Innovatie

Gratis energie voor iedereen (video)

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Justin Hall-Tipping is de directeur en oprichter van NanoHoldings, een organisatie die zich specialiseert in nano-elektriciteit.

In onderstaande video laat hij zien hoe elektriciteit gratis kan worden opgewekt. Hij legt uit hoe de opgewekte stroom vervolgens kan worden opgeslagen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Geen sciencefiction, maar praktische en innovatieve oplossingen voor de 21e eeuw. Het valt te bezien hoe het achterhaalde ‘systeem’, dat niets meer is dan één grote schijnvertoning, reageert op échte innovaties. Het systeem valt in elkaar, maar het gaat allemaal erg langzaam.

Energieneutrale toepassingen zouden de wereld op zijn kop zetten. Nulenergiewoningen bestaan al. Het zijn woningen die zo zijn gemaakt dat de bewoners op jaarbasis geen energiekosten hebben om er comfortabel te leven. En leven betekent ook televisie kijken, internetten en geregeld een warme douche nemen. De eerste energieneutrale woning in Nederland (in Woubrugge) dateert al van 1993.

Tot het zo ver is moeten we maar genoegen nemen met een hoge stroomprijs door belastingen, en wie weet straks wel een groentaks op het inademen van lucht, een hogere belasting op voedsel omdat eten de uitstoot van CO2 verhoogt en andere absurditeiten die een corrupt ‘systeem’ in stand houden.

We hebben de technologie om de wereld te veranderen, we hebben alleen niet het lef om zelf de noodzakelijke veranderingen door te voeren.

Bron: YouTube/TEDtalksDirector

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Linda
Linda
10 jaren geleden

Ja toe maar hoor Niburu, breng ze lekker op een idee:)
In Amerika is het in sommige staten verboden om regenwater op te vangen, met boetes en al. In Spanje komt een belasting op zonlicht, waardoor mensen met zonnepanelen net zo duur uitzijn als de rest. De gekte en de hebzucht kennen geen einde.

FantoomPARadox
FantoomPARadox
10 jaren geleden

Ik kan het woord gratis niet meer zien. Ik lees veel wat er allemaal goedkoper, makkelijker en gratis kan, maar we houden steeds minder over. We doen het duidelijk verkeerd. Daarbij heb je een knotsgekke rOverheid die, zodra de olieprijs zakt, weer de ekotax verhoogd. De rOverheid is de grootste prijs opdrijver. Niks groen. De lucht is helemaal niet schoner. Ze hebben gewoon belasting ingevoerd en doen alsof ze daar iets mee doen voor het milieu. Ik las laatst dat fijn stof vlakbij rijkswegen zeer hoog waren en ook kanker veroorzaken. Ik kan nog zo gezond leven, maar ook in alle groenten e.d. zit fijn stof. De rOverheid rekent zich helemaal rijk. En ik denk dat dit soort artikelen de mensen gek maakt. Er wordt nergens meer enige vooruitgang geboekt want de rOverheid is allergisch voor gratis ideeën. De graaiers zouden eens zonder inkomsten komen te zitten. Dan moeten ze ook echt gaan werken. Met 65 zitten ze al goed met nog een paar miljoen extra op een geheime bankrekening. Echt, sommige mensen, zijn zo gigantisch ziek en verpesten het voor de massa.

punkerdennis
punkerdennis
10 jaren geleden

Welkom in een wereld waar het alleen maar draaid om geld en niet om de dingen die echt belangrijk zijn in het leven.

n. van kempen
n. van kempen
10 jaren geleden

Niet zolang bedrijven ‘sustainability’ in hun reclame-campagnes hebben om winsten te blijven genereren …..

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x