Mens en Dier

4470 mensen doen aangifte tegen Rutte wegens deelname aan criminele organisatie

Help door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Nationale Bond tegen Overheidszaken heeft namens 4470 mensen strafaangifte gedaan tegen Mark Rutte en de zijnen. Deze collectieve aangifte is gedaan op het politiebureau van Sneek.

Er is aangifte gedaan tegen Rutte, De Jonge, Ollongren, Schouten, Van Ark, Grapperhaus en Kaag wegens onder meer deelneming aan een criminele organisatie die het oogmerk heeft het plegen van misdrijven tegen de menselijkheid, ernstige schendingen van het internationale humanitaire recht, het veroorzaken van de dood of lichamelijk letsel door schuld, het bewust en systematisch vrees aanwakkeren en handelen tegen de veiligheid van de Nederlandse staat en haar burgers, en het handelen met het oogmerk het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Politieagenten in diverse gemeenten weigerden aangiften op te nemen

De aangifte namens de 4470 mensen is in Sneek gedaan omdat de Bond berichten kreeg waaruit bleek dat politieagenten in diverse gemeenten weigerden om aangiften tegen Rutte op te nemen. De Bond schatte dat de kans op weigering van aangifte in Sneek klein was.

Het Openbaar Ministerie is nu verplicht om een besluit te nemen over het wel of niet in behandeling nemen van de aangifte. Als het OM de aangifte niet serieus neemt, dan start de Bond een zogeheten artikel 12 Sv-procedure bij het Gerechtshof. Als het Gerechtshof zich achter het OM schaart, dan wordt er een klacht ingediend bij het Internationaal Strafhof.

[Nationale Bond tegen Overheidszaken]

4.7 202 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

155 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Het Elitaire Totalitaire Corrupte Establishment in Den Haag is slechts een Radertje in het gehele Globale NWO-Misdaadsyndicaat

Marco
Marco
2 jaren geleden

Zolang het maar geen LINKSE rechter is.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Dat geeft de burger moed !

Mikkel
Mikkel
2 jaren geleden

Hoezeer ik dit ook toejuich, acht ik het kansloos. Justitie zit IN die criminele organisatie. Wereldwijd, dus ook het Internationaal Strafhof.

Back to top button
155
0
We lezen graag je reactie!x