten misschien niet hoe te beginnen en daar ligt het probleem we schrijven natuurlijk allemaal onder een nick naam logisch.
  als we elkaar nauwelijks kunnen bereiken komt het niet van de grond.
  ik hoop dat er een manier wordt gevonden om de ellende te stoppen.
  voor ons is het belangrijk maar ook voor die geen die nu jeugd zijn en een verschrikkelijke wereld tegemoet gaan.

 • Ron Jaspers schreef:

  Dit is allemaal onderdeel van de N.W.O. agenda.Hiervoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische globalistische elite.

 • Medusa schreef:

  Billy heeft duidelijk (caught on tape) gezegd ” we moeten 1 generatie “kapen” “. D.m.v slechte voeding,vaccinaties ,en brainwash……maar zeg nou zelf, die moeders researche zelf ook niet! Op vaccin vrij.nl kun je precies lezen wat er in zit…..maf toch he..super grote bijsluiter bij paracetamol met kankerverwekkende stof, maar geen bijsluiter bij gifspuiten.Hollanders zijn volgzaam……poetsen nog veel met fluoride….zat ook door het drinkwater in de concentratiekampen….en ook bijv. Prozac bestaat voor 30 % aan die troep.Volgzaam en mak word je ervan, dat weten ze….het laat je pijnappelklier verschrompelen ook.Sinds 1980 worden de vaccinaties gekweekt op 2 geabborteerde foetussen …een jongen en een meisje…geboren rond 1960. Het dna van die foetussen word er niet goed uitgefiltert, en dat verklaart de genderproblemen van tegenwoordig………ook dat weten ze, daarom moet de NS beste reiziger zeggen. Ook gaat het eigen dna in de aanval, daardoor nu zoveel auto-imuunziektes bij kinderen. voor 1980 werd er gekweekt op eendeeieren, e.d. dierlijk dna dus, wat gewoon word afgebroken, omdat menselijk dna heel anders is,en dit niet als bedreigend iets ziet.De coronaspuiten gaan idd nog een stap verder qua dna en idd na de spuit ben je niet human meer, maar een bestuurbaar pionnetje in het spel.Het vele autisme hebben we aan alle alluminium te danken in al die vaccinaties…….dat is weer lekker voor de verkoopcijfers van de ritalinnetjes…..ping kassa!

 • Sjazon schreef:

  In België schijnt een aantal dingen verplicht te zijn, zoals stemmen en vaccineren. Wat nog meer? Misschien kan een Belg dat vermelden?
  Btw, geef niet ALLE schuld aan de MNC’s. Zo’n 80% van de Nederlandse bedrijven zijn MKB bedrijven. Vaak familiebedrijven. Dus lopen er wel criminele families rond in Nederland?

 • x

  Check Also

  artsen

  Rutte, maak je borst maar nat! 45 artsen slepen Nederlandse overheid voor de rechter

  Zo’n 45 artsen zijn van plan om ...

  hoogleraar

  Hoogleraar: ‘Strengere maatregelen zijn nergens voor nodig. Horeca sluiten is bullsh*t’

  Strengere coronamaatregelen zijn nergens voor nodig, zegt ...

  >