CoronaBuitenland

Het is ongekend wat we hier zien: sporters vallen dood neer, aantal gevallen van hartstilstand schiet omhoog

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!

Tussen maart vorig jaar en maart dit jaar zijn 769 sporters in elkaar gezakt. De pechvogels die een hartstilstand kregen, waren gemiddeld 23 jaar oud. Dat zei spreker, adviseur en gepensioneerd atletiektrainer Chris Gillespie deze week in Tommy’s Podcast.

Good Sciencing – een team onderzoekers, redacteuren, journalisten en ‘waarheidszoekers’ – komt op basis van de meest recente gegevens uit op 890 gevallen van een hartstilstand en andere ernstige gezondheidsincidenten onder sporters, waaronder 579 overlijdens, na coronavaccinatie.

Gillespie wees erop dat 15 tennissers zijn uitgevallen tijdens de Miami Open. “Ze waren allemaal gevaccineerd. Ze hebben nooit gezegd dat dat de reden was, maar dat is waarschijnlijk de reden,” zei hij.

De oud-trainer zei dat er in een jaar tijd 500 procent meer sterfgevallen onder Europese voetballers zijn geregistreerd. Dat terwijl je volgens de Amerikaanse Mayo-kliniek in de leeftijdscategorie tot 35 jaar één hartstilstand zou mogen verwachten per 50.000 sporters.

4.9 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zegreetriezet
Zegreetriezet
7 maanden geleden

Allemaal toeval

Fransdo
Fransdo
7 maanden geleden

Ik zou bijna zeggen, vertel eens wat nieuws maar dan zou ik betrokkenen bij dit artikel te kort doen. Een jaar geleden is dit al voorspeld en nu komt de voorspelling uit en er volgt nog veel meer want dat is ook voorspeld door mensen met inzicht in de materie.

Groetjes,

Een wappie

salvar
salvar
7 maanden geleden

och ja gewoon je kop in het zand houden werkt prima.

gewoon je handen in de lucht gooien en krijsen ik/wij weten van niets.

Niet bang
Niet bang
7 maanden geleden

Ja, er begint steeds meer boven water te komen. De wal keert het schip. Troost waar mensen het nodig hebben. Er is veel leed.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x