Homepagina » Chemtrails » “Het is tijd om wakker te worden”: Chuck Norris spreekt zich uit over chemtrails
"Het is tijd om wakker te worden": Chuck Norris spreekt zich uit over chemtrails

“Het is tijd om wakker te worden”: Chuck Norris spreekt zich uit over chemtrails

De Amerikaanse acteur Chuck Norris waarschuwt in een artikel getiteld ‘Sky Criminals’ op WorldNetDaily voor chemtrails. Die zouden door de overheid of andere partijen worden gebruikt om het weer of de bevolking te beïnvloeden.

Norris eist dat meer mensen vragen stellen over het sproeien van chemicaliën in de lucht. De Amerikaanse countrylegende en songwriter Merle Haggard, die begin deze maand stierf aan de gevolgen van een longontsteking, zong: “What I hate: What I hate is looking up and seeing chemtrails in a clear blue sky today.”

Enkele maanden geleden schreef Norris nog een column waarin hij zich afvroeg waarom mensen die onderzoek doen naar geo-engineering, het op grote schaal ingrijpen in het klimaatsysteem, worden gedwarsboomd.

Massale vaccinatie via de lucht

“In het stuk gaf ik bewijs, afkomstig van wetenschappers, dat chemtrails worden gesproeid in de lucht boven ons hoofd en dat we daar niets van afweten,” aldus de acteur. Hij wijst op een studie uit 2003 die kijkt naar de haalbaarheid van massale vaccinatie via de lucht.

De onderzoekers concludeerden destijds dat ‘immunisatie door middel van aersolen een veelbelovende manier van vaccinatie is’. Ze voegden toe dat de methode al succesvol was toegepast bij grote populaties.

Wake up, wake up

Norris benadrukt dat deze studie 13 jaar geleden is gedaan. Hij acht het dan ook mogelijk dat dergelijke massale vaccinaties of immunisaties al hebben plaatsgevonden in Amerika. “Hoeveel chemische cocktails zijn er wereldwijd al in de lucht gesproeid zogenaamd om de volksgezondheid te beschermen?” vraagt hij.

Als hoofden van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) alarm slaan over het zikavirus, denk je dat er dan wordt gesproken over die studie uit 2003?

“Het is weer tijd om wakker te worden,” aldus Norris. Hij noemt ook superster Prince, die in zijn nummer Dreamer zingt: “While the helicopter circles us, this theory’s getting deep, Think they’re spraying chemicals over the city while we sleep? From now on I’m staying awake, you can call me a dreamer too, wake up, wake up.”

[WND]


Vind je dit artikel belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. gister half uurtje in de regen gefietst , daarna mijn neus gesnoten kwam gewoon zwart uit

  10 likes
  • Dat heeft te maken met luchtverontreiniging, niet met “chemtrails”.
   Kan je hier een leuk stukje over lezen. zie o.a. puntje 2, 30 en 31.

   http://www.vggm.nl/ufc/file2/hgm_internet_sites/benzvi/37a4f930f2307f2b5c1cd8d93ebadc71/pu/FAQ_s_Lucht_definitief_21_03_2013.pdf

   10 likes
   • ja internet is alleen maar leugens en jij en henk zijn het belichaam van de waarheid.

    de lucht behoort blauw te zijn en niet wit,pannenkoek.
    het is geen algebra.

    fff

    6 likes
    • Goh Vladi, wat een verrassing dat jij reageert…
     Laat ik het zo zeggen, wij kijken iets verder dan een artikeltje of een YouTube filmpje die langs komt waaien. Zou je ook eens moeten doen.

     Lekker pannenkoeken, vanavond maar weer eens eten, bedankt voor de tip.

     7 likes
     • “waarom linken de trollen alles naar ‘een youtube ”filmpje”?
      om het onderwerp te ridiculiseren?”

      Dat heeft niets met ridiculiseren te maken (dat laat ik aan jou over). Het is spijtig genoeg nu eenmaal. Mensen smijten met YouTube filmpjes alszijnde bewijs en nemen zelf niet de moeite om het verder uit te zoeken. Ze zeggen dit of dat in het filmpje en ze hebben er plaatjes bij dus het zal wel kloppen, zo denken mensen tegenwoordig. Er komt een filmpje voorbij met Contrails, Contrail schaduwen en zelfs rolwolken, allemaal onder de noemer chemtrails.

      Ik hoop dat je met de uitgebreide documentaires niet “Why-What are they spraying” bedoeld, deze heb ik ook meerdere keren bekeken en als je deze wel bedoeld mag je dat “professioneel onderzoek” wel weglaten, want ze laten nogal wat steken vallen in die documentaires. Je vergeet dat de makers van die documentaires hoe dan ook willen aantonen dat het wel gebeurt en niet het feit dat het mogelijk is dat het gebeurt. Dan kunnen ze natuurlijk niet met gegevens aankomen die het tegendeel zouden aantonen.

      “altijd en alleen maar op een chemtrail artikel het tegendeel komt beweren.”

      Ik reageer op meerdere onderwerpen, die vlieger gaat dus niet op. Hier weet ik dan net wat meer vanaf. Henk nog meer overigens. Ik beweer niet alleen het tegendeel, ik laat zien waarom het anders zou zijn en verrassend genoeg wordt daar dan niet op gereageerd. Net als dat stukje over luchtvervuiling wat ik postte, daar reageer jij ridiculiserend op (de pot verwijt de ketel) en dat is nou net hoe het altijd gaat. Je zou serieuzer genomen worden als jij dat stuk over luchtverontreining kan weerleggen. Maar ja, dat kan je niet en dan ga je overal tegen aan schoppen en mensen voor trollen uitmaken.

      Het feit Geo-Engineering ontken ik overigens nergens, hier wordt ik totaal niet geheimzinnig over gedaan.
      Er is echter een groot verschil tussen het begrip Cloud Seeding en “Chemtrails”..

      Ik en o.a. Henk (omdat jij het zo belangrijk vindt om hem telkens te noemen) geven mensen, die net over het fenomeen horen, de kans hun eigen mening te vormen op basis van informatie die niet eenzijdig je strot in wordt geduwd. Als informatie niet klopt, mag hier gewoon op gewezen worden (iets met open forum) en zover als ik weet heeft dat niets met trollen te maken.

      Je gelooft niet in kabouters, maar wel in trollen?

      9 likes
     • “Uw punt word helemaal niet bewezen”

      punt 1 – het is een feit dat er niets bijzonders is aan een onderbroken contrail.

      punt 2 – Het is een feit dat hij een hoax filmpje aanhaalt als zijnde bewijs van sproeien

      punt 3 – Het is een feit dat hij het interieur van een testvliegtuig laat zien, als zijnde interieur van een chemtrail vliegtuig

      Punt 4 – Het is een feit dat hij het interieur van de Evergreen 747 blusvliegtuig laat zien als zijnde interieur van een chemtrail vliegtuig

      Mijn punt wordt daarbij bewezen dat mensen dit zien en als waarheid aannemen. Geef jij mij nu eens een eerlijk antwoord. Was jij er van uit gegaan dat deze 4 punten die hij aanhaalde klopte, of had je zelf al in de gaten dat deze punten niet klopte?

      Jij zegt wel dat hij het aanhaalt als “een mogelijke (en dus speculatief) participatie” maar dat is natuurlijk de grootste onzin en pure stemmingsmakerij van zijn kant. Het zou op het zelfde neer komen als hij foto’s van een landbouwvoertuig of een tankwagen laat zien en vervolgens zegt dat iedereen op deze wereld daar mee besproeid wordt.

      Het laatste filmpje van het blusvliegtuig is wel degelijk van belang. Dat is het vliegtuig waarvan hij het interieur laat zien en op het filmpje is dus ook te zien hoe de 747 daar gebruik van maakt. Ziet er toch echt heel anders uit dan de chemtrails zoals jullie ze zien.

      “De bewering dat de vietnam oorlog de enige plaats was voor ‘crop dusting’ is ronduit verkeerd.”

      Dit heb ik niet beweerd, maar laat ik maar voor het gemak van uitgaan dat je dat verkeerd gelezen hebt.

      “Neen, hij is 1 van de velen die mijn observatie en beleving BEAAMT. ”

      Je bedoeld dus eigenlijk dat hij zegt wat je wilt horen.. Net zoals bijvoorbeeld een Michael Murphy. “20+ jaren research en zijn presentatie is zeer geloof-waardig” en toch krijgt hij het voor elkaar om binnen de eerste 2 minuten vier steken laten vallen.. Dat geloofwaardige neem ik dan wel met een flinke korrel zout.

      “Er waren tijden dat ik enkel via mijn eigen ervaring en bevindingen mijn medemens trachtte te informeren”

      Wat ik me serieus afvraag, jij en andere zien meer contrails dan vroeger (logisch natuurlijk) en misschien ook verschillenden soorten contrails en jullie gaan op zoek en vinden op het grote boze internet al deze grote verhalen over chemtrails. Is er niemand die denkt, ik verdiep me in het concept contrails en duik even in wat literatuur over Meteorologie, of is die stof dan net wat te ingewikkeld, omdat het niet in hapklare (twijfelachtige) brokken voorgekauwd wordt. Sluierbewolking, contrails die uitwaaieren tot een deken worden al beschreven in literatuur vanaf zekers de jaren 60.

      “maar niemand heeft het recht om dat voor een ander te bepalen.”

      Helemaal mee eens, maar mensen mogen wel op foutieve informatie gewezen worden (en dat is heel veel) en daar vanuit moeten ze maar kijken wat ze er mee doen..

      7 likes
     • Bedankt voor je antwoord Erik

      “Het verschil is helemaal niet zo groot als de methodes op gelijkaardige manier worden gebruikt”

      Het grootste verschil en dat vind ik meteen een heel groot verschil is dat Cloud-Seeding daadwerkelijk gebruikt wordt om het weer te beinvloeden. De enige chemtrails die feitelijk bestaan zijn degene die gebruikt worden voor crop dusting en die gebruikt zijn bij bijv. project Agent Orange in de Vietnam oorlog. Dit gebeurt overigens ook niet op 10 km hoogte.

      Wel goed dat je met het filmpje met de speech van Dane Wigington aan komt zetten. Dit bewijst meteen mijn punt. Meteen in het begin van het filmpje wordt je al voor de gek gehouden, echter zien mensen dit en geloven het direct. Ik ga er van uit dat meneer Wigington de kennis niet heeft, als hij dit wel heeft wil het dus zeggen dat hij bewust mensen voor de gek houdt, maar ik ga maar van het goede van de mens uit.

      Wat iemand bijvoorbeeld zou kunnen weten als ze in de materie duiken is dat gaten in een contrail helemaal niet zo vreemd zijn als dat meneer Wigington je wilt laten geloven, dit heeft even simpel gezegd met de luchtvochtigheid in verschillende luchtlagen te maken ..

      Meteen daarna komt hij met een ander filmpje, het bewuste “aan-uit” filmpje. Dit filmpje is een bekend hoax filmpje die een stel militairen hebben opgenomen en op YouTube hebben geplaatst om chemtrail gelovers voor de gek te houden. Stuitend genoeg wordt het filmpje nog steeds overal gebruikt als het ultieme bewijs. Zo ook door de heer Wigington.

      Hier is de originele video te vinden, op de achtergrond hoor je de makers van de video grapjes maken omwille van de chemtrail gelovers.

      https://www.youtube.com/user/USAFFEKC10A

      Dan komt meneer Wigington met verschillende fotos van het interieur van een “chemtrail vliegtuig”.

      Komt deze foto je bekend voor?

      http://blog.bt-store.com/wp-content/uploads/2011/06/Inside_nose_1_610x405.jpg

      Als je bij de volgende link tot ongeveer de helft naar beneden scrollt lees je er meer over.

      http://blog.bt-store.com/paris-air-show

      De foto’s die meneer Wigington laat zien zijn fotos van een testvliegtuig. De tonnen die je ziet worden gevuld met water om passagiers te simuleren. Het water kan naar de veschillende tonnen over gepompt worden om de balans te testen.

      Hier nog eentje
      http://www.cnet.com/pictures/look-inside-boeings-747-8-intercontinental-photos/11/

      Hier een filmpje van de binnenkant van zo’n testvliegtuig

      https://www.youtube.com/watch?v=O9kIxp-Uekk

      Vervolgens komt hij met een foto van de binnenkant van een evergreen 747 BLUSvliegtuig.

      als je bij de volgende link naar beneden scrollt zie je dezelfde binnenkant, oftewel de binnenkant van het evergreen 747 blusvliegtuig.

      http://www.fire.uni-freiburg.de/intro/about4_2009.html

      Hier zie je hem aan het werk, ziet er iets anders uit als een contrail (chemtrail)

      https://www.youtube.com/watch?v=inNklNCQzfs

      Ok, nu zijn we twee minuten verder in het filmpje en ik noem al vier dingen die niet kloppen. Veel mensen zien het filmpje en gaan er van uit dat het wel klopt, want waarom zou deze meneer er om liegen. Dat waarom vraag ik me ook af, maar laten we er voor het gemak maar van uitgaan dat het onwetendheid is.

      Het radio programma is gebaseerd op het feit dat chemtrails zouden bestaan, als blijkt dat deze uiteindelijk niet bestaan, wat dan?.

      6 likes
     • waarom linken de trollen alles naar ‘een youtube ”film pje”?
      om het onderwerp te ridiculiseren?

      ik heb het over symposia en uitgebreide documentaires waarbij 20 jaar en langer wereldwijd professioneel onderzoek werd en word gedaan door niet regerings afhankelijke wetenschappers,en daar hoor jij niet bij.

      het maakt me niet uit wat jij geloofd,wat me wel wat uitmaakt is dat een clown die niet geloofd dat geo-engineering misbruikt word,altijd en alleen maar op een chemtrail artikel het tegendeel komt beweren.

      een gezond mens gaat niet lopen trollen.

      ik geloof niet in kabouters,dus ga ik op ieder kabouter artikel reageren dat het nonsens is?
      nee natuurlijk niet,ik ben toch geen psychopaat.

      fff

      5 likes
     • @ Roy

      Uw punt word helemaal niet bewezen, verwezen misschien maar zeker geen bewijs. De bewuste foto’s en filmpjes die u vernoemt zijn slechts een miniscuul deel van zijn gehele presentatie. En als u goed luistert naar de context hoort u de heer Wingington dit aanhalen als een mogelijke (en dus speculatief) participatie in het globale geo-engineering programma. Inderdaad goed mogelijk mits een technische aanpassing van het voertuig. De bewering dat de vietnam oorlog de enige plaats was voor ‘crop dusting’ is ronduit verkeerd. Uw laatste filmpje over het blusvliegtuig is irrelevant en duidelijk anders dan de dissipatie geobserveerd als chemtrails.

      De term chemtrail gelovers is even valide als de term non chemtrail gelovers. Geloof is reeds altijd bestaand deel van het menselijk mechanisme inzake waar-nemingsvermogen. Hoe dit word gebruikt is deel van de ont-dekking van dit vermogen. Dit word gestaafd, zoals ik al eerder vernoemde, via persoonlijke ervaring en realisatie van oorzaak en gevolg. Ook u gebruikt dit vermogen dagdagelijks. Need i say more ?

      Neen, de heer Wingington heeft meer dan 20+ jaren voor over om zijn research te presenteren, de punten te connecteren, en meer. Zijn presentatie is zeer geloof-waardig in dat opzicht. Hij heeft de harde data verzamelt om te kunnen presenteren in een wijde scala van argumenten. Maar om te zeggen dat ik persoonlijk geloof hecht enkel door zijn presentatie ? Neen, hij is 1 van de velen die mijn observatie en beleving BEAAMT. Vandaar ik zijn reportage koos !

      Verder getuigt de neurochirurg Dr Russell Blaylock zulke gegevens via zijn kennisplaatje ontegensprekelijk identieke gegevens inzake onnatuurlijke fenomenen. Vandaar dat ik ook het interview plaatste.
      Dit alles dient niet tot overtuiging, wel tot informering.

      Er waren tijden dat ik enkel via mijn eigen ervaring en bevindingen mijn medemens trachtte te informeren, maar de geconditioneerde mens heeft weinig tot geen absorbtievermogen … tot men zelf mankementen begint te ervaren en via eigen wil verklaringen zal willen zoeken. Tot deze mensen stel ik mezelf nu open om een vruchtbaar gesprek te starten. Kortom, geloof kan werken als een zegen of een vloek. Net zoals alles kan iets worden gebruikt of ge-utiliseerd op tegengestelde doelwijze. Maar dit alles dient natuurlijk om ervaring te verrijken.

      Uiteindelijk, al wat ieder kan bieden in een gesprek is het eigen punt van aanzicht… maar niemand heeft het recht om dat voor een ander te bepalen.

      Gegroet.

      1 likes
     • Aangezien ik geen “beantwoorden” knopje zie op uw laatste post hier in deze sectie doe ik dat met uw vorige.

      “Het feit Geo-Engineering ontken ik overigens nergens, hier wordt ik totaal niet geheimzinnig over gedaan.
      Er is echter een groot verschil tussen het begrip Cloud Seeding en “Chemtrails”.. ”

      Het verschil is helemaal niet zo groot als de methodes op gelijkaardige manier worden gebruikt. Noch is het plaatsen van youtube video’s een bewijs, slechts een informerende beaming. Bewijs op zich is trouwens slechts van tijdelijke aard. Het is een aanneming gestaafd met een bepaald experiment op dat bepaald moment, welke op later tijdstip weer kan ontkracht worden met nieuwe informatief andersoortig experiment dat nieuwe ‘feiten’ aan het licht kan brengen. Alles is afhankelijk van het gezichtspunt van waar je vertrekt. In dat opzicht is ‘waarheid’ een relatief begrip en niet zozeer ‘waterdicht’ of absoluut. Verder kan ik enkel vernoemen dat de eigen ervaring de enige waarheid is die je zelf kan claimen.

      Laat ik ook maar eens de aandacht wenken naar deze voordracht te bekijken op youtube :
      https://www.youtube.com/watch?v=c34U0Pwz4_c&feature=em-subs_digest-vrecs

      en deze radio opname:
      https://www.youtube.com/watch?v=X3lW-TGGlk0

      Ze zijn niet nederlands vertaald, dus hoop ik dat de kennis van de engelse taal groot genoeg is om te kunnen volgen.

      Gegroet.

      0 likes
     • Het is duidelijk dat we niet op dezelfde pagina zitten, zo luidt het gezegde.
      “Helemaal mee eens, maar mensen mogen wel op foutieve informatie gewezen worden (en dat is heel veel) en daar vanuit moeten ze maar kijken wat ze er mee doen..”
      Laten we het hierbij dan maar houden.
      Ik laat je maar met je korrel zout, ik heb er ook zo één.

      Van een niet denkend oneerlijk persoon, hahaha,
      Gegroet.

      0 likes
 2. “De onderzoekers concludeerden destijds dat ‘immunisatie door middel van aersolen een veelbelovende manier van vaccinatie is’. Ze voegden toe dat de methode al succesvol was toegepast bij grote populaties.”

  Waarom iemand serieus kan denken dat dit met chemtrails te maken heeft is me een raadsel.

  Wanneer er gesproken wordt over ‘aersolen” en “door de lucht” vaccinaties gaat het veelal over zogenaamde ‘inhalers’, die bijvoorbeeld ook veel worden gebruikt bij het toedienen van ‘pufjes’. Hier kan je bijvoorbeeld enkele voorbeelden van dergelijke inhalers:
  http://ruleof6ix.fieldofscience.com/2011/02/grand-challenge-of-aerosolised-vaccines.html

  10 likes
 3. Als je chemstrails openlijk bekritiseert, dan kan dit je leven kosten.

  13 likes
 4. Het is tijd om je bed uit te komen

  7 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Toch heb ik dan nu 2 vragen aan jullie allen misschien weten jullie hier wel het antwoord op, niet dat ik het wil bagatelliseren hoor maar bij deze : Wie zijn die onverlaten die deze zooi met welk doel dan ook in onze lucht besproeien? En kunnen jullie mij dan ook vertellen hebben die onverlaten er zelf dan geen last van? Ze bevuilen immers dan toch ook hun eigen nest.

   2 likes
 5. Eindelijk! Chemtrails en vaccinaties. Het is hoog tijd dat het aangepakt wordt!

  12 likes
  • De vraag luidt mijns inziens : Hoe ga IK het aanpakken ?
   Vergeet hulp van instanties buiten jezelf. Het enige wat je op dit moment kan waarmaken is jezelf regelmatig detoxificeren en reguleren. Methodes die ik zelf momenteel gebruik zijn colloidaal zilverwater (kan je makkelijk zelf maken) die je kan drinken (met mate !) en sproeien in keel en neus, je systeem goed spoelen, vitaminen op peil houden, ginseng voor je nierkracht, chlorella die een versterkende werking geeft en ook een eigenschap bezit zich aan zware metalen te binden en zo via je natuurlijke ontlastingssystemen het lichaam verlaten, voldoende rust nemen, ademhalingstechnieken en lichamelijk energetische oefeningen, bitterzout (magnesiumsulfaat) om je neusholten te zuiveren (klein beetje in je handpalm + lauw water via 1 neusgat opzuigen terwijl je de andere dicht houd, in de neus laten borrelen met 1 ademteug- maar niet te ver naar de sinus toe- en dan krachtig uitspuiten)…
   Ontdek en leer hoe je lichaam reageert en wees je eigen genezer !
   Informeer jezelf en meet jezelf de wijsheid aan wie je kan aanspreken om over dit onderwerp je medemens te informeren. Wees aandachtig in welke patronen oorzaak en effect plaatsvinden in zowel je eigen lichaam, de mensen in je omgeving in relatie tot de zichtbare spray campagnes en ook de niet zichtbare tijdens overtrokken of bewolkte dagen).
   Experimenteer met je eigen methodes in zelfregulatie en resultaten zullen geboekt worden, wat je ook weer helpt om de moed er in te houden.

   Van harte,
   Erik.

   0 likes
 6. Wat die chemtrails precies zijn weten we niet met zekerheid.. Maar als ze echt zo slecht zijn, is er dan geen klokkenluider (bv een piloot die ze uitsproeit of een laborant die er meer vanaf weet?) dat ze niet natuurlijk zijn lijkt me duidelijk..

  7 likes
 7. Wie zegt dat het de echte Chuck Norris was? Elke Pietje en Paultje kan zich op het internet uitgeven voor Chuck Norris…

  4 likes
 8. buiten dat ik al heb geschreven dat vliegtuigen op h20 vliegen en zo doende lange sporen na laten en het economisch gewin hier mee.

  kan je ook stellen dat wanneer je een vliegtuig huurt voor bedrag x om algen te laten sproeien zo dat iedereen zijn straatje groen wordt. wanneer bijna iedereen daarvoor antialg gaat kopen die mijn bedrijf dan promoot en verkoopt en daarvoor y maal x omzet genereert hebben we weer een economisch delict, zie ook onze bossen met bomen die rondom algen groei hebben, wanneer we ook nog de juiste meststoffen, zuren of andere chemie bij toe voegen is veel mogelijk.
  nano-nano deeltjes aluminium enz (complot maar raak niks is te gek)voor de mentie zo dat er meer medicijnen over de toonbank gaan enz. enz.

  kortom als we door ons eten niet worden ge3Dpint komt dat wel uit de lucht of met de vaccinaties.

  kijk om hoog sammy is daar nog de blauwe lucht….

  wellevendegroet…..

  4 likes
 9. de mensheid als collectief doorstaat en verdraagt ALLES !

  2 likes
 10. is vaker gebeurd toch dat dingen openbaar geheim waren of zijn we onze klassiekers vergeten?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ronald plasterk

Ronald Plasterk legt in 1 meesterlijke tweet uit waarom we niets hebben aan windmolens

De discussie rondom het klimaat heeft alle ...

professor

Ze zijn helemaal gek geworden. Deze professor pleit voor het uitroeien van de mensheid om het klimaat te redden

Een Britse professor wil het klimaatprobleem op ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.