Mens en Dier

Wybren van Haga: ‘Met deze mensen aan het roer zijn wij reddeloos verloren’

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De panieklockdown die is ingesteld, is onnodig, visieloos en zeer schadelijk. Onze vrije samenleving wordt vernietigd door bange bureaucraten die niet kijken naar de feiten. Ze blokkeren oplossingen, negeren de medische en economische nevenschade en zijn niet bereid de risico’s op een normale manier af te wegen. Er wordt geregeerd op basis van angst en paniek. Dat is onacceptabel, zei Wybren van Haga (Belang van Nederland) dinsdag in de Tweede Kamer.

“Het is een feit dat door dit beleid van het kabinet nu juist meer doden vallen. Hoeveel levensjaren worden er dit keer vernietigd? Meer of minder dan de 520.000 van de vorige lockdown?” vroeg Van Haga.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Keihard vonnis van de rechter

“En het is een feit dat de omikronvariant geen rechtvaardiging is voor deze keiharde panieklockdown, die de horeca, de kappers, de detailhandel, de bloemisten en de rest van het mkb naar de rand van de afgrond brengt,” zei hij.

“Vrijheid is niet vrijblijvend, nee, maar wanbestuur ook niet. Belang van Nederland wacht de parlementaire enquête af. Daarna vertrouwen wij op een keihard vonnis van de rechter,” aldus Van Haga.

Ronduit misdadig

Het Kamerlid sprak zich ook uit tegen vaccineren. “Het is een feit dat massavaccinatie niet de oplossing is. Het vaccineren van gezonde jonge mensen heeft nauwelijks effect op de ic-bezetting en het vaccineren van kinderen is ronduit misdadig.”

“Wij hebben geen probleem met het coronavirus, maar met falende bestuurders. Wij hebben geluk dat het geen oorlog is, of een echte crisis, want met deze mensen aan het roer zijn wij reddeloos verloren,” benadrukte Van Haga.

4.9 125 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Realist
Realist
2 jaren geleden

Wybren van Haga: ‘Met deze mensen aan het roer zijn wij reddeloos verloren’
Waarom staan ze dan nog steeds aan het roer…

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Waarvan akte.

Celia
Celia
2 jaren geleden

“Met deze mensen aan het roer zijn we reddeloos verloren”. Inderdaad, met Wybren van Haga aan het roer zijn we reddeloos verloren. Hij heeft wel bewezen hoe onbetrouwbaar hij is. Eerst VVD, en dan meeliften op het succes van FVD. Dankzij FVD is hij de baas van zijn eemanspartijtje.

Roel
Roel
2 jaren geleden

80 sukkels in de tweede kamer die zich door 4 corrupte partijleiders laten ringeloren, stem je tegen hun waanzinnige beleid dan ben je je baantje kwijt. Zie Mona Keizer, was duidelijk een voorbeeld stellen voor de rest. Angst en kortzichtig eigenbelang regeert ons land. Je zult maar zo’n parlement hebben. Mijn hart huilt voor dit land.

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x