Buitenland

Het is nog erger: Duitse wetenschappers ontrafelen de duistere waarheid over de Pfizer-prik

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

Duitse wetenschappers hebben ontdekt dat een aanzienlijk deel van de batches van het Pfizer-vaccin dat in de Europese Unie is uitgerold, lijkt te bestaan uit placebo’s. Nog opmerkelijker: het Paul-Ehrlich-Institut, het Duitse Lareb, heeft deze batches niet onderworpen aan kwaliteitscontroletesten. Dat vond het instituut ‘niet nodig’.

De Duitse wetenschappers baseren zich op een Deense studie, die laat zien dat de Pfizer-batches te groeperen zijn in schadelijkheid. Ze hebben onderscheid gemaakt in drie groepen: één groep batches (blauw) veroorzaakte extreem veel bijwerkingen (één melding op elke 10 injecties), één groep (groen) veroorzaakte redelijk wat bijwerkingen (één melding per 400 injecties) en één groep batches (geel) veroorzaakte helemaal geen bijwerkingen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Crimineel

Dat zou kunnen betekenen dat één op de drie Pfizer-prikken een placebo was. De helft van alle sterftemeldingen komt van vijf procent van de vaccinbatches, de blauwe groep.

Kim Iversen zei in haar show dat er twee mogelijkheden zijn: de bijzonder slechte batches zijn stilletjes van de markt gehaald door de autoriteiten of er is vanaf het begin doelbewust een placebo toegediend aan mensen als onderdeel van een groot experiment, met medeweten van de toezichthouders. Ze vindt dit ‘crimineel’. “Er is geëxperimenteerd op mensen.”

Nederlandse batchnummers

Anton Theunissen noemt nog een andere mogelijke verklaring: men heeft geprobeerd het productieproces te optimaliseren en dat bleek niet altijd goed uit te pakken. De schadelijkste batches zijn vervolgens weer stilletjes van de markt gehaald.

Reden genoeg om de Nederlandse batchnummers eens van naderbij te bekijken in samenhang met de individuele sterftecijfers, schrijft Theunissen. Die waren vreemd genoeg niet openbaar, wat leidde tot een Woo-verzoek. Het ministerie van VWS antwoordde daarop dat die informatie ‘niet beschikbaar is’. Uit vrijgegeven Wob-documenten blijkt dat batchnummers wel degelijk zijn geregistreerd in Nederland.


4.9 247 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
7 maanden geleden

Dit is al heel lang een bekend verhaal…op deze manier kun je aan de hand van de lijsten precies bepalen wie er geliquideerd moet worden en wie er mag blijven leven…flesje 1…flesje 2…flesje 3…flesje 4 bevat een zoutwateroplossing dus dat is het gelukkige compleet Hersendode Schaap die mag nog eventjes blijven leven…

maikel
maikel
7 maanden geleden

houdt die nachtmerrie nou nooit op? Ik ben bang dat het nog moet beginnen…

Kabonkel
Kabonkel
7 maanden geleden

Tja “wie achter de kudde aanloopt,sjouwt altijd door de stront”

Hugo
Hugo
7 maanden geleden

Die verantwoordelijken criminelen in den Haag moeten zo snel mogelijk vervangen worden, en zo snel mogelijk veroordeeld te worden. Voor moord en samen spannen met buitenlandse mogendheden. DUS LANDVERRAAD zonder pardon de zwaarste straf die daar voor staat. En wanneer is het genoeg geweest voor het leger… Die ons ( de bevolking) moeten beschermen uiteindelijk worden ze betaald door de bevolking. Dus doet jullie plicht.

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x