Gezondheid

Man (33) met darmkanker: “Ik ben genezen door cannabisolie!”

Help door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Brit David Hibbitt (33) werd in 2012 gediagnosticeerd met darmkanker. Artsen zeiden in februari vorig jaar dat hij nog maar 18 maanden tot vijf jaar te leven had. Dat schrijft de Britse Daily Mail.

Eind 2013 was de tumor in de darmen van David verdwenen en werd hij kankervrij verklaard. Een maand later ontdekte hij een nieuwe knobbel en was de ziekte weer terug. Omdat hij niets meer te verliezen had, ging hij op internet op zoek naar een oplossing.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij kwam een aantal verhalen tegen over de heilzame werking van cannabisolie. “Het voelde alsof ik letterlijk stierf aan de chemo,” zei David. “Ik kon niet accepteren dat ik zou gaan sterven.”

Cannabis is verboden in Engeland, maar David kende toevallig iemand die de olie maakt. Hij begon in juli vorig jaar cannabis te nemen en stopte een maand later met de chemotherapie. “Je wordt er behoorlijk high van, maar het is lang niet zo slecht als chemotherapie,” zei hij. “De pijn lijkt helemaal te zijn verdwenen. Ik wil mensen bewust maken van het feit dat er ook andere opties zijn.”

In januari werd David na een onderzoek kankervrij verklaard. Volgens Cancer Research UK is er ‘geen goed bewijs’ dat het veilig en effectief is. “We weten wel dat cannabinoïden verschillende effecten hebben op kankercellen die in het lab worden gekweekt en op tumoren bij dieren,” zei dr. Kat Arney van Cancer Research UK.

“We hadden nooit gedacht dat dit zou gebeuren,” zei David. “Ik voel me heel erg goed en hoop dat mijn verhaal andere mensen zal helpen.” Zijn verloofde Heather wilde in eerste instantie niet dat hij cannabisolie zou nemen omdat het verboden is. Maar ze zag hoe hij veranderde en begon er langzaam maar zeker aan te wennen.

[Spitsnieuws]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roeland
Roeland
8 jaren geleden

Ik heb het ook al eens gemaakt. Je word er inderdaad knetter stoned van.

Hoe ik het doe, is een beetje olijf olie in een pannetje. Dan gooi je daar wiet of hasj in… en dat laat je HEEL zachtjes opwarmen. het mag zeg maar niet kei heet worden.

En dat laat je dan een uurtje staan, roert er een beetje doorheen, prakt een beetje… Dan gooi je het in een mok en laat je het even afkoelen. Dan zakt de wiet en de prut… met hasj is dat bruin, dat zakt dan naar de bodem… En dan giet je het over in een wijnglas, en zorg je dat de prut niet mee gaat.

Dan heeft de olie al de stoffen geabsorbeerd, en de plantresten gooi je weg.

Dan moet je olie opdrinken. Maar drink er niet te veel van je gaat knetteren als een garnaal.

wolfje
wolfje
8 jaren geleden

ik heb grote moeite met dit artikel. in mijn omgeving zijn 3 mensen die aan deze verschrikkelijke ziekte lijden. er wordt nu gesuggereerd dat zij kunnen genezen door cannabisolie te gebruiken

IJsbeer
IJsbeer
8 jaren geleden

Alles wat niet is goedgekeurd door de “kankerindustrie” is verboden. Gelukkig heeft cannabisolie al heel wat mensen genezen van kanker…………..waarom zou de cannabisplant verboden zijn???
De heilzame werking is spotgoedkoop en niet te patenteren!
Maar iemand een chemotherapie voorschrijven is natuurlijk wel toegestaan! Levert de kankerindustrie weer 25.000 euries op………..big bussines.
Gelukkig is de cannabisolie in Nederland ook verkrijgbaar, natuurlijk wel illegaal.

Tom
Tom
8 jaren geleden

Een ding is zeker,van cannabis[olie/cbd/thc-cbd/RSO/whatever] ga je zeker NIET dood.Helpt het je ,mooi .Helpt het je niet,dan heb je het in ieder geval geprobeerd.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x