CoronaBinnenland

Zo zijn ‘wappiebestrijders’ van de overheid te linken aan Great Reset-doelen en Agenda 2030

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

De Vaccinatiealliantie en Denktank Desinformatie, die tijdens corona werden ingezet om kritische stemmen te smoren, kwamen niet uit de lucht vallen.

Het betreft hier een Agenda 2030-project van de Europese Commissie, ontdekte data-analist Cees van den Bos. Hiermee zouden de lidstaten invulling geven aan Sustainable Development Goal 3 (goede gezondheid en welzijn).

---Lees verder na dit advertentieblokje---

In november 2018 informeerde toenmalig staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid de Kamer over de oprichting van de Vaccinatiealliantie. Hij verwees daarbij naar verschillende Europese initiatieven om de vaccinatiebereidheid te vergroten en ‘desinformatie’ te bestrijden.

Oncontroleerbare entiteiten

Daarnaast moest er onderzoek worden verricht naar determinanten die bepalend zijn voor terughoudendheid voor vaccineren.

Vaccins spelen een belangrijke rol bij het bereiken van de Sustainable Development Goals, ook wel Great Reset-doelen genoemd, van de door het World Economic Forum gepropageerde Agenda 2030.

De Europese Commissie pleit voor ruimhartige steun aan Gavi en Cepi, die zijn opgericht door de Gates Foundation en het WEF.

Nederland heeft in 2020 circa 375 miljoen euro aan deze oncontroleerbare entiteiten betaald.

Project

Van den Bos stuitte op een document van de Europese Commissie over de strijd tegen desinformatie. Daarin wordt verwezen naar een publicatie van het WEF uit 2014 en pleit men voor een sterkere aanwezigheid van overheden op social media.

De Commissie pleit voor samenwerking tussen lidstaten op het gebied van het bestrijden van ‘online desinformatie’ en het investeren in gedragswetenschappelijk onderzoek om de terughoudendheid ten aanzien van vaccinaties tegen te gaan.

Daarnaast startte de Commissie een project op: de European Joint Action on Vaccination. RIVM nam deel namens Nederland.

Voortvloeisels

Het project richtte zich op vaccinatietwijfel en terughoudendheid, met als doel om dit terug te dringen. Daarbij werd specifiek aandacht besteed aan het monitoren van social media.

De Vaccinatiealliantie, de Denktank Desinformatie en wellicht ook de Corona Gedragsunit zijn voortvloeisels uit initiatieven van de Europese Commissie om de SDG’s voor Agenda 2030 te bereiken, concludeert Van den Bos.

4.8 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
10 maanden geleden

het lijkt wel een komplot

tray de pum
tray de pum
10 maanden geleden

De Europese “unie”heeft het woord “desinformatie” vooraan op t puntje vd de tong liggen,dat zal, het zijn dan ook valse profeten pur sang,ben er zeker van dat als er nog een referendum was,dat we al jaren bevrijd waren van de incompetente banencarrousel,idd naar de tribunalen met ze en nu eens goed straffen,niet die weke zooi zoals Neurenberg was!!! Nexit

johan
johan
10 maanden geleden

Verklaard weer een hoop,
Voor mensen die nog herinneringen hebben van voor corona,
Men was toen ook al aardig bezig met gevaccineerde kinderen of ongevaccineerde kinderen op dagverblijven.
Ongevaccineerde kinderen zouden eventueel geweigerd moeten/kunnen worden

Joop
Joop
10 maanden geleden

De nazi’s deden dit ook propaganda en de rest framen uitsluiten deze landverraders zijn de nazaten van de nazi’s en voeren genocide depopulatie op bevolking Rutte en co denken hoe meer erbij betrokken zijn hoe beter het voor hun is nee deze moordenaars gaan hun straf niet ontlopen rivm artsen ggd allemaal worden ze vervolgd.

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x