Great ResetArcheologie

Het WEF heeft ’s werelds oudste, grootste en meest mysterieuze bouwwerk geïnfiltreerd: wat mogen we niet weten?

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!

Gobekli Tepe is het oudste en meest mysterieuze monument ter wereld. Het is maar liefst 90 voetbalvelden groot. We weten nog altijd niet precies wie het heeft gebouwd, hoe het is gebouwd en wanneer het is gebouwd.

In 2017 was slechts 5 procent van dit tempelcomplex blootgelegd. De afgelopen jaren is het stil gebleven rond Gobekli Tepe. Het lijkt erop dat er geen opgravingen meer plaatsvinden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Door wie wordt deze archeologische vindplaats gefinancierd en beheerd? Jimmy Corsetti van het kanaal Bright Insight deed tijdens zijn onderzoek een stuitende ontdekking. Hij kwam uit bij de Dogus Group, die de opgravingen overziet.

Partnerschap

Het Turkse ministerie van Cultuur en Toerisme sloot een partnerschap met de Dogus Group, waarbij de organisatie de enige partner wordt van het tempelcomplex. Het partnerschap werd in januari 2016 beklonken op het World Economic Forum in Davos.

De tentakels van het WEF hebben klaarblijkelijk ‘s werelds oudste en meest mysterieuze bouwwerk geïnfiltreerd, aldus Corsetti.

De CEO van de Dogus Group, Ferit Sahenk, is een graag geziene gast op het WEF.

Verwoest

Waarom bemoeit het World Economic Forum zich met het beheer van Gobekli Tepe?

Van 1996 tot 2014 leidde de Duitse archeoloog Klaus Schmidt de opgravingen. Na zijn overlijden zei zijn weduwe na een bezoek aan Gobekli Tepe dat delen van het monument waren verwoest. Ze plaatste foto’s daarvan op haar Instagrampagina.

Wat mogen we niet weten?

Het Turkse ministerie van Cultuur en Toerisme beweerde dat haar uitspraken ‘ongefundeerd en onwetenschappelijk’ waren, en ontkende dat het complex was beschadigd.

Daarnaast zijn delen van Gobekli Tepe afgedekt met asfalt en beton, wat erop wijst dat men niet van plan is om grootscheepse opgravingen te verrichten. Dat grenst volgens Corsetti aan een misdaad tegen de menselijkheid. Wat mogen we niet weten?

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 145 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zappa
Zappa
10 dagen geleden

We mogen de waarheid niet weten.

psa
psa
10 dagen geleden

Vanmiddag 13.00 uur Gideon zijn vrijspraak, rechter heeft geen keus, anders moet Hugo ook WC’s schoonmaken.

Loire
Loire
10 dagen geleden

Schuilplaats voor volgende wereld oorlog of zoiets.

Brigit
Brigit
10 dagen geleden

Men houdt de ware geschiedenis van de Mensheid heel graag verborgen, want stel je voor dat wij erachter komen dat onze zogenaamde geschiedenis heel anders in elkaar zit dan geleerd op school. Dat zou ons veel sterker maken dan dat wij nu zijn. Daarom worden zaken, zoals bijvoorbeeld de bibliotheek in Alexandrië, gesloopt en de bibliotheek in het Vaticaan voor een groot deel verboden gebied voor de “normale” mens. Men is bang voor ons “wakker” worden, omdat wij, zodra wij daadwerkelijk ontwaakt zijn uit hun “hypnose”, niet meer te manipuleren zijn en zij hun macht over ons en de aarde verliezen. Kennis is macht.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x