Homepagina » Paranormaal » Worden we na de dood opgewacht door overleden geliefden?
Worden we na de dood opgewacht door overleden geliefden?

Worden we na de dood opgewacht door overleden geliefden?

Eddie Cuomo (9) had al twee dagen lang last van koorts toen hij midden in de nacht wakker werd en zijn ouders vertelde dat hij overleden familieleden had gezien, waaronder zijn opa. Het jongetje beweerde ook zijn 19-jarige zus Teresa te hebben gezien. Nog diezelfde dag kreeg de familie van Eddie te horen dat Teresa rond middernacht om het leven was gekomen door een auto-ongeluk, enkele uren voordat hij haar gezien zou hebben. Dit verhaal is opgenomen in het boek ‘Children of the Light’ uit 1995.

Een indiaanse vrouw uit de VS raakte betrokken bij een auto-ongeluk en was stervende. Tegen een vreemdeling die een helpende hand bood zei ze: “Als je ooit in de buurt komt van het reservaat, zeg dan alsjeblieft tegen mijn moeder dat ik erg blij ben omdat ik samen ben met mijn vader.” De vreemdeling vond haar moeder uiteindelijk en bracht de boodschap over. Het bleek dat de vader een uur voor het auto-ongeval plotseling was gestorven aan een hartinfarct. Dit verhaal staat in het boek ‘On Children and Death’ van psychiater Elisabeth Kübler-Ross.

In de 19e eeuw lag mevrouw Hicks uit Engeland op haar sterfbed. Haar zoon Eddie woonde op dat moment in Australië. Hicks zei: “Arme Eddie, hij ziet er zo ziek uit, hij is gevallen.” Nadat ze was gestorven bleek dat Eddie ziek was geworden en op dezelfde dag dat zijn moeder het visioen had een dodelijke val van zijn paard had gemaakt. Dit verhaal verscheen in 1899 in ‘Proceedings of the Society for Psychical Research’.

Een 7-jarig jongetje dat aan leukemie leed vertelde zijn moeder dat hij in de hemel was geweest. In de hemel, zo zei de jongen, verscheen een man die zei dat hij de ex van zijn moeder was. Hij voegde toe dat hij gewond was geraakt tijdens een auto-ongeluk. De moeder kwam later tot de ontdekking dat haar ex was gestorven op de dag dat haar zoontje haar vertelde dat hij naar de hemel was geweest. Dit verhaal staat in het boek ‘Closer to the Light’ van kinderarts Melvin Moore.

Een oude vrouw uit de VS lag op haar sterfbed en werd omringd door haar kleinkinderen. Vlak voordat ze stierf zei ze: “Ben jij dat Will?” De enige Will in de familie was een grootoom uit Engeland. De familie ontdekte later dat Will twee dagen daarvoor was overleden. Dit verhaal staat in het boek ‘The Uncomfortable Facts About Extrasensory Perception’ van dr. Ian Stevenson.

[Epoch Times]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
6 jaren geleden

Woensdag avond 24 september 2014 om 21.30 wordt mijn ziekelijke vader boos en zegt, we gaan bijna tegelijk weg van deze aarde. 25 September stierf mijn vader en de dag erna begreep ik wat hij die avond bedoelde, 26 September overleed mijn ziekelijke broer die 4 uren voor zijn overlijden van zijn vader had gehoord. Volgens een verzorger van mijn broer kwam hij volledig tot rust toen hij begreep dat zijn vader hem zou opvangen in het hiernamaals.
Ik zelf ben niet gelovig maar dit gebeuren geeft mij veel troost, en misschien is dat wel de kracht van de religie, het geeft veel mensen troost, terecht of niet terecht doet er niet toe.

rik
rik
Reactie op  bert s
6 jaren geleden

Ook in het hiernamaals gaat het erom wat je zelf denkt, want je gedachten blijven ook na je lichamelijke dood gewoon voortbestaan.

Padja
Padja
Reactie op  bert s
6 jaren geleden

Mooi Bert!

Sheurly
Sheurly
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

het geeft een mens zeker hoop en troost.

Frank
Frank
6 jaren geleden

Worden we na de dood opgewacht door overleden geliefden? Antw. JA!

R.A de Mey
R.A de Mey
Reactie op  Frank
4 jaren geleden

Geachte redaktie ,

Mijn lieve vrouw is op 1 Mei 2016 overleden aan de gevolgen van longontsteking en zij had ook nog last van oedeem in de benen .

Mijn lieve vrouw had ook jaren terug heel erg veel voor mijn moeder gedaan en zodoende ben ik haar erg dankbaar voor .

ik ben zelf nu helemaal erg verdrietig om haar dood ,ik eet en slaap zeer weinig .

Elke dag ga ik naar haar graf in Soest , wij wonen zelf in Amersfoort .

Ik heb zelf nu ook geen zin meer om verder te moeten leven zonder mijn lieve vrouw .

Wij zijn 33 jaar getrouwd en dit doet mij erg zeer .

Ik wil ook maar dood gaan nu het zo is uitgepakt, ik zie het niet meer zitten .

Ik vertel het niet zo maar om aandacht te krijgen namelijk .

Dit was het even in het kort .

Groet ,

R.A. de Mey

Bia
Bia
Reactie op  R.A de Mey
4 jaren geleden

Goemdenmiddag heer de Mey,

Ten eerste gecondoleerd en sterkte met het verlies van uw lieve vrouw!
Doe a.u.b. geen gekke dingen.
Het doet heel veel pijn om een geliefde kwijt te raken!
Mijn moeder is op 7 juni totaal onverwacht overleden in de armen van mijn vader.
Zij waren net 50 jaar getrouwd!

Ik was er helaas net iets te laat bij en tot op de dag van vandaag en alle komende dagen en jaren zal het pijn blijven doen maar helemaal stoppen met ons eigen leven? Dan doen we onze dierbaren die overleden zijn toch ook te kort? Dat zouden zij vast niet willen.

Er komt vast weer een tijd dat het een plekje krijgt deze pijn maar dat we ook weer een beetje kunnen genieten van onze tijd hier op de aarde. Zodra die tijd voorbij is weet ik zeker dat we weer omringt mogen worden door onze dierbaren op een andere plek.

Hou vol en geef het verdriet een kans en laat dat ook toe! Rouwen is goed ook al doet het vreselijk veel pijn.

Knuffel

Pia van de Winden
Pia van de Winden
Reactie op  R.A de Mey
4 jaren geleden

Beste mijnheer van der Mey,
Afscheid nemen doet heel erg pijn. Zoveel pijn dat je het niet aan kan. In je hersenen zit een grote brandkast met tijdslot. Af en toe gaat hij een beetje open en komt het verdriet er gefaseerd uit. Daarna sluit de brandkast weer. Pas als de brandkast helemaal leeg is, dan heeft u het verdriet verwerkt. Dat heet rouwen.
Het geeft echt niet om iedere dag naar het graf te gaan en te praten en huilen met uw vrouw. Dat geeft rust en een dagindeling. Ga er maar gewoon mee door. U zult zien dat u vanzelf een keer gaat overslaan en daarna misschien wel een week. Op dat moment is uw brandkast leger aan het raken en zult u berusten in het onvermijdelijke.
Ik wens u veel sterkte voor de komende tijd.

Anita
Anita
Reactie op  Frank
4 jaren geleden

Dat klopt helemaal mijn lieve moedertje is 13 juli 2016 overleden en wij hebben tot het einde bij haar gezeten is nu 7 weken geleden er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk maar op het moment zelf zei ze regen ons ja hoor daar komen ze en ik kan niet meer toen heeft ze haar oogjes gesloten en 1 dag later was ze overleden dus het is wel zeker dat een dierbare haar heeft gehaald en dat was voor mij een heel bevredigend gevoel maar ook een hele pijnlijke want nu was het definitief en ik kan haar nog steeds niet missen maar moet haar loslaten heb ik me laten vertellen anders kan ze niet verder en dat wil ik ook niet ze moet naar haar hele mooie plekje met hal haar geliefden dus weet zeker dat ze het er heel fijn zal hebben

Sonja
Sonja
6 jaren geleden

Ik droomde een nacht van een geest, een vrouw in een witte nachtjapon met zwart lang haar. Ze stond achter mij terwijl ik in een spiegel keek. Ik schrok ervan… Ze bekeek eerst mijn handgemaakt vest. Deze vond ze mooi en ik begreep dat ze me gerust wilde stellen. Ze had een boodschap VOOR mijn moeder. Ze vertelde dat ze heel gelukkig was en dat ze geen pijn meer had. Haar stem was liefdevol en zacht. Ik moest dat tegen mijn moeder zeggen. Ik wist niet wie het was en mijn moeder de volgende dag ook niet. Enkele dagen later hoorde ze dat haar schoonzus (oude hartsvriendin) was overleden en dat de familie vergeten was dit aan mijn moeder door te geven. Deze schoonzus had zwart lang haar en was op de dag van de droom overleden. Blijkbaar vond ze het erg dat mijn moeder niet op de hoogte was gesteld. Een flinke poos later bezochten mijn moeder en ik de broer van wie de vrouw was overleden. Deze troffen wij in troosteloze toestand aan. Hij kon de dood van zijn vrouw niet verwerken, ze had een brief nagelaten. Hij kon niet vergeten dat zij in zoveel pijn van de terminale kanker op haar sterfbed had gezegd en geschreven dat zij op hem zou wachten. Hij droeg en voelde nog steeds haar pijn. Toen ik vertelde dat ze gelukkig was en hoe ze eruit zag (postuur, haar, witte lange nachtjapon met ruchjes etc.) en dat ze zonder pijn was, kon hij verder leven.

Boppie
Boppie
Reactie op  Sonja
6 jaren geleden

Ik heb over jouw verhaal een potje moeten janken… zo lief omdat tegen haar man te zeggen omdat ik weet dat het voor de achterblijvers heel moeilijk is. Wat ben jij een lieverd Sonja.

Zoidberg
Zoidberg
Reactie op  Boppie
6 jaren geleden

IK snap geen zak van dit verhaal, de vrouw die was overleden,was haar schoonzus en die was getrouwd met haar broer????
Ikke nie begreib….

jeetje
jeetje
Reactie op  Zoidberg
5 jaren geleden

er zit een twist in haar verhaal

sonja
sonja
Reactie op  Boppie
6 jaren geleden

Dankjewel Boppie x Ik ben zo blij dat de tijd ‘rijp’ is dat mensen hun verhalen weer mogen vertellen en kunnen delen. Ik hoop zeker dat mensen weten en gaan weten dat er altijd leven is en dat dood niet bestaat zoals wij het kennen. Niemand verdwijnt en ik weet zeker dat ik – op het moment als het zover is – alles weer weet wat ik hier op aarde vergeten ben.

carlijn
carlijn
6 jaren geleden

bert s – heeft u er wel eens een gedacht dat het hiernamaals misschien wel helemaal niks met religie te maken heeft. religie is een aardse uitvinding.

bert s
bert s
Reactie op  carlijn
6 jaren geleden

klopt helemaal, zo sta ik er ook in, echter het wordt door de maatschappij etc. gekoppeld aan religie. Zelf ben ik meer een typ van een universeel bewustzijn.

frans
frans
Reactie op  bert s
6 jaren geleden

mooi, je hebt de stap van geloof gemaakt, overgeslagen, of nooit meegekregen, naar weten.!

In de hemel, wachten altijd je bekenden met wie je een goede band had je op.
Je wordt nl geboren in de hemel. En ze zijn blij met je terugkomst.
Religies hebben wel degelijk een functie, (gehad)? En natuurlijk zijn ze op de aarde ontstaan, jij noemt het een vinding. Maar toen de religies ontstonden kon men niets uitvinden. Wel is er veel macht binnen de religies ingeslopen.
Dat heeft uiterst negatief uitgepakt. We gaan van geloven naar weten. daar door verliezen de religies bepaalde macht. En daarmee ook economiën die alle macht verliezen! Religie en economie zijn nogal verweven met elkaar. Mensen worden zelfstandig in wat zij met religie wil. Religies moeten spiritualiseren, anders sterven ze gewoon uit. Iets wat heel belangrijk is om te weten is dat het materialisme juist onder de chr, religie heeft kunnen ontstaan. Daarom is het voor jou mogelijk geworden om strikt rationeel te kunnen denken en spreken. We kunnen dus door het materialisme heel scherp nadenken, en die scherpte juist heb je nodig om binnen het spirituele niet te verdwalen, omdat je een goed onderscheidingsvermogen nodig hebt daar binnen. Alleen is het materialistisch denken en doen zeer ver doorgeschoten.
Dat houdt nu juist op, economieën storten in, we moeten naar een menselijke samenleving omdat daarbinnen de spiritualiteit tot ontwikkeling kan komen met een scherp ontwikkelt denken.

wolfje
wolfje
6 jaren geleden

bijna dood ervaringen: het zijn ook vaak overleden geliefden die je vertellen dat het je tijd nog niet is en je terug moet in je aardse lichaam

Catharina
Catharina
Reactie op  wolfje
6 jaren geleden

Klopt Wolfje. 🙂 Ik heb zelf ook een bde gehad en mijn dochtertje die overladen was toen zij 2 weken was vertelde mij ” Je moet terug gaan mama, want papa heft je meer nodig dan ik”
Is het eerste wat ik ook vertelde aan mijn (toen) man toen ik wakker werd gemaakt uit mn coma.
Een bijzondere ervaring die mijn kijk op leven en dood erg veranderd heft, ten geode 🙂

Cath

Catharina
Catharina
Reactie op  Catharina
6 jaren geleden

Pardon the typo’s haha 😉

bert s
bert s
Reactie op  Catharina
6 jaren geleden

Heerlijk, en begrijp me daarmee niet verkeerd, maar zie nu wat er gebeurd, we hebben allemaal ons emotioneel verhaal. We kunnen er over schrijven en praten en niet veel mensen hebben die gave en de moed om dat te doen. En dat je uit zo’n ervaring moed haalt is alleen maar positief, ik heb nu al veel respect voor je cath.

Catharina
Catharina
Reactie op  bert s
6 jaren geleden

Likewise @ respect. Dat is wat ik ook dacht over jou toen ik las hoe je met de laaste weken omgegaan bent.
Ik heb heel veel moois gezien in mijn leven maar ook ontzettend veel zware tijden, verdriet en ziekte en pijn gekend. En ik heb alle momenten lief.
En wellicht vreemd voor veel mensen maar de zwaardere dingen in mijn leven hebben mij uiteindelijk het mooiste gegeven wat ik koester ; Waardering voor het leven, liefde, de kleine dingen en vooral ook heel veel ‘spirituele inzichten’ . Ik voel mij een rijk mens en enorm blessed om alles wat ik daardoor weet en voel. 🙂
Heel erg bedankt Bert..lief van je 🙂
Hugs,

Cath

pietje
pietje
6 jaren geleden

Ik weet nog heel goed dat mijn vader (nu dik 20 jaar geleden ) tegen mij zei kijk nou eens wie er allemaal zijn rond mijn ziekenhuis bed nou ja we zagen niets maar hij wel zn vader moeder zn overleden zusje die was 9 maanden oud toen ze overleed ! Ik zei pappa ik zie het niet ! Toen zei hij dat begrijp ik maar als jouw tijd komt dat zie je mij en je moeder en vele anderen die je na staan ! Kan niet meer zeggen als kippevel Dus ja…….ik geloof er echt in hij zag echt zijn ouders en zusje ! Dus ja ik geloof echt in een leven na dit aardse vreselijke leven ! Dat kan toch ook niet anders na dit afgrijselijke leven hier op deze aarde met alleen maar strijd en ellende !

bert s
bert s
Reactie op  pietje
6 jaren geleden

Pietje, kom op jongen, het leven heeft zoveel mooie kanten als je ze maar ziet. We worden door de media plat gegooid met ellende, echter alle mooie zaken in het leven komen nooit in het nieuws want dat verkoopt niet. Ondanks alle ellende de laatste drie weken heb ik een positieve mind set gevonden die ik voor het grote gebeuren nooit heb gehad. Je waardeert alleen iets als je het mist.

Zoidberg
Zoidberg
Reactie op  pietje
6 jaren geleden

Speciaal voor jou Pietje, om je op te vrolijken….

https://www.youtube.com/watch?v=GBJi9VmpVfg

Claudia
Claudia
Reactie op  pietje
6 jaren geleden

@Pietje….waarom vind je het hier afgrijselijk? Vanwege alle oorlogen? Vanwege IS? Vanwege alle ellende die er is? Vanwege de eeuwige discussies over Zwarte Piet? Er zijn enorm veel dingen op te noemen waarom het leven hier bijna ondraaglijk is. Maar je hoeft het niet op jezelf te betrekken. Het is jouw schuld niet. Het is puur de schuld van mensen die niet nadenken. Om maar even een voorbeeld te noemen over Zwarte Piet…….die hele discussie is te bizar voor woorden. Degene die deze discussie begonnen is is zelf gekleurd. Al die mensen die deze persoon steunen, zijn gekleurd. Dat er van die schapen zijn die daarin meegaan…..nou sorry hoor, maar ook zij slaan de plank helemaal mis. Zwarte Piet is alleen maar zwart omdat hij in de schoorstenen komt. En verder niks. Zo simpel is het. En zo simpel blijft het. Deze wereld is niet afgrijselijk……er gebeuren gewoon afgrijselijke dingen doordat de mensen niet nadenken. En als ze dat nou wel eens zouden doen en niet als een paar blinde schapen iedereen maar volgen, dan zou de wereld er heel anders uitzien. Ik hoop écht dat dát ooit nog eens gebeurt.

Padja
Padja
Reactie op  Claudia
6 jaren geleden

Hahahaha, en ALS je door een schoorsteen valt kom je er zwart Uit. Mét zoeloelippen, kroeshaar en gouden slavenringen in je oren. Simpel toch als het zo lekker logisch is -;)

Ook zo raaaaar, kijk ik net in de spiegel…Ben ik helemaal niet gekleurd. Behalve dan een licht blosje op de wangetjes.

Jij
Jij
6 jaren geleden

Als je overlijd wordt je ziel weer verenigd met de eenheid (met het all(es)). Al je overleden dierbaren zitten reeds in die eenheid (in het all(es) en dus overal). Daarom is het niet meer dan logisch, je overleden dierbaren tegen te komen, na (tijdens) je eigen overlijden. Want alles is één en daarom is alles overal en overal tegelijk. Daarom hou ik ook van jou, ook al zou je mijn grootste vijand zijn. Want ik weet, alles is één en daarom ben jij dus ook ik en ben ik dus ook jou. Daarom, Ik Hou Van Jou! Met heel mijn ziel. One Love

bert s
bert s
Reactie op  Jij
6 jaren geleden

Dit is ook mijn filosofie m.b.t. de kwantumdeeltjes en alles wat daarbij komt kijken. Het verleden, heden en de toekomst zijn één momentum.

joene
joene
Reactie op  Jij
6 jaren geleden

Wauw,compleet mee eens.Ik hou ook van jou.
al het positieve EN het negatieve..

Tom Hiatt
Tom Hiatt
6 jaren geleden

In mijn dorp was er een meisje die haar vader gezien heeft ook midden in de nacht als ze wakker kwam.
Haar vader was visser en het schip was die nacht vergaan…

Dr. Why
Dr. Why
6 jaren geleden

nou, laat ons hopen van niet, want ik wil zeker niet iedereen terugzien.
Eerder een motivatie om te blijven leven, lijkt me….

bert s
bert s
Reactie op  Dr. Why
6 jaren geleden

hahaha, mijn idee, wat nou een eeuwig leven na de dood. Wat een drama, verveling tot in de eeuwigheid en al die vervelende bekenden weer. Als er iets is, oké, maar a.u.b. niet tot in de eeuwigheid want dat duurt wel erg lang.

Edwin
Edwin
Reactie op  bert s
6 jaren geleden

Merk je helemaal niets van! Je was altijd al een eeuwig levend wezen , en dat zal je ook altijd zijn. Zolang jij je niet met je verschijningsvorm (lichaam) identificeert, ben je eeuwig, hier en nu.

Faith
Faith
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Goed gezegd Edwin. Bert kan ook zo stellig iets beweren, wat ik wel in hem waardeer hoewel ik het lang niet altijd met hem eens ben. Iedereen heeft zijn eigen ideeën en wat niet resoneert met mijn idee hoef ik niet aan te nemen. Je intuitie verteld je wel hoe het zit als je maar luistert, en daar zit ‘m de val, we worden per-ma-nent afgeleidt. En dat is niet voor niets. Waar ik af en toe ben in mijn droom is zo geweldig! En het blijft ook omdat ik op elk moment van de dag ‘in kan checken’, er aan denken dus. Maar hoe kan een ander dat nou begrijpen? Die zitten naar zalando te surfen en naar mtv te kijken, ze hebben geen tijd. Iedereen zit in zijn eigen trip en de levels verschillen enorm, ook niet erg. En zo is het Bert, en anders niet.

bert s
bert s
Reactie op  Faith
6 jaren geleden

Mijn waarheid is DE waarheid, echter jouw waarheid is ook DE waarheid. Zolang we elkaar respecteren, en dat doe jij, is daar niets mis mee. We zijn allemaal op zoek naar iets wat het beste bij ons past, iets waar we ons fijn bij voelen.
Je opmerking over de permanente afleiding is helemaal terecht, er is bij mij al jaren een gevoel aanwezig die mij zorgen baart. Zelf zit ik al een tijdje in een enorme geloofsstrijd en er echt uitkomen lukt me niet. Echter de demonisering van de religie in het algemeen neemt enorme vormen aan, alsof er een soort kwaad, noem het satanisme, over de wereld waart. In mijn dromen of visioenen loop ik door straten of ga ik huizen binnen, het is alsof ik iets zoek, wat ik zoek weet ik niet maar er is mij één ding opgevallen, ik ben altijd alleen, er zijn geen mensen meer. Alsof de beschaving die wij nu kennen straks volledig verdwijnt.
Wat als…, wat als de bijbel toch de ultieme waarheid geeft, dan zijn we mooi een aap gelogeerd. De bijbel is er namelijk zeer duidelijk in, alle seinen staan dan nu op groen om de revelations te laten uitkomen. Is het niet de bijbel die zegt dat satan via de muziek bij je binnen zal komen, wel onderwijs jezelf eens met betrekking tot de muziekindustrie, het is gewoonweg mind blowing.
Hij die ziet, weet. Hij die niet ziet is alleen maar onwetend. Zalig zijn de onwetenden.

Padja
Padja
Reactie op  Faith
6 jaren geleden

@Bert
Knap verwoord.
Ik kan me voorstellen dat als je worstelt met je geloof dat je je afgesneden kunt voelen. En het gevoel er alleen voor te staan. Misschien dat je dromen daar over gaan. Het is een heel ander gevoel om zelf de verantwoordelijk in handen te nemen over je leven ipv het in Gods handen te laten..
Wat is DE WAARHEID? Ik heb heel lang geprobeerd bepaalde zaken als waarheid te zien maar als ik door blijf redeneren kom ik bij elk vraagstuk uit op “ik weet het niet” . Een “cartesiaanse twijfelaar” ben ik geworden. Zalig zijn de onwetenden

Padja
Padja
Reactie op  Faith
6 jaren geleden

Ik was nog niet uitgeschreven maar hup..daar ging ie al…
@Bert..of onwetendheid zalig is weet ik ook al niet. -:)
Dan kun je alleen nog maar zeggen…ik denk dit of ik voel dat…ultieme waarheid is er niet.
M.i. Wordt waarheid pas een probleem als je anderen mensen langs jouw meetlat gaat leggen en be of veroordelen. Zelfs ISIS meent óprecht de mensheid te redden van het kwaad.
Wat is het kwaad? Zitten het goed en het kwaad beide in MIJ ? Vertegenwoordig ik het kwaad als ik een zwerver passeer zonder de helpende hand te bieden? Als ik een papiertje op straat gooi werk ik dan niet mee aan de afvalberg? Als ik mijn auto voltank help ik vervuiling en verbruik ik onze schaarse grondstoffen? Elk kwetsend woord naar een ander vertegenwoordigt dat oorlog? Als ik in een jurkje loop waar kinderhandjes aan gewerkt hebben houd ik dan kinderarbeid in stand?

Als ik al mijn kwaad vermenigvuldig met 7miljard mensen…dan is daar de wereld zoals ik die ken.

Wat als God echt is vraag je je af. Ook hier kom ik zoals altijd op het ultieme “ik weet het niet”. Maar mijn gevoel zegt me dat ik mezelf het hardst zal veroordelen. Dat het onzinnig zou zijn om mij in de hel te gooien. Ik verwacht hoogstens een meewarig schudden met het hoofd en “meisje meisje toch…ga het nog maar eens proberen” -:). Want de wereld die ik om mij heen zie..dat is IK op macro niveau..

Padja
Padja
Reactie op  Dr. Why
6 jaren geleden

Lol,
Ik zie dat we ons op de buik slaan van pret en dat we dan uitroepen “ohhhhh wat was ik vervelend hè”
“Kom laten we nog een rondje.” -jaaaaa, nu ga ik vervelend doen ok”
Werd het toch nog gezellig -;)

Boppie
Boppie
Reactie op  Dr. Why
6 jaren geleden

@Why

Hahahaha, ben je bang dat je jouw kwelgeesten tegenkomt? 🙂

Edwin
Edwin
Reactie op  Boppie
6 jaren geleden

De enige kwelgeest die ik ken, is de vent die me ‘s ochtends in de spiegel aankijkt.

Zoidberg
Zoidberg
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Ha ha ha True.
I,m my own worst enemy.
Ons hele leven lopen we ons te concentreren op onze foreign enemies terwijll we die belangrijke domestic enemy within het merendeel vd tijd handigerwijs uit het oog verliezen….

Edwin
Edwin
Reactie op  Zoidberg
6 jaren geleden

Die God waar we zo mee bezig zijn, zijn we zelf.
Die duivel waar we zo mee bezig zijn, zijn we zelf.
Het goede dat we in een ander zien, zijn we zelf.
Het slechte dat we in een ander zien zijn we zelf.

Alles dat we zien…zijn we zelf

Trappen naar anderen, vingerwijzen naar anderen, …….
Is te vergelijken met een hond die naar zijn eigen spiegelbeeld blaft, of z’n eigen staart achterna rent…
A waist of time

jeetje
jeetje
Reactie op  Zoidberg
5 jaren geleden

dat heet projectie

days of our lives
days of our lives
Reactie op  Dr. Why
6 jaren geleden

Ik kan niet wachten om je in het hiernamaals als persoonlijke kwelgeest vol licht en liefde eens flink dwars te zitten.

Het is niet gezegd dat het gevaar alleen maar hoeft te zitten in de overleden “geliefden” die je straks terugziet. Onderschat ook vooral niet de mensen die je tot dan alleen maar via internetfora kende. 🙂

Ik zie je!

Boppie
Boppie
Reactie op  days of our lives
6 jaren geleden

@days of our lives

Wat leuk wat jij zegt. Daar zit veel waarheid in. Afgelopen week heb ik een uitleg van Donald Neale Walsh gehoord over het “zijn” op deze aardkloot.

Alleen in een omgeving waar er schaduw tot duisternis is, kun je dat licht zijn waardoor je jezelf gaat leren kennen. Dat is ons doel.

We hoeven nergens aan te voldoen omdat we al “heel” zijn. We hoeven alleen diegene te zijn die we echt zijn en ons te herinneren wie we waren toen we werden geboren.

Ik vond de uitleg van Walsch geweldig en een eye opener.

Edwin
Edwin
Reactie op  days of our lives
6 jaren geleden

We’ll meet again,
don’t know where,
don’t know when……….

Freakc
Freakc
Reactie op  days of our lives
3 jaren geleden

Dats nou precies wat ik me zo hevig afvraag! Ik lees steeds maar over overleden dierbaren, maar zou t ook zo kunnen zijn dat je overledenen ontmoet die je niet gekent hebt tijdens hun leven?? Niet alleen als je zelf overlijd, maar bijvoorbeeld ook nu terwijl wij leven en zij dus al dood zijn?

x

Check Also

Leven na de dood: professor vertelt wat er volgens haar gebeurt nadat we sterven

Leven na de dood: professor vertelt wat er volgens haar gebeurt nadat we sterven

De Amerikaanse professor Nancy Murphy heeft in ...

Het is echt. Vrouw vertelt wat ze zag toen ze 27 minuten lang 'dood' was

Het is echt. Vrouw vertelt wat ze zag toen ze 27 minuten lang ‘dood’ was

De tante van Madie Johnson, Tina Hines, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

84
0
We lezen graag je reactie!x