Binnenland

‘Het is zo rustig dat artsen zich schamen voor de extra 1000 euro’

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Journalist Yoeri Albrecht, directeur van De Balie in Amsterdam, sprak afgelopen weekend met enkele artsen, tevens oude vrienden. “Ik begreep van hen dat het in de zorg nogal meevalt qua drukte. Laat staan paniek,” zegt hij op Twitter. “Eén zei letterlijk dat zij en haar collega’s zich schaamden voor de extra 1000 euro.”

Een andere arts zei tegen hem dat hij niet begreep waarom het lege Slotervaartziekenhuis afgelopen zomer niet is ingericht als corona-noodhospitaal, zodat de normale zorg in andere ziekenhuizen ongestoord kon doorgaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Kunstenaar Henk de Vries schrijft op hetzelfde sociale medium dat hij na acht maanden paniek zaaien eindelijk coronaslachtoffers in zijn kennissenkring heeft. “Ze hadden een snotneus, vervelende hoofdpijn, verminderd smaakvermogen en waren er na drie dagen weer bovenop. In welke zin is dit erger dan de griep? Moet je hier het land voor platleggen?” vraagt hij zich hardop af.

Geen coronapatiënten

Volgens de media is het kommer en kwel. Zo schreef website HCnieuws eind vorige maand dat artsen van het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp de toestroom van patiënten nog maar nauwelijks aankunnen. De gemeente zou zelfs hebben gekeken of patiënten opgevangen konden worden in hotelkamers.

“Door de enorme toestroom van Covid-19-patiënten is de beschikbare capaciteit van de ziekenhuizen drastisch gekelderd,” aldus de site.

De mensen van Blik op NOS-Journaal besloten poolshoogte te nemen en brachten op 31 oktober een bezoek aan het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. Een dame aan de balie zegt in deze video dat er geen coronapatiënten in het ziekenhuis liggen. Ze voegde er gelijk aan toe: “Ik ga hier niet verder op in.”

Blik op NOS-Journaal was in mei ook al in het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp en ook toen lagen daar volgens een receptioniste nul coronapatiënten.

4.7 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 jaren geleden

Steeds als ik denk dat dit verhaal niet erger kan worden blijkt dat wel te kunnen.

Henk
Henk
3 jaren geleden

Mensen kijk de film ,met icoon ingrid bergman ” gaslight “uit 1944 en het wordt u helemaal duidelijk wat er aan de gang is. De wetenschappe term gaslighting ,is de grondslag gebaseerd op deze film. Om u in een soort van covid sekte te houden. Ook voor mensen die nog niet geloven, wat hier aan de hand is, is deze film echt een eye opener.

Philip
Philip
3 jaren geleden

Kwart coronapatiënten heeft andere doodsoorzaak dan gedacht

Bij een kwart van de Covid-overlijdens blijkt de doodsoorzaak anders dan aanvankelijk werd gedacht. Dat heeft autopsie-onderzoek van Jessa in Hasselt aangetoond. Nog uit het onderzoek blijkt dat bij een aantal zogenaamde Covid-overlijdens er toch geen sprake was van een besmetting.

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20201116_94353830

WHO: “Vaccin alleen zal niet voldoende zijn om pandemie te beëindigen”
Een vaccin zal op zichzelf niet genoeg zijn om de coronapandemie te stoppen. “Een vaccin zal de andere middelen die we hebben aanvullen, niet vervangen”, aldus Tedros Adhanom Ghebreyesus, de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op Twitter.
Hij benadrukt dat het vaccin “essentieel” is om coronacrisis ten einde te brengen, maar “het is belangrijk om te benadrukken dat het vaccin alle hulpmiddelen en maatregelen voorhanden zal complementeren en niet vervangen”.

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200608_04984851

PS: dit baard mij zorgen:

maar “het is belangrijk om te benadrukken dat het vaccin alle hulpmiddelen en maatregelen voorhanden zal complementeren en niet vervangen”.

Dit houd in dat muilkorven blijven, net als de zgn sociale afstand, lock downs en sluitingen van de winkels, horeca etc…als het van Bil Gates..excuses, WHO afhangt!!

Het word tijd dat het gespuis van het WHO en consorten worden aangeklaagd.
Het VN en aanverwanten mag bij deze de vuilbak in.
Gehele macht inperken, geen gelden meer etc…weg er mee!!

Christina
Christina
3 jaren geleden

Covid is één grote hoax om een duistere, kwaadaardige agenda te verbergen: NWO!

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x