Binnenland

‘Het is echt belachelijk om mensen te dwingen richting dat afschuwelijke EU Digital Green Certificate’

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgminister Hugo de Jonge zei het niet nodig te vinden dat GGD’s de coronavaccinatie in het gele boekje zetten. Hij vindt dat ‘te veel werk’ voor de GGD’s. Bovendien heeft het boekje volgens De Jonge geen internationale status.

Het gele vaccinatieboekje is een bewijs waar inentingen tegen bijvoorbeeld gele koorts of hepatitis A en B in worden geregistreerd. Sommige mensen nemen het mee naar priklocaties, maar GGD’s zijn niet altijd bereid de coronaprik in het boekje op te schrijven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het ministerie van Volksgezondheid licht op social media toe: “Voor coronavaccinaties heeft dit boekje geen officiële status. Er wordt gewerkt aan een fraudebestendig vaccinatiebewijs als onderdeel van het Digitaal Groen Certificaat dat op EU-niveau wordt ontwikkeld.”

RIVM: deelnemer kan gele vaccinatieboekje meenemen

“Vragen? Waarom heeft hét gele boekje ineens geen officiële status meer?!” reageert Kamerlid Fleur Agema (PVV). “Het is echt belachelijk om dit internationaal erkende document te diskwalificeren en mensen te dwingen richting dat afschuwelijke EU Digital Green Certificate.”

Ex-verpleegkundige Marga Bult verwijst naar de uitvoeringsrichtlijn van het RIVM betreffende de coronavaccinatie, die op 12 mei voor het laatst is bijgewerkt. Daarin staat letterlijk, onder 10.6: “De deelnemer kan ook zelf het eigen gele vaccinatieboekje meenemen. Dan worden de stickers daarin geplakt.”

Alarmbellen

Het feit dat De Jonge zegt dat het gele vaccinatieboekje onvoldoende is om aan te tonen dat men tegen corona gevaccineerd is, doet bij Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) alarmbellen afgaan. “Het zou geen officiële status hebben, waardoor de app noodzakelijk is. Er moet en zal een app komen. Daar zit het grote risico in. Er wordt een digitale infrastructuur op poten gezet waarmee op afstand bepaald kan worden welke burgers toegang hebben tot bepaalde voorzieningen,” zei hij.

“Het is onmogelijk te zeggen wat een toekomstige regering hiermee gaat doen. Ook als wij totaal van corona af zouden komen, zou er een infrastructuur bestaan waarmee mensen de toegang tot het maatschappelijk leven ontzegd kan worden,” aldus Van Meijeren.

4.8 46 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 jaren geleden

Mijn man en ik hebben ook zo’n geel vaccinatieboekje. Dat hadden wij het laatst nodig, toen wij naar Indonesië op vakantie gingen. Maar schijnbaar behoort het gele boekje tot het oude normaal. Maar dat is dan schijnbaar informatie die niet eens bij het RIVM niet bekend is. Wat werken officiële instanties toch goed samen. Even voor de record: het zal mij verder worst wezen. Ik hoef geen stempel in mijn gele boekje en ik hoef absoluut geen EU Digital Green Certificate.
Ik vertrouw die hele bende niet en heb het idee, dat dit allemaal bedoeld is om je mens status langzaam te veranderen in een robot status. Over my dead body!
Die opmerking van Klaus Schwab wordt ondertussen ook steeds duidelijker: You will own nothing, but you will be happy! In eerste instantie dacht ik nog: hoe kan dat?
NU is het duidelijk voor mij: je bent dan een slaaf of slavin (o nee, seksen bestaan dan natuurlijk ook niet meer) en hebt geen normaal leven meer. Denken kun je ook niet meer, voelen niet meer. Met andere woorden: je leven is over.
Ik heb jaren geleden hier al over gelezen en dacht toen nog: die zijn gek! Vandaag de dag denk ik dat niet meer. Deze gruwelijke werkelijkheid komt steeds dichterbij. Tenzij WIJ dit nog kunnen stoppen.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
3 jaren geleden

De wurggreep van de elite word steeds groter, ze gaan net zolang door totdat de meeste mensen stikken.. als er uberhaupt nog “mensen” overblijven…

Joe
Joe
3 jaren geleden

We kunnen ons continue blijven afvragen “waarom” er een app moet komen, “waarom” we een masker moeten dragen, “waarom” we verplicht gevaccineerd moeten worden terwijl er medicijnen zijn die de door SARS COV – 2 veroorzaakte ziekte kunnen genezen – met als bijkomend voordeel dat je vanaf dat moment geimmuniceerd bent voor lange tijd zonder bijwerkingen!! – maar we weten de antwoorden op al deze vragen al lang: BUILDBACKBETTER. Het is al lang duidelijk dat ruttedejongekaag en vele andere politici helemaal niet geïnteresseerd zijn in onze gezondheid. Het gaat hen om hun eigen belangen. Tijd voor echte actie. Vragen kunnen dan achteraf gesteld worden.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Verplichte GIF vaccins of vaccinatiepaspoorten, enz. Het zal NIET gebeuren. Het kwaadaardige globalistische plan van Bill Gates is mislukt!!. Het is gefaald… Alle beïnvloeders en bedrijven, tv’s, media, kranten die deze vaccins pushen, zullen worden onderzocht en gearresteerd voor misdaden tegen de menselijkheid. …..HET IS AL BEGONNEN ..

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x