Bewustzijn

Het einde van de Mayakalender

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Mayakalender is voltooid en daarmee heeft het universum vanaf 28 oktober 2011 haar hoogst mogelijke kwantumstaat bereikt, zo stelt Carl Calleman.

Tijd wordt anders ervaren en de ‘toekomst’ begint haar betekenis te verliezen. Zoals met alle verschuivende energieën kost het tijd voordat manifestaties zichtbaar beginnen te worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De wereld werd niet vernietigd na het aflopen van de Mayakalender. De kalender gaat voornamelijk over veranderingen in de mens zelf en al het andere is minder belangrijk.

Hollywood

Sommigen meenden dat de wereld er op 28 oktober ineens heel anders uit zou zien en sommige media zagen het als nieuwe datum voor het einde van de wereld. Anderen twijfelden door het uitblijven van een catastrofe of de kalender werkelijk is afgelopen. Dit is meer een indicatie van hoezeer sommigen verslaafd zijn geraakt aan de zienswijze die Hollywood op de massa projecteert. Vanaf 29 oktober is de toekomst niet langer bepaald en hangt het van de mensen af wat er gebeurt. Deze situatie heeft zich nog niet eerder voorgedaan omdat de evolutie van het universum steeds werd gestuurd door de negen golven.

De energetische verschuiving is altijd pas later zichtbaar in de fysieke wereld. Toen de zevende dag van de Galactische Onderwereld bijvoorbeeld op 3 november 2010 begon werd gevierd dat een einde kwam aan dominantie en dat het vrouwelijke en mannelijke in balans kwam. Pas na enkele maanden manifesteerden zich de eerste revoluties in Tunesië en Egypte.

De verwachting in 2001 was dat het einde van de kalender zou leiden tot verlichting. Op dat moment was nog maar weinig bekend over de unieke hoogste golven van de Mayakalender. Nog nooit eerder duurde een golf korter dan een mensenleven. Het grootste gedeelte van de mensen die in 2011 leven is derhalve niet geboren in de hoogste golven, de achtste en de negende, die het bewustzijn van de mensheid beïnvloeden.

Een groot deel van de mensen die in de materialistische zevende golf zijn geboren was zo afgesloten van spirituele ervaringen dat ze onbereikbaar waren voor de golven die een spiritueel licht droegen. Het was dus ook mogelijk dat ze weerstand hadden tegen de veranderingen die zouden komen. Mensen die rond 1999 tijdens de achtste golf zijn geboren, zijn vandaag de dag nog niet volwassen en zij die in de negende golf zijn geboren kunnen nog niet praten. Mensen die rond 1986 vlak voor de golf van de Galactische Onderwereld zijn geboren, zijn vaak nog niet oud genoeg om politieke beslissingen te nemen.

Kosmische blauwdruk

Er is wel een minderheid die zich openstelt voor de hogere golven en die zich bezighoudt met joga, meditatie, deeksha, enzovoorts, maar dat verandert niets aan het gegeven dat de maatschappij nog wordt gecontroleerd door een groep die is gevormd door de materialistische zevende golf. Dus het eenheidsbewustzijn van de negende golf heeft zich wel gemanifesteerd op Aarde als een kosmische blauwdruk, maar de mensen die zich hiervoor openstellen nemen nog geen deel aan de vormgeving van de wereld. Al het noodzakelijke gereedschap voor onze transformatie is voorhanden en alles hangt nu af van de mensen zelf.

Wat gebeurde er wel rond de voltooiing van de kalender? Aan het einde van de Mayakalender viel het regime van Moammar Gaddafi. De oorlog in Libië begon op de eerste dag van de negende golf en tijdens de zevende dag van deze golf viel het regime. Kort voor het einde van de kalender was er intense activiteit om een ineenstorting van het wereldwijde financiële systeem af te wenden en het resultaat was een akkoord over een steunpakket aan Griekenland.

Er ontstond veel ophef toen de Griekse regering voorstelde een referendum te houden over het noodpakket. De Italiaanse economie kan bovendien onmogelijk worden gered door andere EU-lidstaten. Tot slot bleek de test van Rossi’s koude kernfusie systeem succesvol op de dag dat de Mayakalender afliep. Het is een duidelijk signaal dat een veilige en onuitputtelijke energiebron beschikbaar dient te komen voor iedereen.

De dualiteit wordt verder uitgewerkt en er komt steeds meer ruimte voor eenheidsbewustzijn. Dit is zichtbaar in Jemen en Syrië maar ook de Occupy-beweging laat dit duidelijk zien. De golven nemen ons niet langer mee naar nog hogere niveaus, maar langzaam maar zeker manifesteert de laatste en hoogste energetische verschuiving zich op Aarde.

Bron: Calleman.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x