Buitenland

‘Het lot van de mensheid wordt het komende 1,5 jaar beslist’

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

In de documentaire In Search of the Holy Grail (de zoektocht naar de Heilige Graal) neemt regisseur Christianne van Wijk je mee op haar meeslepende spirituele zoektocht. De film is geproduceerd door Ickonic, het bedrijf van de zoon van de Britse schrijver David Icke.

Van Wijk spreekt in de documentaire onder meer met filosoof Marcel Messing. “De Graal voor mij is primair geplant in ons eigen lichaam. De voet van de kelk bevindt zich letterlijk in ons hart. De steel, de keelchakra, loopt tot de corona, bij het hoofd. We hebben niet voor niks een pandemie die met corona heeft te maken, waarbij er vaccins worden ontwikkeld om dit hele gebied af te sluiten.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Giga-verschuivingen

“Zolang de waarheid niet bekend is, kan onwetendheid regeren,” benadrukt Messing. “De komende jaren gaan er giga-verschuivingen plaatsvinden en de meeste mensen zijn nog niet goed voorbereid.”

Journalist Erick Overveen van De Andere Krant was bij de wereldpremière van de film in de Roode Bioscoop in Amsterdam. Het publiek werd vanaf het scherm begroet door David Icke, met een cynisch welkomstwoord. “Het spijt me enorm dat ik niet bij jullie in Amsterdam kan zijn, want om één of andere vreemde reden is mij dat niet toegestaan,” zei hij.

Noodzaak

De werkelijke reden achter Ickes afwezigheid, zijn verbanning uit Nederland, omdat hij een gevaar zou zijn voor de openbare orde, benadrukt de noodzaak van een film van dit kaliber, stelt Overveen.

Na afloop van de première vond er een Zoomgesprek plaats met Messing, die zei dat het lot van de mensheid het komende anderhalf jaar beslist zal worden.

4.8 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wim bierman
wim bierman
1 jaar geleden

Iedereen, nu of nooit.

Lest Best
Lest Best
1 jaar geleden

De oorlog in het tussen oost en west die nu woedt, zet alles in een ander perspectief.
Die 1,5 jaar gaat hierdoor zeker vertraagd worden.
Daardoor kunnen de tegenkrachten zich langer ontwikkelen en groeien.
Daarmee geeft Rusland ons hoop op afbraak van die duistere krachten.

Anne
Anne
1 jaar geleden

Zeer indrukwekkend!!!

Steef
Steef
1 jaar geleden

Die mensen die nu nog van helemaal niets weten. Oh my god! Wat zal er straks door hun heen gaan en hoe zullen die reageren?

Back to top button
124
0
We lezen graag je reactie!x