Paranormaal

Het spookt in kasteel Limbricht

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep paranormaal onderzoekers die begin juli kasteel Limbricht onderzocht, is tot de conclusie gekomen dat het er spookt.

De League of Paranormal Investigators, een groep Nederlandse en Amerikaanse onderzoekers die zich richt op paranormale zaken, plaatste camera’s en microfoons en deed metingen naar magnetische velden.

Op geluidsopnames die in het kasteel zijn gemaakt, zijn geluiden te horen die de onderzoekers niet konden verklaren. Twee keer was er geklop te horen en één keer klonk er gegiechel.

Krassen

Bovendien had een onderzoekster na afloop krassen op haar rug. Omdat ze zich niet kon herinneren dat ze tijdens het onderzoek ergens tegenaan was gelopen, wordt de oorzaak van de krassen in het paranormale gezocht.

Kasteel Limbricht werd in het verleden onder meer gebruikt voor heksenprocessen en als ziekenhuis voor soldaten van Napoleon. Volgens de onderzoekers bevinden zich zeker zeven spoken in het kasteel.

Hekserij

LPI International is met name geïnteresseerd in de geest van Entgen Luyten, de laatste vrouw die in Nederland werd veroordeeld voor hekserij. Dat gebeurde in 1674. Ze werd door de schepenbank beschuldigd van ‘hexerei en quade toeverij’.

Kasteel Limbricht is gelegen in de nabijheid van bossen aan de rand van het gelijknamige dorpje Limbricht, dat tegenwoordig deel uitmaakt van de gemeente Sittard-Geleen.

Bron: L1.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dick
Dick
9 jaren geleden

Jammer dat als identiteiten ‘overledenen’ zich ergens ophouden er wordt gesproken over ‘spoken’.
Het maakt het besproken item, in mijn visie, er niet geloofwaardiger op. Of zal ik het woord kinderachtig noemen.
Niet dat ik er géén geloof aan hecht, maar ik wou t toch even kwijt,
bij deze…

namasté

Polder Pablo
Polder Pablo
9 jaren geleden

Ghost Adventures – The Documentary [2004] (UNCENSORED)

http://youtu.be/pxdaQvIZUvw

An open mind and spirit are a joy for ever

Olaf
Olaf
9 jaren geleden

Volgens mij ‘spookt’ het in 25% van alle woningen in Nederland en wellicht wel meer. Mensen overlijden, en als ze om welke reden dan ook nog even blijven ‘hangen’ en je bent er sensitief genoeg voor, ontstaan dit soort fenomenen. Logisch en natuurlijk.

Darlena
Darlena
9 jaren geleden

Dick, identiteiten?
Wat een vreemd woord, men noemde het enkele jaren terug, entiteiten, vond ik ook al een vreemd woord. Het zijn gewoonweg geesten of zoals men ze vroeger noemde, spoken…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x