CoronaBuitenland

Amerikaanse CDC houdt informatie over corona geheim om ‘vaccintwijfel te voorkomen’

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft ervoor gekozen om enorme hoeveelheden data niet te publiceren en geheim te houden uit angst dat de informatie zou leiden tot ‘vaccintwijfel’, schrijft The New York Times.

Het agentschap heeft informatie over onder meer boosters, ziekenhuisopnames en de vaccinatiestatus van coronadoden achtergehouden. De reden? Het CDC was bang dat de data verkeerd geïnterpreteerd zouden worden en zouden leiden tot vaccintwijfel.

Al meer dan een jaar

Met andere woorden: de informatie druist in tegen het narratief dat iedereen gevaccineerd en geboosterd moet worden.

Kristen Nordlund, een woordvoerster van het CDC, zei dat het agentschap achterloopt met het publiceren van diverse datastromen ‘omdat ze nog niet klaar zijn voor primetime’. Nordlund zei ook bezorgd te zijn dat de informatie ‘verkeerd wordt geïnterpreteerd’.

De informatie wordt al meer dan een jaar achtergehouden. Volgens een functionaris verzamelt het CDC sinds de uitrol van de coronavaccins informatie, maar is het agentschap huiverig om de cijfers openbaar te maken.

Foutpositieven

Pas afgelopen maand gaf CDC-directeur Rochelle Walensky toe dat meer dan 75 procent van de coronadoden minstens vier onderliggende aandoeningen had en al ziek was.

Ook gaf het agentschap recentelijk toe dat de PCR-test leidt tot een enorm aantal foutpositieven.


[Summit News]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
TBF
TBF
11 maanden geleden

Juist!

BAVIAAN
BAVIAAN
11 maanden geleden

de cijfers moeten eerst bewerkt worden voor publicatie……. en dat valt niet mee…….

William
William
11 maanden geleden

Wat een farce, info achterhouden om zoveel mensen de dood in te jagen.. wat een wereld, levenslang opsluiten

rrr
rrr
11 maanden geleden

Dat de PCR-testen waardeloos zijn kon je al in juli 2020 vaststellen. Dat de “vaccins” niet werkzaam zijn en veel bijwerkingen hebben bleek al uit de eerste berichten uit Israël in januari 2021. Vwb mondkapjes is er tot op heden niet een deugdelijke studie bekend betreffende effectiviteit. Geloof niets wat je via de MSM verspreid wordt maar ga op eigen onderzoek uit. De waarheid is geen “geloof” maar staat onwrikbaar en is niet te koop.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

53
0
We lezen graag je reactie!x