CoronaBuitenland

‘Het is compleet bizar wat er in Canada gebeurt’

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Terwijl alle ogen gericht zijn op Oekraïne, is het oorverdovend stil rond de Canadese premier Justin Trudeau, die hard bezig is van zijn land een totalitaire staat te maken. BVNL, de partij van Wybren van Haga, veroordeelt zowel Trudeaus acties als de radiostilte van de Nederlandse leiders.

In een geciviliseerd westers land wordt momenteel een dictatoriaal regime uitgerold. In Canada vindt een keiharde totalitaire staatsgreep plaats. Trudeau onderwerpt zijn volk middels een volstrekt onterechte noodwet aan bizarre maatregelen, waar de honden geen brood van lusten, schrijft BVNL.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Waar menig dictator zijn vingers bij af zou likken

Trudeau beweert dat de noodwet nodig is om een einde te maken aan het vrijheidskonvooi, maar in werkelijkheid gebruikt hij de wet puur en alleen om zijn eigen macht te vergroten en de burgers vleugellam te slaan, stelt de partij.

De noodwet, die nog nooit eerder is ingezet tegen betogers, is door Trudeau geactiveerd voor de legitimatie van absurd ingrijpen, op een manier waar menig dictator zijn vingers bij af zou likken, aldus BVNL.

Zo kan de Canadese premier onder meer bankrekeningen van protesterende truckers bevriezen, huisdieren euthanaseren en demonstraties met bruut geweld neerslaan. Hoewel de demonstratie in hoofdstad Ottawa is beëindigd, weigert Trudeau de noodwet op te heffen omdat er volgens hem sprake is van ‘voortdurende dreiging’.

Verbijsterd

BVNL is verbijsterd over deze dystopische gang van zaken en veroordeelt de acties van premier Trudeau en zijn regering. “Het is compleet bizar wat er in Canada gebeurt,” zegt Van Haga. “Desondanks houdt het Nederlandse kabinet zich muisstil.”

“Trudeau kan blijkbaar zonder problemen de dictator uithangen,” verzucht Van Haga.

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lotte
Lotte
2 jaren geleden

Dat is de waarheid.

Crazyworldupsidedown
Crazyworldupsidedown
2 jaren geleden

Justin Castro

Bertusa
Bertusa
2 jaren geleden

Binnenkort ook in uw theater in de buurt

Lydia
Lydia
2 jaren geleden

Huisdieren euthanaseren? Wat hebben die arme schepseltjes ermee te maken? En de kinderen die er ongetwijfeld veel van houden? Geen woorden voor :'(

Back to top button
145
0
We lezen graag je reactie!x