Homepagina » Buitenland » Menselijke proefkonijnen: ‘Dieronderzoek coronavaccins werd overgeslagen omdat de dieren doodgingen’
vaccin
Foto: Coronavaccin (Tim Reckmann CC BY 2.0)

Menselijke proefkonijnen: ‘Dieronderzoek coronavaccins werd overgeslagen omdat de dieren doodgingen’

Kinderarts Angelina Farella uit Texas heeft in de afgelopen 25 jaar tienduizenden vaccins gezet. Ze is voorstander van vaccins, maar fel tegen het coronavaccin, als je het al een vaccin kunt noemen, zo zei ze vorige week tijdens een bijeenkomst met leden van de commissie van binnenlandse zaken van de Senaat van Texas.

Ze wees erop dat kinderen 99,997 procent kans hebben om corona te overleven. Daarnaast verspreiden ze de ziekte niet, maar vormen ze een buffer, benadrukte Farella. Toch krijgen ze de prik. “Wat we onze kinderen op dit moment aandoen, is crimineel.”

“Ze moeten in isolatie, ze moeten mondkapjes dragen – wat klinisch gezien gevaarlijk is – ze krijgen te horen dat ze opa, oma, papa en mama doden als ze corona mee naar huis nemen. Het is een verschrikkelijke situatie,” zei de kinderarts.

Dit is volstrekt onacceptabel

Farella wees erop dat het rotavirusvaccin in 1999 van de markt werd gehaald toen na toediening van het eerste vaccin aan baby’s ouder dan drie maanden een groter risico op darminvaginatie werd gezien. Dit is een ernstige aandoening waarbij een deel van de darmen in elkaar schuift.

Het coronavaccin heeft in de VS geleid tot meer dan 4000 sterfgevallen en is nog altijd niet van de markt gehaald. “Dit is volstrekt onacceptabel.”

Burgers zijn nu de proefkonijnen

Senator Bob Hall vroeg haar of er al eerder vaccins op de markt zijn gebracht waarbij het dieronderzoek is overgeslagen. De kinderarts zei dat dit nooit eerder gebeurd is.

“Ik heb gelezen dat ze waren begonnen met het dieronderzoek, maar zijn gestopt omdat de dieren doodgingen,” zei Hall. “Het is belangrijk om te begrijpen dat de Amerikaanse burgers nu de proefkonijnen zijn. Dít is het testprogramma. Ze staakten het onderzoek omdat de dieren doodgingen en testen nu op mensen. Ondertussen blijft het aantal sterfgevallen stijgen en dit wordt compleet genegeerd.”

Arts Farella zei het hier absoluut mee eens te zijn.

4.7 63 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arie N
Arie N
5 maanden geleden

Laten we hopen dat dit de definitieve doorbraak zal worden om wereldwijd te stoppen met dat “vaccin”. En laat diegenen die er allemaal aan meegewerkt hebben opgepakt en terechtgesteld worden daar dit meer slachtoffers gaat brengen dan WO2.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
5 maanden geleden

Logisch hè, als ze stoppen met dierproeven omdat die dieren doodgaan.
Tsja dan gaan er nu mensen dood omdat het op hun getest wordt.

Vlinder
Vlinder
5 maanden geleden

Ik reageer hier maar niet meer op. Het gaat nog wel het bewustzijn van tegenstanders wakker schudden. Beter laat dan nooit maar ik zie het wel gebeuren.

Waldemar
Waldemar
5 maanden geleden

Een psychologisch oorlogswapen, ontwikkeld tegen alle mensen op de wereld. Dekmantel voor een gecontroleerde global collaps, om de macht te consolideren in handen van de Globalisten, en om zo hun Nieuwe Wereld Orde te kunnen vestigen.

Als deze machtsgreep ooit te niet gedaan moet worden, dienen wij strijders, het voortouw te nemen, door die feiten bloot te leggen dat het virus opzettelijk is los gelaten uit het Wuhan lab en dat alles openlijk onder controle stond van dr. Fauci. Hij heeft dit allemaal laten gebeuren!

Dit angstwapen Covid-19, triggerde Klaus Schwab’s Great Reset
(World Economic Forum) voor een planetaire economische shut down.

Dr. Fauci (werkte mee aan ontwikkeling van het virus) en Bill Gates ( vaccinatie = biowapen) zijn de figuren hierachter met als enig doel: veroorzaken van genocide, depopulatie en weer zgn. ter bestrijding van het virus!
Mensen, laat je a.u.b. NIET VACCINEREN.

Volgende fase in deze psycho war, zoals reeds in de VS gebeurt, zal zijn:
Afsluiten van supply chains (energie, voedsel) met gevolg, massasterfte door honger in vooral arme landen.

x

Check Also

corona

Kabinet zinspeelt op strengere coronamaatregelen voor ongevaccineerden: ‘Waar zijn we mee bezig?!’

Het kabinet gaat zich beraden op nieuwe ...

journalist

Journalist: ‘Als er deze winter weer lockdowns komen, kun je toch wel stellen dat die vaccins niet de oplossing zijn’

Er is op grote schaal gevaccineerd, maar ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

77
0
We lezen graag je reactie!x