CoronaMens en Dier

Professor: ‘Iedereen die een mRNA-prik krijgt, sterft binnen 3 tot 5 jaar’

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Documentairemaker Marijn Poels ziet verontrustende beelden van mensen die in elkaar zakken en sterven nadat ze gevaccineerd zijn. Hij vroeg de Ierse professor Dolores Cahill wat er aan de hand is.

Ze wees erop dat mRNA-injecties nog nooit eerder waren goedgekeurd vanwege ziekte- en sterfgevallen bij proefdieren. De injecties zijn nooit toegelaten omdat de helft van alle proefdieren stierf of alle proefdieren stierven, aldus Cahill.

De professor voorspelde dat veel mensen zouden sterven na coronavaccinatie. Niet alleen vlak na vaccinatie, maar ook in de maanden en jaren erna. “We zien nu dat er doden vallen.”

Het gesprek met professor Cahill begint op 1:29:20:

Overgeslagen

Cahill merkte op dat de klinische onderzoeken naar de coronavaccins nog lopen. Normaliter bestaat klinisch onderzoek uit vier fases. We zitten momenteel in fase drie, zei ze. “In de eerste fase is het vaccin getest op enkele dieren en fase twee, waarbij het getest zou worden op honderden mannen en vrouwen, is overgeslagen.”

Alle mensen die de vaccins hebben gekregen, zijn dus onderdeel van de klinische onderzoeken, benadrukte ze. Normaal gesproken wordt het onderzoek gestaakt na 25 tot 50 sterfgevallen. Ondertussen zijn in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en de EU al meer dan 60.000 ‘proefpersonen’ gestorven.

“Wauw,” reageerde Poels.

Het moet worden gestopt

Prof. Cahill, tot voor kort verbonden aan University College Dublin, zei dat jonge mannen een kans van 1 op 95 hebben om binnen enkele maanden te overlijden nadat ze door het vaccin een hartontsteking hebben gekregen.

“Dus wat je eigenlijk zegt, is dat we midden in het grootste experiment uit de menselijke geschiedenis zitten,” zei Poels. “Het moet worden gestopt,” antwoordde Cahill, terwijl ze bevestigend knikte.

Gevaarlijkste ooit

Poels zei dit beangstigend te vinden, aangezien hij veel mensen kent die gevaccineerd zijn. Cahill: “Iedereen die een mRNA-injectie krijgt, sterft binnen drie tot vijf jaar, zelfs als ze maar één injectie krijgen. Ik weet dat dat moeilijk is om te horen.”

“Ik vind dat we eerlijk moeten zijn, want dit zijn de gevaarlijkste klinische onderzoeken die ooit zijn gedaan.”

4.9 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
229 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Linda vink
Linda vink
1 maand geleden

Ik denk dat dit wat overdreven is “iedereen”.
Ook dit is angst zaaien…
Dat het verkeerd afloopt voor sommige dat wil ik best aannemen.
Angst is de grootste vijand ook dit soort berichten, de toekomst zal ons leren.

Anne
Anne
1 maand geleden

Wat vreselijk! Zowat mijn hele familie heeft het vaccin gehad. Dit is eigenlijk angstzaaierij van de andere kant!

Exegese
Exegese
1 maand geleden

Zo lang de m.s.m. er aan mee blijft werken dat deze massale ellende die onmiskenbaar gaande is onder de radar blijft kunnen ze blijven doorgaan met deze genocide. En maar kinderen in spuiten met dit verschrikkelijke gif. Kotsmisselijk wordt ik ervan.

Plebejer
Plebejer
1 maand geleden

Ik vind ook dat we eerlijk moeten zijn dus laten we het noemen wat het is, democide.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

229
0
We lezen graag je reactie!x