Chemtrails

“Het is tijd om wakker te worden”: Chuck Norris spreekt zich uit over chemtrails

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse acteur Chuck Norris waarschuwt in een artikel getiteld ‘Sky Criminals’ op WorldNetDaily voor chemtrails. Die zouden door de overheid of andere partijen worden gebruikt om het weer of de bevolking te beïnvloeden.

Norris eist dat meer mensen vragen stellen over het sproeien van chemicaliën in de lucht. De Amerikaanse countrylegende en songwriter Merle Haggard, die begin deze maand stierf aan de gevolgen van een longontsteking, zong: “What I hate: What I hate is looking up and seeing chemtrails in a clear blue sky today.”

Enkele maanden geleden schreef Norris nog een column waarin hij zich afvroeg waarom mensen die onderzoek doen naar geo-engineering, het op grote schaal ingrijpen in het klimaatsysteem, worden gedwarsboomd.

Massale vaccinatie via de lucht

“In het stuk gaf ik bewijs, afkomstig van wetenschappers, dat chemtrails worden gesproeid in de lucht boven ons hoofd en dat we daar niets van afweten,” aldus de acteur. Hij wijst op een studie uit 2003 die kijkt naar de haalbaarheid van massale vaccinatie via de lucht.

De onderzoekers concludeerden destijds dat ‘immunisatie door middel van aersolen een veelbelovende manier van vaccinatie is’. Ze voegden toe dat de methode al succesvol was toegepast bij grote populaties.

Wake up, wake up

Norris benadrukt dat deze studie 13 jaar geleden is gedaan. Hij acht het dan ook mogelijk dat dergelijke massale vaccinaties of immunisaties al hebben plaatsgevonden in Amerika. “Hoeveel chemische cocktails zijn er wereldwijd al in de lucht gesproeid zogenaamd om de volksgezondheid te beschermen?” vraagt hij.

Als hoofden van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) alarm slaan over het zikavirus, denk je dat er dan wordt gesproken over die studie uit 2003?

“Het is weer tijd om wakker te worden,” aldus Norris. Hij noemt ook superster Prince, die in zijn nummer Dreamer zingt: “While the helicopter circles us, this theory’s getting deep, Think they’re spraying chemicals over the city while we sleep? From now on I’m staying awake, you can call me a dreamer too, wake up, wake up.”

[WND]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
6 jaren geleden

Het is tijd om je bed uit te komen

Mevrouw Stemband
Mevrouw Stemband
6 jaren geleden

“De onderzoekers concludeerden destijds dat ‘immunisatie door middel van aersolen een veelbelovende manier van vaccinatie is’. Ze voegden toe dat de methode al succesvol was toegepast bij grote populaties.”

Waarom iemand serieus kan denken dat dit met chemtrails te maken heeft is me een raadsel.

Wanneer er gesproken wordt over ‘aersolen” en “door de lucht” vaccinaties gaat het veelal over zogenaamde ‘inhalers’, die bijvoorbeeld ook veel worden gebruikt bij het toedienen van ‘pufjes’. Hier kan je bijvoorbeeld enkele voorbeelden van dergelijke inhalers:
http://ruleof6ix.fieldofscience.com/2011/02/grand-challenge-of-aerosolised-vaccines.html

trackback
Eindtijdberichten en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Als je chemstrails openlijk bekritiseert, dan kan dit je leven kosten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x