Mens en Dier

Van Haga waarschuwt: de misdaden die dit kabinet aan het plegen is, zullen niet zonder gevolgen blijven

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Discrimineren en het schenden van de grondwet is geen kleinigheid en de misdaden die dit kabinet aan het plegen is, zullen niet zonder gevolgen blijven. Dat zei Kamerlid Wybren van Haga dinsdag tijdens het coronadebat.

“Dit debat zou eigenlijk moeten gaan over het ethische aspect van het overheidsbeleid en over het moreel kompas van dit kabinet,” voegde hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De aangekondigde invoering van het discriminerende 2G-regime is de apotheose van een foute staat, benadrukte Van Haga. “Onder het mom van zorgzaam collectivisme worden onze individuele grondrechten opgeofferd. Het is een overgang naar een totalitair regime en Belang van Nederland zal zich hier met hand en tand tegen blijven verzetten.”

Deze stupiditeit heeft niets te maken met het bestrijden van een virus

“Het 2G-regime is ook nog eens onlogisch. Goedgelovige mensen die wel de gentherapie hebben genomen, blijken steeds minder beschermd te zijn tegen corona. En door de QR-pas kunnen zij wel overal naar binnen om vervolgens elkaar daar te besmetten,” zei het Kamerlid.

Deze stupiditeit heeft echt niets meer te maken met het bestrijden van een virus. Vanwege de dreigende 2G-dictatuur zijn gezonde mensen elkaar nu proactief aan het besmetten omdat je anders wordt uitgesloten van de samenleving, aldus Van Haga.

De geschiedenis zal met u afrekenen

Hij wees erop dat de nieuwe maatregelen opnieuw onlogisch en schadelijk zijn. Inmiddels loopt de oversterfte verder op. “Zijn dit vaccinatiedoden?” wil hij weten.

“Het beleid is een glijdende schaal naar een gitzwarte samenleving waarin een minderheid wordt uitgesloten door uit de hand gelopen machthebbers. De geschiedenis zal met u afrekenen.”

4.8 201 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

186 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patrick
Patrick
2 jaren geleden

Wanneer beginnen ze er aan ?

Annette
Annette
2 jaren geleden

NA de vlammende betogen van Tunahan Kuzu en Gideon van Meijeren gelezen te hebben (heb met opzet niet naar de televisie gekeken, want dat is momenteel zéér slecht voor mijn bloeddruk) is nu Wybren van Haga aan de beurt.

Een zeer goed betoog en zonder meer 100% correct.

Net als de andere ECHTE volksvertegenwoordigers slaat ook hij de spijker op zijn kop.

Wat ik positief vind, is, dat er hopelijk nu eindelijk meer mensen in gaan zien, waar het werkelijk om gaat. Tenminste, als ze door de (vrijwillig) toegediende gentechinjecties nog in staat zijn om alle leugens van het demissionaire kabinet, de leugenachtige meelopers van de Tweede Kamer, OMT, RIVM, artsen die dit alles als een aardig verdienmodel zien, genoeg hersencellen over hebben gehouden.

Die kant moet het uiteindelijk op. Het merendeel van de 1,8 miljoen mensen (volgens mij moeten het er veel en veel meer zijn) weten het natuurlijk al lang.

Dáár moeten nu de mensen bij komen, die tot nu toe braaf hebben meegedaan en NU tot het besef komen, dat ze al die tijd voorgelogen zijn.

Als dat gebeurt, gaat de groep zeker met miljoenen mensen groeien.

Ga er maar aan staan met die 5000 BOA’s om miljoenen mensen in bedwang te houden. Dat is natuurlijk een onmogelijke zaak.

Het is zeer positief, dat er nu dagelijks leugens boven tafel komen. Zelfs in sommige NSB-kranten (allemaal in handen van dezelfde Belgische eigenaar) druppelen er al kritische verhalen binnen van artsen, verpleegkundigen, BN-ers, die ook wel inzien dat er van het hele verhaaltje niets klopt.

Wat ik wel heel raar vind, is, dat er tot op de dag van vandaag niemand is, die de regering nu eens voor het blok zet om te bewijzen dat dat “virus” werkelijk bestaat.

Dat is namelijk in Canada en Spanje (en er zullen vast nog wel meer landen zijn) allang toegegeven door de respectievelijke regeringen.

Dus: WELKE politicus durft het aan om Hugo de Jonge keihard te confronteren en hem te laten “bewijzen” dat het werkelijk bestaat?

Dat is hetzelfde als het sprookje van “De keizer zonder kleren.” Niemand durfde het aan om de keizer te confronteren. Totdat er één klein jongetje was die de waarheid sprak.

Avax
Avax
2 jaren geleden

Dank van Haga het werd tijd dat benadrukt wordt aan deze moordenaars, want dat zijn het. Willens en wetens moorden zij! Zij menen en wanen zich veilig en beschermd achter hun politieke onschendbaarheid. Smeerlappen zijn het. Zij zullen afgerekend worden hier of onder de ogen van God! Maar hoe je het ook went of keert De Dag Des Oordeels zal hen inhalen! Smerig addergebroed dat het zijn.Zich verschuilen en hun rug keren tegen het volk zal zijn tol eisen!

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

‘De geschiedenis zal met u afrekenen’. Jammer dat geschiedschrijvers zo kosher zijn als ham.

Back to top button
186
0
We lezen graag je reactie!x