UFO

UFO die bromtoon voortbrengt houdt gemoederen bezig in Groningen

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de afgelopen dagen is boven de provincie Groningen tot twee keer toe een UFO gesignaleerd die een brommend geluid voortbrengt.

Groningen komt de laatste tijd vaak in het nieuws vanwege de problemen door gaswinning, maar misschien gebeuren er ook wel wat vreemdere zaken.

Afgelopen zaterdag zagen inwoners uit het dorp Meedhuizen een vreemd object dat ze omschrijven als een bal met kleine vleugels:

We zaten in de tuin en onze hond keek ineens erg strak naar boven wat ze normaal bij vliegtuigen nooit doet. Dus wij keken ook naar boven en zagen daar een bol met 2 kleine vleugels erg langzaam voorbij vliegen. Het had geen motor of iets in die richting. Wel maakte het een zacht brommend geluid.

Op 14 maart zag een inwoner uit het dorp Winsum een UFO in de lucht die een lage bromtoon voortbracht:

Gisteravond toen ik wilde gaan slapen keek ik uit mijn raam zoals ik dat vaker ‘s avonds doe.

Hier viel mij gelijk iets geks op, namelijk een bijzonder helder licht en daarbij een bijzonder lage bromtoon. Het zag er apart uit, maar deed weinig met me en ik besloot te gaan slapen.

Rond 3 uur ‘s nachts schrok ik wakker, door mijn gordijnen zag ik een schim. Deze schim had menselijke trekken, maar wat langere armen. Ik ging dan ook direct uit van een inbreker of iets dergelijks.

Ik besloot op dat moment mijn gordijnen open te doen. Hierbij constateerde ik dat er niemand op het dak van de serre stond, een beetje gespannen ben ik verder gaan slapen.

Een klein uur later was ik weer wakker, nu in compleet andere omstandigheden. Ik had het gevoel dat ik vastgenageld aan mijn bed was. Over mij heen hingen drie gedaantes en het heldere licht en het lage geluid waren terug.

Tot hier gaat mijn herinnering en werd ik de volgende ochtend gewoon weer wakker. Direct ben ik op internet gaan zoeken wat het zou kunnen zijn; slaapverlamdheid, lucide dromen, enz.

Dit was helaas niet toepasbaar op mijn ervaringen.

Mijn vraag is: zijn er nog meer mensen met deze ervaring?

Staan deze ervaringen los van elkaar, of is er een verband?

[Nieuws.nl]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
DaDa
DaDa
5 jaren geleden

Vroeger, toen ik een jaar of 7 a 8 was en op een vond niet kon slapen ben ik bij mijn ouders in bed gekropen.

Op een zeker moment ben ik wakker geworden van stemmen bij het raam in de slaapkamer. Ik maakte mijn vader wakker die me zei weer te gaan slapen want dat zou ik hebben gedroomd. Uiteraard deed ik dit.

En ook ik werd een tijdje later weer wakker, en ik weet nog heel goed dat ik mij wild schrok. Ook bij mij hingen er 3 a 4 gedaantes boven mij, welke zeker niet menselijk waren. Ik weet ook nog heel goed dat ik wilde gillen maar dit niet kon.

Uiteindelijk ben ik de volgende morgen wakker geworden en het verhaal verteld aan papa en mama welke uiteraard nogmaals aangaven dat ik had gedroomd en dat geloofde ik.

Maar nu ik dit verhaal zo lees komt het toch akelig overeen. Deze `droom` was dan ook meteen iets dat bij me terug kwam.

Ik vraag me af of het nu echt was aangezien het zo sterk lijkt op mijn `droom`.

Hopelijk heeft u wat aan dit verhaal.

Logiter
Logiter
5 jaren geleden

De vastgenagelde ervaring midden in de nacht had ik ook,maar dan zonder gedaanten.
Wel had ik dromen over dergelijke “grey’s” totdat ik twee jaar terug een droom had waarop ik hen op zeer agressieve wijze aanviel.
Sindsdien nooit meer rare dromen over ufo’s.
Maar of het nu een produkt van mijn eigen fantasie,of opgedrongen is door de hollywood ufo mania,of wellicht een werkelijk gebeuren is,ben ik nog niet over uit.
Hoe dan ook,van david icke over ufo’s krijg ik toch echt de kriebels.

Zeven zusters
Zeven zusters
5 jaren geleden

Deze melding uit Groningen zou natuurlijk ook iets te maken kunnen hebben met de meldingen van de angstige koeien uit die hoek.

Franky
Franky
5 jaren geleden

Ik vermoed dat de melder op Ufomeldpunt een ontzettende troll is, als je ziet hoe de tekening gemaakt is dat krijg ik het idee dat de poster het onderwerp UFO / buitenaards leven belachelijk wilt maken.

Het filmpje is van een andere poster die wel serieus zijn vragen stelt…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x