Homepagina » Mens en Dier » Deze man laat live op tv een waarheidsbom over Bill Gates ontploffen
bill gates
Foto: Steve Jurvetson CC BY 2.0

Deze man laat live op tv een waarheidsbom over Bill Gates ontploffen

Vorig jaar bleek al uit een schokkend artikel in de New York Times dat miljardair Bill Gates vele ontmoetingen heeft gehad met de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein. James B. Stewart, één van de auteurs van het artikel, zei tegen MSNBC dat Gates hem thuis bezocht en meevloog in zijn privéjet, terwijl hij zelf ook een vliegtuig van 40 miljoen dollar heeft.

Lange tijd bleef het relatief stil in de media rond de connecties tussen de oprichter van Microsoft en Epstein. Daar kwam abrupt een einde aan toen ondernemer Clay Clark enkele dagen geleden live op tv een waarheidsbom liet ontploffen.

Clark zei in een interview met Newsmax dat we niet langer moeten luisteren naar Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, omdat hij wordt gefinancierd door Bill en Melinda Gates.

Ziek

“Al je kijkers weten dit, jij weet dit, ik weet dit, iedereen weet dit: Jeffrey Epstein was geen goede man. En Gates bracht veel tijd door met Epstein. We moeten ons niet door een pedofiel laten vertellen hoe we onze kinderen moeten behandelen. We moeten niet luisteren naar mensen die tijd doorbrengen met pedofielen.”

“Ik zou Bill Gates niet op mijn kinderen laten passen. Ik zou zeker geen vaccin gebruiken dat hij aanraadt. En Gates heeft dr. Fauci gevraagd om plaats te nemen in het bestuur van zijn Bill & Melinda Gates Foundation.”

“Bill Gates en dr. Fauci zijn corrupte mensen, en Gates gaat om met pedofielen. Waarom zou hij omgaan met Epstein? Waarom zou hij zoiets doen? Het is ziek!”

4 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
9 maanden geleden

wat als bill gates en niet meer is?..
wel dan is er gelijk een ander die in zijn gat springt..
dat verdienmodel van de elite blijft geen seconde onbenut..
en het wordt door ons instant gehouden zelfs als jij de waarheid weet..
want je weet niet beter en je doet niet beter en voor al in engere mate je wil niet beter..
dus wij blijven slecht voor ons zelf..
leven het wakker worden zelfs corona 19 helpt er niet echt bij..

Willem
Willem
Reactie op  :adrianus-johannes.
9 maanden geleden

De meeste mensen kunnen ook beter blijven slapen :adrianus, ignorance is bliss.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

willem,
zij lopen op de breede weg en zullen de weg naar het abattoir af lopen..
in metafoor https://nl.wikipedia.org/wiki/De_brede_en_de_smalle_weg

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
Reactie op  :adrianus-johannes.
9 maanden geleden

adrianus-johannes.

Ik vindt dat deze reactie nergens op slaan, hier klopt niets van. Als U geen betere reactie heeft, dan kan U beter niets schrijven.

Maar ik vindt het heel heel vreemd dat die Gates nog niet is aangehouden al was het maar voor een grondig verhoor. Want wat die man allemaal zegt, daar klopt niets van.
Hij wil nu weer in een stil gebied ergens in oost Afrika in hele arme gebieden kinderen gaan vaccineren.
Is er nu NIEMAND die deze misdadiger kan tegenhouden?

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
Reactie op  Sjaakie van den Hoek
9 maanden geleden

Het blijkt bijna altijd erger te zijn dan je in eerste instantie veronderstelde. Die vaccinaties zijn nodig voor zijn nieuwe betaalsysteem; https://www.mintpressnews.com/africa-trust-stamp-covid-19-vaccine-record-payment-system/269346/

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
Reactie op  Sjaakie van den Hoek
9 maanden geleden

beste sjaakie die uit het hoekie komt,

je geeft het voorbeeld van de wat ik in de 4 5 6 de regel schrijf..
bill gates hoort niks vreemds in wat hij zegt,, en wat hij zegt gebeurt ook.. zelfs binnen hun wetten.. dat die jou niet wenselijk zijn had je wat aan kunnen doen op het malieveld.. maar zag ik een miljoen nederlanders zij die continu zeggen en praten over alles wat niet goed gaat..??
bill spreekt en doet.. kijk zo moet het hij geeft het voorbeeld en niemand doet hem na! hij lacht zich kapot, om alle schapen open ogen ogen dicht die zich achter het schrikdraad ( lees ongeldige wetten) wanen……
de tweede golf moet dus nog intenser of ja echt een pandemie gaan worden.. uit chaos ontstaat orde.. toch..

exegese
exegese
9 maanden geleden

Dit is 100 % waarheid maar op een te confronterende manier geformuleerd waardoor de meeste mensen weer afhaken.
De meeste mensen kunnen een confrontatie met de waarheid na een leven lang geïndoctrineerd te zijn met leugens onmogelijk aan.
Triest maar waar. Mensen moeten langzaam bewerkt en gekneed worden en geleidelijk uit hun bubbel van leugens gelokt worden precies zo zijn ze er ook ingelokt door de illuminatie. Dat kost tijd die we in feite nu even niet hebben. Er moet wel NU iets gebeuren.

Albert
Albert
Reactie op  exegese
9 maanden geleden

Dat is precies wat Trump in de afgelopen vier jaar deed. Met veel geduld. Drip, drip. Opdat de deugmensen langzamerhand opgevoed worden. Want het gaat om zijn VOLK.
Als Trump meteen alles had geopenbaard wat hij wist, hadden zelfs veel vrienden hem verlaten, en was hij meteen al buitenspel gezet, net als met JFK en Reagan. Hoewel een deel van het volk dom en angstig en links en arrogant blijft; dat is ‘hun’ keuze… of die keuze is al voor hen gedaan. Die zijn reeds verloren, niets meer aan te doen.

exegese
exegese
Reactie op  Albert
9 maanden geleden

@Albert, dat is waar het misschien op moet lijken ware het niet dat Trump op en top zionist is en dus controled opposittion. Hij dient beide kampen en zal altijd op het laatste moment toch zonder twijfel voor ons fatale beslissingen nemen. Trump komt uit hetzelfde nest, werkt met dezelfde bankiers doch doet zijn uiterste best om de schijn op te houden. Trap daar niet in !

Albert
Albert
Reactie op  exegese
9 maanden geleden

Exegese, bewijzen, feiten? En bovendien, ach een goeie ‘Zionist’, dwz pro Israel zoals ik, kan geen kwaad. Maar idd de wereld is knettergek en vol haat en leugen, we zullen het zien.

exegese
exegese
Reactie op  Albert
9 maanden geleden

@Albert, Zionist of pro Israël zijn is niet hetzelfde.

Lees de Protocollen van de wijzen van Zion er maar eens op na. Tegenwoordig, nadat het is uitgelekt gewoon op internet te vinden.

https://www.wimjongman.nl/artikelen/protocollen.pdf

Dat is de blauwdruk van de situatie zoals die van vroeger heen tot op de dag van vandaag is. Er zijn geen goeie Zionisten, het zijn satanaanbidders.

Ome jaap
Ome jaap
9 maanden geleden

Vele vroegen zich na de oorlog af, hoe konden de mensen zo ver mee gaan en deden ze niets! Vele wisten van de gas kamers en Martel kamers en concentratie kampen! Maar we doen precies het zelfde als mensen 80 jaar geleden , we weten het maar doen niets

Rob
Rob
Reactie op  Ome jaap
9 maanden geleden

De macht op de wereld is een piramide systeem. In de top hebben ze de macht over de hele wereld. De onderste laag, het gewone (slaven)volk, s onderling ook zo verdeeld als de hel. Hoe wil je vooruit komen met een volk dat elkaar onderling voor rotte vis uit maakt? De basis is he sterkst en dat is het volk die in de meerderheid is. Maar zolang dat volk verdeeld is en elkaar vanwege verschillende overtuigingen naar de strot vliegt is er geen vooruitgang mogelijk. Uiteindelijk zou die hele piramide van macht in moeten storten als je echt vooruit wilt en een menselijke wereld wilt opbouwen. Maar dan zou iedereen ook van zijn eigen religieuze en andere overtuigingen af moeten raken want dat is ook de wereld van macht en controle.

frans
frans
Reactie op  Rob
9 maanden geleden

@Rob;
En welke overtuiging zouden we dan gezamenlijk moeten hebben om verbonden te zijn met elkaar.?
Op zich is het logisch wat je boven de laatste drie regels schrijft.
Iets moet ons samen brengen, een eenheid te vormen daardoor. Bepalen niet door wat we niet willen maar wat we wel willen! Where we go one we go all? Where do we go, where do you go?
Dat vind ik een mooi vraagstuk.
1e is; we zijn niet gelijk maar wel gelijkwaardig!
Er is zwart en er is wit. Maar wel gelijkwaardig .
Er is verschil overal op alle niveaus en overal. gelijkwaardigheid is dus een belangrijke factor bij vrede en vrije ontwikkeling. Tot een vrij mens en tot een vrije mensheid. Alles wat ons verdeeld tot eenheid brengen. tot gelijkwaardigheid.
En genezing en een wakker worden van wat we onze leiders noemen, die hoogstens managers zijn, omdat ze enkel en alleen een agenda uitvoeren.
Ze doen wat opgelegd is. Al of niet maar meestal, al, onder invloed van drugs en andere psychofarmaca. Die zeer verslavend is.

Ellen Smol
Ellen Smol
Reactie op  frans
9 maanden geleden

Accepteer, tolereer en respecteer elkaar, ongeacht religie en politieke voorkeuren. Veroordeel elkaar niet en steun elkaar, kom voor elkaar op en wees liefdevol naar iedereen. Heb uw naaste lief. Haat uw buren niet maar heb ze lief. Het begint nl al heel dichtbij in uw directe omgeving En doe de ander niet aan, wat u ook niet wilt dat u geschiedt.

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  Ome jaap
9 maanden geleden

Dit te benoemen heeft weinig zin, net als de grootste Genocide ooit, gepleegd door de Islam op de Idiase bevolking in 200 jaar 400 millioen van de het oorspronkelijk inwoners aantal van 600 millioen, te laten verdwijnen, door slavernij en afslachten, het gaat door de psychopaten onder ons hebben steeds nieuwe ideéen, en iderdaad wij staan er bij en kijken er naar !

Pieter
Pieter
9 maanden geleden

Je kunt je beter baseren op feiten / waarheid op de Inhoud.

Of het moet zijn dat wakkere mensen zich graag bezig houden met mensen afbranden door op de man te spelen.

GeenNL
GeenNL
Reactie op  Pieter
9 maanden geleden

Als je met mensen optrekt en je komt bij ze over de vloer en je weet dat deze minderjarigen misbruiken, aanranden en verkrachten of zelfs (ritueel) ombrengen, ben je dan onschuldig en op z’n minst niet medeplichtig en is het dan gek dat men uiteindelijk ook Bill Gates van pedofilie of zelfs meer beticht.

Bill Gates, de microbioloog, de raketgeleerde, de hersenchirurg, dr. Mengele en allesweter Peter r. de Vries van Amerika en wat al niet meer, met z’n gifspuit, is een evenzo grote engnek als mossad pion en acteur Jeffrey Epstein.

En of course zijn er veel meer stinkende pedofielen dan alleen prins Edward en Bill Clinton op het zionistische Lolita chantage eiland geweest, want chantabel maken van zoveel mogelijk machtige of invloedrijke smeerpijpen, pedofielen, verkrachters, moordenaars, was uiteindelijk het doel.

In Nederland pakten de zionisten het wat goedkoper en simpeler aan en heeft men geen eiland, maar minder soortige pedo-sado kelders ingericht. Klanten waren/zijn hooggeplaatste beesten, o.a hoge ambtenaren, prinsen, ministers en rechters. Met de juiste viespeuken, lijntjes coke, kinderen/babys, camera’s, diepe kelders zijn dat de perfecte ingrediënten om ieder willekeurig land chantabel en zionistisch stuurbaar te krijgen. De EU staat er stijf van en vol mee en zijn dat de fundamenten waarop het is gebouwd. Daarom is het ook zo’n verschrikkelijk zionistische ECB schuldenberg zooitje in Europa. Met Rothschild puppet Christine La garde aan het roer.

Ook de zionistische corona hoax is een onderdeel van dit corrupte geheel. We gaan nog steeds dieper het ravijn in zolang de zionisten niet worden verdreven en opgesloten.

Tony
Tony
9 maanden geleden

Dat dr. Fauci niet te vertrouwen is was mij al eerder opgevallen. Dat Trump dat nog niet door had of nog steeds niet door heeft begrijp ik dan ook niet. Dat valt mij dan ook een beetje tegen van Trump. Geen geld meer aan het WHO geven, was wel een goede beslissing van hem.

Niet van Rutte, want dat kost de Nederlandse belastingbetalers weer onnodig geld (325 miljoen), dat beter besteedt had kunnen worden. Hopelijk komen wij ook op een snelle manier van Hugo de Jonge af en hopelijk kan de deal van bijna 1 miljard nog ongedaan gemaakt worden. Dat zou Nederlanders die problemen met de belastingdienst hebben en daardoor in financiele problemen gekomen zijn, beter helpen.

Ik hoop dat Trump hem (Fauci) er alsnog uit gooit, aanklaagt of bestraft, en vervangt voor iemand anders, die dus wel vertrouwen is en geen dubbele agenda heeft.

Fauci heeft net zo’n schijnheilig gezicht als Bill Gates. Soort zoekt soort, is het niet!

Ik denk niet dat er niemand anders is die Bill gaat vervangen. Wanneer zijn ware en dus criminele intenties wereldwijd bekend worden, betekent dat ook het einde voor het WHO, de landelijke “gezondheidsorganisaties” en alle andere partijen die achter de schermen alles financieren en meewerken om hun criminele en mensonterende praktijken uit te voeren. Dat zou dan ook het einde betekenen van deze Corona-hype en kan iedereen weer normaal leven. Dit zou dan World United Program 2020-2030 moeten heten.

Wanneer die bal eenmaal gaat rollen, zullen er veel mensen zijn die hun hachje proberen te redden en om zichzelf te beschermen met feiten naar buiten komen, die andere mensen niet zullen accepteren. Zij hebben allemaal veel te verliezen en dat is wereldwijd. It’s a big scam! Dat wordt nog een interessante ontwikkeling.

Laat de Wereldrechtbank maar al vast meer rechters aannemen en gevangenissen reserveren. Het wordt nog een hele klus, maar alle gegadigden, verdachten en mogelijke medeplichtigen gewoon preventief opsluiten, dat is het beste. Dat hebben zij ook met de mensen wereldwijd gedaan. De simpelste manier is alle in een hoge versnelling te laten gebeuren, dat willen Bill Gates en het WHO immers toch ook, dan moet het ook andersom kunnen.

In feite is het heel simpel, gewoon iedereen op regeringsniveau oppakken die het advies van het WHO heeft nageleefd en heeft doorgezet, zonder zich af te vragen wat er nou daadwerkelijk aan de hand was. Schoon schip maken dus. Zij dus die nagelaten hebben om zelf onderzoek in te stellen en de waarheid boven tafel te halen. Dat is de taak van volksvertegenwoordigers, zij mogen niet voor de waarheid weglopen. Dan wordt er hopelijk schoon schip gemaakt.

Keep on rockin’ in a free world.

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  Tony
9 maanden geleden

Het klinkt mooi en goed, Uw conclusie kan ik volkomen onderschrijven, maar de uitvoering, de corruptie is zo ver door gedrongen, om die echt aan te pakken, ja dan moet je diep snijden, maar inderdaad het moet het kan niet anders !

Albert
Albert
Reactie op  Tony
9 maanden geleden

Trump had alles allang door, nog voordat jij geboren was. Hij weet veel meer dan wij beseffen en pakt het aan. OpZIJN (wijze) tijd. Fraudchi had hij even nodig als nuttige idioot, vertegenwoordiger van de andere zogenaamde ‘experts’ en ‘wetenschappers’, linkse arrogante pundits die samenwerken met de fake msm, het corrupte Hopkins Instituut, WHO, China.
Op ZIJN tijd zegt Trump -Best President Ever – dan: ‘Your FIRED! OUT! Dat is met vele duizenden CIA, FBI, Pedofiele Politici, MS13 kopstukken, Hollywood perverts c.s. al gebeurd. De fake MSM hoor je daar (nog) niet over. Bekende tipje van de ijsberg. POPCORN! BIER! Tot 3 november (en daarna helaas) blijft het spannend. Wie zegt het, wat gaat de Deep State nog verzinnen? Kiezersfraude is bekend, digitale (social media) oorlog IS reeds… zal het gauw een fysieke oorlog worden? Bijvoorbeeld?

jenne aakster
jenne aakster
9 maanden geleden

Wat je kunt doen is, binnen je eigen kring en gezichtsveld, uitdragen wat er zo al speeld, hier waar ik woon heb ik contact met de jonge Anarchisten, dit zijn de enigste die er iets aan doen, het is keihard en soms verwerpelijk, maar ik denk dat het de enigste manier is om deze machts pyramide af tebreken, met praten bereik je niets, helemaal niets, ben je als persoon cq éénling te gevaarlijk, verdwijn je gewoon, de machtsblokken zijn enorm, bijna als een oude gruwel film, de massa geld waar ze over beschikken, is gewoon ziek, we wachten het af !

salvar
salvar
9 maanden geleden

recht zoals die gaat.
als je dit leest dan neem je werkelijk geen spuit van mengele gates.
ik las net 2021 een vaccin, hoezo dat weet je pas als er een vaccin is en niet eerder behalve als het rotzooi is.

maar ja niet getreurd ik neem geen vaccin dus mij maak het niet uit of het over een maand of over jaren er is.

zo nu nu de helhond ritueel slachten met in het kielzoog de rest van het zootje.
als iedereen als burger elkaar bijstaan kunnen we weer normaal gaan leven.

leve de vrijheid.

Ron
Ron
9 maanden geleden

Dr FAUCI de spin in het net en de grootste smeerlap onder de virologen.Wie ging er stalen nemen van de virussen 1000 km van het lab? Viro-logen. Wie roerde er in urine, stront en bloed van die dieren? De viro-logen. Wie kwam lezingen geven op TV en in universiteiten en andere media? De viro-logen. Wie vertelde op de TV dat als ze besmet waren dat ze vrijwillig in quarantaine gaan? een Chinese viro-loog. Wie zet de WHO onder druk? De Chinezen. Deze dieren leven al duizenden jaren samen met de mens. Pas nadat viro-logen ermee begonnen is het zover gekomen. Wie of wat is Bill Gates ? Hij is geen dokter, geen professor, geen epidemioloog, geen viroloog doch een simpele zakenman, een zeer sluwe handelsman die geen middel schuwt zich over de ruggen en ten koste de gezondheid van anderen zich buitensporig te verrijken en zijn macht al kwijlend te vergroten. Waarom laten mensen wereldwijd zich vol spuiten door producten van deze sluwe gifmenger, waarom dulden wij nog dat de door ons gekozen regeringsleiders de adviezen volgen van de organisatie van deze oplichter, deze meedogenloze crimineel ? Wie gelooft dit soort schuim der aarde nog ?Iedere epidemie de laatste decennia is gestart in een labo veroorzaakt door experts die de wereld rondtrekken om te roeren in stront, urine en bloed van dieren waarmee de mens al generaties lang mee samenleeft. Door het transport uit zijn natuurlijke omgeving maakt dat de natuurlijke weerstand van de mens wegvalt. De Engelsen brachten ook dekens met pokken besmet naar de indianen om hen uit te roeien.Ze ontdekken van alles en lossen niks op. Dankzij de virologen zitten we nu in deze situatie.”Gain-of-function” verwijst naar experimenten waarbij een ziekteverwekker wordt gewijzigd om hem nieuwe of toegevoegde functionaliteit te geven, zoals het vermogen om mensen te infecteren wanneer dat niet kon, of verhoogde besmettelijkheid of letaliteit SARS-CoV-2 is het enige coronavirus met een furinesplitsingssite. Zelfs verre familieleden van CoV-2 hebben dit niet.Gevaarlijke coronavirus-experimenten onder leiding van Dr. Anthony Fauci gingen door in de VS tot 2014, toen president Obama het werk beval te stoppen vanwege veiligheidsschendingen bij drie biolabs. Fauci verplaatste de operaties vervolgens naar het Wuhan-laboratorium in China en zette de coronavirus-experimenten voort tot het moment dat de COVID-19-pandemie zich voordeed.

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  Ron
9 maanden geleden

Prachtige uitleg, veel hier van was mij niet bekend, Dank U !

Jan
Jan
9 maanden geleden

Vaccinaties gaan wereldwijd verplicht worden gesteld. In dat geval is de NWO een voldongen feit….

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
Reactie op  Jan
9 maanden geleden

nee jan,

en zeker nier als jij jou rechten op eist.. in de grond wet en de mensen rechten..
enkel daar zijn geen woorden voor maar daden nodig..

of hooi vorken.. maar zeker het malieveld bezetten tot aan Prinsjesdag en tot en met op het binnen hof… 1 miljoen mensen doen meer dan het hele nedelandse leger, politiekorps, marechaussee, mariniers en de etters van de bvd niet vergeten, (de af-luister vinkjes of mijn buurman de verklikker)..
maar zie ik 1 miljoen mensen op in en om denhaag hun ongenoegen uiten..
ja zij die op het waterkanon zitten en met schilden en wapen stok daar lopen die uiten het ongenoegen van hun bazen op ons de misleiders of wel zij die door een hogere macht gestuurd worden.. dus in domheid zich laten sturen tot het zwart ziet voor hun ogen en niet meer weten wat zij doen.. ik hoop dat de schepper hun na de 4000 weken aarde hun kan vergeven..

Bob
Bob
9 maanden geleden

Maar iedereen klopt hier wel zijn berichtjes op microsoft windows p.c.s
Stop daar dan ook eens mee want jullie financieren de complotten wel zelf zo..

x

Check Also

aartsbisschop

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Van 6 tot 8 mei organiseert het ...

amerikaanse

Kijk: politicus legt Amerikaanse Jaap van Dissel op de grill

Volgens de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC kunnen Amerikanen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x