Buitenland

Nooit vergeten: dit zei Rutte in 2016 over toetreding van Oekraïne tot de EU

Help anderen door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen heeft bij haar bezoek aan Oekraïne een snellere start beloofd van het Oekraïense toetredingsproces tot de Europese Unie. Dat deed ze tijdens een ontmoeting met de Oekraïense president Zelenski.

“Het zal niet zoals gewoonlijk een kwestie van jaren zijn, maar een kwestie van weken,” zei Von der Leyen. Ze zei ook dat Rusland ‘in economisch, financieel en technologisch verval zal raken’, terwijl Oekraïne ‘op weg is naar de Europese toekomst’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen opstap naar EU-lidmaatschap

Premier Rutte beloofde op 15 december 2016 tijdens een persconferentie dat het associatieverdrag met Oekraïne geen opstap is naar EU-lidmaatschap en dat in de toekomst ook niet kan zijn. Hij zei dat het ook geen collectieve veiligheidsgarantie is of verplichting tot militaire samenwerking inhoudt.

Ook kunnen Oekraïners op grond van dit verdrag niet aan het werk in de Europese Unie en zal er geen extra geld naar Oekraïne gaan, beloofde Rutte. Verder kunnen delen uit het verdrag worden geschrapt als er getwijfeld wordt aan de Oekraïense strijd tegen corruptie, zei de premier.

Beloftes van Rutte blijken niets waard

Op 6 april 2016 stemde de Nederlandse bevolking in een referendum tegen het associatieverdrag, dat er toch kwam. De beloftes van Rutte blijken niets waard. Nederland leverde al voor ruim 50 miljoen aan wapens aan Oekraïne en daarnaast mag het land sneller toetreden tot de EU dan gebruikelijk. Bovendien mogen Oekraïners per direct in Nederland aan het werk.

4.9 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

Geachte heer T.H.P. Baudet,

Er stromen inmiddels OFFICIËLE berichten binnen! Bevestiging van het hoogste niveau van Russische functionarissen dat NAVO-instructeurs & Buitenlandse strijders vastzitten in het Azovstal-industriegebied in Marioepol…
De NAVO is dus ook DIRECT betrokken geweest bij de moord op 5000+ Burgers in Marioepol…Militaire Bronnen bevestigen inmiddels dat zo’n 100 Amerikanen, Engelsen, Duitsers, Fransen & Zweden, zich bevinden in een “Ketel” in het Azovstal-Industriegebied…Nog onbevestigde Militaire bronnen maakten eerder tevens melding van de Arrestatie van een Amerikaanse Luitenant-Generaal…

Luitenant-Generaal Roger L. Cloutier Jr.
https://zaplog.pro/post/29978/operatie-denazificatie-part-iii

Adam Delimkhanov
Een lid van de Russische Doema, heeft in een interview met RT verklaard dat hij inschat dat er zeker 100 buitenlanders zitten en dat ze met hen in onderhandeling zijn…Ook proberen ze te onderhandelen over een Vrijlating  en/of Evacuatie-Corridor….
https://www.bitchute.com/video/72MTe5On9t9Y/

Igor Konashenkov
Bevestigt dat er grote aantallen Buitenlandse Strijders (o.a. NAVO-Personeel) aanwezig zijn…Rusland kan ze horen Huilen in meer dan 6 verschillende talen bij onderschepte Radiogesprekken…

Ook is er geprobeerd om door de Blokkade heen te breken met een schip om hen te redden…de Russen schieten alle “Reddingshelikopters” uit de lucht…De hele omgeving van het Azovstal-Complex is door de Russen volledig omsingeld & hermetisch afgegrendeld van de Buitenwereld, ontsnappen is onmogelijk…De NAVO bevind zich op dit moment in een uiterst precaire & zeer explosieve situatie, datzelfde geldt overigens ook voor de Tweede Kamer der Staten Generaal, dit wordt gegarandeerd een Militair Tribunaal….

Een kopie van deze mail gaat in het kader van openheid & transparantie tevens naar alle overige Kamerleden.

Met vriendelijke groet M. Hugens

Erwin
Erwin
2 maanden geleden

Nexiiiiiiiiiiiiit !!!

Mar
Mar
2 maanden geleden

kijk even in het woordenboek bij leugenaar, kom je een foto van rutte tegen

Greet
Greet
2 maanden geleden

Rutte is een piece of shite.🤬

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

105
0
We lezen graag je reactie!x