Paranormaal

Worden we na de dood opgewacht door overleden geliefden?

Help mee door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eddie Cuomo (9) had al twee dagen lang last van koorts toen hij midden in de nacht wakker werd en zijn ouders vertelde dat hij overleden familieleden had gezien, waaronder zijn opa. Het jongetje beweerde ook zijn 19-jarige zus Teresa te hebben gezien. Nog diezelfde dag kreeg de familie van Eddie te horen dat Teresa rond middernacht om het leven was gekomen door een auto-ongeluk, enkele uren voordat hij haar gezien zou hebben. Dit verhaal is opgenomen in het boek ‘Children of the Light’ uit 1995.

Een indiaanse vrouw uit de VS raakte betrokken bij een auto-ongeluk en was stervende. Tegen een vreemdeling die een helpende hand bood zei ze: “Als je ooit in de buurt komt van het reservaat, zeg dan alsjeblieft tegen mijn moeder dat ik erg blij ben omdat ik samen ben met mijn vader.” De vreemdeling vond haar moeder uiteindelijk en bracht de boodschap over. Het bleek dat de vader een uur voor het auto-ongeval plotseling was gestorven aan een hartinfarct. Dit verhaal staat in het boek ‘On Children and Death’ van psychiater Elisabeth Kübler-Ross.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

In de 19e eeuw lag mevrouw Hicks uit Engeland op haar sterfbed. Haar zoon Eddie woonde op dat moment in Australië. Hicks zei: “Arme Eddie, hij ziet er zo ziek uit, hij is gevallen.” Nadat ze was gestorven bleek dat Eddie ziek was geworden en op dezelfde dag dat zijn moeder het visioen had een dodelijke val van zijn paard had gemaakt. Dit verhaal verscheen in 1899 in ‘Proceedings of the Society for Psychical Research’.

Een 7-jarig jongetje dat aan leukemie leed vertelde zijn moeder dat hij in de hemel was geweest. In de hemel, zo zei de jongen, verscheen een man die zei dat hij de ex van zijn moeder was. Hij voegde toe dat hij gewond was geraakt tijdens een auto-ongeluk. De moeder kwam later tot de ontdekking dat haar ex was gestorven op de dag dat haar zoontje haar vertelde dat hij naar de hemel was geweest. Dit verhaal staat in het boek ‘Closer to the Light’ van kinderarts Melvin Moore.

Een oude vrouw uit de VS lag op haar sterfbed en werd omringd door haar kleinkinderen. Vlak voordat ze stierf zei ze: “Ben jij dat Will?” De enige Will in de familie was een grootoom uit Engeland. De familie ontdekte later dat Will twee dagen daarvoor was overleden. Dit verhaal staat in het boek ‘The Uncomfortable Facts About Extrasensory Perception’ van dr. Ian Stevenson.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
9 jaren geleden

Woensdag avond 24 september 2014 om 21.30 wordt mijn ziekelijke vader boos en zegt, we gaan bijna tegelijk weg van deze aarde. 25 September stierf mijn vader en de dag erna begreep ik wat hij die avond bedoelde, 26 September overleed mijn ziekelijke broer die 4 uren voor zijn overlijden van zijn vader had gehoord. Volgens een verzorger van mijn broer kwam hij volledig tot rust toen hij begreep dat zijn vader hem zou opvangen in het hiernamaals.
Ik zelf ben niet gelovig maar dit gebeuren geeft mij veel troost, en misschien is dat wel de kracht van de religie, het geeft veel mensen troost, terecht of niet terecht doet er niet toe.

Frank
Frank
9 jaren geleden

Worden we na de dood opgewacht door overleden geliefden? Antw. JA!

Sonja
Sonja
9 jaren geleden

Ik droomde een nacht van een geest, een vrouw in een witte nachtjapon met zwart lang haar. Ze stond achter mij terwijl ik in een spiegel keek. Ik schrok ervan… Ze bekeek eerst mijn handgemaakt vest. Deze vond ze mooi en ik begreep dat ze me gerust wilde stellen. Ze had een boodschap VOOR mijn moeder. Ze vertelde dat ze heel gelukkig was en dat ze geen pijn meer had. Haar stem was liefdevol en zacht. Ik moest dat tegen mijn moeder zeggen. Ik wist niet wie het was en mijn moeder de volgende dag ook niet. Enkele dagen later hoorde ze dat haar schoonzus (oude hartsvriendin) was overleden en dat de familie vergeten was dit aan mijn moeder door te geven. Deze schoonzus had zwart lang haar en was op de dag van de droom overleden. Blijkbaar vond ze het erg dat mijn moeder niet op de hoogte was gesteld. Een flinke poos later bezochten mijn moeder en ik de broer van wie de vrouw was overleden. Deze troffen wij in troosteloze toestand aan. Hij kon de dood van zijn vrouw niet verwerken, ze had een brief nagelaten. Hij kon niet vergeten dat zij in zoveel pijn van de terminale kanker op haar sterfbed had gezegd en geschreven dat zij op hem zou wachten. Hij droeg en voelde nog steeds haar pijn. Toen ik vertelde dat ze gelukkig was en hoe ze eruit zag (postuur, haar, witte lange nachtjapon met ruchjes etc.) en dat ze zonder pijn was, kon hij verder leven.

carlijn
carlijn
9 jaren geleden

bert s – heeft u er wel eens een gedacht dat het hiernamaals misschien wel helemaal niks met religie te maken heeft. religie is een aardse uitvinding.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x