Homepagina » Mens en Dier » Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde
aartsbisschop
Foto: Carlo Maria Vigano (Prodocens Media CC BY 3.0)

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Van 6 tot 8 mei organiseert het Vaticaan een internationale conferentie over ‘gezondheid’. Onder de aanwezigen zijn Anthony Fauci, de Amerikaanse Van Dissel; Chelsea Clinton, een volger van de Kerk van Satan; new age-goeroe Deepak Chopra; biologe Jane Goodall; de directeuren van Pfizer en Moderna; afgezanten van Big Tech; en een trits globalisten. De conferentie wordt gemodereerd door journalisten van linkse media zoals CNN, MSNBC, CBS en Forbes.

Deze conferentie is de zoveelste bevestiging dat de Heilige Stoel zichzelf tot dienaar maakt van de Nieuwe Wereldorde en het maçonnieke globalisme, stelt aartsbisschop Carlo Maria Vigano in een verklaring.

Kochs postulaten

Volgens de coronareligie kan alleen het vaccin, dat dood en verderf zaait, ons verlossen uit deze crisis. Dat terwijl we te maken hebben met een seizoensgriep, waarbij het virus nog altijd niet is geïsoleerd volgens Kochs postulaten en die effectief kan worden genezen met behulp van bestaande behandelingen, aldus de aartsbisschop.

Toch krijgen we te horen dat het noodzakelijk is om vaccins toe te dienen die ineffectief zijn, zich nog steeds in de experimentele fase bevinden en onbekende bijwerkingen veroorzaken. De fabrikanten beschikken over een immuniteitsschild en zijn beschermd tegen aansprakelijkheid.

Helse machine van Big Pharma

De slachtoffers die worden geofferd op het altaar van Moloch, van kinderen die in de derde maand van de zwangerschap worden ontleed om het serum te produceren tot de duizenden mensen die gedood of verminkt zijn, houden de helse machine van Big Pharma niet tegen, stelt Vigano.

We kunnen onmogelijk nog langer zwijgen want dat zou ons handlangers van de vijanden van het menselijk ras maken, benadrukt de aartsbisschop.

[LifeSiteNews]
4.5 76 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ondergronds.
Ondergronds.
8 dagen geleden

Genoeg = genoeg ! Dat zal de komende tijd meer en meer duidelijk worden.

jolien
jolien
Reactie op  Ondergronds.
8 dagen geleden

Daar ben ik mee eens het moet stoppen dit is pure waanzin zo’n wereld moet worden gestopt.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Ondergronds.
8 dagen geleden

Deze Monseigneur weet meer, waarom geloven de mensen niet meer aan een créateur van het goede, wat is er verkeerd aan om aan een hogere macht te geloven, de schepping is zo mooi en in en in gecompliseerd, wij denken het te weten, maar O God, we zijn volkomen op de verkeerde weg, nog even en het is NO RETURN !

Realistic
Realistic
Reactie op  Jenne Sr.
8 dagen geleden

We? Spreek niet voor mij. Ik vind wel mijn weg naar de Heer. Geen boekje voor nodig.

Johnny
Johnny
Reactie op  Realistic
8 dagen geleden

Eens, er is wel een hogere macht en hoe we die noemen is van geen belang. Voor mij geen boek, maar vooral geen kerk en al helemaal geen mensen die anderen vertellen wat wel of niet mag namens de heer.
Het is overal, zit in ons allen als we er maar open voor durven staan. Rob beschrijft het uitstekend, net als Salvar en PowerFlower.
De huidige geestelijke armoede en de hang naar wereldlijke rijkdommen en bezit die in de hele maatschappij inmiddels is doorgedrongen is wat er in de kern mis is. Haal het geldbejag weg uit deze gecreëerde crisis en er zou nooit een crisis zijn geweest.

Annette
Annette
8 dagen geleden

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano heeft een HEEL belangrijke boodschap te delen met zeker de hele katholieke wereldbevolking: de hoogste baas van de katholieke kerk, de paus, heeft ons allemaal verraden. Hij heeft duidelijk niets meer met God, de Allerhoogste macht. Hij heeft zonder meer zijn ziel verkocht aan de duivel. Zoveel is mij, na het lezen van deze tekst, wel duidelijk.
Ik vraag mij af, hoelang hij nog in leven zal blijven. Hij heeft inmiddels al de nodige voorgangers, die hun stellingname met de dood hebben moeten bekopen. De vijanden zijn duidelijk oppermachtig.
Wat mij erg tegen viel, was dat ook Jane Goodall inmiddels bij het kwaad behoord. Van de dochter van Bill en Hillary Clinton, Chelsea, had ik niet anders verwacht.
Toch blijf ik het belangrijk vinden om NOOIT te zwichten voor het kwaad. Uiteindelijk zal het goede moeten overwinnen.

Just me
Just me
Reactie op  Annette
8 dagen geleden

Valt mij ook tegen van Jane Goodall, maar wie weet heeft ze een flinke donatie gekregen? Alles voor de apen zeg maar..

Annette
Annette
Reactie op  Just me
8 dagen geleden

Mogelijk, maar voor mij heeft zij haar ziel nu aan de duivel verkocht.

salvar
salvar
Reactie op  Annette
8 dagen geleden

moet je eens naar de kop van de paus kijken en in de ogen kijken , hij is de duivel zelf.

dit satan gebroed had nooit paus mogen worden en de vraag is waarom ze dit hebben toegestaan?

de paus voor hem opgesloten in afzondering en verguist?

de satanische krachten waren toen al aan het werk en wordt steeds erger.

blijf bij je geloof en dan bedoel ik niet de religies die een naam hebben gekregen dat zegt me niets.

geloof in de schepper of zoals anderen in het universum of in het al dat is.

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  salvar
8 dagen geleden

Precies Salvar! Ik hang zelf geen religie aan, maar weet wel zeker dat er een grote scheppingskracht/energie is. Dit heeft niks met de gesettelde religies en kerken te doen. Uiteindelijk gaat toch echt het goede overwinnen. De vraag is alleen hoe lang dit nog gaat duren.

salvar
salvar
Reactie op  PowerFlower
8 dagen geleden

ja jij begrijpt het.
of het kort of lang duurt we houden vast .

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  salvar
8 dagen geleden

Beste Salvar/Flower, dat is ook mijn insteek. Geloof zit in jezelf (of niet?). Een religie is meer een afspraak binnen een organisatie waarop regels door anderen worden opgesteld hoe jij deze zou moeten belijden. Zolang dit op vrijwilligheid gebeurd om je daar bij aan te sluiten, prima. Dwang is uitgesloten. Ik zelf ben ook meer van het spirituele vlak en geloof meer in de kracht vanuit de eigen Menselijke Geest. Daarom heb ik het ook nooit over een schepper of God. Ik noem de verbindende kracht gemakshalve de Eeuwige. Een beetje na aanleiding van de drie kritieken (boeken) van Immanuel Kant, waarin hij ook constateerde dat tijd en ruimte door de Mens anders worden beleefd, dan de tijd of ruimte (de Eeuwige) zelf. En ook bijvoorbeeld Rene Descartes die al concludeerde dat je alles moet betwijfelen (Cogito ergo sum) Dus ook een religie maar ook een machthebber. Het is de opdracht van het leven. Daarom stellen kinderen ook altijd ouders op de proef wanneer zij een bepaalde leeftijd bereiken. Uiteindelijk is de Mens meer dan alleen een omhulsel, al doen de vele schapen en zombies je vandaag de dag anders denken. En ik denk ook dat veel meer mensen op een bepaalde manier geloven, dan zij zich van zichzelf realiseren te doen. Uitgangspunt van het woord theïsme en atheïsme, lijkt mij dan ook veelzeggend voor de geschiedenis van de Mens. Alles wat als ongewoon werd gekwalificeerd kwam later een a voor in de taal. Zoals in abnormaal of asociaal.
Helaas wordt vandaag de dag het hebben van een spiritualiteit of geloof gelijkgeschakeld met de uitwassen van de georganiseerde Kerk. En de georganiseerde Kerk is dan ook helaas niet vrijgesteld van machtswellustelingen die een religie misbruiken voor het eigen gewin. Dit maakt de geschiedenis ook pijnlijk duidelijk. En geloof het of niet, het verval van de Kerk is ook precies wat er geschreven is in de Bijbel bij hoofdstuk openbaringen (alhoewel ik geen deskundige ben op het gebied van de Bijbel).
Maar de mens wordt niet als bezit van een Kerk of Maatschappij geboren, maar als vrij individu en zelfdenkend wezen (de Homo Sapiens)
Wellicht irrationeel, maar zonder een vorm van geloof zou men inderdaad slechts een robot zijn met een software programma. Precies zoals Kill Bill het nu via injecties voor elkaar wil krijgen, met regelmatige updates natuurlijk. De Menselijke geestkracht (of wilskracht) houd je zonder updates op de been. De verbeelding (geloof) zorgt ervoor dat je in de dag van morgen kan geloven, zodat je bijvoorbeeld voor dat examen gaat leren. Of in het huwelijks bootje treed, of gaat verhuizen. Een auto brengt je van A naar B, maar de verbeelding brengt je overal. Het zijn allemaal situaties waarvan je de uitkomst niet van te voren weet, maar toch doet.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  MdeFilosoof
8 dagen geleden

Ik voel me helemaal thuis in Uw denken, dank hier voor !

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  MdeFilosoof
8 dagen geleden

Wow Filosoof, je doet je naam eer aan! Leuk om te horen hoe jouw zichtwijze hierin is, bedankt voor de genomen moeite. Ieder mens, ieder wezen is in mijn zicht spiritueel verbonden met de grote energie en kracht van het universum, niet iedereen realiseert zich dit, maar dat is ook niet erg. Ieder zijn of haar eigen tempo om hier in te ontwikkelen. Ik heb een heel sterk innerlijk weten en terug kijkend klopten mijn gevoelens die ik ergens over had, altijd. De kunst is het om steeds meer te vertrouwen op de eigen intuitie, de enige die je echt kan vertrouwen.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  PowerFlower
8 dagen geleden

Dat er een scheppingskracht bestaat geloof ik zeker in. Dat al het goede uiteindelijk overwint ben ik heilig van overtuigd.

Tot slot zal ik mijn ervaring hier delen met het vaticaan die ik een jaar of vijftien geleden heb bezocht met mijn vrouw.

We gingen toen zeventien dagen naar Rome met de kinderen. We hadden een appartement gehuurd en mijn moeder en haar zus wilde ook mee. Ze zijn allebei katholiek opgevoed en hadden nog nooit het Vaticaan bezocht. Ik had de vakantie liever met mijn gezin ondernomen maar goed, ga dan maar mee.

Rome is overigens een boeiende stad. Het enige wat er mij aan ontbrak was de zee. Wat dat aangaat hadden Romulus en Remus een betere locatie mogen uitzoeken want in de zomer loopt het kwik snel op richting de vijfendertig graden of meer.

Desalniettemin word de stad het hele jaar overspoeld met toerisme. Op het gebied van kunst, cultuur, en geschiedenis valt er dan ook van alles te zien.

Ik kwam er al wel snel achter dat je maar beter niet te veel slechte dingen over de paus kunt zeggen. De meeste romeinen noemen de paus papa, waarbij ik al snel het idee kreeg dat spotten over hem not done is. Waarop ik al snel besefte dat veel Romeinen er kennelijk trots op zijn dat de zetel van de kerk in hun stad staat. Ook al hebben ze er voor de rest weinig mee te maken.

Enfin, ik heb er weinig mee en hield het maar op ja en amen om het gezellig te houden. Tja wat dat aangaat hebben ze weinig aan mij.

Ik was een jaar of zeven toen ik voor het eerst uit mijn lichaam trad en wat dan later gedefinieerd kon worden als astrale projectie. Beland je voordat je het in de gaten hebt in een andere wereld. Leg de mensen die de papa aanhangen dat maar eens uit. Dat heeft geen zin.

Voor de rest kan ik melden dat het bezoek aan het Vaticaan voor mij zelf op een behoorlijke teleurstelling is uit gelopen. En dan niet zozeer dat je bij de ingang al je bagage moet afgeven. Dat gaat dan door de scanner waarna je ze ook onder een poortje moet doorlopen. Ja stel je voor dat ik een bomgordel bij me heb, dat kan natuurlijk. Ik kan me er dan ook wel iets bij voorstellen dat iedereen word gecheckt.

Maar nee, de grootste teleurstelling was de kerk zelf. In eerste instantie zag het er kleiner uit dan ik had gedacht en voelde de atmosfeer niet goed aan.

Daarnaast kwam ik erachter dat de foto’s die ik in de sint pieterkerk maakte stuk voor stuk mislukte. De ene foto leek nog vager dan de ander.

Toen besloot ik voor het baldakijn te gaan mediteren. Ik ging zitten in de lotushouding terwijl ik ook in andere posities in staat ben om uit te treden, maar werd toen verrast door een beveiliger die me op een onvriendelijke manier duidelijk poogde te maken dat ik hier niet mocht zitten. Sodemieter op op zijn Italiaans werd de afhandeling. Daar kwam het wel op neer.

Ik dacht er toen aan om op een bankje te gaan zitten om verder te mediteren maar had er weinig zin meer in. In een kerk waar Jezus tot God werd verheven. Degene die vertelde dat iedereen gelijk is en dat we allemaal de kracht kunnen vinden in ons zelf.

En dan zag ik een paar minuten later een paar van die orde troepen aankomen draven die een tiental van toeristen nog net niet wegvaagde, omdat er een heilige processie voorbij kwam lopen. Ze liepen de bezoekers nog net niet omver. Wat een wanvertoning.

Enfin, mijn eerste ervaring met het Vaticaan en wat mij betreft kom ik daar nooit meer. Wel naar Rome want dat is een mooie stad op zich.

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Gezinusk
8 dagen geleden

Gezinusk, wat een verhaal! Rome is absoluut een prachtige stad, op iedere hoek waar je maar komt prachtige historische gebouwen, heerlijk eten enz. Even over je andere stukje waar je zoveel minnen voor krijgt. Ik denk dat je de aartsbisschop bedoelt die in dit artikel voorkomt ipv paus, klopt dat? In dat geval moet ik je gelijk geven, deze man, de aartsbisschop dus, lijkt mij ook vol in orde, hij deed vorig jaar al hele goede uitspraken. Ik ben geen fan van gevestigde religieen omdat deze over het algemeen veel bloed aan hun handen hebben. Echter is het natuurlijk nooit zo zwart/wit en zitten er altijd ook goede mensen tussen.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  PowerFlower
8 dagen geleden

Hoi Powerflower,

Mooie stad hé;-) Althans mijn herinneringen aan de stad Rome zijn best wel groot te noemen.

Wij hebben toendestijds ook nog twee keer bij de piazza dello rotondo en warme hap genuttigd met uitzicht op het pantheon.

Al met al heb ik daar geleerd hoe leuk mensen met elkaar om kunnen gaan. Zo vroeg mijn moeder aan een ober waar de wc is. Moest er speciaal hiervoor een ober worden bijgehaald om haar de route naar de wc te laten zien.

We hebben hier erg om moeten lachen. En dan op zijn Hollands gezegd want met dergelijke taferelen zijn we hier niet zo bekend mee.

Zo vond ik het ook opmerkelijk dat na de tweede keer dat we bij het Pantheon hadden zitten eten, het andere restaurant waar we eerst hadden gegeten, dat personeel ons vrolijk begon uit te zwaaien.

Best opmerkelijk in de zin dat we zoiets in Nederland niet snel zien gebeuren.

Enfin, terug naar je vraag voordat ik afdwaal. Over of het soms de aartsbisschop was in plaats van de paus.

Nou nee. Mijn eerste bericht of reactie heb ik meer aandacht besteed aan de gevoelens die ik zelf ondervond toen k de sint pieterskerk in liep.

Het was mijn beleving en van niemand anders. Vandaar dat ik ook de ruimte gaf om de rest van de mensen die het katholicisme een warm hart toe dragen, graag in een eigen waarde wil laten.

En dat is wel eens moeilijk voor mij. Althans op dat onderdeel moet ik nog steeds beter worden vind ik zelf.

Power-Flower
Power-Flower
Reactie op  Gezinusk
7 dagen geleden

Ja, ik vind Italie een erg mooi land., niet alleen Rome. En helemaal waar wat je zegt over de hartelijkheid en (vind ik) goede humor van de meeste mensen daar. Vooral als je nog zuidelijker van het land gaat. Jouw voorbeeld van de obers is idd heel typerend voor daar.

Okay, je bedoelde dus toch ‘de paus’, dan ben ik het niet met je eens. 😉

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  salvar
8 dagen geleden

Dat is jou perceptie Salvar want ik zie in deze paus geen demon of duivel schuilen. Maar goed, mogelijk weet jij meer?

Karel I
Karel I
Reactie op  Gezinusk
8 dagen geleden

En het was in mijn perceptie dat jou in het algemeen zoiezo al niet zo veel opvalt. Gewoon doorlopen, niet zeuren, overheid heeft altijd gelijk namelijk. Befehl ist befhel. Minimaal 4 injecties per kwartaal nemen en 2 muilkorven dragen om te laten zien dat je een ere deuger (nsber) bent.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Karel I
8 dagen geleden

Bevelen opvoeren deed ik in het leger. Niet hier. En ik ben overigens geen ere burger noch een nsb’er.

Zo te lezen moet je je zelf eerst nog even wat beter africhten om een degelijk antwoord te kunnen geven.

salvar
salvar
Reactie op  Gezinusk
8 dagen geleden

dat is jou zienswijze daar heb ik niets op aan te merken al ben ik het niet eens me je.
jij ziet in de paus geen demon , klopt een demon is niet de duivel, demonen hangen de duivel of satan aan.
maar oke ik laat je in je waarde.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  salvar
8 dagen geleden

Mooie reactie Salvar;-)

Mocht er nog of toevalligerwijs een demon optreden omdat degene bijvoorbeeld vind dat er niet genoeg destructie plaatsvind hier? Dan weten ze me vast wel te vinden.

Vraagtekens?
Vraagtekens?
Reactie op  Gezinusk
8 dagen geleden

Jij ziet in paus geen demon of duivel schuilen! Bovenstaande aartsbisschop heeft een open brief aan Trump geschreven met het verhaal over deze paus. Deze paus is een satanist en vertegenwoordigt de satanische stroming binnen het katholieke geloof aldus deze bisschop. Ik zou je willen vragen om eerst eens wat meer onderzoek te doen alvorens zo’n onnozele reactie te plaatsen.

Jacky
Jacky
Reactie op  Gezinusk
8 dagen geleden

Als je dat niet ziet moet je toch beter onderzoek doen. Kan je wel een link geven van waaruit je kan beginnen.
https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel/

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Gezinusk
8 dagen geleden

Iedereen weet meer, word eens wakker!

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Annette
8 dagen geleden

Valt me ook zwaar tegen van Deepak Copra! Die man is toch bekend als spiritueel leraar en zou beter moeten weten. Zo zie je maar weer. De zoveelste teleurstelling in iemand waarvan (ik) het niet verwacht zou hebben.

Rob
Rob
Reactie op  Annette
8 dagen geleden

Religie is ook altijd onderdeel geweest van deze wereld die gebaseerd is op macht en controle. Iets geloven betekent dat iemand je heeft weten te overtuigen van wat hij gelooft en dan val je onder diegene zijn macht. Er is geen god, jesus, profeet of wat dan ook die ooit een boek heeft geschreven wat je moet geloven. Het zijn de machthebbers op de planeet die die religieuze boeken hebben geschreven en daarmee de macht hebben over iedereen die dat gelooft. Maar waar het in ween om gaat is in je eigen lichaam aanwezig: de ziel. Die komt uit de bron van het universum voort. De goden die die door de religies worden gepredikt zijn valse goden die zich tussen de mens (ziel) en de bron hebben gewrongen om controle te hebben over het leven en de ziel. De religie programmeert de mens en zo hebben ze over controle over wat in wezen de waarheid is.

salvar
salvar
Reactie op  Rob
8 dagen geleden

goed verwoord rob.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Rob
8 dagen geleden

Het punt is juist dat er wel oprechte boeken zijn, maar heel veel is verboden of weggelaten om hun eigen opvatting op te dringen. Zo is het evangelie van Thomas weggelaten uit de Bijbel, ik geloof dat het daar over reïncarnatie gaat.

Frans
Frans
Reactie op  Annette
8 dagen geleden

Het is echt de vraag of de Paus wel de echte is.
Kan best een acteur zijn. Ieders act danst naar de pijpen van Swab. En diens baas de deep state.

Ina
Ina
8 dagen geleden

Het Vaticaan heerst al lang via de koningshuizen en is het centrum van de vrijmetselarij.

duitinzakje
duitinzakje
Reactie op  Ina
8 dagen geleden

@Ina:

De vrijmetselaars zijn geïnfiltreerd in het Vaticaan. Dat is zeker. De Kerk was de grootste tegenstander van die occulte samenzwering en moest onschadelijk worden gemaakt. Als je de tegenstander niet met open vizier kunt bevechten (omdat je jezelf dan teveel in de kijker zet) doe je dat via slinkse wijze. Infiltratie is dan het middel om de tegenstander van binnenuit te mollen. Dat is gebeurd met het Tweede Vaticaanse Concilie.

De kwade machten nemen altijd de mooie, goede Instituten over en bedienen zich van de organisatie terwijl ze het Instituut zelf corrumperen zodat de mensen (die niet verder kijken dan hun neus lang is) zullen zeggen; ‘nou die katholieke kerk is zo verrot als wat’.

Daarmee ondermijnen wijzelf onze sterkste medestanders om het kwaad te bevechten.

Goede priesters moeten wel echt gaan opstaan nu om te bewijzen dat de kerk nog steeds goede mannen van God herbergt.

Momo
Momo
Reactie op  duitinzakje
8 dagen geleden

Vervang ‘vrijmetselaars’ in jouw reactie door ‘jezuïeten’ en dan klopt het behoorlijk wat je schrijft.

Vraagtekens?
Vraagtekens?
Reactie op  Momo
8 dagen geleden

Zijn dat alle twee geen satanische groeperingen? Zou er geen verband zijn?

Johnny
Johnny
Reactie op  Vraagtekens?
8 dagen geleden

Jazeker is er een direct verband. Ze komen beidden voort uit wat men Mystery Babylon noemt. Daar komen alle groeperingen die hier aan mee werken uit voort. Het zal je nog verbazen welke groeperingen er allemaal uit voortgevloeid zijn. Zoek ns naar Bill (William) Cooper. Ook Mark Passio is een geweldige leermeester. Zoek op Mystery Babylon en duik in het konijnenhol. (‘Down the rabbit hole’ klinkt toch beter😄).

Annemiek B.
Annemiek B.
Reactie op  duitinzakje
8 dagen geleden

Goed gezegd, duitinhetzakje. Ik ben zelf katholiek. Onze Kerk bevindt zich in een diepe crisis, misschien wel de diepste ooit. Wat ik al eerder schreef: Franciscus is een antipaus. Benedictus is de enige echte paus, nog steeds. Hij laat zich nog steeds paus noemen, hij ondertekent met PP, wat ook alleen een paus mag doen, draagt de witte kleding. Hij heeft afstand gedaan van het ministerium (de uitvoering), maar niet van de munus (het pausschap zelf). En, zoals onze geliefde Johannes Paulus II al zei: “Er kunnen geen twee pausen tegelijk zijn.” Benedictus heeft dit gedaan omdat hij geen andere uitweg zag, en hij heeft zo besloten na lang en diep gebed. Maar de waarheid komt heus wel aan het licht. Kan niet anders.
In de catechismus van de katholieke Kerk staat het volgende: Voorafgaand aan de komst van Christus moet de Kerk een laatste beproeving doorstaan die het geloof van talrijke gelovigen zal doen wankelen.
De vervolging waarmee haar pelgrimstocht op aarde vergezeld gaat,
zal het “mysterie van de ongerechtigheid” onthullen in de vorm van een godsdienstig bedrog dat de mensen een schijnoplossing biedt voor hun problemen. De prijs die zij daarvoor betalen is dat zij afvallen van de waarheid. De ergste godsdienstige dwaalleer is die van de Antichrist, d.w.z. die van een pseudo-messianisme waarin de mens zichzelf verheerlijkt in plaats van God en zijn Messias, die in het vlees gekomen is.
Er staat nog meer in, je kunt het op internet wel vinden bij rkdocumenten.nl.
Dat is wat zich nu voor onze ogen afspeelt, en ik zie heel wat katholieken, priesters en zelfs bisschoppen die erin trappen. Maar God zij dank zijn er ook veel die het wel doorzien. Maar ik ben bang dat die in de minderheid zijn.

duitinzakje
duitinzakje
Reactie op  Annemiek B.
8 dagen geleden

Dank je wel Annemiek, ik ben het helemaal met je eens. De kerk maakt een diepe crisis door maar zal overleven en uiteindelijk zegevieren omdat ons dat door Jezus is belooft.

Je zou willen dat iedereen die het beste voor heeft met de mensheid juist nu massaal naar de katholieke kerk gaat om te laten zien dat we weten wat er aan de hand is en om de goede priesters te sterken in hun volharding.

Rainer Fuellmich, de Duitse advocaat die een groepsproces voorbereidt, zegt ergens ook dat we de kerk juist nu hard nodig hebben maar dat de westerse wereld afstand heeft genomen en we moeten hopen en bidden dat de versterking uit Afrika en Azië zal komen. Europa is missiegebied geworden.

Frans
Frans
Reactie op  duitinzakje
8 dagen geleden

Hallo duitinzakje.

Waar in Gods woord lezen we dat “de kerk” zal zegevieren?!?!?

Ik lees, Jezus heeft overwonnen en in Hem zijn we mede overwinnaar.

Het gezegde; er zijn vele wegen die naar Rome leiden, is van toepassing op de kerk.
Uiteindelijk komen alle stromingen uit bij de RK.

Al die verschillende stromingen zeggen allemaal bij Jezus uit te komen. Is Jezus lichaam in zoveel stukjes verbroken?!
NEE, absoluut niet. Er is zelfs over Hem geprofeteerd dat Zijn lichaam NIET zou gebroken worden.

Er is maar 1 weg, Jezus.
Hij is DÉ weg, DÉ waarheid en HÉT leven. Niemand komt tot de Vader dan door Hem alleen.

Realistic
Realistic
Reactie op  Frans
8 dagen geleden

God doet anders behoorlijk zijn best om niet gevonden te worden.Ik geloof wel in de Heer maar op mijn eigen manier..Pofeet???Wat is dat? Iemand de vertelt dat hij wat heeft gezien of gehoort? noem eens een profeet op die wat vertelde toen mensen wel naar school gingen en slimmer waren als een kop sla? lang geleden waren de mensen dom en kon je ze alles wijs maken.
God heeft geen boekje geschreven,dat hebben mensen gedaan om anderen te controleren. En ze trappen er nog steeds in.
Maar als je goed leeft kom je vanzelf bij de Heer. Daar hoef niet voor op je knieen.

Annemiek B.
Annemiek B.
Reactie op  Frans
8 dagen geleden

Precies, Hij is de Weg, de Waarheid en het Leven, en Hij heeft de Kerk gesticht, waarvan Hij het hoofd is, en waarvan Hij zelf heeft gezegd: “De poorten der hel zullen de Kerk niet overweldigen.” Dus…

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Annemiek B.
8 dagen geleden

Met de kerk wordt bedoeld degene die geloven in God.
Hier wordt zeker niet de Katholieke kerk of welke kerk dan ook bedoeld.

Trek eens aan mijn vinger?
Trek eens aan mijn vinger?
Reactie op  Nijntje
8 dagen geleden

Dat stelde Sabattai Zevi ook al in 1666…dat hij de messias was, de hoeksteen van het cabal.

Trek eens aan mijn vinger?
Trek eens aan mijn vinger?
Reactie op  Annemiek B.
8 dagen geleden

Ook het celibaat gevolgd, het is een hele studie. 😀

SV1637
SV1637
Reactie op  Frans
8 dagen geleden

@Frans, Amen

Frans
Frans
Reactie op  Annemiek B.
8 dagen geleden

Hallo Annemiek B.

Met alles wat u schrijft denk ik; hoe komt het dat u dan nog steeds bij deze club blijft.

Ten eerste de paus, noemt zich plaatsvervanger van Jezus. Waar in Gods woord vinden we dat dit het geval is. Nergens. Mattheus 24 schrijft over valse christussen, dit is er één van!!

Ook wordt de RK genoemd in Openbaring 17, de moeder der hoererijen, die zit aan vele wateren.(vrouw zittende op een scharlaken rood beest)
Johannes was niet voor niets verwonderd met grote verwondering, toen hij haar zag. Dit is een wolf in schaapskleding, verraad van binnenuit!!!

Lieve mensen, alles wat we vandaag de dag meemaken staat beschreven in de Bijbel. Dit hele c-verhaal is de krachtige dwaling die de grote afval veroorzaakt. (2 Thessalonicenzen 2, de opkomst van de antichrist)

Realistic
Realistic
Reactie op  Frans
8 dagen geleden

Nogmaals….de bijbel is door mensen geschreven,niet door God. En al die versen zijn honderden keren opnieuw geschreven en verdraaid zodat het uit komt. Geen boekje nodig om te geloven.

Frans
Frans
Reactie op  Realistic
8 dagen geleden

Hallo realistic.

Klopt, de Bijbel is geschreven door mensen. Maar deze mensen waren geinspireerd door de Heilige Geest.
Mocht het echt mensenwerk zijn dan is het wel heel knap dat alles wat geschreven staat waar is en uit zal komen. Veel zien we vandaag de dag gebeuren. Toeval? Daar geloof ik niet in.

En ja, ook als je in de griekse basistekst gaat lezen.

Natuurlijk is het goed om “goed” te leven maar dat zal niet je redding zijn.
Er is maar 1 manier om tot God te komen en dat is door Jezus, Hij is dé weg, dé waarheid en hét leven.

Ook voor u is Hij aan het kruis gestorven.
Erken dat je een zondaar bent, bekeer je en roep Zijn Naam aan. Wees gered voor de eeuwigheid.

Jezus leeft, en ik in Hem.

Trek eens aan mijn vinger?
Trek eens aan mijn vinger?
Reactie op  Frans
8 dagen geleden

De Bijbel is een samenraapsel van verschillende geschriften uit oudere culturen, Hebreeuwen, Mesopotamiers Egyptenaren en Gnosten, onze bijbel is tot stand gekomen door Sefarden van het cabal.

Isabeau
Isabeau
Reactie op  Realistic
8 dagen geleden

Heel mooi voorbeeld van een brief van Paulus. Wat er staat in de griekse grondtekst en hoe dat veranderd is door/in opdracht van (wrs) de staat:

https://youtu.be/9p9JxAT9_Ao

Is absoluut het bekijken waard!

Annemiek B.
Annemiek B.
Reactie op  Frans
8 dagen geleden

Dag Frans,
Ik houd van deze ‘club’, omdat zij het lichaam van Christus is, en Hij het hoofd. Wij zijn geen Kerk van heiligen (ja, die zijn er ook), maar van zondaars, zoals iedereen in de wereld. Maar juist daarvoor is Jezus in de wereld gekomen! Om die zondaars te redden.
Maar, antwoord op uw vraag: Mattheüs 16,17 ev.: “Zalig zijt gij Simon, zoon van Jona, want niet vlees en bloed hebben u dit geopenbaard maar mijn Vader die in de hemel is. Op mijn beurt zeg Ik u: Gij zijt Petrus; en op deze steenrots zal Ik mijn Kerk bouwen en de poorten der hel zullen haar niet overweldigen. Ik zal u de sleutels geven van het Rijk der hemelen en wat gij zult binden op aarde, zal ook in de hemel gebonden zijn en wat gij zult ontbinden op aarde, zal ook in de hemel ontbonden zijn.” En in Johannes 21, vanaf vers 15: “Weid mijn lammeren… Hoed mijn schapen… Weid mijn schapen.”
Nu mag u op uw beurt vertellen waar het staat dat de hoer de katholieke Kerk is.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  duitinzakje
8 dagen geleden

@duitinzakje, in 1958 heeft de vrijmetselaars voet aan de grond gekregen in het Vaticaan met de keuze (liever gezegd aanwijzing) voor Johannes XXIII. Deze aartsbisschop Giuseppe Roncalli (1881 – 1963) heeft o.a. als pauselijk nuntius (ambassadeur) in Istanboel en Parijs diverse vrijmetselaarswijdingen ontvangen.

duitinzakje
duitinzakje
Reactie op  Ron Swart
8 dagen geleden

Klopt! De vrijmetselarij is al lange tijd bezig de kerk te ondermijnen. Doe maar wat onderzoek naar Alta Vendita. Je zal zien dat er midden negentiende eeuw al plannen waren gesmeed om dit gedaan te krijgen. De communistische infiltratie in de jaren dertig vorige eeuw waarover Bella Dodd spreekt is hier ook deel van.

We weten inmiddels dat communisme een offshoot is van de vrijmetselarij.

Dubito
Dubito
Reactie op  Ina
8 dagen geleden

Maxima Zorreguieta was tijdens haar jeugd in Argentinië kind aan huis bij Jorge Bergoglio, aka Paus Franciscus. Ze zijn nog steeds goed bevriend. Maar dat is allemaal stomtoevallig.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Dubito
8 dagen geleden

Toeval bestaat niet!

Ari
Ari
Reactie op  Ina
8 dagen geleden

En zal dus nooit dienaar worden.

Tungsten
Tungsten
8 dagen geleden

Een ding is zeker, als de knikker recht het putje inrolt, dan zit er stront aan.

Biedank fo diebloeme.. maar de helft van jullie ga ik met mijn vriendjes om zeep helpen amen!

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Tungsten
8 dagen geleden

Waar slaat dit op?

J. Bos Almere
J. Bos Almere
8 dagen geleden

Heftig…,

J. Bos
Almere

Save the Democracy
Save the Democracy
8 dagen geleden

Mevrouw Ploumen zal ongetwijfeld aanwezig zijn.
Ze kreeg immer het kruis van de heilige Gregorius van de paus 2 jaar geleden voor de inzet “she decides” Aaah klinkt zo nobel he.
Indirecte dwang voor abortussen over alle ARME landen

Dubito
Dubito
Reactie op  Save the Democracy
8 dagen geleden

…en is lid van het WEF.

H.J.
H.J.
Reactie op  Dubito
8 dagen geleden

Door de snelheid van het lezen, las ik zij heeft een lid.

salvar
salvar
Reactie op  H.J.
8 dagen geleden

wie weeeeeeet?

Realistic
Realistic
Reactie op  H.J.
8 dagen geleden

tegenwoordig kom je van alles tegen.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  H.J.
8 dagen geleden

Zou me niet verbazen, 😅

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Save the Democracy
8 dagen geleden

Ja mevrouw ploumen heeft het beste voor met de ongeboren kindjes hoor.

Isabeau
Isabeau
Reactie op  Nijntje
8 dagen geleden

Zo te zien is dat ook weer een omgebouwde.. kunt tegenwoordig nergens meer kijken of je ziet ze.
Transgendergebeuren wordt ons echt overal door de strot geduwd.

t de vries
t de vries
8 dagen geleden

De pope heeft zich a maanden terug geconformeerd met een bil gates en consorten .Hij vermelde toen dat een ieder gevaccineerd moest worden vanwege het virus ,dat moest gestopt worden . Zelfs dit opperhoofd van de kerk maalt er niet om ,dat ook een groot aantal van zijn zieltjes richting hemel gaan na vaccinatie .

Verontruste
Verontruste
Reactie op  t de vries
8 dagen geleden

Hemel????????????

Isabeau
Isabeau
Reactie op  t de vries
8 dagen geleden

Die gaan niet naar de hemel. Velen volgen het beest en zijn teken zal zijn 666 (volgens een enkeling 606). De mRNA techniek is gepatenteerd onder nr 060606 op naam van gates.
Degenen met het teken zijn uitgesloten van de hemel.

karton
karton
8 dagen geleden

Ach, deze zg “aartsbisschop” wauwelt ook maar een beetje voor zich heen en lepelt op wat er op z’n briefje is geschreven door een andere aartsbisschop die kan schrijven terwijl deze, Carlo dus, kan lezen.
Ik trek me van die hele poppenkast geen jota meer aan, ik doe wat mij goed dunkt zónder anderen tekort te doen. Bevalt me uitstekend, ook zónder zo’n “aartsbisschop”.

Johnny
Johnny
8 dagen geleden

Ik heb mijn eigen gezondheidsconferentie gehouden en daar kwam simpelweg uit dat je NOOIT de overheid vertrouwt, je nooit een vaccin neemt ,zeker niet één of ander experimenteel goedje van de big pharma criminelen met hun snake oil salesman ‘gezondheids’ zorg. Verder kwam er uit dat mondkapjes alleen goed zijn voor idioten met een laag IQ en die graag de kont kussen van rijke criminele stinkerds en dat social distancing alleen handig is als je wild met je armen aan het zwaaien bent of de ME een charge uitvoert. Grappig genoeg doet de ME dit social distancing bijzonder slecht, het zijn nogal domme jongens hè dat zij twee meter zo slecht inschatten. Domme jongens die zich makkelijk voor andermans karrertje laten spannen. Net als de gevacineerden echte aarslikkers zijn. En zoals de katholieke kerk niet vies is van kindertjes misbruiken. Lekker clubje hoor, kindermisbruik, genocide, dwang, hersenspoelen via propaganda, verkrachting, massamoord via gifspuiten, mishandeling, een tsunami aan leugens en bedrog. Ik ben blij dat ik bij het andere clubje hoor. Het menselijke zal overwinnen.

Annemiek B.
Annemiek B.
Reactie op  Johnny
8 dagen geleden

Jij kent de Kerk dus niet… Als bij een voetbalclub één speler niet deugt, deugt meteen de hele club niet meer? Beetje kort door de bocht…

Realistic
Realistic
Reactie op  Annemiek B.
8 dagen geleden

Wat doe je in de kerk? Geloven??? dat doe ik thuis. Bidden doe ik niet,dat is vragen en God vraag je niets.Vragen doe je aan de duivel maar die wil er altijd iets voor terug.
Maar ieder mag geloven zoals ze het zelf willen. daar ga ik niet over. Niemand trouwens.

Essie
Essie
Reactie op  Annemiek B.
8 dagen geleden

Annemiek, het verschil is dat als een speler in een voetbalclub niet deugt die er uit gezet wordt, dan is club weer schoon. Maar als de baas van die club niet deugt heeft daar de hele club onder te leiden. Wordt die baas van die club eruit gewerkt of krijgt hij zijn ontslag kan die club een andere baas zoeken. Vinden ze die niet, valt de club uiteen. Je kunt de huidige ‘paus’ niet vergelijken met een voetbalspeler. De voetbalspeler heeft weinig tot niets in de melk te brokkelen, maar de ‘paus’ heeft een bepaalde macht die hem door zijn volgelingen wordt gegeven. Hij kan dus doen en laten wat hij wil. Daarbij moet je niet vergeten, als er 1 rotte appel in de mand ligt worden de andere aangestoken en verrotten dus ook. Reken maar dat Franciscus de jezuïet een goede stevige achterban heeft zodat hij goed in het zadel kan blijven zitten. Vrijmetselarij is ontstaan uit de jezuietenclub en was destijds verboden door de r.k. Jezuïeten hebben helemaal niks met welke religie dan ook, zo ook als de vrijmetselaars, (free masons) iets hebben met religie. Enige wat zij aanhangen is het satanisme, dat is hun religie waarvan de bedoeling is dat de hele mensheid voor hen op de knieën gaat.
Als de roomskatholieken beter hadden opgelet, en dan niet jezelf verschuilen achter priesters, dan had men direct al moeten weten dat er iets niet klopte toen Franciscus tot ‘paus’ werd verklaard, of ingewijd, hoe je ook wilt noemen. Iedereen wist dat hij een jezuïet was/is. Het is gebrek aan kennis onder de katholieken omtrent dit onderwerp en iedereen liet het op zijn beloop. Het is echt niet voor niets dat Franciscus als jezuïet aan de Vaticaanse macht is gekomen. Vrijmetselarij is al zeker 100 jaar geïnfiltreerd in het Vaticaan en is begonnen toen de toenmalige paus financiële hulp heeft ingeroepen van de Rotschilds. De Rotschilds zijn allemaal vrijmetselaars. Die hebben inmiddels alles te vertellen in het Vaticaan en beheren hun vermogen en zij bepalen wie er paus wordt of niet. Als je een rechtgeaarde katholiek bent verlaat dan deze club met machtswellustelingen. Als alle katholieken dat zouden doen, dan is het snel gebeurd met hun macht. Helaas zijn er nog heel wat katholieken die nog steeds in de ‘heiligheid’ van die z.g. ‘paus’ onvoorwaardelijk geloven, zij zien echter niet dat dit een schijn-heiligheid is.

Johnny
Johnny
Reactie op  Annemiek B.
8 dagen geleden

De kerk? Ben jij van de duivel dan? En je vergelijking gaat niet op. Een voetbalclub met een kerk vergelijken, is dat trouwens geen blasfemie volgens precies diezelfde kerk?
Jij kent de geschiedenis van de vele verschillende religie’s duidelijk niet. En het woord van God zal nooit verkondigt kunnen worden door mensen van vlees en bloed.
Zorg jij nu eerst maar eens dat al dat kindermisbruik en verkrachtingen door de kerk en haar verkondigers stoppen en de kerk haar extreme rijkdom eens gaat delen met de armen waar zij zeggen voor op te komen terwijl zij zelf wél in weelde en rijkdom baden. En dan mag je wat geschiedenis over religie gaan leren. Dan kunnen we verder praten. Fijne dag!

Patrick
Patrick
8 dagen geleden

Neemt hij Y, X tot uw wettige echtgenoot
tot de spuit u scheidt?
Waarop is hier uw antwoord?…..

Ja, spuiten maar.

Just me
Just me
Reactie op  Patrick
8 dagen geleden

Klinkt wel een beetje het antwoord. :-))

x

Check Also

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

keuzevrijbijmij

Keuzevrijbijmij: hier ben je altijd welkom, ook zonder test of vaccin

De testsamenleving en het coronapaspoort worden langzaam ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

112
0
We lezen graag je reactie!x