CoronaBuitenland

Uitvaartondernemer Laura spreekt zich uit: ‘Er is iets goed mis’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

De Canadese uitvaartondernemer en balsemer Laura Jefferey zit al 27 jaar in het vak. Sinds de uitrol van de coronaprik ziet ze veel vreemde dingen: jonge mensen die zeer plotseling overlijden, vreemde stolsels in de lichamen.

Jefferey kon niet langer zwijgen en besloot zich hierover uit te spreken, ook al vindt ze het nog steeds doodeng. Ze vindt het vreemd dat mensen niet willen praten over iets wat je met je eigen ogen kunt zien, kunt aanraken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Vies bloed

De uitvaartondernemer getuigde tijdens de National Citizens Inquiry in Toronto. Ze zei onder meer dat het bloed van overledenen een stuk kleveriger, dikker en donkerder was en ook zag ze allerlei puntjes. Ze noemde het ‘vies bloed’.

In de lente van 2021 doken er opeens witte rubberachtige massa’s op in de bloedvaten van overledenen. Die had ze in al die 27 jaar nog nooit gezien.

Geschokt

Jefferey zei dat de massa’s steeds groter werden. Ze was geschokt dat mensen met zoveel van die rubberachtige stolsels in hun lijf konden blijven rondlopen.

De uitvaartondernemer heeft inmiddels contact gelegd met diverse Britse, Australische en Canadese balsemers, die dezelfde observatie doen en ook erg bezorgd zijn. Ze vrezen voor hun leven en dat van hun familieleden en vrienden.

“Er is iets mis. Er is iets goed mis,” zei ze tegen Rebel News.


4.8 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

160 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Wat ik dan weer niet begrijp aan dit verhaal, is, dat je überhaupt in staat bent om TWEE JAAR je mond dicht te houden.

Ik denk, dat ik dat absoluut niet had gekund. Maar zoals al verder verteld wordt, worden mensen nota bene bedreigd. En dan OOK nog eens hun familieleden.

Wat zijn we met z’n allen inmiddels in een walgelijke, donkere, satanische wereld terechtgekomen. Althans, heel veel van ons.

Zelf proberen mijn man en ik met al onze krachten in het LICHT te blijven. Dat doen wij met een grote groep van vrienden en vriendinnen.

ZO blijft het leven nog een beetje aangenaam.

Ik weet zeker, als wij onze vrienden niet zouden hebben, dat wij al lang de moed zouden hebben opgegeven.

Binnen onze groep zijn mijn man en ik zo ongeveer de oudsten. Alleen maakt dat helemaal niets uit. Leeftijden tellen niet bij ons. Jong en oud gaat, net zoals vroeger, prima samen.

Terwijl ik dit horrorverhaal las, moest ik gelijk denken aan een berichtje op Telegram van een dame, die vertelde dat op haar gymclubje een vrouw was, die helemaal in shock was, omdat zij geen prikken meer kon halen. Zij had nog wel een positieve test voor “corona”. En wat nu?

Als ik dat lees, dan denk ik bij mezelf, dat met dit soort mensen waar wij mee moeten dealen, wij nog ver weg zijn van een aanvaardbare oplossing.

Niettemin wens ik jullie allemaal heel fijne Paasdagen. Maak er wat moois van!

Trust
Trust
1 jaar geleden

En de verantwoordelijken blijven maar rond lopen en we weten wie ze zijn , en nog wel in leven?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

De Regering is NUMMER 1 verantwoordelijk voor dit genocide agenda !! Zij hebben de mensen ingeluisd….

Meine
Meine
1 jaar geleden

Zou Hugo de Jonge “echt” gevaccineerd zijn ????

Back to top button
160
0
We lezen graag je reactie!x