CoronaBuitenland

‘Het is compleet bizar wat er in Canada gebeurt’

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

Terwijl alle ogen gericht zijn op Oekraïne, is het oorverdovend stil rond de Canadese premier Justin Trudeau, die hard bezig is van zijn land een totalitaire staat te maken. BVNL, de partij van Wybren van Haga, veroordeelt zowel Trudeaus acties als de radiostilte van de Nederlandse leiders.

In een geciviliseerd westers land wordt momenteel een dictatoriaal regime uitgerold. In Canada vindt een keiharde totalitaire staatsgreep plaats. Trudeau onderwerpt zijn volk middels een volstrekt onterechte noodwet aan bizarre maatregelen, waar de honden geen brood van lusten, schrijft BVNL.

Waar menig dictator zijn vingers bij af zou likken

Trudeau beweert dat de noodwet nodig is om een einde te maken aan het vrijheidskonvooi, maar in werkelijkheid gebruikt hij de wet puur en alleen om zijn eigen macht te vergroten en de burgers vleugellam te slaan, stelt de partij.

De noodwet, die nog nooit eerder is ingezet tegen betogers, is door Trudeau geactiveerd voor de legitimatie van absurd ingrijpen, op een manier waar menig dictator zijn vingers bij af zou likken, aldus BVNL.

Zo kan de Canadese premier onder meer bankrekeningen van protesterende truckers bevriezen, huisdieren euthanaseren en demonstraties met bruut geweld neerslaan. Hoewel de demonstratie in hoofdstad Ottawa is beëindigd, weigert Trudeau de noodwet op te heffen omdat er volgens hem sprake is van ‘voortdurende dreiging’.

Verbijsterd

BVNL is verbijsterd over deze dystopische gang van zaken en veroordeelt de acties van premier Trudeau en zijn regering. “Het is compleet bizar wat er in Canada gebeurt,” zegt Van Haga. “Desondanks houdt het Nederlandse kabinet zich muisstil.”

“Trudeau kan blijkbaar zonder problemen de dictator uithangen,” verzucht Van Haga.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
146 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lotte
Lotte
5 maanden geleden

Dat is de waarheid.

Crazyworldupsidedown
Crazyworldupsidedown
5 maanden geleden

Justin Castro

Bertusa
Bertusa
5 maanden geleden

Binnenkort ook in uw theater in de buurt

Lydia
Lydia
5 maanden geleden

Huisdieren euthanaseren? Wat hebben die arme schepseltjes ermee te maken? En de kinderen die er ongetwijfeld veel van houden? Geen woorden voor :'(

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

146
0
We lezen graag je reactie!x