Homepagina » Buitenland » ‘Testen op corona is vanuit wetenschappelijk oogpunt ZINLOOS’
testen
Foto: governortomwolf CC BY 2.0

‘Testen op corona is vanuit wetenschappelijk oogpunt ZINLOOS’

De Bulgaarse Vereniging voor Pathologie (BPA) heeft een opmerkelijk standpunt ingenomen: testen op corona (met de PCR-test) is vanuit wetenschappelijk oogpunt zinloos. Onlangs beweerde de voorzitter van deze vereniging, Stoian Alexov, dat Europese lijkschouwers nog geen specifieke antilichamen tegen Sars-CoV-2 hebben kunnen vinden.

Dr. Alexov noemde de WHO ‘een criminele organisatie’ die angst en hysterie aanwakkert zonder wetenschappelijk bewijs te leveren waaruit blijkt dat er sprake is van een pandemie.

De BPA verwijst op haar website naar een artikel van OffGuardian waarin valt te lezen dat zelfs de uitvinder de PCR-test, de meestgebruikte coronatest, niet geschikt achtte voor het opsporen van een virale infectie.

Rampzalig

De PCR-test is vooral bedoeld om DNA-sequenties te analyseren, niet om virussen te detecteren. Uit dit artikel uit 2007 in de New York Times blijkt dat het uitroepen van een pandemie op basis van PCR-tests rampzalig kan eindigen.

OffGuardian nam contact op met Charles Calisher, een doorgewinterde viroloog. In 2001 publiceerde Science een artikel van meerdere virologen, waaronder Calisher, waarin staat dat ‘de polymerasekettingreactie (PCR) weinig tot niets zegt over hoe een virus zich vermenigvuldigt, welke dieren het bij zich dragen of hoe het mensen ziek maakt. Het is alsof je probeert te zeggen dat iemand een slechte adem heeft door te kijken naar zijn vingerafdruk’.

De website vroeg dr. Calisher of hij weet heeft van studies waarin Sars-CoV-2 is geïsoleerd. Zijn antwoord: “Ik ben niet bekend met zulke publicaties.”

Houston, we have a problem. Waar testen we dan in hemelsnaam op?

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • H.J. schreef:

  Deze hele gecreëerde Corona hype is een van de grootste leugens van na de tweede wereldoorlog.

  De leugens stapelen zich op en storten Nederland in een chaos.

  Rutte rot op knul ga lekker vissen.

  23 likes
  • Covid Nnnnnnineteen schreef:

   De Corona PCR test is onbetrouwbaar. In het Turkse deel van Cyprus zijn meerdere mensen die Corona hadden het land met een negatief testresultaat binnengekomen. Inmiddels moeten reizigers voor vertrek en na aankomst een Corona test doen maar volgens TRNC blijven de testen onbetrouwbaar. Niet alle PCR virustesten zijn onbetrouwbaar. Testen op Corona is onzin omdat het virus minder gevaarlijk is dan een gewone griep. Ouderen en ziekelijke mensen kunnen er inderdaad ernstig ziek van worden. Maar dat is bij een gewone griep ook. En ze gaan niet dood aan Covid maar aan de bijwerkingen. De Corona test kit kost minder dan 20 euro. KLM health services vraagt 174 euro. Misschien een idee om daar de financiele staats gestapo op af te sturen. Weer eens wat anders dan witgewassen mondkapjes die niet deugdelijk genoeg 9zijn.

   6 likes
 • Bart schreef:

  De farce is compleet en wordt steeds idioter.

  19 likes
 • salvar schreef:

  wie gaat zo meteen een mondkapje dragen?
  engeland ook al verplicht.
  we moeten nu echt ingrijpen anders zijn we verdoemd voor het leven en gaat het nooit meer weg de onzin.
  nu na maanden weet ik nog steeds niet wie in mijn omgeving ziek is geworden van het corona virus.
  andere wijken iemand ziek geworden ook niet.
  dus het is een grote leugen dit gedoe , ze wachten op het vaccin om je kapot te spuiten.
  graag hoor ik wie ook geen muilkorf op doet.

  19 likes
 • Elise schreef:

  Feiten:
  Gezonde mensen isoleren zorgt ervoor, dat hun immuunsysteem verzwakt, waardoor je vatbaarder bent voor andere ziektes(virussen, bacteriën, schimmels etc.) dan corona. Plus overdreven je handen desinfecteren.(is niet goed).
  Er sterven jaarlijks meer(heel veel meer) mensen aan kanker en honger dan aan corona, dan erbij er zijn geen autopsies verricht op de corona doden, dus men weet niet eens waar die mensen aan gestorven zijn.
  Vrijwel iedereen heeft nu een soort van trauma opgelopen door alle veranderingen. Stress in huis/op straat/werk/verdeeldheid enz.
  1,5 meter is niet wetenschappelijk bewezen, waarom in andere landen andere disctance regels? Het is een controle middel.
  Testen heeft geen zin, want de volgende dag kun je besmet worden.
  Waarom bang voor meer besmettingen? Das juist goed, want hoe meer besmettingen hoe meer immuniteit. Geen enkele reden dus om steden weer in de lockdown te duwen.
  De economie heeft een flinke klap gekregen en het ergste moet nog komen.
  Afschaffen van contant geld.
  Overname van bedrijven door CEO/EU/Wereld bank/NWO.
  Enz. enz.
  Conclusie: Covid 19 is een project om het financieel systeem te resetten naar een digitale gevangenis/Chinese sesam krediet puntensysteem/NWO enz. Afvalrace: mensen die geld kosten gaan eraan. Om de mensen te controleren wordt iedereen in de singulariteit gepusht. Familie telt niet meer.
  Besef, dat er heel veel mensen/kinderen gaan sterven door honger. Niet overal heeft men uitkeringen etc. Toerisme ligt nog stil in sommige landen.
  Kort om: de koek is op en de restjes moeten weer verdeeld worden onder dezelfde aantal mensen en dat gaat levens kosten.
  Feit is: 1% elite bepaalt over wie mag leven en wie er dood moet gaan.
  Besef dat god/natuur bepaalt over leven en dood. Dit is ook eerlijker en makkelijker te verwerken. Och en god/natuur heeft ons niet op de wereld gezet met mondkapjes en geen een dier/levend iets doet aan distance regels. Natuurwetten gaan voor op menselijke ideeën/technologie etc. Je kunt hier gewoon niet omheen. Wij zijn ondergeschikt aan natuurwetten!
  Weer iets waar ik mijn bedenkingen bij zet: Microsoft komt men microsoft edge systeem. What de hell is dat nu weer?

  10 likes
 • Icksy Nixx schreef:

  Onzichtbare straling, onzichtbare CO2, onzichtbare zure regen, onzichtbare SARS, onzichtbare russische spionnen, onzichtbare chinese spionnen, je onzichtbaar je via telefoon bespioneren, onzichtbare virussen, onzichtbare microfoons in je smart-tv, onzichtbaar afluisteren via het stopcontact, onzichtbare agenda van de “elite” (???), onzichtbaar in je PC meekijken, onzichtbaar je route volgen via je navigatie, onzichtbaar volgen en weten waarheen je auto gaat, onzichtbaar je PIN-betalingen kunnen natrekken, onzichtbaar je E-mails kunnen analyseren. etc, etc.
  De corona app. is gewoon een onzichtbaar PERSONEN-VOLGSYSTEEM. Niet voor onze bescherming maar om ons te bespioneren.
  We moeten vooral bang zijn voor onzichtbare dingen. Dingen waarvan je niet kunt controleren of ze werkelijkheid zijn maar je moet er wel rekening mee houden dat dat zo is. het is er dus altijd, op de achtergrond. Maar wel steeds meer op de voorgrond. Je privéleven komt zo onder druk te staan. Je gedachten ook en je gemoed ook. Dat maakt je lichaam en geest uiteindelijk ongezond en zwak.
  We worden geleefd door degenen die ons angstig willen maken en wij trappen erin.

  9 likes
 • Jack Burton schreef:

  Je kunt niet testen op iets wat niet bestaat…

  9 likes
 • exegese schreef:

  Eigenlijk is alle informatie t.a.v. covid 19 een leugen en toch laten mensen ongestoord de hele economie wereldwijd naar de filistijnen helpen. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat miet meer mensen dit inzien en in verzet komen ? Ik zie mensen om me heen die ik voorheen verdacht van het hebben van enig nuchter verstand die nu volledig meegaan in deze waanzin. Ben ik nou zo slim of zij zo dom ? Na zoveel aantoonbare leugens moet er toch ooit een lichtje gaan branden. Ik lijk met enkele medestanders te leven in een compleet andere wereld. Ik kan zoveel vernietigende domheid om me heen nauwelijks langer verdragen. De consequenties zullen verbijsterend blijken als de satanisten eenmaal klaar zijn met hun smerige spelletje !

  8 likes
 • Icksy Nixx schreef:

  Politici hebben geen barst verstand van medische en biologische zaken. Maar ze bemoeien zich er wel mee. Heb zelf met PCR-technieken gewerkt. Het is uitermate moeilijk om reproduceerbare resultaten te krijgen. Zelfs met hetzelfde uitgangsmateriaal voor hetzelfde experiment. Als je nu willekeurig steekproeven bij mensen (en fretten) gaat houden heb je dus totaal geen basisreferentiemateriaal. D.w.z. dat je een hele goede basisvergelijking (ijking) moet hebben van je referentiemateriaal. Laat dát eerst maar eens zien. Is dit openbaar en verifieerbaar voor derden ? Dacht ik niet. We moeten dus maar “geloven” dat iets positief of negatief is. De hele zaak van het testen met een PCR-methode, waar nota bene landelijk beleid op gemaakt wordt, is zo onwetenschappelijk als het maar zijn kan.
  Alles is gebaseerd op bangmakerij, hocus pocus wetenschap en vooral…..intimidatie (boete, strafblad..).
  Nog nooit heeft de politiek de burgermet zóveel minachting behandeld.
  We zijn toch geen koeien !!!
  En dan nog dit:
  In Frankrijk wordt binnenkort een brede mondkapjes draagplicht van kracht. Ik weet niet waar de fransen ineens zoveel brede mondkapjes vandaan zouden moeten halen. Zijn de huidige mondkapjes nu niet meer goed genoeg ?

  6 likes
 • Exegese schreef:

  Inderdaad @Mikkel. Cognitieve dissonantie, daar zou een middel voor gezocht moeten worden. Dan zou de wereld in rap tempo veranderen. In de gunstige zin des woords dan wel. Het blijft echter onbegrijpelijk hoe de welhaast complete wetenschap hier als een stel domme schapen stoïcijns mee instemt, een uitzondering daargelaten. Heel vreemd vind ik dat.

  2 likes
 • rrr schreef:

  80%-90% van de getesten zijn false-positivites, o.a. te wijten aan andere coronavirussen zoals die voor verkoudheid. De gebruikte testen claimen geen specificiteit voor covid19 wat essentieel is voor de nauwkeurigheid van de testen.

  1 likes
 • Johan schreef:

  We moeten alles in het werk stellen om t.z.t. verplichte vaccinatie tegen te gaan. Wellicht een bezwaar indienen bij de desbetreffende autoriteit

  1 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  corona covit 19 in 2020 heetf wel bijzondere bijwerkingen oa je blijft 1.5 mtr. uit elkaar je krijgt een uit en inademing masker van.. en in engere mate bergt het psychische angst.. wel is het niet ernstig besmettelijk als melaatse en schurft..
  en de algehele wereld wijde bij werking is het slopen van de door burgers in afgelopen eeuwen opgebouwde economie, onze economie..

  0 likes
 • Xonic schreef:

  Deze testen zijn gemaakt om ons 3e oog een klap te geven…

  0 likes
 • […] wetenschappers ten aanzien van de PCR belangrijk om te weten. Bijvoorbeeld Dr. Stoian Alexov van de Bulgaarse Vereniging voor Pathologie (BPA) verklaart dat testen op corona met de PCR-test vanuit wetenschappelijk oogpunt zinloos is. In […]

 • x

  Check Also

  pandemie

  Covid-1984: ‘Ze hebben deze pandemie jaren van tevoren gepland’

  De reactie op de pandemie – de ...

  zweden

  Zweedse arts kondigt aan: ‘Corona is voorbij in Zweden’

  Zoals velen inmiddels zullen weten, ging Zweden ...

  >