Homepagina » Mens en Dier » Oud-huisarts confronteert medisch tijdschrift met ongemakkelijke vraag: ‘Waar is het virus?’
huisarts
Foto: Pixabay

Oud-huisarts confronteert medisch tijdschrift met ongemakkelijke vraag: ‘Waar is het virus?’

We horen vaak dat het virus overal om ons heen is – in de lucht, in onze adem, in mondkapjes – en toch lijken gezondheidsagentschappen niet te beschikken over klinische monsters van deze ziekteverwekker, schreef de gepensioneerde huisarts Janet Menage uit Wales in een reactie op een artikel in het medische tijdschrift The BMJ over WHO-richtlijnen ten aanzien van medicijnen tegen corona.

In maart 2020 instrueerde de WHO autoriteiten om niet te zoeken naar een virus, maar om in plaats daarvan een genoomtest – de PCR-test – te gebruiken, die niet specifiek gericht is op het detecteren van Sars-CoV-2.

BSL 3-laboratoria

Bij het Engelse openbare gezondheidsinstituut PHE is een Wob-verzoek ingediend over klinische monsters of direct bewijs van virusisolatie. Het PHE verwees naar de PCR-test en citeerde Eurosurveillance, een medisch tijdschrift.

Eurosurveillance stelt dat ‘de PCR-test geen onderscheid maakt tussen een infectieus en niet-infectieus virus’ en dat er zogeheten BSL 3-laboratoria nodig zijn om naar het virus te speuren.

Geen virusisolaten beschikbaar

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC geeft toe dat ‘er op dit moment geen virusisolaten van 2019-nCoV beschikbaar zijn’ en heeft een genetisch gemodificeerde celcultuur van een alveolaire adenocarcinoom uit een menselijke long gebruikt om ‘klinische monsters na te bootsen’, zegt de voormalige huisarts.

We hebben kennelijk gezondheidsagentschappen zonder klinische monsters, een niet-specifieke test die geen onderscheid maakt tussen besmettelijkheid en niet-besmettelijkheid, en BSL 3-laboratoria nodig om überhaupt te kunnen zoeken naar een virus. En toch wordt ons wijsgemaakt dat het bij iedereen in de neus zit, zegt de oud-huisarts.

“Dus, waar is het virus?” vraagt Menage aan de redactie van The BMJ.

[The BMJ]
4.6 113 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
j meerstadt
j meerstadt
8 dagen geleden

dit klinkt logisch! wanneer zullen de autoriteiten hier ook aandacht voor krijgen? en ondanks de “niet verplichting” van vaccinatie etc. voel ik me zo langzamerhand toch buitengesloten van de buitenwereld omdat bedrijven het wel als vereiste stellen om van hun diensten gebruik te mogen maken, zelfs de grens overgaan…..

Niemand.
Niemand.
Reactie op  j meerstadt
8 dagen geleden

Onze autoriteiten hoor je nooit over, nu en in de toekomst niet. Die PCR test is een grote zwendel en ze zijn op de hoogte. Maakt u zich maar geen illusies.

Zoekenvind
Zoekenvind
Reactie op  j meerstadt
8 dagen geleden

Gewoon afwachten. Er komt een ommekeer. Meer mensen geloven die onzin van dat virus steeds minder.

Rianne
Rianne
Reactie op  Zoekenvind
8 dagen geleden

laten we met zn allen niks gaan doen en afwachten… ben blij dat de engelsen en amerkanen 76 jaar geleden wel actie ondernamen.
Het is tijd voor actie en dat begint bij jezelf, praten in je omgeving!

Ikke
Ikke
Reactie op  Rianne
8 dagen geleden

Mensen reageer en deel ook veel info op de reacties bij youtube. Dit wordt veel gelezen door schapen. Plaats het ook bij video’s die niet over Corona gaan. NOS, de Vooranvond, Op1, NUnl, Telegraaf, powedned, Omroep Gelderland, Omroep Brabant, Nieuwsuur, RTLz, Geenstijl, Boos, etc….. Plaats daar ook gewoon stukken tekst. Zet ze aan het denken. Bij NUnl kan je niet overal reageren. Met stil zitten gaan we de strijd zeker niet winnen. Dus plaats om de dag wat berichtjes.

Matthias
Matthias
Reactie op  Rianne
7 dagen geleden

Je bedoelt de Russen, de Russen hebben Berlijn overgenomen en vervolgens de controle doorgegeven aan Engeland en VS. De landing in Normandie was overigens een strategische flop van de VS en Engeland; en moest zo snel plaatsvinden omdat de Russen Europa aan het “overnemen” (bevrijden) waren. Zonder ook daar hulp van de Russen zouden ze gefaald hebben en zouden duizenden van hun soldaten voor niets gestorven zijn (verschrikkelijk hoe zij hen zelfmoord hebben laten plegen). En de vele bombardementen op Duitse steden heeft veel meer onschuldige burgers gedood dan soldaten. Dus tot zover hun verschrikkelijke bijdrage. Engeland en VS speelden het spel even vuil als Duitsland, dus maak van hen geen helden. Als je verwijst naar geschiedenis, doe het dan ajb correct.

Maar passief zijn lost inderdaad niet veel op, daarin geef ik je gelijk.

Jenny
Jenny
Reactie op  Zoekenvind
8 dagen geleden

Maar dat duurt wel heel lang……

Marianna
Marianna
Reactie op  Zoekenvind
8 dagen geleden

toch zie ik in mijn omgeving, steeds meer mensen zich laten prikken
waar is de logica?

Me and Only Me
Me and Only Me
Reactie op  Marianna
7 dagen geleden

Misschien omdat we in een pandemie zitten?

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Me and Only Me
7 dagen geleden

Een pandemie van een nog nooit geïsoleerd virus??

pien
pien
Reactie op  Zoekenvind
7 dagen geleden

Ben ik met je eens, hoe dichter we bij de ommekeer komen hoe harder zij tekeer gaan om mensen te overtuigen, trap er NIET in

Patrice 28
Patrice 28
Reactie op  j meerstadt
8 dagen geleden

Een virus is een andere naam voor een exosoom. Stefan Lanka heeft het al eens gezegd. Een virus op zich is niet los te identiviseren/isoleren, omdat het geen levend organisme is, maar een uitscheiding van afvalstoffen van het lichaam zelf. Daardoor per definitie niet besmettelijk. Nog nooit is onomstotelijk bewezen dat een virus niet hetzelfde is als een exosoom. Nog nooit is een peer revieuwd onderzoek gedaan naar het 1 op 1 besmetten van personen. De oorzaak van het tegelijk ziek worden van meerdere mensen ligt in het feit dat door externe oorzaken (klimaat, te weinig vitamines) mensen dus tegelijk hun afvalstoffen uitscheiden. Dat is wat we ziek zijn noemen. Dat is in een notedop de terraintheory van Antoin Bechamp. We worden al decennia lang besodemieterd, omdat medicijnen en vaccins niet alleen geld opleveren, maar doormiddel ervan ook de wereldbevolking is te sturen ten behoeve van diegen die het sturen (daar waar uiteindelijk al het geld toebehoord en dat is een zeer klein gezelschap)

Joop
Joop
Reactie op  Patrice 28
8 dagen geleden

Zeer verfrissend Patrice – toch fijn om te zien dat mensen even de tijd nemen wat een *virus* nou eigenlijk is, en niet klakkeloos naar de zogenaamde experts luisteren of die twee professionele leugenaars in Den Haag.

Voor de waarheid hoeft NIEMAND een expert te zijn of in dit geval viroloog.

Petje af 🙂

Dubito
Dubito
Reactie op  Joop
8 dagen geleden

Er is een site, die heet: viruswaarheid.nl. Die is er al een tijdje. Dus neem even de tijd en kijk daar eens op. Ook zeer verfrissend.
Het kan zijn dat je daar een Engel ontmoet. Schrik daar niet van, hij komt in vrede.

Iruswaarheid
Iruswaarheid
Reactie op  Dubito
8 dagen geleden

Zodra Viruswaarheid de besmettingstheorie loslaat, ben ik helemaal voor ze. Maar dat gaan ze helaas nooit doen natuurlijk. Daar wordt Engel niet voor betaald.

Michael
Michael
Reactie op  Iruswaarheid
8 dagen geleden

Ben het volledig met je eens , met hun besmetting stoorde zullen ze ook nooit iets binnenhalen alleen ellende .

andré
andré
Reactie op  Iruswaarheid
7 dagen geleden

dapper… “iruswaarheid” er zijn ook mensen die met naam en toenaam hun onzelfzuchtige weg volgen, waar we in de toekomst heel dankbaar voor zijn.

Evelyn
Evelyn
Reactie op  Patrice 28
8 dagen geleden

Begrijp ik nu goed, dat iedereen die van een besmetting uitgaat, verkeerd zit? Dus ook diegenen die tegen alle onzin maatregelen zijn, maar denken dat het overdreven is, gaan uit van een besmetting en zitten dan fout. Dat is dan een goede conclusie bij jouw verhaal toch?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Patrice 28
8 dagen geleden

Goede reactie en een kleine aanvulling. De mensheid wordt al meer dan een eeuw besodemieterd. Dat is het resultaat van Rockefeller en Carnegie, die begin vorige eeuw de gezondheidsindustrie gereguleerd hebben om de agenda van de Deep State uit te voeren. De WHO staat onder volledige controle van de Deep State.

Een exosoom is niets anders dan het residu van de spijsvertering die in het bloed als afval achter blijft, dat dus afgevoerd moet worden. Daar is dus niets bijzonders aan, want iedereen heeft daar mee te maken.

Louis Pasteur is er altijd van uit gegaan dat virussen bestonden. Hij wist wel beter en heeft op zijn sterfbed toegegeven dat het bestaan van een virus een leugen was.

Nu komt het! De Deep State had deze verkeerde aanname nodig om de pandemie die zij willen gebruiken om de wereldbevolking te decimeren, in stand te houden. De Spaanse Griep was de 1e poging om de schuld aan een niet bestand virus te geven, dat is daarna nog enkele malen herhaalt en nu is de ellende met Covid-19 compleet.

DE GROTE VRAAG IS DAN OOK WAT HEBBEN AL DIE VIROLOGEN DAN GELEERD???????????????

Alle medische opleidingen in de wereld hebben dus conclusies getrokken en een theorie geleerd, die op zichzelf niet klopt. Dat is waarom de meeste medici niet doorhebben dat zij voor de gek worden gehouden.

Zie Stefan Lanka: http://www.projekt-immanuel.de

Dubito
Dubito
Reactie op  serieuze aangelegenheid
8 dagen geleden

Virologen zijn veeartsen die een schriftelijk cursusje virologie bij het NCOI hebben gedaan en een certficaatje hebben gekregen voor boven hun bed. Viroloog is geen beschermd beroep, dus wat let je? Wordt viroloog en iedereen loopt hijgend achter je aan. Op naar Jinek!

vladi
vladi
Reactie op  serieuze aangelegenheid
8 dagen geleden

het gros van de zgn.geleerden en wetenschappers leren niets maar worden geindoctrineerd.

fff

K3vinFlynn
K3vinFlynn
Reactie op  serieuze aangelegenheid
8 dagen geleden

Eigenlijk is er wel ooit ‘s een grote studie gedaan naar besmettelijk, nl. tijdens de Spaanse griep. Men heeft honderden mensen proberen besmetten met snot, slijm, speeksel van zogezegd besmette personen. Geen van allen werden ziek. De “zieken” moesten lange tijd praten met gezonde mensen, vlakbij hun gezicht, hoesten zelfs niezen in hun gezicht. Niemand werd ziek. Ze hebben zelfs testen met paarden gedaan. Nul zieken, nul bewijs. Contagion is a myth !

Mikkie
Mikkie
Reactie op  K3vinFlynn
7 dagen geleden

Maar er zijn miljoenen gestorven, agv de spaanse griep. Omdat soldaten van over de hele wereld in europa vochten en na de oorlog weer naar hun eigen land/ continent terug gingen, heeft de griep zich wereldwijd kunnen verspreiden. Zo is mij geleerd. In Drenthe bijv. is bijna een heel dorp uitgestorven.
Wat is dat dan geweest als het geen griep was? En waarom heet het Spaanse griep?
Wat ik wel raar vind is dat dit zich in 100 jaar niet herhaald heeft. Mss omdat WO2 er tussendoor kwam? Zouden er in WO1 dan niet genoeg mensen gestorven dat er daarom nog een ( kunstmatige) griep nodig was?
Iemand?

Effu
Effu
Reactie op  Mikkie
6 dagen geleden

Laatst kwam ik dit tegen.
https://yummy.doctor/video-list/spanish-flu-did-not-kill-50000000-vaccines-did-and-they-are-repeating-the-same-pattern-again-now/

En ook nog een mogelijkheid of combinatie van:
In 1918 telecommunications radio waves were deployed (Spanish flu)

1940s radar technology was deployed (Influenza epidemic)

2003 3G was deployed (SARS epidemic)

2009 4G was deployed (H1N1 epidemic)

2019 5G being deployed (COVID 19 epidemic)

Jacobijn
Jacobijn
Reactie op  serieuze aangelegenheid
8 dagen geleden

Als mazelen niet door een virus veroorzaakt wordt, door wat dan wel?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Jacobijn
7 dagen geleden

Naar mijn mening worden de meeste ziektes veroorzaakt door gebrek aan mineralen en vitamines, met als gevolg dat het immuunsysteem niet zijn werk kan doen. Het gaat hierbij om verzuring. Alles draait hierbij om pH-waardes, waarbij het belangrijkste is dat de pH-waarde van het bloed en het menselijk lichaam (dat voor 70% uit water bestaat) juist zijn. Juist omdat het menselijk lichaam uit zo veel water bestaat, is de osmotische werking heel belangrijk. Dat kan alleen bij de juiste pH-waardes.

Ik heb hier al eerder over geschreven. Elk orgaan heeft zijn eigen functie en dus ook zijn eigen pH-waarde. In het menselijk lichaam is er een balans en elk orgaan heeft een specifieke werking, om het menselijk lichaam gezond te houden.

Het testen van de pH-waarde is naar mijn mening de grootste afwezigheid op het formulier dat gebruikt wordt bij bloedonderzoek. Want wanneer de pH-waarde niet goed is, heeft iemand een gezondheidsprobleem. Op deze manier kan al in een vroeg stadium een gezondheidsprobleem worden opgepakt. Alles draait hierbij om de werking van het immuunsysteem.

Dus wanneer je mensen ziek wilt maken is het een kwestie van het immuunsysteem uitschakelen. Alle maatregelen die er het laatste jaar genomen zijn, zijn niet in het voordeel van het immuunsysteem, eerder ter vernietiging daar van. 5G en chemtrails zijn beide vergiftigingen.

Het doel is om mensen rechtstreeks via de bloedbaan te vergiftigen en daarvoor heeft de elite, ter realisering van hun plan, een situatie geschapen om mensen zich massaal te laten inenten. Dat is dus allemaal op basis van een niet bestaand virus.

Het is al minstens 12 jaar geleden, dat ik een artikel van een dokter uit Zuid-Afrika heb gelezen. Hij had ruim 5.000 dieren na overlijden onderzocht. Zijn conclusie was dat al deze dieren waren overleden door een gebrek aan mineralen en vitamines. Het immuunsysteem kan dan niet zijn werk doen en daarom worden zowel mensen als dieren ziek.

Het lichaam heeft energie nodig (denk hierbij aan de Bovis-waarde) en wanneer deze energie niet toereikend is, wordt het lichaam als het ware uitgemergeld. Dat gaat heel langzaam, tot dat het te laat is, dan is de schade al aangericht.

Jacobijn
Jacobijn
Reactie op  serieuze aangelegenheid
7 dagen geleden

Oké, en mazelen hoort er naar mijn mening nu eenmaal bij om sterker te worden, net als de griep. Het treft natuurlijk niet ieder kind, dat heeft ook weer met de externe leef condities te maken waarin een kind wordt grootgebracht. Een kinder lichaam dat wordt blootgesteld aan de wereld moet zich zo nu en dan ontgiften als het moet, de terrain uitgangspositie, en eenmaal de mazelen gehad dan ben je de rest van je leven immuun ervoor, toch?

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Jacobijn
7 dagen geleden

Ik heb het als kind in plm 1966 gehad. Paar daagjes koorts en vlekjes. Niks aan overgehouden.

Michael
Michael
Reactie op  Jacobijn
7 dagen geleden

Alle ziekten zijn het gevolg van een vorige leven en hoe je je daar gedragen hebt , meestal minder goed zo ook de vele kinderziekten , deze doormaken is daarom zeer belangrijk en niet te vaccineren bij allemaal .Mazelen heeft te maken met egoisme uit een vorig leven , zoals de meeste huidziekten . Kan je lezen in de karmavoordrahten van Rudolf Steiner. Als je niet vaccineert moet je er dan wel iets spiritueels tegenover zetten , aldus Steiner.

Anna
Anna
Reactie op  Patrice 28
8 dagen geleden

Ik vind dit een heel interessante theorie moet ik zeggen en probeer het te begrijpen. Dus in principe als het griepseizoen (wat verteld wordt als zijnde een virus) er weer is in het najaar zou dit een gevolg zijn van externe oorzaken? Ik kan me voorstellen dat je lichaam exosomen uitscheidt maar dan ineens zoveel mensen tegelijk? En het verhaal gaat dat het pokkenvirus wel geïsoleerd is ooit?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Anna
8 dagen geleden

Beste Anna, je moet begrijpen dat mensen vergiftigd zijn. Dat is de reden dat er zo veel mensen in korte tijd besmet zijn. Daarvoor zijn 5G en chemtrails gebruikt. Op een natuurlijke manier is het niet mogelijk om in een korte tijd iedereen in de wereld te besmetten. De 1e plekken waar Covid opdook waren Wuhan en Noord-Italie, want die waren beide volledig 5G ingericht, want in Noord-Italië werken ruim 500.000 Chinezen en die kunnen niet zonder hun telefoon. Dat moet je toch iets zeggen.

Bekijk de documentaire: Hippocratic Hypocrisy van Andrew Kaufman op Bitchute, dan begrijp je waar het om gaat en bedoeling van de farmaceutische industrie is.

Anna
Anna
Reactie op  serieuze aangelegenheid
7 dagen geleden

Bedankt voor je uitleg, was eerst wat sceptisch over 5G verhalen maar zal me er eens meer in gaan verdiepen. Dacht dat 5G bedoeld was om een controle maatschappij er door te drukken en dat er nog weinig research was gedaan naar andere schadelijke gevolgen zoals op de gezondheid.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Anna
7 dagen geleden

5G is een uitvinding van het Amerikaanse leger en was als wapen bedoelt. Wegens gevaar (gevaarlijke frequenties) voor de gezondheid van eigen militairen is er toen van gebruik afgezien.

5G techniek kan heel veel data verwerken en dat is nodig om alle mensen die gechipt zijn (via vaccinatie) in een basiscomputersysteem onder te brengen en dit zal dus wereldwijd zijn. Daarvoor zullen er veel satellieten gelanceerd moeten worden. Dat is dan ook de reden dat alle grote telefoonmaatschappijen voor 5G hebben gekozen!

Michael
Michael
Reactie op  Patrice 28
8 dagen geleden

Het zijn inderdaad niet levende afvalstoffen of exomeren en niet levend zoals bacteriën .
Ze komen van binnenuit , uit je eigen lichaam en aura ( de ziel ) zijn niet functioneel in schadelijke zin en veroorzaken de ziekte niet , alleen het terrein wordt vuil door wat men het griepvuil noemt , dat bevindt zich rondom het bewuste orgaan bijv rond de hersenen en achter het neusorgaan bij griep , kan ook ergens anders zijn .De bacteriën komen pas erna af op het terrein waar zij zich thuisvoelen .Koorts is de beste natuurlijke afweer en longontsteking geneest bij voldoende rusten .Een mens bezit voldoende natuurlijke immuniteit om dit aan te kunnen tot 60 % .

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Patrice 28
8 dagen geleden

Er zijn wel ettelijke pogingen gedaan om virussen te isoleren, maar de peer review heeft dat afgewezen, zelfs laatst nog bij het mazelenvirus. Het rare is dat mensen je onverantwoord noemen als je de tweede eis noemt; namelijk dat er bewezen moet worden dat er een gezond mens geïnfecteerd kan worden met het geïsoleerde materiaal, zó erg zijn ze ervan overtuigd dat het infecteert.

Anna
Anna
Reactie op  Pieternella
7 dagen geleden

Wat is dan dat pokkenvirus wat geïsoleerd was. er werd altijd verteld dat dat wel geïsoleerd was.

Effu
Effu
Reactie op  Anna
6 dagen geleden

https://www.vaccinationinformationnetwork.com/dr-stefan-lanka-debunks-pictures-of-isolated-viruses/

2. The images of the so called HIV-, measles (Masern)- and smallpox (Pocken) viruses clearly show, as the image descriptions partly already indicate, that these are cells wherein the viruses can allegedly be found. Thus, nothing has been isolated. The photos actually show cells and typical endogenous particles in them. These structures are well known and serve the intra- and inter-cellular transport. Unlike viruses of the same kind – which are consistently the same size and same shape – they differ in size and shape and therefore can´t have been isolated.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Patrice 28
7 dagen geleden

Hier blijkt inderdaad dat dit een geplande pandemie is met een niet bestaand virus, met als enige doel de communistische wereldregering van klaus Schwab realiseren!
Daarvoor mag en moet de hele maatschappij kapot.
Tevens lijkt het er op dat ze met het medisch experiment de wereldbevolking willen decimeren.
Die fijne mensen die dat willen hebben we blijkbaar zelf gekozen.

Effu
Effu
Reactie op  Patrice 28
6 dagen geleden

Weet je wat alle vaccins gemeen hebben? Dat ze neurologische schade aanrichten (dumbing down the population, who cares about side effects like autism etc). En nu komt daar ook nog eens sterilisatie bij vooral bij vrouwen, mannen zijn dan weer de Sjaak dmv straling (depopulation featuring 5G the male seed killer).

Petrus
Petrus
Reactie op  j meerstadt
8 dagen geleden

Vast geen antwoord gekregen op zijn vraag!!!

Lucky
Lucky
Reactie op  j meerstadt
7 dagen geleden

Er wordt gelogen over de zogenaamde vaccinatie bereidheid. Net als anderen geen vaccin nemen, niet testen, bedrijven boycotten die een test eisen. Wij winnen deze slag gegarandeerd. Denk aan je gezondheid de komende jaren. Nu geen klachten na vaccinatie zegt NIETS. Die troep gaat zijn werk nog doen…. En dat was dan jouw leven….

De gele hesjes
De gele hesjes
Reactie op  j meerstadt
7 dagen geleden

Kijk op de Raad van Europa resolutie 2362/2021.
Hierin wordt aangegeven dat vacc niet verplicht is nog gedwongen kan worden en niet gediscrimineerd mag worden
dit is ondertekend door 47 landen.

Eric
Eric
Reactie op  j meerstadt
7 dagen geleden

In de eerste plaats,het zijn niet jouw autoriteiten tenzij je dat wilt.
Je eigen buitengesloten voelen is een gevoel maar niet de werkelijkheid . Zolang ze niks doen is er niks aan de hand . Sluit je aan bij gelijkgestemden.

Effu
Effu
Reactie op  j meerstadt
6 dagen geleden

Zolang je in autoriteit blijft geloven…

Vlinder
Vlinder
8 dagen geleden

Het virus is op vakantie!

linda👍😂
linda👍😂
Reactie op  Vlinder
8 dagen geleden

wel met een pasje!!

Ron
Ron
8 dagen geleden

Overal waar 5G wordt opgestart piekt corona omdat ons lichaam zelf spike eiwitten maakt die op corona trekken?

salvar
salvar
Reactie op  Ron
8 dagen geleden

inderdaad 5G is een moordwapen.
kijk maar naar de uitbraak in india daar werd 5G getest en zie?
toeval in mijn beleving niet.

Dubito
Dubito
Reactie op  salvar
8 dagen geleden

Ik zie eerder een verband met het begin van de vaccinaties daar, gestimuleerd door omgekochte artsen en politici (hallo Bill en Melinda). Zie de statistieken. Dat 5G is nog niet op volle sterkte en er zijn ook nog niet voldoende zenders (moet op elke straathoek!) voor een massa-effect in dat enorme land.

Anna
Anna
Reactie op  Dubito
7 dagen geleden

Het is geen Bill en Melinda meer. Las dat ze gaan scheiden. Hoop dat mevrouw Gates er ook niet meer mee kon leven: de waanzin van haar man. Misschien kan ze ons nog interessante dingen vertellen 😃

Effu
Effu
Reactie op  Anna
6 dagen geleden

Misschien op haar sterfbed. Maar als ze nu de klokkenluider zou gaan uithangen dan hangt ze zichzelf wellicht op aan een deurklink (als je begrijpt wat ik bedoel). En laten we ook niet vergeten dat ze geen onschuldige bijstander is in dit alles.

R W
R W
8 dagen geleden

Ik roep het al bijna een jaar nu; er is geen virus, er was geen virus, er komt geen virus. Punt. Er zijn griepperiode’s en geen wetenschapper/ arts ter wereld kan verklaren waarom dit zo is. Het is de natuur, deal with it. Ziekmakende virussen bestaan gewoonweg niet, het bestaan ervan is een nooit bewezen theorie om onverklaarbare ziekteverschijnselen (die we o.a. griep, hiv etc noemen) te kunnen verklaren. De maatregelen zijn achterlijk, idioot en dom.

Verontruste
Verontruste
Reactie op  R W
8 dagen geleden

Helaas ziekmakende overheden wel.

Michael
Michael
Reactie op  R W
7 dagen geleden

Het virus is uitgevonden door de materialistisch denkenden omdat men steeds een fysieke oorzaak wil vindenen wel omdat men de geest en ziel ontkent .Zo simpel is het ! daarbij komt nog eens kassa Big Brother Farma ..Bacterieen bestaan wel ,dat is ook bewezen en deze zijn levend , virussen zijn dode materie, afval , afscheidingen , griepvuil …dat maakt het terrein , de weefsels waarop en waarin deze zitten onzuiver en wat komt daar dan op af ? Zo werkt de terreingeneeskunde ,ziektekiemen zoals bacterieen die zich daar behaaglijk thuis voelen zo bijv stafylococcen die de longen gaan aantasten .
Ziekte moet je zien als een karmales in de mensheidsontwikkeling opweg naar een hoger bewustzijn ,en ziek/zijn is niet prettig , net zoals alle alle leed , maar je komt er altijd sterker uit . Geen leven zonden leed en wie dit niet accepteert heeft het leven niet begrepen . De longinfectie noemde men vroeger , toen de mens nog over een beetje wijsheid beschikte , de ‘old mans friend’ , want vele oudjes sterven aan de longen of een longinfectie , en niet aan c…….!

Effu
Effu
Reactie op  R W
6 dagen geleden

Denk dat die verklaring zo moeilijk niet is. Vitamine gebrek bv met name vit D wanneer we het over griep hebben. HIV is duidelijk bedacht om armoede = onhygienische leefomstandigheden = ziekte te verhullen/toe te schrijven aan een virus. Zo hoef je het armoede probleem niet op te lossen, en kun je juist er nog meer aan verdienen.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
8 dagen geleden

Virussen bestaan niet. Wel leven we in een krankzinnig toxische wereld omdat we helaas moeten doen met ons vervuilde aarde, lucht en water.
Het lichaam gaat dan om de zoveelste tijd ontgiften en dat gaat gepaard met griepachtuge symptomen, dat is dan je “coronavirus”. Sommigen worden inderdaad nooit ziek, misschien wel omdat ze zeer gezond zijn, maar vaker omdat ze zo ongezond zijn dat hun lichaam niet eens het vermogen heeft om te ontgiften, zie daar de oorzaak van horrorziektes zoals kanker bij sommige mensen die “nooit iets lijken te hebben”.

Effu
Effu
Reactie op  Gezondheid (MGTOW)
6 dagen geleden

Je doet net alsof het normaal zou (moeten) zijn dat iedereen elk jaar of elke paar jaar ziek wordt “om te ontgiften”. Lijkt me onzin. Alsof je lichaam gifstoffen gaat lopen opsparen om pas icm ziekte uit te scheiden.

Mensen die ziek worden gaan vaak opeens vitamine pillen slikken. Beter laat dan nooit maar zover had het niet hoeven komen. Als je lichaam gewoon voorzien was van de middelen (vit/mineralen) om op een normale manier gifstoffen af te voeren…

Zoals bepaalde knappe koppen hebben verkondigt 98% van alle ziekte wordt veroorzaakt door vitaminegebrek (mineralen worden hier ook bij gerekend). Helaas is het tegenwoordig wel zo dat ons voedsel vaak nogal leeg is op dit gebied, ook groente en fruit. Gelukkig hebben we multivitamine pillen ter compensatie.

Geen schaap
Geen schaap
8 dagen geleden

En degenen die nu zijn ingespoten die gaan een hele vervelende herfst tegemoet. Door de inenting komt er bij aanraking met een nieuw virus een cytokine storm vrij die zijn weerga niet kent. De begrafenisondernemers kunnen dan gouden tijden verwachten.

Geen schaap
Geen schaap
Reactie op  Geen schaap
8 dagen geleden

Ter aanvulling. Een kennis van me vertelde dat de ziekenhuizen nu vol liggen met mensen die reeds zijn gevaccineerd. Laat je geen spuit aanpraten, omdat je het voor een ander doet. Je huidige vrijheid krijg je niet meer terug.

1940: arbeit macht frei
2021: Impfung macht frei

Klappende f
Klappende f
Reactie op  Geen schaap
8 dagen geleden

Je gaat al uit van besmettelijkheid. Daar ga je al mis. Alles wat daar in eerste instantie van uitgaat, is al incorrect, hoe goed het ook tegen alle maatregelen ingaat. Zie ‘Patrice 28’ hierboven

H.J.
H.J.
8 dagen geleden

Als er mensen dood gaan, die openlijk de boel belazeren, dan is het ok.
Er is niets in deze Coronahype wat op de echte waarheid berust, in Nederland bv heerst het Rutte virus en dat verdwijnt alleen als Rutte verdwijnt.

Wanneer krijgen de leugenaars wroeging, meestal op het sterfbed.

Effu
Effu
Reactie op  H.J.
6 dagen geleden

Beetje naïef nietwaar!? Als je dan iets als het “echte virus” oid van dien aard wilt benoemen. Dan zul je dat label op “het geloof in autoriteit” moeten plakken.

Joop
Joop
8 dagen geleden

Nog maar een keer dan, na 14 maanden op het punt dat ik bijna in shock ben met hoeveel mensen nog in deze terroristische pandemie geloven.

Wie nu nog steeds niet ziet en begrijpt wat er aan de hand is is hopeloos verloren, helaas lopen er nog mondluier zombies verdwaald rond, triest en onbegrijpelijk.

*virus* = exosoom – cel deeltje.

https://ibb.co/1Kvwy06

Ze LIEGEN hier al 100 jaar hier over, goed verdien model voor de farmaceutische industrie – zodat ze MILJARDEN kunnen blijven verdienen met levensgevaarlijke nutteloze *vaccins*.

COVID19 DOES NOT EXISThttps://www.bitchute.com/video/C9Fpexo2qOnf/

COVID-19 VIROLOGY FRAUD EXPLAINEDhttps://www.bitchute.com/video/h6c7aLpsuyFu/

VIROLOGIST AMANDA VOLLMER – TRUTH ABOUT VIRUSEShttps://www.bitchute.com/video/zUwoARSECwkz/

Nog meer video’s:
https://thebigvirushoax.com/viruses

Zet uw TV uit, luister niet meer naar frauderende corrupte beroeps leugenaars en doe wat onderzoek.

Bij Ninefornews zit dat wel goed met *wakkere mensen* maar deel de video’s desnoods, goodluck.

Pooj
Pooj
Reactie op  Joop
8 dagen geleden

JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Heerlijk iemand te zien die zich helemaal in de materie vastgebeten heeft en grondig onderzoek heeft gedaan. De waarheid is bitter, maar ook zoet, omdat je hem kent.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
Reactie op  Joop
8 dagen geleden

Al heb je 10000 keiharde bewijzen, je krijgt de slapende Nederlander niet om. Zelfs tientallen jaren na dit hele cojonagedoe zal ik nog altijd met grote verbazing terug kijken over hoe gesloten de geest van de gemiddelde Nederlander was.

Marin
Marin
Reactie op  Joop
8 dagen geleden

Top geschreven Joop met de links. (overgenomen en verspreid)
Wist allang dat virussen geen virussen waren, die men als angstmiddel gebruikt werd / wordt.
Had vorig jaar een site hierover gemaakt over de één van de grote na-oorlogse fraude en zwendel over de corona / covid-19.
Dit gaat niet meer over virussen of dergelijks, maar over de uitroeiing (het plan) tot 93% v.d. mensheid.

Zomaariemand
Zomaariemand
Reactie op  Joop
7 dagen geleden

Joop, in de eerste video zegt die meneer dat ze geen Covid konden vinden in de samples van covid-patienten. Maar wel influenza. Hoe zouden ze die influenza dan kunnen aantonen? Als virussen niet zouden bestaan?

Ik heb zelf normaal elk jaar wel een keer buikgriep norovirus (nu al 2 jaar niet 🙂 1 keer kreeg ik het van mijn moeder binnen maar 2 uur toen ik bleef logeren. Ze waarschuwde nog dat ze het net had gehad.

Ook een keer meegemaakt dat onze hele afdeling het had gekregen, maar ik niet gek genoeg. Omdat ik voor dat variantje misschien net nog wat afweer had?

Man van vriendin ging vorig jaar juni naar diploma uitreiking en kreeg de dag erna koorts. Iedereen die bij die uitreiking was kreeg klachten vertelde ze. Dan is het toch aannemelijk dat er iets moet hebben rondgezweefd? Of bestaat toeval wel?

Ik vind het gewoon moeilijk te geloven dat de theorie dat mensen elkaar kunnen besmetten met iets niet klopt. Vind het moeilijk om ervoor open te staan. Als ik naar mijn eigen ervaringen kijk.

Mina
Mina
Reactie op  Zomaariemand
7 dagen geleden

Noro virus is geen virus, is bacterieel en wel besmettelijk net als schimmel beide aantoonbaar.

Mina
Mina
Reactie op  Zomaariemand
7 dagen geleden

Lees uzelf eens goed in ga op onderzoek, genoeg links hier in de reacties! Er is nog nooit maar dan ook nooit iemand geweest die een virus onder zijn glasplaatje heeft gehad! Wat u ziet zijn animatiebeelden van een virus!

Michael
Michael
Reactie op  Zomaariemand
7 dagen geleden

Er is zoiets als groepskarma tussen verbondenen en zielsverbonden en . Overal ter wereld , er is landskarma en wereldkarma . Waarom in een schoolklas krijgen er altijd enkelen het niet ? Zelfs als het een erge griep gaat ? Dat juist het tegendeel dat het niet fysiek besmettelijk is . Lees de boeken van Rudolf Steiner maar over ziekte en gezondheid .

Marin
Marin
8 dagen geleden

dit was al sinds 4 november 2020 bekend gemaakt dat covid-19 wereldwijd onderzocht was en geen bewijzen waren gevonden dat covid-19 werkelijk bestond.
dus het bestaat niet eens!

Johnny
Johnny
8 dagen geleden

Het British Medical Journal heeft naar mijn weten al toegegeven dat men het virus niet volledig heeft geïsoleerd, slechts een fractie er van. Maar wat van groot belang is, is dat eenieder hier nu toch inmiddels wel overtuigd moet zijn dat het de regeringen zelf zijn die dit samen met hun ondemocratische partners (WHO, WEF, VN) en de pharma industrie bekokstoofd hebben. Een beter voorbeeld van een conspiratie is er niet. De media zit er vuistdiep in, veel wetenschappers laten zich grof betalen voor medewerking en hetzelfde geld voor de ziekenhuizen en de geprivatiseerde zorg. Wij moeten af van de politiek, niet alleen Rutte of de VVD, nee de hele politiek. Plus alles wat hier aan mee heeft gewerkt zoals politie, justitie, gerecht, de zorg, het bedrijfsleven en ga zo maar door. Oftewel de hele maatschappij.
Zolang wij denken helden nodig te hebben voor allerlei zaken waar we zelf verantwoordelijk voor zijn (zoals je gezondheid, wat je eet enz.) hebben we de belangrijkste les nog niet geleerd.
Vrijheid = Verantwoordelijkheid.
Zolang we dat blijven afschuiven en in deze systemen blijven blijft dit soort ellende inclusief oorlogen en genocide’s ons ‘overkomen’. We roepen het over onszelf af.
Een geprivatiseerde zorg is slechts een teken van de tijd. Een tijd waarin wij onszelf doodziek hebben laten praten vanwege winstbejag in een doodzieke maatschappij waarin dat blijkbaar heel normaal word gevonden.
Godzijdank zijn er nog mensen zoals hier op deze site. Samen wassen we dit varkentje ,uhm nee geweldig grote hangbuikzwijntje wel. Wel erg jammer dat er eerst nog zo velen moeten sterven…

x

Check Also

viruswaarheid

Rechtszaak Viruswaarheid: ‘We hebben al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat’

De rechtbank in Den Haag vindt niet ...

gouverneur

Gouverneur Florida is klaar met corona en sleept Amerikaanse RIVM voor de rechter

Gouverneur Ron DeSantis van Florida is er ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

89
0
We lezen graag je reactie!x