Binnenland

Hugo de Bouwmeester over vertraging Binnenhof: komt eigenlijk door ‘bestorming van het Capitool’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

De renovatie van het Binnenhof gaat zeker twee jaar langer duren en is op zijn vroegst pas in 2028 deels klaar. Hugo de Bouwmeester beweert dat er nieuwe veiligheidseisen zijn en dat ook door stikstof de bouw langer duurt.

In een bak onder het Opperhof komen alle installaties die nodig zijn voor de elektriciteitsvoorziening en voor de klimaatvoorziening van de Tweede Kamer, legde minister De Jonge uit. Omdat die installaties niet in het gebouw zitten, maar onder de grond is er veel meer ruimte nodig, zei de minister met een bouwhelm op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij voegde toe dat vrijwel alle voorzieningen dubbel uitgevoerd moeten worden uit veiligheidsoverwegingen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Echt wel voorbij

Er moet ook met steviger apparatuur gewerkt worden, die ‘meer stikstofuitstoot tot gevolg heeft’. “Alleen met elektrische apparatuur gaat het hier niet lukken.”

De Jonge zei verder dat veel Kamerleden en ook kabinetsleden te maken hebben met veiligheidsmaatregelen. “Dus die veiligheidseisen zijn omhoog. Sinds de verbouwing is gestart, hebben we te maken gehad met de bestorming van het Capitool. Dus de tijd dat je naïef kon zijn over de veiligheidsvereisten […] is echt wel voorbij.”

Kleuterleider

Er komt dus toch wat van dat verschrikkelijke verstikkende stikstof vrij en dat komt eigenlijk door de ongelofelijke beveiliging en veiligheidsmaatregelen vanwege veiligheidseisen door de onvoorstelbare bedreiging van de ‘bestorming van het Capitool’. Door gewone mensen zoals u, reageert Stefan Noordhoek.

“Deze als minister identificerende kleuterleider begrijpt van bouwen precies evenveel als van gezondheid, immuniteit, ziekenhuizen, virussen en vaccins,” benadrukt Noordhoek. “Waarschijnlijk juist een functievereiste als het enige doel is dat alles kapot moet.”

“U bent dan misschien wel klaar met deze man, maar hij en z’n woke globalistische WEF-vriendjes nog lang niet met u!” schrijft hij.

4.8 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

163 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Join de Discussion
Join de Discussion
1 jaar geleden

Leuker kunnen we het niet maken.

Alex Shao
Alex Shao
1 jaar geleden

Hugo de Serpent lult weer eens uit zijn nek! Totaal ongeloofwaardig….

Anja Heij
Anja Heij
1 jaar geleden

Ik meen te hebben gelezen over een tunnelsysteem onder het Binnenhof. Als dat inderdaad zo is, dan is die ruimte onder het Binnenhof er al voor zijn elektra- en andere systemen. Overigens nooit gehoord dat je 2 jaar nodig hebt om een muur rond het Binnenhof te bouwen.
Geef deze man gewoon een doos lego.

Pieter
Pieter
1 jaar geleden

Wat dacht je van een achterkamertje in iedere provincie om de 2e kamer nog te laten vergaderen, niet dat ze er nog iets toe doen. De macht ligt totaal ergens anders en dat snappen ze hopelijk zelf inmiddels ook wel.
.

Back to top button
163
0
We lezen graag je reactie!x