Mens en Dier

Zoontje Tamara Elbaz belandt in ziekenhuis na verplichte vaccinatie: ‘Mijn grootste nachtmerrie kwam uit’

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het zoontje van model en ondernemer Tamara Elbaz is door een verplichte vaccinatie opgenomen in het ziekenhuis, zo laat ze op haar Facebookpagina weten.

“Mijn zoon kreeg twee weken geleden zijn eerste vaccinatie. Het betrof hier een polioprik, die verplicht is in België. Op voorhand had ik wat research gedaan en ik was talloze berichten tegengekomen over kindjes die reageerden op de toegediende stoffen in de vorm van stuipen, epilepsie, aangewakkerd autisme en zelfs overlijden. Ik had er dus al een slecht gevoel bij, maar door het weigeren van deze prik kun je in België in de gevangenis terechtkomen, en dat leek me niet echt wat voor mij.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Nadien kwam mijn grootste nachtmerrie uit. Na de vaccinatie lag Alexander als een plankje met schuim op zijn mond in een stuip op tafel, en is hij daarom 24 uur ter observatie in het ziekenhuis opgenomen.”

32 vaccinaties

Tamara zegt dat artsen van het ziekenhuis ontkenden dat de reactie door het vaccin kon zijn veroorzaakt en beweerden dat Alexander de enige baby was met deze reactie.

“Door alle reuring die er is, hoe deze wordt genegeerd door de staat en door kinderartsen, bezorgde ouders weggezet als waanzinnigen en dat er geen nader onderzoek wordt gedaan, dat is voor mij een addertje onder het gras. Vaccinaties zijn dus gewoon een verdienmodel, doodeng als je erbij stilstaat.”

“We laten onze kinderen maar van alles inspuiten, zonder verder onderzoek te doen naar wat ze precies toegediend krijgen. Tegen de tijd dat je kindje naar school gaat, is er sprake van 32 (!) toegediende vaccinaties.”

3000 berichten

Nadat Tamara het verhaal over haar zoontje op Facebook had gezet, ontplofte haar inbox. Ze kreeg meer dan 3000 berichten van moeders wier kinderen na vaccins op de intensive care belandden. Vaak met blijvende schade.

“Het is niet te geloven dat het ministerie van Volksgezondheid de ogen hiervoor sluit. Ik heb niet eens zo’n groot bereik en toch naar aanleiding van één berichtje zoveel reacties mogen ontvangen. Moet je nagaan hoeveel slachtoffers er echt zijn.”

Héél veel. Echt heel veel.

Tamara heeft ook een vlog gemaakt over haar beproeving:

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Een verplichte “polioprik” waarbij de minister van volksONgezondheid Maggie de Block, u weet wel, die vetbol op poten, haar ogen sluit!!!

Tja, natuurlijk heeft dit stuk vet nu wel wat anders te doen in tijden van “corona” want we worden met zijn allen klaar gestoomd voor ronde nummer 2 welke met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ronde 1 gaat overtreffen in alle opzichten!!~

Even terugkomend op polio, JA, het is niets meer en niets minder als een verdienmodel want welke specialist in welk ziekenhuis dan ook kan mij zeggen waar nog polio voorkomt en dan heb ik het niet eens over de werkelijke oorzaak van deze ziekte welke nogal een heel klein beetje VEEL anders is dan de mensen door deze medische ONwetenschap door de strot wordt geduwd!!!

Vaccinaties zijn puur vergif en hebben ten doel mensen volledig afhankelijk te maken van het medische verdienmodel, en dit zijn de feiten.

Ik ga niet uitleggen wat er allemaal in een vaccin zit maar laat ik duidelijk zijn, zware metalen, formaldehyde en gemalen baby’s (ook ouder dan 3 maanden bij abortus!!) zitten er al vast zeker in!!!

Zo is trouwens ook de dierenwereld voorzien van totale waanzin, denk alleen al aan hondsdolheid…..wie zou er in Godsnaam zijn hond hiervoor moeten laten inenten buiten het enige vaststaande feit dat dierenartsen steeds grotere villa’s bouwen van het geld!!!

Ik kan uit ervaring zeggen dat de grote omslag in het “medisch denken” heeft plaatsgevonden rond de vorige eeuwwisseling, dus rond het jaar 1900.

Daarvoor war alles gefocust op het vinden en vervolgens bestrijden van de oorzaak en nu op het onderdrukken van het gevolg……en alleen maar voor gewin.

Doktoren volgen protocollen en niets anders. Doen ze iets anders en er gebeurd iets met een patiënt dan zijn ze het haasje, volgens ze protocollen (ondanks dat ze weten dat een patiënt dit niet kan overleven) dan is alles oké!!

Dát mensen, dat is de medische INDUSTRIE welke door Rockefeller en J.P. Morgan Chase rond 1900 gekaapt is en welke honderden miljoenen mensen ehhhhhhhh…..laat ik zeggen…..NIET genezen heeft maar aan het lijntje heeft gehouden!!

En ik roeptoeter dit absoluut niet, ik heb voldoende bewijzen, en wel hele harde, welke dit aantonen….

Echter, wat kan ik ermee…..!!!

En dan het aankomende feest, u weet wel dat “coronafeest”…..

Tja, dat gaat echt super leuk worden…….

Degene die het verplichte vaccin gaat halen, en geloof me op mijn woord als ik zeg dat dit met grote zekerheid de meesten zullen zijn hier in het achterlijke Neanderland,……van deze mensen is niets meer te verwachten, helemaal niets meer.

Reden hiervoor is dat zou gauw het vaccin in de bloedbaan zit dit heerlijke spul gelijk begint met het OVERSCHRIJVEN van het eigen DNA!!!

En nu komt het allermooiste van alles, namelijk het KILL BILL eeuwige verdienmodel waar helemaal niemand aan heeft gedacht door al het zand en onzin welk de laatste weken zo hier en daar is rond gestrooid, (o.a. BLM, NIET toegestane demo’s van het “volk” enz enz enz !!! allemaal niet relevant)……

Kill Bill heeft zijn BEZIT oftewel zijn kapitaalbelegging zien groeien in een orde van grootte welke dit stuk stront niet eens kan overzien namelijk…….JULLIE die zich verplicht hebben laten vaccineren door HEM….want……op dit heerlijke goedje is door hem een PATENT aangevraagd en verleend……CAPICHE!!! Degenen met een vaccin in hun fl*kker zijn namelijk niets meer en niets minder dan gepatenteerde GMO’s!!

Slimme jongen toch, die Bill….

Slaap zacht allemaal en koop een bloemetje voor het gemeentehuis en breng het er met liefde heen….en denk erom, géén geweld, want dat lost niets op of……….

Please People…wake up….

Gladiator

MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 jaren geleden

Geef degene die waarheid spreekt een paard zodat ie vluchten kan.

Waanzinnig verhaal in een waanzinnige tijd met een waanzinnige overheid. Helaas een herkenbaar verhaal. Genocide is ondergronds gegaan waarbij ze halverwege vorige eeuw nog openlijk uitte in hun destructie drang van het ‘gewone’ volk.

Wat in de duisternis groeit, zal in het licht verdorren.

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Voila, hier weer een huiveringwekkend voorbeeld. Ook in ons land moet je ‘gewoon’ je mond houden. Mijn eigen huisarts reageert niet eens op artikelen waaruit blijkt hoe het werkelijk zit. Ik heb het dan niet alleen over de Corona zwendel. Ik snap best dat het tweede huis gefinancierd moet worden. Ik snap niet dat daarvoor mijn geld moet worden gebruikt. ‘Stom he? Ik vind het gewoon onnozel’. (Denkt u even aan de pindakaas reclame van destijds van die ‘andere gifmengers’ daar uit het pittoreske Delft. 🙂

Matt
Matt
3 jaren geleden

Als eindelijk die artsen verantwoordelijk kunnen gesteld worden voor moedwillige mishandeling, soms met de dood tot gevolg, zouden ze een stuk terughoudender worden met het toedienen van die gifspuiten.
Ze doen precies het tegenovergestelde van wat ze bij het begin van hun loopbaan beloofd hebben. De eed ingeruild voor geld is nu het motto.
Sterkte aan deze moeder en de vele andere slachtoffers.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x