Homepagina » UFO » UFO die bromtoon voortbrengt houdt gemoederen bezig in Groningen
UFO die bromtoon voortbrengt houdt gemoederen bezig in Groningen

UFO die bromtoon voortbrengt houdt gemoederen bezig in Groningen

In de afgelopen dagen is boven de provincie Groningen tot twee keer toe een UFO gesignaleerd die een brommend geluid voortbrengt.

Groningen komt de laatste tijd vaak in het nieuws vanwege de problemen door gaswinning, maar misschien gebeuren er ook wel wat vreemdere zaken.

Afgelopen zaterdag zagen inwoners uit het dorp Meedhuizen een vreemd object dat ze omschrijven als een bal met kleine vleugels:

We zaten in de tuin en onze hond keek ineens erg strak naar boven wat ze normaal bij vliegtuigen nooit doet. Dus wij keken ook naar boven en zagen daar een bol met 2 kleine vleugels erg langzaam voorbij vliegen. Het had geen motor of iets in die richting. Wel maakte het een zacht brommend geluid.

Op 14 maart zag een inwoner uit het dorp Winsum een UFO in de lucht die een lage bromtoon voortbracht:

Gisteravond toen ik wilde gaan slapen keek ik uit mijn raam zoals ik dat vaker ‘s avonds doe.

Hier viel mij gelijk iets geks op, namelijk een bijzonder helder licht en daarbij een bijzonder lage bromtoon. Het zag er apart uit, maar deed weinig met me en ik besloot te gaan slapen.

Rond 3 uur ‘s nachts schrok ik wakker, door mijn gordijnen zag ik een schim. Deze schim had menselijke trekken, maar wat langere armen. Ik ging dan ook direct uit van een inbreker of iets dergelijks.

Ik besloot op dat moment mijn gordijnen open te doen. Hierbij constateerde ik dat er niemand op het dak van de serre stond, een beetje gespannen ben ik verder gaan slapen.

Een klein uur later was ik weer wakker, nu in compleet andere omstandigheden. Ik had het gevoel dat ik vastgenageld aan mijn bed was. Over mij heen hingen drie gedaantes en het heldere licht en het lage geluid waren terug.

Tot hier gaat mijn herinnering en werd ik de volgende ochtend gewoon weer wakker. Direct ben ik op internet gaan zoeken wat het zou kunnen zijn; slaapverlamdheid, lucide dromen, enz.

Dit was helaas niet toepasbaar op mijn ervaringen.

Mijn vraag is: zijn er nog meer mensen met deze ervaring?

Staan deze ervaringen los van elkaar, of is er een verband?

[Nieuws.nl]


Vond je dit artikel interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Zulke bollen zag ik vroeger al met kranten lopen, (21 jaar geleden toen ik was 16)
  Als int. chauffeur zie ik ze ook regelmatig, met name in de ochtend uren in de Lente.
  Ik heb een grote truck met een hoog raam dus je kan de lucht perfect zien. 1x per 3 maand zie ik wel zoiets. Ik heb ook een HD dashcam op 48h loop sinds kort, wie weet leg ik er ook nog wel eentje op film.
  Wat me de laatste tijd wel opvalt dat is dat ik veel zwarte chemtrails in de lucht zie vanavond nog 2 boven de Veluwe.
  Mwoa met die gekke koeien, gok ik op 5G testen, of zouden ze daar op af komen?

  2 likes
 2. Vroeger, toen ik een jaar of 7 a 8 was en op een vond niet kon slapen ben ik bij mijn ouders in bed gekropen.

  Op een zeker moment ben ik wakker geworden van stemmen bij het raam in de slaapkamer. Ik maakte mijn vader wakker die me zei weer te gaan slapen want dat zou ik hebben gedroomd. Uiteraard deed ik dit.

  En ook ik werd een tijdje later weer wakker, en ik weet nog heel goed dat ik mij wild schrok. Ook bij mij hingen er 3 a 4 gedaantes boven mij, welke zeker niet menselijk waren. Ik weet ook nog heel goed dat ik wilde gillen maar dit niet kon.

  Uiteindelijk ben ik de volgende morgen wakker geworden en het verhaal verteld aan papa en mama welke uiteraard nogmaals aangaven dat ik had gedroomd en dat geloofde ik.

  Maar nu ik dit verhaal zo lees komt het toch akelig overeen. Deze `droom` was dan ook meteen iets dat bij me terug kwam.

  Ik vraag me af of het nu echt was aangezien het zo sterk lijkt op mijn `droom`.

  Hopelijk heeft u wat aan dit verhaal.

  8 likes
 3. Deze melding uit Groningen zou natuurlijk ook iets te maken kunnen hebben met de meldingen van de angstige koeien uit die hoek.

  1 likes
 4. Waarom wordt alles wat met UFO’s en buitenaardse levensvormen te maken heeft eigenlijk altijd per definitie als kwaadaardig en negatief geïnterpreteerd?

  2 likes
 5. De vastgenagelde ervaring midden in de nacht had ik ook,maar dan zonder gedaanten.
  Wel had ik dromen over dergelijke “grey’s” totdat ik twee jaar terug een droom had waarop ik hen op zeer agressieve wijze aanviel.
  Sindsdien nooit meer rare dromen over ufo’s.
  Maar of het nu een produkt van mijn eigen fantasie,of opgedrongen is door de hollywood ufo mania,of wellicht een werkelijk gebeuren is,ben ik nog niet over uit.
  Hoe dan ook,van david icke over ufo’s krijg ik toch echt de kriebels.

  1 likes
 6. Ik vermoed dat de melder op Ufomeldpunt een ontzettende troll is, als je ziet hoe de tekening gemaakt is dat krijg ik het idee dat de poster het onderwerp UFO / buitenaards leven belachelijk wilt maken.

  Het filmpje is van een andere poster die wel serieus zijn vragen stelt…

  0 likes
 7. Er is een Belg die een soort ufo-achtig vliegtuigje heeft gemaakt, ik zag het deze week overvliegen nabij Lierop Nbr. Lijkt wel wat op het ding in die video, maar of die man daar is geweest?
  http://internetgazet.be/ufo-of-vliegtuig.aspx

  0 likes
 8. It’s true, I was in Groningen at that time and I heard them too!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

groenlinks

‘Graaiend’ GroenLinks-Kamerlid wordt locoburgemeester: ‘Kwalijk dat ze blijft meedraaien in baantjescarrousel’

Het omstreden GroenLinks-Kamerlid Isabelle Diks verlaat de ...