Mens en Dier

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Van 6 tot 8 mei organiseert het Vaticaan een internationale conferentie over ‘gezondheid’. Onder de aanwezigen zijn Anthony Fauci, de Amerikaanse Van Dissel; Chelsea Clinton, een volger van de Kerk van Satan; new age-goeroe Deepak Chopra; biologe Jane Goodall; de directeuren van Pfizer en Moderna; afgezanten van Big Tech; en een trits globalisten. De conferentie wordt gemodereerd door journalisten van linkse media zoals CNN, MSNBC, CBS en Forbes.

Deze conferentie is de zoveelste bevestiging dat de Heilige Stoel zichzelf tot dienaar maakt van de Nieuwe Wereldorde en het maçonnieke globalisme, stelt aartsbisschop Carlo Maria Vigano in een verklaring.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Kochs postulaten

Volgens de coronareligie kan alleen het vaccin, dat dood en verderf zaait, ons verlossen uit deze crisis. Dat terwijl we te maken hebben met een seizoensgriep, waarbij het virus nog altijd niet is geïsoleerd volgens Kochs postulaten en die effectief kan worden genezen met behulp van bestaande behandelingen, aldus de aartsbisschop.

Toch krijgen we te horen dat het noodzakelijk is om vaccins toe te dienen die ineffectief zijn, zich nog steeds in de experimentele fase bevinden en onbekende bijwerkingen veroorzaken. De fabrikanten beschikken over een immuniteitsschild en zijn beschermd tegen aansprakelijkheid.

Helse machine van Big Pharma

De slachtoffers die worden geofferd op het altaar van Moloch, van kinderen die in de derde maand van de zwangerschap worden ontleed om het serum te produceren tot de duizenden mensen die gedood of verminkt zijn, houden de helse machine van Big Pharma niet tegen, stelt Vigano.

We kunnen onmogelijk nog langer zwijgen want dat zou ons handlangers van de vijanden van het menselijk ras maken, benadrukt de aartsbisschop.

[LifeSiteNews]

4.5 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ondergronds.
Ondergronds.
3 jaren geleden

Genoeg = genoeg ! Dat zal de komende tijd meer en meer duidelijk worden.

Annette
Annette
3 jaren geleden

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano heeft een HEEL belangrijke boodschap te delen met zeker de hele katholieke wereldbevolking: de hoogste baas van de katholieke kerk, de paus, heeft ons allemaal verraden. Hij heeft duidelijk niets meer met God, de Allerhoogste macht. Hij heeft zonder meer zijn ziel verkocht aan de duivel. Zoveel is mij, na het lezen van deze tekst, wel duidelijk.
Ik vraag mij af, hoelang hij nog in leven zal blijven. Hij heeft inmiddels al de nodige voorgangers, die hun stellingname met de dood hebben moeten bekopen. De vijanden zijn duidelijk oppermachtig.
Wat mij erg tegen viel, was dat ook Jane Goodall inmiddels bij het kwaad behoord. Van de dochter van Bill en Hillary Clinton, Chelsea, had ik niet anders verwacht.
Toch blijf ik het belangrijk vinden om NOOIT te zwichten voor het kwaad. Uiteindelijk zal het goede moeten overwinnen.

Ina
Ina
3 jaren geleden

Het Vaticaan heerst al lang via de koningshuizen en is het centrum van de vrijmetselarij.

Tungsten
Tungsten
3 jaren geleden

Een ding is zeker, als de knikker recht het putje inrolt, dan zit er stront aan.

Biedank fo diebloeme.. maar de helft van jullie ga ik met mijn vriendjes om zeep helpen amen!

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x