BuitenlandCorona

Menselijke proefkonijnen: ‘Dieronderzoek coronavaccins werd overgeslagen omdat de dieren doodgingen’

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kinderarts Angelina Farella uit Texas heeft in de afgelopen 25 jaar tienduizenden vaccins gezet. Ze is voorstander van vaccins, maar fel tegen het coronavaccin, als je het al een vaccin kunt noemen, zo zei ze vorige week tijdens een bijeenkomst met leden van de commissie van binnenlandse zaken van de Senaat van Texas.

Ze wees erop dat kinderen 99,997 procent kans hebben om corona te overleven. Daarnaast verspreiden ze de ziekte niet, maar vormen ze een buffer, benadrukte Farella. Toch krijgen ze de prik. “Wat we onze kinderen op dit moment aandoen, is crimineel.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ze moeten in isolatie, ze moeten mondkapjes dragen – wat klinisch gezien gevaarlijk is – ze krijgen te horen dat ze opa, oma, papa en mama doden als ze corona mee naar huis nemen. Het is een verschrikkelijke situatie,” zei de kinderarts.

Dit is volstrekt onacceptabel

Farella wees erop dat het rotavirusvaccin in 1999 van de markt werd gehaald toen na toediening van het eerste vaccin aan baby’s ouder dan drie maanden een groter risico op darminvaginatie werd gezien. Dit is een ernstige aandoening waarbij een deel van de darmen in elkaar schuift.

Het coronavaccin heeft in de VS geleid tot meer dan 4000 sterfgevallen en is nog altijd niet van de markt gehaald. “Dit is volstrekt onacceptabel.”

Burgers zijn nu de proefkonijnen

Senator Bob Hall vroeg haar of er al eerder vaccins op de markt zijn gebracht waarbij het dieronderzoek is overgeslagen. De kinderarts zei dat dit nooit eerder gebeurd is.

“Ik heb gelezen dat ze waren begonnen met het dieronderzoek, maar zijn gestopt omdat de dieren doodgingen,” zei Hall. “Het is belangrijk om te begrijpen dat de Amerikaanse burgers nu de proefkonijnen zijn. Dít is het testprogramma. Ze staakten het onderzoek omdat de dieren doodgingen en testen nu op mensen. Ondertussen blijft het aantal sterfgevallen stijgen en dit wordt compleet genegeerd.”

Arts Farella zei het hier absoluut mee eens te zijn.

4.7 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arie N
Arie N
3 jaren geleden

Laten we hopen dat dit de definitieve doorbraak zal worden om wereldwijd te stoppen met dat “vaccin”. En laat diegenen die er allemaal aan meegewerkt hebben opgepakt en terechtgesteld worden daar dit meer slachtoffers gaat brengen dan WO2.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
3 jaren geleden

Logisch hè, als ze stoppen met dierproeven omdat die dieren doodgaan.
Tsja dan gaan er nu mensen dood omdat het op hun getest wordt.

Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

Ik reageer hier maar niet meer op. Het gaat nog wel het bewustzijn van tegenstanders wakker schudden. Beter laat dan nooit maar ik zie het wel gebeuren.

Waldemar
Waldemar
3 jaren geleden

Een psychologisch oorlogswapen, ontwikkeld tegen alle mensen op de wereld. Dekmantel voor een gecontroleerde global collaps, om de macht te consolideren in handen van de Globalisten, en om zo hun Nieuwe Wereld Orde te kunnen vestigen.

Als deze machtsgreep ooit te niet gedaan moet worden, dienen wij strijders, het voortouw te nemen, door die feiten bloot te leggen dat het virus opzettelijk is los gelaten uit het Wuhan lab en dat alles openlijk onder controle stond van dr. Fauci. Hij heeft dit allemaal laten gebeuren!

Dit angstwapen Covid-19, triggerde Klaus Schwab’s Great Reset
(World Economic Forum) voor een planetaire economische shut down.

Dr. Fauci (werkte mee aan ontwikkeling van het virus) en Bill Gates ( vaccinatie = biowapen) zijn de figuren hierachter met als enig doel: veroorzaken van genocide, depopulatie en weer zgn. ter bestrijding van het virus!
Mensen, laat je a.u.b. NIET VACCINEREN.

Volgende fase in deze psycho war, zoals reeds in de VS gebeurt, zal zijn:
Afsluiten van supply chains (energie, voedsel) met gevolg, massasterfte door honger in vooral arme landen.

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x