Mens en Dier

Vaccindeskundige Geert Vanden Bossche: het is ‘absoluut absurd’ om mensen boosters te geven

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maandag hebben twee Belgische groepen, Tegenstroom en Initiative Citoyenne, een petitie tegen verplichte coronavaccinatie overhandigd aan het Belgische Parlement. Er zijn meer dan 45.000 handtekeningen verzameld, wat genoeg is om het parlement om spreekrecht te vragen.

Op maandag gaven de groepen een persconferentie, waar ook viroloog en vaccindeskundige Geert Vanden Bossche bij aanwezig was. Hij zei dat de coronavaccins de aangeboren immuniteit onderdrukken. Die aangeboren antistoffen zijn in staat om een veelvoud van varianten te neutraliseren, in feite alle coronavirussen.

“De coronavaccins zijn in staat om de aangeboren antistoffen weg te concurreren. In plaats daarvan krijgt men antistoffen die eigenlijk niet meer in staat zijn het virus volledig te neutraliseren – we zien meer en meer dat er resistentie komt als gevolg van de massale vaccinatie die wij doorvoeren,” zei Vanden Bossche.

Vanaf 6:28:

Nog veel dramatischer

“Kinderen zijn volgepropt met aangeboren antistoffen die zeer functioneel en werkzaam zijn tegen een veelvoud van virussen. Het nadeel is dat deze antistoffen bij kinderen vrij onervaren zijn en zeer gemakkelijk weggeconcurreerd kunnen worden door vaccinale antistoffen,” voegde Vanden Bossche toe.

Met andere woorden: als wij kinderen vaccineren, laten wij hun meest kostbare geschenk van de natuur – aangeboren antistoffen – wegconcurreren door antistoffen die geïnduceerd worden door het vaccin en zo goed als niets meer waard zijn, benadrukte de vaccindeskundige.

Wat het nog veel dramatischer maakt, is dat de aangeboren antistoffen ook andere virussen herkennen. Dus door deze antistoffen te onderdrukken, door kinderen te vaccineren, gaan we ook antistoffen wegconcurreren die eigenlijk in staat zijn om ook een aantal andere virussen [te neutraliseren] die normaal gesproken geen kinderziektes veroorzaken, zei Vanden Bossche.

Nog erger

Wat nog erger is, is dat deze antistoffen ook beschermen tegen auto-immuunziektes. Door deze antistoffen te onderdrukken, gaan we zien dat we meer en meer auto-immuunziektes krijgen bij kinderen. “En ik heb het dan nog niet eens over de talloze neveneffecten die dergelijke vaccins kunnen veroorzaken.”

De viroloog verwees naar een 7-jarig kind dat na vaccinatie is gestorven aan myocarditis, een ontsteking van de hartspier. “Er is meer en meer bewijsmateriaal dat mogelijkerwijs aantoont dat dit eigenlijk een auto-immuunreactie is.”

Absolute waanzin

We zien ook dat een aantal ziektes een zeer hoge incidentie bereiken in leeftijdsgroepen waar dat normaal gesproken niet het geval is, zei hij, doelend op bijvoorbeeld kankers, maar ook andere infectieuze ziektes die nu in een abnormaal hoge frequentie voorkomen in deze leeftijdsgroepen.

Volgens Vanden Bossche is het ‘absoluut absurd’ om mensen boosters te geven. “Bijkomende boosters geven, is absolute waanzin.”

4.8 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Iedereen z’n immuunsysteem moet Kapot! Zodat ze allemaal afhankelijk worden van Big Pharma…het Percentage van het aantal gezette Boosters-Shots gaan ons inzicht geven hoe Volgzaam & gedwee de Laffe Hersendode Kudde Collaborateurs daadwerkelijk is…Boycot de meest vreedzame vorm van Verzet…. Führer Rüttler heeft nu overigens al de grootst mogelijke moeite om genoeg Landverradende Puppeticians te vinden die gek genoeg zijn om te willen collaboreren met Rüttler IV…Die zien natuurlijk ook allemaal dat Donkere wolken zich samenpakken aan de Horizon….de Leugens worden steeds absurder, grotesker & waanzinniger….Tribunalen zijn niet ver weg meer & ie steekt er nou graag vrijwillig zijn kop in een strop? Herr Doktor Hugo Mengele, Führer Rüttler, Obersturmbannführer Ferd “Seyss-Inquart” Gräppenmacher, Fräulein Lilith Kaag, Soldat Wüpke Eckestra, Kaplan Gert-Johann SSegers & de rest van dat Haagse Misdaad-Syndicaat van Landverraaiers & Oorlogsmisdadigers hebben alle reden om steeds nerveuzer te worden…die Laffe Larven willen op dit moment nog maar één ding: wegkruipen in hun veilige Holletjes waar de zon nooit schijnt….Ga vooral op dezelfde voet verder stelletje Elitaire Bloedzuigers…Méér Dictatoriaal, Discriminatoire, Dystopisch Apartheids-Paradijs betekent automatisch een EXPONENTIËLE GROEI VAN HET VERZET! Jullie Hoogmoed komt snel ten val….elke stap in de richting van jullie Satanische NWO-Totale-Controle-Social-Credit-System….is slechts een stap in de richting van de afgrond….

Puppet-President G.I. JOE Bidet heeft met zijn Vaxxi-Nazi-Plicht ook al bakzeil moeten halen in de Rechtszaal, dus steek die Vaxxi-Nazi-Plicht maar in een plek waar de zon nooit schijnt…..

https://www.bitchute.com/video/lZ5qjxmnoorp/

https://www.bitchute.com/video/ybR1JXz7rmWp/

Boink
Boink
1 jaar geleden

Pierre Capel, Theo Schetters en Peter Borger zeiden het gelijk al, een jaar terug

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

En toch gaat die prikplicht er gewoon komen.

rop
rop
1 jaar geleden

Het is absoluut Absurd,
Dat krijgt men ervan ,als men absurde mensen die zich als leiders gedragen ,men kan ze dan ook benoemen als de grootste misleiders van deze eeuw,

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

77
0
We lezen graag je reactie!x