Mens en Dier

Deze man laat live op tv een waarheidsbom over Bill Gates ontploffen

Help door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorig jaar bleek al uit een schokkend artikel in de New York Times dat miljardair Bill Gates vele ontmoetingen heeft gehad met de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein. James B. Stewart, één van de auteurs van het artikel, zei tegen MSNBC dat Gates hem thuis bezocht en meevloog in zijn privéjet, terwijl hij zelf ook een vliegtuig van 40 miljoen dollar heeft.

Lange tijd bleef het relatief stil in de media rond de connecties tussen de oprichter van Microsoft en Epstein. Daar kwam abrupt een einde aan toen ondernemer Clay Clark enkele dagen geleden live op tv een waarheidsbom liet ontploffen.

Clark zei in een interview met Newsmax dat we niet langer moeten luisteren naar Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, omdat hij wordt gefinancierd door Bill en Melinda Gates.

Ziek

“Al je kijkers weten dit, jij weet dit, ik weet dit, iedereen weet dit: Jeffrey Epstein was geen goede man. En Gates bracht veel tijd door met Epstein. We moeten ons niet door een pedofiel laten vertellen hoe we onze kinderen moeten behandelen. We moeten niet luisteren naar mensen die tijd doorbrengen met pedofielen.”

“Ik zou Bill Gates niet op mijn kinderen laten passen. Ik zou zeker geen vaccin gebruiken dat hij aanraadt. En Gates heeft dr. Fauci gevraagd om plaats te nemen in het bestuur van zijn Bill & Melinda Gates Foundation.”

“Bill Gates en dr. Fauci zijn corrupte mensen, en Gates gaat om met pedofielen. Waarom zou hij omgaan met Epstein? Waarom zou hij zoiets doen? Het is ziek!”

4.9 7 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

wat als bill gates en niet meer is?..
wel dan is er gelijk een ander die in zijn gat springt..
dat verdienmodel van de elite blijft geen seconde onbenut..
en het wordt door ons instant gehouden zelfs als jij de waarheid weet..
want je weet niet beter en je doet niet beter en voor al in engere mate je wil niet beter..
dus wij blijven slecht voor ons zelf..
leven het wakker worden zelfs corona 19 helpt er niet echt bij..

exegese
exegese
1 jaar geleden

Dit is 100 % waarheid maar op een te confronterende manier geformuleerd waardoor de meeste mensen weer afhaken.
De meeste mensen kunnen een confrontatie met de waarheid na een leven lang geïndoctrineerd te zijn met leugens onmogelijk aan.
Triest maar waar. Mensen moeten langzaam bewerkt en gekneed worden en geleidelijk uit hun bubbel van leugens gelokt worden precies zo zijn ze er ook ingelokt door de illuminatie. Dat kost tijd die we in feite nu even niet hebben. Er moet wel NU iets gebeuren.

Ome jaap
Ome jaap
1 jaar geleden

Vele vroegen zich na de oorlog af, hoe konden de mensen zo ver mee gaan en deden ze niets! Vele wisten van de gas kamers en Martel kamers en concentratie kampen! Maar we doen precies het zelfde als mensen 80 jaar geleden , we weten het maar doen niets

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Je kunt je beter baseren op feiten / waarheid op de Inhoud.

Of het moet zijn dat wakkere mensen zich graag bezig houden met mensen afbranden door op de man te spelen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x